Een Quizzzz en meer..

Het mooie weer laat nog even op zich wachten. Onlangs liet ik mij inspireren door dit leuke plaatje op twittah en kreeg ik weer zin in het voorjaar. Heeft deze foto verder ergens iets mee te maken? Nee, maar ik plaats hem gewoon omdat het kan. Het lijkt mij wel leuke kleding als een soort van variatie op de geitenwollensok, zeg maar. Je kunt het zelf breien dus kost bijna niks, misschien iets voor Magdawel die weer eens een leuke clipje op hun site hadden in samenwerking met JDTV.  Victoria kan haar garderobe zo ook op een goedkope wijze aanvullen want Micha die zuipt toch alles op. Over Micha gesproken: wat is het toch heerlijk stil op KLOL., BREAKING..

Ondertussen heeft teigertje iets leuks gevonden en het is een complotspelletje, vul hem in en kom erachter in hoeverre jij een complotdenker bent.  Misschien heb je dit altijd al willen weten, dus ga je gang. Natuurlijk wel even hieronder reageren wat bij jou de uitkomst is. Dit is voor ons wel belangrijk als AIVD-ers, wij willen per slot van rekening meehelpen en geld verdienen samen met de overheid, dus waar zit een potentieel  gevaar voor de nationale veiligheid. Alles met strikte discretie natuurlijk. 😉
Het laatste wat wij willen is dat jij straks als verwarde man/ vrouw bij de Telegraaf binnenwandelt met een mes in je zak…(ow, ik voel trouwens weer een Zionistisch Complot aankomen).
En waar komen al die verwarde mensen toch vandaan? Zijn ze er altijd al geweest of is het een soort van kopie effect?
Vragen..vragen..
Wat betreft de kwestie met de laatste verwarde witte man: ik neem geen afstand..ook gewoon omdat het kan!

53 thoughts on “Een Quizzzz en meer..

 1. @ teigertje, hierbij mijn uitslag.

  “Je hebt (bijna) geen last van complotgedachten. Je moet eerst keiharde bewijzen zien voordat je iets wilt aannemen dat heel onwaarschijnlijk klinkt. Gelukkig maar!”

 2. Ik wil niet flauw zijn…, ook precies mijn uitslag: Je hebt (bijna) geen last van complotgedachten. Je moet eerst keiharde bewijzen zien voordat je iets wilt aannemen dat heel onwaarschijnlijk klinkt. Gelukkig maar!

  Dat “bijna” is juist goed. Dat betekent namelijk ook dat je niet blind achter de MSM aanloopt. Altijd kritisch blijven –> think for yourself question authority 😉

 3. hmm, bij deze mijn vrijwillige acceptatie van ‘non-actief;. Ik ben solliciteren bij Micha – Micha, ik weet best veel over een bom op je petje krijgen – of ga met Saturnus bekvechten.

  Ik ben besmet. Die f*cking mossad indoctrinatie ook: begin gewoon zelf in onze hoaxes te geloven. Ze hadden me nog zo gewaarschuwd: ga niet, maar dan ook op geen enkele wijze, met dat ‘useless eater’ volk om, want je gaat er een sympathie voor ontwikkelen. Doe het NIET!

  Te laat:

  Ik ben een complotgekkie. #jesuisgekkie

 4. “Je behoort tot de kleine groep wakkere burgers die op de hoogte zijn van alle plannen van de illuminatie, Rothschilds, NWO en de Mossad. Je bent een direct gevaar voor hen. Er zal per direct een Demmink-squad op je af worden gestuurd.”

  Kak.

 5. OT

  De huidige obsessie van Micha is McDonalds. Hij is zeker door een medewerker weggestuurd toen hij de vuilnisbakken aan het leeghalen was op zoek naar koude patat, kleffe kliekjes hamburgerbroodjes en restjes MacShake.
  Want uit de laatste ‘geluidsfragmentjes’ van Kat blijkt dat het helemaal niet goed met hem gaat. Omdat die jongen te lui en incapabel is om te editen zit je de helft van de tijd van die opnames te luisteren naar zijn psychotische gesnuif en gesmak en krijgt dat hysterische stemmetje ook weer de overhand.
  “Wie niet ze munnie, zenk joe”. Het is eigenlijk tenenkrommend zielig.
  Zoals ik al eerder constateerde, een totaal verlies aan decorum. Ik zie Kat zijn proces in juni niet halen. Dan is hij al lang afgevoerd naar een Ierse inrichting voor Mental Retards.

  • Wanneer zou het tot dat mistige koppie van Micha doordringen dat hij niets te melden heeft en niemand nog geïnteresseerd is in zijn kaasverhaaltjes?

