De Micha Fiets

breigekkie - TLV - wintervlijt

breigekkie – TLV – wintervlijt

Hij waggelt weliswaar nog wat onwennig hysterisch mompelend door Londen maar Micha Kat is terug. De bombastische mededeling van afgelopen zondagavond dat hij per direct zou stoppen met het schrijven van smaadlasterlijke stukken op klokkenluideronline ligt al weer ettelijke schuimlagen achter ons. De teleurstelling bij de concurrerende gekkies moet haast wel ondraaglijk zijn. Zo claimde Martin Vrijland meteen maar met een uitvoerig artikel indirect de oorzaak te zijn van Kat’s plotselinge podium-afgang, en stonden alledrie de stemmetjes in het hoofd van Fred Swemmer simultaan van blijdschap op de tafels in de hangplekken van Vrijland en Don Quijotte te hyperventileren. Mispoes dus, Kat voelde zich gedwongen – wegens krankzinnige ontwikkelingen – het schuim weer langs zijn kaken te spuwen. De urgentie ontgaat ons een beetje, want wat er nou zo krankzinnig aan een obligaat marketingverhaaltje van McDonald’s Nederland is? Maar goed, er ontgaat ons bij Swapichou wel wat vaker het nut van de zaken die Kat onder de aandacht van ‘zijn trouwe lezersschare’ brengt.

Wat ons niet is ontgaan is Kat’s moeizame relatie met zijn fiets. In het ‘victorie-artikel’ van Martin Vrijland zet deze beroepsblogger eigenlijk vooral weer eens zijn Judas-petje op door zich met liefde voor het manipulatieve karretje van Kat’s ‘samenwoon-project’ Victoria te laten spannen. Smullen is dat: 30 minuten naar een hersenloze Victoria luisteren waarna je nog maar één conclusie kan trekken: die Victoria kan je niet voor een pak ezelinnenmelk naar de supermarket sturen, want die komt terug met een tomaat. Verder is het begeleidende gereutel van Martin Vrijland niet interessant. Een hoop zinnen die een reeks losse bij elkaar verzonnen lasterlijke stellingen aan elkaar breien. Maar de integere en objectieve Martin deed alleen maar aan ‘verslaan van een getuigenis’, dus dat zullen we hem vandaag maar even vergeven. We vermelden Vrijland bovendien slechts als referentie. Dat oordelen doen we wel tijdens de vrijdagmiddagborrel waar zijn gereutel thuishoort.

verslaggeveroid

De reactie van Micha op het broddelwerk van Vrijland is trouwens veel interessanter. Het bevat een guitige passage over zijn fiets. Zijn Ierse fiets!. De problemen tussen Kat en Victoria blijken zo groot dat Kat nu noodgedwongen in jeugdhotels verblijft, en erger Victoria zijn Ierse fiets gijzelt.

Tja, dan denken we toch met een glimlach terug aan een eerder en soortgelijk verhaal; de Duitse fiets. Ook hier werd Micha uit een ‘samenwoon-project’ gejaagd en moest hij zijn fiets achterlaten: zijn Duitse fiets. Deze Duitse fiets, naar zeggen een veels te groot exemplaar met lekke banden, wist Micha echter met gevaar voor eigen leven te bevrijden uit de Beierse stallen van zijn furieuze ex-vriendin. Kat kon ternauwernood op zijn Duitse fiets met lekke banden ontsnappen aan een hooligan-ninja die de dame in kwestie bijstond.

Nu dreigt er een soortgelijke situatie te ontstaan rond de Ierse fiets van Micha die hij noodgedwongen moest achterlaten in het huis in Wexford nadat hij daar uit zijn ‘samenwoon-project’ is gejaagd. En dat is treurig. Een man zijn fiets onthouden is magistraal kwaadaardig, dus bij deze een oproep aan Victoria: Geef Micha zijn Ierse fiets terug! En oh ja, pomp eerst even de banden op, anders moet Micha wéér vertrekken op een fiets met lekke banden en dan verandert er nooit wat.

