Zaterdag, knutsel en frunnikmiddag met de AIRVD

Haha , dit wilde ik jullie niet onthouden.
Het schijnt dat wij hier bij Swapichou heel stout en naar bezig zijn:

“De vraag is moet ik mijn vrijheid laten inperken door deze mensen? Laten bedreigen? Regelmatig reppen deze mensen bij Swapichou erover dat ze wel even een politie inval zullen laten doen bij Martin Vrijland, dan wel Donquijotte dan wel andere blogs met een onafhankelijk geluid. Regelmatig uiten ze bedreigingen naar dit soort blogs. Hier gaat een grote dreiging vanuit. Ook affiliëren ze zich openlijk met de AIVD, Justitie en Mossad”

Deze verontrustende woorden staan op de site van manische patiënt AIRVD, en nee natuurlijk liggen wij hier niet wakker van. Nadat ik er erg om moet lachen is dit soort uitingen ook wel een goed slaapmiddel want sow ontzettend saai.

Maar het staat er wel en het is een fout signaal als je niet opkomt voor de zwakkeren en gemankeerden van deze maatschappij, dus ging Teigertje na overleg met Swap natuurlijk wel even navraag doen bij Jeroen en Ziva. Ik heb inmiddels mijn burgerlijke plicht vervuld.
En ik kan je melden AIRVD, ik heb ze er goedverdoeme flink van langs gegeven. Ziva mag niet meer haar stoute pakje aantrekken en verder willen wij hebben dat Jeroen per direct zijn werkzaamheden voor de Rijksroverheid opzegt en het pasje gaat verbranden, Wat Mauritz kan, kan hij ook!
De zweep erover en basta!

Er is alleen een kleinigheidje, het zijn maar twee vraagjes, komt ie:
– waar staat dan precies de bedreiging van Swapichou?
– waar heb jij dat moeilijke woord affiliëren vandaan?

20 thoughts on “Zaterdag, knutsel en frunnikmiddag met de AIRVD

 1. Trouwens, wat voor ‘vrijheden’ heeft AIRVD wat wij niet hebben?
  Maandag maar even een gesprekje aangaan met de hoogste baas van Elite en Top.

 2. AIRVD zit vol met antisemitische bullshit, dat hebben wij niet.
  Ik heb het buiten beschouwing gelaten maar ik zie heel goed wat hij heeft opgeschreven.

 3. Tja, AIRVD…. Don gaat ook lekker door. Die schreef in zijn laatste stukje:

  Don, serieus. Het is denk ik in jouw belang om het even rustig aan te doen met de haatcampagne tegen mij. Er ligt een zeer stevige aangifte tegen je waaraan nu op verschillende niveau’s gewerkt wordt, de vervolging van jou gaat er komen. Het is niet in mijn belang dat je laster smaad en bedreiging aan mijn adres in één passage weet te combineren, maar zeker ook niet in jouw belang.

  Ik zou je met klem willen adviseren even afstand te nemen van je hetze tegen mij en af te wachten wat er jouw kant op gaat komen. Hiermee verstevig je mijn aangifte alleen maar.

 4. Vergis je niet Don. Je overtrad artikel 261 (maximaal een jaar), artikel 285 (maximaal zes jaar), 137c (maximaal twee jaar) en 137d (maximaal twee jaar) uit het wetboek van strafrecht. Het bewijsmateriaal is verder onbetwistbaar, want dat schreef je toch heus allemaal zelf.

  See you in court! Zou er gefilmd mogen worden tijdens de zitting? Misschien iets voor JDTV.

   • Iemand interesse om Don bij te staan? Ik denk dat hij de centjes hard nodig gaat hebben!
    En verder,zoals ik al eerder schreef, totaal niet origineel.
    Omdat het kan…, weer zo’n gejatte uitspraak van hem maar ik blijf het gewoon zeggen. Ook omdat het kan.

   • Overigens gaat Don’s verweer dat hij met “afmaken” iets anders zou bedoelen dan fysiek geweld zoals hij nu op zijn blog schrijft het niet halen bij de rechter. Uit veel citaten op zijn site blijkt ondubbelzinnig dat hij wel degelijk fysiek geweld tegen me wil gebruiken en daardoor wordt de context van deze uitspraak bepaald. Hij had nog kunnen betogen dat hij een andere “Jeroentje” dan mij bedoelde, maar hij was zo dom om nog even te bevestigen dat het inderdaad over mij ging. Deze uitspraak maakt dan ook deel uit van de aangifte.

