Zeemeermin tattoo

Gefeliciteerd met je nieuwe zaak! Het olijke team van Vitalifeiten ging langs bij een goede vriendin van ze, die een tatoeage en piercingshop opende. De zaak gaat “Mermaid Tattoo” heten. Een prachtige naam, maar wat symboliseert de tatoeage van een zeemeermin eigenlijk? Vice’s Visual Encyclopedia of Russian Prison Tattoos weet raad:

A tattoo of a mermaid can indicate a sentence for the rape of a minor, or child molestation. Known in prison jargon as “amurik,” meaning “cupid,” these convicts are lowered in status by being forcibly sodomized by other prisoners.

Toitoitoi! Pinkypaint is al onderweg.

meermin

Advertenties

7 thoughts on “Zeemeermin tattoo

 1. Ach gossie, die arme plotmoppie’s. Het lukt ze ook maar niet om zichzelf niet als stumper te laten weglachen.

  Nu dit weer, de hele dag pedokwijlend wereldverbeteren en dan je toch weer laten afvangen door dat hopeloze gebrek aan algemene ontwikkeling of het vermogen iets even uit te zoeken.

  Het is hilarisch, maar natuurlijk ook een belangrijk argument om het plotteridee van het overnemen van de maatschappij nog even uit te stellen. Dat wordt een puinhoop.

  • Even een zeemeerminnetje zetten en daarna weer vrolijk doordemonstreren tegen Joris Demmink. Zoiets.

  • Tja, dat wooncomplex waar Nico zetelt zit vol met dit soort figuren. Nico scharrelt regelmatig met zijn camera over de gang en je waant je dan echt in een vage cult-film.
   Heel bizar allemaal. Triest ook. Er moet toch wel een leuke dierentuin te vinden zijn voor deze moppie’s?

   • Ja, maar wie wil nu oppasser zijn van deze strange creatures?
    Die mag dan gerust extra toeslag krijgen want levensgevaarlijk!!

 2. Sociale woningbouw waar sociale woningbouw voor bedoeld is. Dat is het mooie aan Nederland (vind ik echt): Je kunt nog zo fucked up zijn (financieel / sociaal / psychisch, of een combinatie hiervan), er is altijd een huis voor je en eten.

  Je hoeft in Nederland niet dakloos te zijn. Je moet natuurlijk niet veeleisend zijn en lopen kankeren op alles en iedereen… want ja, DAN is het gras inderdaad groener aan de andere kant. Als het inzicht er is dat dit het maximaal haalbare is voor je, kun je best leuk leven in Nederland.

  Sociale woning / huur- zorgtoeslag / uitkering / voedselbank etc etc.

  Kom daar maar eens om in Rusland…. om maar eens een land te noemen.

  • Ik verbaas me daar regelmatig over. Wat een ongelofelijke tolerantie en vrijheden je in Nederland ervaart.

   Een Martin Vrijland die voor zijn ronduit onbeschofte gedrag richting de slachtoffers en nabestaanden van een nationale ramp wordt beloond met een BBZ-uitkering. Een Nico van den Ham die al jaren een uitkering geniet en die vrije tijd misbruikt met het volschrijven van een blog met lasterlijke ‘ik ben heel zielig’-stukjes en dan nadat hij daar eindelijk eens voor wordt veroordeeld gewoon leuk het vonnis naast zich legt en wegkomt met een minimale afbetalingsregeling voor zijn verbeurde dwangsommen. En dan de gotspe Micha Kat die dagelijks mag recidiveren, terwijl hij fors is veroordeeld, zonder dat ook maar iemand haast maakt om hem duidelijk te maken dat óók Micha Kat moet luisteren.

   Het is aan de ene kant prachtig, maar aan de andere kant ook echt volkomen onbegrijpelijk.

Reacties zijn gesloten.