29 thoughts on “De Micha Fiets

 1. Je weet toch dat Kats zoon in Londen woont. Dus gaat pa bij hem op de bank slapen. Ben je mooi mee opgescheept.

  • Zijn zoon zit overduidelijk bij DE ELIIIIIIITE, hij heeft aan Oxford gestudeerd. Zou wel extreem raar en hypocriet zijn als Micha van zijn gastvrijheid gebruik zou maken dus. Hij zou sowieso gebraden baby’s als ontbijt krijgen en dat is natuurlijk niks voor de uiterst principiële Micha.

 2. Daar waar Kat voor zijn ‘afscheid’ (per direct!) drie dagen geleden zo’n beetje maximaal 2 ‘artikelen’ per dag uit zijn gemankeerde koppie kon waandenkbeeldiseren, presteerde hij het om gisteren 4(!) paranoia stukkies te ‘produceren’. De hersenschim ‘pensioen’ doet de productiviteit van Micha zichtbaar goed. Beter had echter geweest als zijn oversteek als verstekeling aan boord van de ferry Dublin-Liverpool en zijn daarop volgende pelgrimstocht naar London Kat’s koppie een beetje had schoon gewaaid.
  Want het vervolg vandaag doet weer het ergste vrezen en als je op Speaker’s Corner wild zwaaiend met een camera en schuimbekkend smakkend en hysterisch krijsend gewoon totaal door alle omstanders volledig wordt genegeerd -en er zelfs een (Engelstalig) advies bij je filmpje wordt gegeven dat het toch echt het beste is om jezelf te verzuipen in de Theems (zie comments onder topic RIP Klokkenluideronline)- dan blijft de psychische misère en dakloosheid onverminderd voortduren.
  Het zwaard van Damocles gaat Micha hard en onvermijdelijk treffen. Hij zou er met een opname in een psychiatrische inrichting nog genadig vanaf komen.

  • Beter had echter geweest als zijn oversteek als verstekeling aan boord van de ferry Dublin-Liverpool en zijn daarop volgende pelgrimstocht naar London Kat’s koppie een beetje had schoon gewaaid.

   Ja mee eens @Johan Kolderkamp, maar dat gaat nou juist niet, want Victoria houdt zijn Ierse fiets gegijzeld, en lopen gaat niet, daar is het rugzakje van Micha te groot en te zwaar voor.

   • Ja @Ziva, graag had ik verhaald over de barre tocht van Dublin naar London die Kat per Ierse fiets moest afleggen. Maar helaas inderdaad, Victoria is de spelbreker.
    (Wat moeten we ons daar trouwens bij voorstellen, een Ierse fiets? Rechtsgestuurd? Moet je achteruit trappen om vooruit te komen?)
    Een supersonische fiets had het in ieder geval wel geweest. Gezien het tijdsbestek waarin Kat in London opduikt had hij sneller dan het geluid moeten fietsen en als een soort moderne variant van Jezus op de fiets de Ierse zee hebben bedwongen.
    Maar een beetje profeet draait daar zijn hand tegenwoordig niet meer voor om.

    • En als we Kat’s Jip & Janneke logica over ‘iets bewijzen’ volgen dan is het feit dat hij dus niet over de Ierse zee is gefietst dan weer het ultieme bewijs dat hij helemaal geen profeet is 😉

    • Geen idee wat een ‘Ierse fiets’ is. Kat noemt zijn vervoersmiddel zo, en Victoria houdt deze tweewieler gegijzeld. Moet wel een bijzonder vehikel zijn.

     BTW als Kat niet kan luchtfietsen over de Ierse Zee zegt dat natuurlijk niets over Kat of zijn Ierse fiets, maar alles over de Ierse Zee: die bestaat dan namelijk gewoon niet, of is helemaal in your face in handen van de pedo-maffia kolkend van het bloed van vermoorde babies enzo.

     Iedere echte waarheid zee wijkt voor Micha en zijn Ierse fiets.

 3. Martin weet het allemaal weer heel goed:

  martinvrijland / March 11, 2015

  Micha Kat heeft blijkbaar geld zat en zit nu in Londen…

  http://www.klokkenluideronline.is/2015/03/micha-vanuit-londen-over-demmink-gate/

  .

  Martin zou ook zo graag eens naar Londen…maar het kan niet. De jaloezie druipt van het scherm af.
  Maar Martin, Micha’s familie woont er en als je creatief bent en niet te kieskeurig heb je ook in Londen mogelijkheden.
  Zelf deed ik vroeger backpacken en was helemaal niet veel geld kwijt, maar goed..