 6. Ik wilde die test doen bij quest, maar moet dan mijn emailadres invullen. Ik ben bang dat ik daarna achtervolgt ga worden en dat ze mijn gegevens gaan gebruiken om gericht chemtrails te sproeien. Ik laat de test maar even aan me voorbij gaan dus…..ik weet namelijk van mezelf dat ik geen complotdenker ben 🙂

  • Ik gaf bij die Holocaust vraag een héél fout antwoord (in de ogen van de complotgekkies juist helemaal goed) en toen trad er even een hapering op in het vervolg van de test. Mijn IP-adres is nu natuurlijk embedded on de ‘Dangerous and Insane’ list van de elite en ik meen in een flits gezien te hebben dat mijn webcam eventjes aanging! Mijn pasfoto zal binnenkort wel op de FBI site verschijnen en als er na zonsondergang een Black Hawk ‘on whister mode’ boven ons huis verschijnt emigreer ik naar Siberië en ga ik romantisch heldhaftige gedichten over Poetin schrijven.
   In Ierland schijnen overigens meedogenloze Victoria-squads huis te houden. Binnenkort gaan die schoon schip maken in alle Ierse Youth hostels onder de codenaam “Bold cats go Sing Sing”.
   Dat wordt een kartonnen doos onder een brug voor onze olijke Ierse correspondent…

 7. @onkie, je kunt het gedeelte “emailadres” gewoon overslaan. Dit is alleen voor als je feedback enzo wilt. Succes!

  • Ja, ik zag het ook al, kwam mij al bekend voor maar dan via Dankbaar. Eigenlijk ken ik hem van naam via de zaak Tinka van Rooy wat in jouw linkje ook te lezen is. Hij is ook co-auteur van De Misdadige Misdaadverslaggever.

  • Precies.
   Kat beweert het bewijs te leveren dat het water in Ierland 2x keer zo duur is als Coca Cola. In werkelijkheid is Coca Cola juist 4 keer zo duur.
   Uit zijn filmpje blijkt namelijk dat een flesje Cola van 350ml (35cl) 1 euro kost (Kat staat wel die grote Cola flessen te filmen maar die 1 euro heeft toch echt betrekking op flesjes van 350ml).
   Bij het water staat dat 2,65 ltr 1,99 euro kost. Een flesje water (zoals Kat die staat te filmen) van 750ml (75cl) kost dus 57 eurocent (2,65 gedeeld door 0,75 = 3,5 / 1,99 gedeeld door 3,5 = 0,57 afgerond).
   Voor 1,14 euro koop je dus 2 flesjes water (2 x 0,75 = 1,5 liter) en voor ongeveer dezelfde hoeveelheid Coca Cola (4 x 0,35 = 1,4 liter) betaal je in Ierland 4 euro. Je hebt op school toch ergens niet helemaal op zitten letten, Micha.
   Dus, tot zover weer de briljante, niet-manipulatieve en objectieve berichtgeving van de olijke stumperd vanuit Ierland. Micha’s onderzoeksjournalistieke kwaliteiten zijn -voor zover ooit aanwezig geweest- tot vér, héél ver below zero gezakt. De man staat inmiddels werkelijk geheel los van de realiteit.

   • @ Kolderkamp. Kat zit in zijn eigen matrix…. Los gezongen van de werkelijkheid.
    Mooi dat je dat nog even uitgerekend hebt. Ik zag het ook meteen, maar vond het niet de “moeite” om het wiskundig te onderbouwen 😉

    Kan Dankbaar hem niet geld sturen voor een vliegticket retour? Het ziet er naar uit dat Ierland zijn Waterloo wordt…

 8. Ik denk niet dat deze Ites over dezelfde goedgevulde zakken beschikt als Dankbaar. Ites en Mauritz zijn hooguit matties uit de kroeg ofzo, maar er zal geen zak geld van Ites naar Mauritz gegaan zijn.

  Mauritz kan het beste maar doodgezwegen worden. Geen aandacht aan besteden. We zullen zien dat Mauritz wederom zijn zelf opgelegde deadlines van verschijningsdata van zijn boeken niet zal halen.

  Even voor de duidelijkheid, het staat nu ook echt op de site van Mauritz: “Derde druk, herziene uitgave”. Ondanks het suggestieve gelul van / tussen Dankbaar en Mauritz, in het verleden…. Er was dus nog geen DERDE druk… Wisten wij ook wel.

  Over Dankbaar gesproken, keek gisteren weer eens op zijn site. Soms is het een tijdje stil, ook in reacties. Maar het reutelt de laatste dagen lekker door, er is weer wat te lezen! Een vaste kern van een mannetje / vrouwtje of 15 die elkaar bevestigt in hun zelfgefabriceerde waarheid. Een paar schaapjes die daar tegenin proberen te gaan. Zal ik mij ook eens opofferen om daar eens te posten? Ben bang dat het energie vreet. 😉

 9. misschien toch maar eens doen… het is wel een keer leuk om even een bepaalde periode “in gesprek” te zijn met de hardcore-dankbaar-clan. Die periode duurt dan net zolang totdat je gebannen wordt.

  • @Mink_KLOL Mooi, Micha in de acquisitie…@Douwer had dat laatste filmpje met die baardmans al bij Swap gepost, bleek een veel betere versie van te bestaan want de man is een bezienswaardigheid. Hoeveel zal het schuiven per filmpje..250 euro of zo, maar goed dan kan Micha weer andere wijken intrekken en andere steden en scharrelen maar.

