Muziek: Voices in my Head

Het is zaterdagavond. Valentijn ook. Tijd om plezier te hebben, te maken, te zoeken. Samen met je glas Guinness de NWO omduwen in Ierland? Hup doen, je leeft maar één keer. Fijn samen met je camera rondscharrelen door de gangen van je wooncomplex op zoek naar pyromanen? Ga ervoor, alleen is ook maar zo alleen. Op je zolderkamertje samen met je enorme studio microfoon mopperen over Valentijn, Satan en die vermaledijde planeet Saturnus? Walla, goddelijker kan het niet. Samen met je Twitter timeline lekker peuren in het alter ego? retweet, retweet…

Veel plezier allemaal met de stemmetjes in jullie hoofd. Hartje, hartje, liefde. Muziek!

18 thoughts on “Muziek: Voices in my Head

 1. Slik..ik heb dus ook niet zoveel met Valentijn maar om er nu weer gelijk satanische redenen bij te halen en saturnus.

   • Dat Martijn niets van mythologie begrijpt was natuurlijk al duidelijk, maar in dit stuk spreekt hij zich wel heel erg tegen: eerder dacht hij dat Saturnus de vader van Venus was via een vreemde constructie waarin hij mythologieën die niets met elkaar te maken hebben aan elkaar koppelt en nu schrijft hij weer dat Saturnus de zoon van Venus is! Geen van beide verhalen kloppen, maar zijn bullshit is nog niet eens intern consistent.

  • LoL @Dorothy, inderdaad. De boeken van Robin de Ruiter zijn natuurlijk ook helemaal niet commercieel of zo? Hij deelt ze immers doorlopend gratis uit… of, oh wacht… nee toch niet.

 2. Dat is toch echt wel heel triest, als je Valentijn associeert met babies op een altaar en allerlei rare dingetjes. Wat een leven heb je dan en dan maar ouwehoeren over selfthinking authorithy en andere termen opkrabbelen waarvan je denkt dat de mensen dat heel interessant vinden. Serieus?
  Een insect heeft meer diepgang.

  Valentijn is gewoon een commercieel feest en zo simpel is dat, je hebt de keuze om het leuk te vinden of niet.

  Oh en @Ziva, ik heb trouwens net je artikel geretweet, in eerste instantie durfde ik het niet maar ik besloot toch maar de gok te wagen.

  • ja het is allemaal goedkoop hobby-denken wat Martin laat zien, en irritanter hij bevestigt daarmee de wanen van dat halve maantje verwarde mensen uit zijn donatie-pot.

   LoL, je durfde het niet? Gelukkig luisterde je naar het juiste stemmetje in je hoofd. 😉

  • Vilks staat op dezelfde islamitische dodenlijst waar Hebdo-hoofdredacteur Charb op stond, en Geert Wilders ook op prijkt.
   Bron.

   • yup. In 2010 was het nog als een dol varken krijsen en schreeuwen. In 2015 is het met automatische wapens je ongenoegen uiten. Sick!

    Een fijne bijeenkomst met Lars Vilks in 2010. Mooie discussie…

    • Ik ben blij niet meer voor FN te schrijven, want ik vind het islamstandpunt van Peter moreel verwerpelijk. Maakt me nog steeds geen islamofoob, maar dit soort motherfuckers is helaas alleen maar gevoelig voor grof geweld en draconische straffen.

     • Ach, “islamofoob”…

      “Islamophobia. A word created by fascists, & used by cowards, to manipulate morons.” (Andrew Cummins)

 3. Morgen staat er weer met chocolade letters op de diverse plotblogs dat deze aanslag een False Flag is geweest….gaaaaaaaaaaaaaap.

Reacties zijn gesloten.