  • Martijn hoeft maar twee keer per week niet naar de coffeeshop in Leeuwarden te gaan en hij kan er al naartoe. Uit betrouwbare bron heb ik dat hij daar zo’n beetje woont.

  • Weet iemand hoe de relatie van Kat met zijn zoon is? Ik kan me voorstellen dat je als ‘zoon van’ toch in een loyaliteitsconflict raakt verstrikt als je je groezelige, berooide en volledig van de realiteit losgeraakte alcoholische vader als een zielig dakloos mannetje aan je voordeur krijgt. Ook al weet je dat je ‘vader’ je alleen maar uit egoïstische en opportunistische motieven ineens weer met een bezoek ‘vereerd’.

    • Ok. We hebben hier dus een joetjoepje waarin Marius -de zoon van- en Annet -de moeder van Marius en degene bij wie Kat Marius blijkbaar verwekt heeft- en de (ex) schoonpapa van Micha -de vader van Annet en Opa van Marius- te zien is.

     Mijn eerste gedachte was: die Annet is een typetje van Hans Vogel in een opzettelijk vrouwonvriendelijk en belachelijk makend bodysuit!?

   • De verstandhouding is goed. Kat’s zoon is een leuke slimme jongen en hij heeft vast 2 regels voor Micha:

    1. Je gaat niet de hele dag achter je laptop zitten plotteren.
    2. Je gaat niet de hele dag voorlezen uit een eindeloze stapel kranten waarbij je steeds harder en hysterischer gaat praten.

 4. Die Domquilotte denkt/gokt nog steeds dat Barra Jan Libbenga is.
  Hoe achterlijk kan je zijn?

 5. Het wordt me wel weer heel makkelijk gemaakt, qua aangifte.

  Volgens mij is die “Schnijder” ene “Dick”, bij wie ik vroeger nog in de straat woonde. Een eersteklas stuk afval bij wie de politie constant aan de deur staat; die los van een gestolen televisie niks in huis heeft staan, omdat de deurwaarder het dan direct weg komt halen. Hij moet nog het één en ander aan gevangenisstrafjes uitzitten, maar is niet detineerbaar omdat hij een soort van eng gezwel aan zijn been heeft. Onbegrijpelijk. Ik zou zeggen: amputeren, want zonder gezwel en maar één been ben je weer wel detineerbaar. Als je hem daarna twee maal daags het huis van bewaring doorschopt is hij ook zo gerevalideerd. Of getuigt dat dan weer van een gebrek aan medegevoel? Jeetje.

  Schuin tegenover hem woont dan weer een ander eng figuur, met wie hij op straat vaak Schultenbräutjes staat te drinken als ze klaar zijn met wiet knippen. Die is dan weer een bekende van pedo pinkypaint en zo is het cirkeltje rond.

  Ik zou eigenlijk eens iets moeten schrijven over Schiedamse Tokkies. Asocialer is niet te vinden.
  Er woont hier een volk in Schiedam, dat is met geen pen te beschrijven

 6. In de youtube geplaatst door dhrdemink 11 maart 2015 22.54 uur zoemt Kat op 0:15 in op het ‘keukentje met alles erop en eraan’.
  And guess what? Aan welk keukentafeltje spreekt Kat ‘de gehele TMG redactie toe’?

  Iets zegt mij dat Kat hier binnen een maand weer weg is. Het volgende drama in de relationele sfeer.

 7. Die man zit echt op de rand van een mega instorting…zijn megalomanie kent geen grenzen en hij denkt echt dat heel NL en de directie en medewerkers van TMG nu hem heilig verklaren en hem meteen opnemen als hun nieuwe reddende directeur en dat hij in zijn eentje alles en iedereen verslaat en red…net aan welke kant je staat…Ja mensen, bij Micha kan het altijd gekker, hysterischer en psychopatischer….hoop dat er in Engeland ook dappere psychiaters zijn die hem liefdevol willen opnemen in hun praktijk en hem ook tijdig weer naar Nederland sturen om hem hier in het gevang te gooien voor zeer lange tijd….mag hij misschien met de fiets onder begeleiding wat frisse lucht halen…

Reacties zijn gesloten.