    De bedelcampagne voor Don op Fundpress is voor mij ook erg opportuun, want het laat zien dat er sprake is van misdadige samenwerking tussen Don en Martijn Alberda, op wie de aangifte zich ook richt. Al eerder liet Martijn Alberda in uitspraken op het blog van Don zien dat hij deel uitmaakt van de hetze tegen mij, dat beeld wordt hierdoor verstevigd.

    Keep up the good work jongens. Jullie maken het me erg makkelijk.

    • Met als aanvulling dat hij hier ook menig maal mensen zat te bedreigen, dus met wegduiken zal hij niet ver komen. Het geeft wel weer aan dat Don de indruk heeft gekregen dat alles kan en de ernst van de situatie probeert weg te bluffen.
     Leuke suggestie overigens voor JDTV, ben benieuwd of die er te zijner tijd op in gaat.

 5. Wat is die Kat toch een voorspelbare rat! Alles uit de kast halend om de nieuwe minister van justitie te besmeuren…al zat zijn eigen zoon op dat departement dan werd die door hem nog door het slijk gehaald, alles om maar justitie naar beneden te halen. Doorzichtig en smerig, en hoop dat justitie dit allemaal meeneemt in het dossier tegen Kat. Hoop dat ze dan net zoveel succes als jou gaan hebben Jeroen, en eindelijk eens keihard gaan optreden tegen dit soort internetmafkezen!!

  • Nou heb ik zelf niets met de VVD, en vind ik dat er rare spelletjes worden gespeeld.
   Eerst dat complotgezeur van die Schippers terwijl er gewoon gejokt is over bonnetjes, en nu weer zo’n plan over het weren van asielzoekers dat sowieso kansloos is vanwege verdragen die er liggen.
   Maar dat gezeik van GS over dat kasteeltje van v.d. Steur en als je dan ook ziet hoe ook extremistisch links erboven op springt en net als G.S. loopt te verwijzen naar satelietsite “Waar in Holland” van Micha Kat club. Wauw, dan ben je toch echt van het padje af. Dat pedante gewauwel zonder ook maar 1 moment je bronnen te checken.

   En nu ook weer dat gedoe over Zwarte Piet (ik verzin het echt niet), ze zijn er nu weer mee bezig. Ik ben al dat gezeik van extreem links en rechts spuug en spuugzat.
   Er zijn zoveel problemen in dit land, en dan moeten we wat van Kat afkomt serieus nemen. Ik kon het niet geloven.

   • Ik stemde voor de waterschapsverkiezingen zelfs op de VVD, want ik wil geen stomme bankjes bij de rivier op kosten van de belastingbetaler. De dijken moeten onderhouden worden zodat we niet verzuipen, de polders moeten bemalen en verder niets. Rot op met je recreatie. Voor de provinciale staten stemde ik trouwens op de vrouw die het hoogst op de kandidatenlijst van D’66 stond.

    Dat hele kastelenverhaal gaat werkelijk nergens over. Barra schreef er al een mooi stuk over.

    • Ik heb dit jaar niet gestemd, en ja ik weet dat ik het wel had moeten doen maar ik weet het even niet meer.Het was overigens de eerste keer dat ik niet gegaan ben.

     Heb het afgelopen jaar gezien hoe ons sociaal systeem in elkaar is gezakt en hoe sterk je in je schoenen moet staan om dingetjes voor elkaar te krijgen als er plots iets ernstigs gebeurt in je omgeving. Ik neem het veel partijen kwalijk dat ze het zover hebben laten komen.

     Maar met dat extremistische pedante gedrag heb ik het ruimschoots gehad, maakt mij niet uit of het links en rechts is. En die anti- racisme demo was werkelijk de druppel want als er ergens racistische en opruiende taal werd geuit was het daar wel van wat ik erover gelezen heb. Echt om te kotsen, met je sintpak aan.

  • Ja leuk, ook dat hij die volkomen warkoppies zoals Rene Voogd en Frides Lameris ziet als ‘onderzoekers’.

   LoL, die gasten krijgen het nog niet voor elkaar om een maaltijd met meer dan 3 gerechten op een fatsoenlijke manier te organiseren, plannen en uitvoeren.

Reacties zijn gesloten.