  • Ha, misschien verklaart dit juist waarom Micha ineens geen cheeseburgertje van de McDonalds meer lust. Hij is -terwijl hij druk achter zijn cameraatje stond te schuimbekken om zogenaamd McDonalds te ‘tubeshoppen’- onder hoongelach van de aanwezige klandizie door een McDonalds medewerker vriendelijk doch dringend verzocht het pand te verlaten.

 10. Van die visserman met z’n kleinkinderen was ik al wel op de hoogte, van de achterliggende site nog niet. De eerse post dateert van 16 februari en het domein is geregistreerd op 4 december. Toch gek dat niemand hem eerder opgemerkt heeft, normaal loopt Micha nogal te koop met z’n internetprojecten.

  Ik krijg de indruk dat Micha hem bewust geheim heeft geprobeerd te houden. Zijn laatste tirade tegen de zogenaamd goedkope colaflesjes werd echter (per ongeluk?) op dit Youtubekanaal geplaatst en niet op zijn gebruikelijke kanaal. Volgens mij is hij in al zijn enthousiasme vergeten uit te loggen en heeft daarmee z’n nevendienst verklapt.

  Ik durf er wel een kratje pils om te verwedden dat Kat geen cent voor deze filmpjes heeft gekregen.

 11. Als ik het goed heb begrepen uit het onderliggende wervingsfilmpje van Kat dan kunnen de eerste 25 ondernemers Irish Kat inhuren om een kort durend (ca. 3,4,5 minuten) filmpje te maken voor maar €50,=.

 12. … voor “maar” €50 ? Dat vind ik veel geld voor zo’n wanproduct, nog even los van de persoon die erachter zit. En dan te beseffen dat dat een aanbieding is. Micha heeft gisteren al bewezen niet zo goed te zijn met het juist interpreteren van aanbiedingen, hopelijk is de rest van Dublin wat minder dom.

 13. OT tussenstand (nou ja, nog 1 dag), crowdfunding grote vrind Martin Vrijland:

  Latest Projects
  braveheart
  Martin Vrijland februari 2015

  Om mijn maandelijkse vaste lasten te kunnen voldoen ben ik voornamelijk afhankelijk van donaties. Omdat ik graag transparant wil werken en begrijp dat mensen het vervelend vinden als ze niet weten hoeveel er binnenkomt, heb ik gebouwd aan een crowdfunding website.Crowdfunding biedt de mogelijkheid om te laten zien hoeveel er daadwerkelijk gedoneerd is. In de maand […]

  46%Funded
  €894Pledged
  1day left

  By fundpress

  • Ik vind dat Martin een bende geld binnenhaalt voor wat hij produceert. Aangenomen dat we de Pledge bedragen mogen geloven.

   Ik vraag me wel af of hij deze inkomsten netjes opgeeft bij de belastingdienst.

 14. Man man man,dat filmpje van Freeland ook weer, ook weer beroerd Engels en hij zit erbij als een soort Stevie Wonder (hou je hoofd stil sukkel)

  • En dan ‘kopt’ die debiel ook nog: exclusief: Hans Wiegel over VVD ondergang terwijl Wiegel daar juist helemaal niets over zegt en alleen maar aangeeft dat hij lekker op vakantie is en helemaal geen zin heeft om zich bezig te houden met VVD perikelen. Bovendien vraagt Kat zich af of Wiegel zijn handen van de VVD aftrekt terwijl Wiegel toch expliciet aangeeft de VVD nog nooit in de steek te hebben gelaten en dat hij dat dit keer ook niet van plan is. Het is het label riooljournalistiek niet eens waard wat Kat hier weer ‘produceert’.
   En dan de bewering van die idioot over zijn ‘explosieve’ water video waarover Kat wil suggereren dat deze op miraculeuze wijze van YouTube is verdwenen. Echt, de man verkeert op het moment in een hele, hele, hele diepe psychose.
   Beetje vreemd toch, Micha, dat je dit filmpje dan gewoon niet weer ergens anders terugplaatst? Je hebt tenslotte het origineel nog, sterker, vanwege de enorme ‘explosiviteit’ heb je een driedubbele back-up van dit filmpje gemaakt en het massaal verspreidt onder je immense schare fans en volgelingen. Daar moeten er toch minstens wel een paar honderd van bereid zijn dit op hun YouTube kanaal of blogjes te plaatsen en als een olievlek over het internet te verspreiden?
   Maar blijf jij maar lekker volhouden dat een fles water het dubbele kost t.o.v. een fles Coca Cola. Kom dan zelf even met een rekenvoorbeeld waaruit dat zou moeten blijken als je filmpjes ‘zomaar’ verdwijnen?

 15. Ha, dat had ik idd helemaal gemist.
  En ik bedoel maar..er is dus een markt voor complotdenken.
  Maar diegene die het doen zijn vaker laag opgeleid, met dus ook vaker minder geld te besteden. Dit is dan weer een reden om jaloers te zijn op mensen die wel meer geld te besteden hebben en zo rolt het maar door.
  Het is natuurlijk geen officieel onderzoek, toch denk ik dat ze redelijk in de buurt komen met de uitkomsten die ik nu lees.
  Grappig.

Reacties zijn gesloten.