VrijMiBeau: Deal With It!

ze ha-matsav - TLV 1 Radio - Deal with it!

ze ha-matsav – TLV 1 Radio – Dit is de situatie!

Het is vrijdagmiddag, en voor we ons verdriet gaan verdrinken – samen of alleen – staan we nog heel even stil bij de wondere wereld van de complotgekkies. Niet lang. Niet nodig ook, want deze week is gewoon weer een herhaling van zetten van de voorgaande weken.

Een spamboxplotter mopperde zich op de kaart bij het MDI met het bij de gekkies favoriete drankspelletje ‘Holocaust-ontkenning en joden-bashen’. Niet bijzonder dus. Een soeverein gekkie belandde weer eens eigenwijs achter de tralies wegens niet luisteren, maar vooral wegens niet betalen van boetes, niet uitvoeren van een taakstraf en verplichtingen. Ook niet nieuw. Oh en #zielepiet-plotter Micha Kat mag begin juni voor de Ierse rechtbank verschijnen om berecht te worden voor ‘criminal contempt’. Twee weken geleden voorspelden we dit al, dus ook niet verrassend. Net zo min overigens als Micha’s reactie op deze Demmink-streek: “Ik, Micha.…, Micha is…, Micha zal…, Micha zielig…” Allemaal héél zielig dus.

Wel kroop Swapichou deze week nog even over de muur en was te gast bij plotterWOBber Ton Hofstede die ons overigens zeer vriendelijk ontving. Dank voor de gastvrijheid Ton, we hopen dat we deze niet hebben beschaamd. Ton had een mooi opstel geschreven over propaganda en betaalde justitie web care medewerkers die uiteraard het leven zuur maken van de alternatieve mediajournalist annex wakker-gekkie. Als voorbeeld noemde Ton natuurlijk het haatblog Klokkenluideronline dat onlangs noodgedwongen de comment-sectie dichtgooide, want Demmink-trollen. Dat was allemaal heel zielig voor Micha enzo.
Vinden wij natuurlijk niet, maar we kwamen toch vooral voor de salarisdiscussie. Die gekken denken werkelijk dat wij voor ca 4.000 euro bruto hun waanzin monitoren. Dat moest wel even rechtgezet worden. Als AIVD-yup moet je wel in staat zijn voor jezelf op te komen anders zit je voor dat je het weet de Twitter timeline van een autist te observeren. Als extra verzetje kregen we de kans om persoonlijk met Micha Kat van gedachten te wisselen over het leed dat hij veroorzaakt. Dat was overigens maar matig interessant. Micha lijkt niet meer in staat om helder te communiceren; de ‘pedo’, ‘satanisch’, ‘ik ben de beste’, suffe Nazi-vergelijkingen en hoofdletters spatten al vrij snel om onze oren. Mega boring eigenlijk.

Anyway, dit is de situatie – ze ha-matsav – deal with it!

De bar is open, het eerste muziekje speciaal voor Micha Kat. Succes kleine jongen, maak er wat van daar in Ierland. We houden je in de gaten.

mi be-matsav le yayin? (Iemand al zin in een wijntje toevallig?)

77 thoughts on “VrijMiBeau: Deal With It!

 1. *plop*

  Leuk stuk Ziva! Wat zullen we na Hazes draaien op de jukebox?

  *glaasje rode wijn neerzet en whiskey inschenkt*

  Wat een absurde week. Weten de plotgekkies al dat ik met pensioen ben?

     • Nee Ha’ones. Is oud liedje, van een musical dacht ik. Mooi liedje over de balagan met de Palestijnen beschreven als een verkrachting. Veel gehoord in Eilat destijds.

     • ah got it.
      je bedoelt: אונס haones.. ander woord: betekent ‘de verkrachting’

      Baby, oh baby
      Open your legs
      For seven repressed
      Seven Palestinians

      Twenty years of occupation, we won’t wait any more
      With stiff phallus and semen we will redeem Palestine
      Twenty years of occupation, we won’t wait any more
      Erect and with “seed” we will redeem Palestine

    • Het is trouwens een typisch soort Israelische humor. Afgelopen zomer werd een liedje van onze Hamas-gekkies erg populair incl overal de ringtone horen:

     “Kum, Aseh Piguim”
     (kom op, pleeg een terreuraanslag)
     een hamas liedje in hebreeuws waar ze veelvuldig oproepen tot het uitroeien van joden.

 2. Nog veertig minuutjes, dan met de trein naar huis, waar ik nog een flesje champagne en een tweeliterfes belgisch bier heb staan. Maar die champagne is misschien iets voor Valentijnsdag… decisions decisions

 3. Teigertje is al opgevallen dat we nieuwe rekruten mogen verwelkomen, die hun vuurdoop met succes in de wondertuin van Ton Hofstede ondergingen. Welkom jongens…

 4. Ik wil graag een wit droog wijntje. Het was me het weekje wel. Op twitter is al het bericht dat Micha schrijft dat de bommenwerpers- voor hem, door Putin gestuurd, ware uitgerust met kernwapens. Dan val je van je stoel af van het lachen. Laat ik er ook eens vrolijk muziekje tegenaan gooien:

  • Putin dacht: weet je wat, ik ga njet dat gedoe overdoen zoals met Alexander Litvinenko met dat gehannes en palladium in thee. Ik stuur gewoon dikke vette bommenwerpers en dump een hele palladium-fabriek op dat kale koppie van die nep-held daar in Wexford. Dat zal hem leren.

   Gelukkig voor Micha’s buren stak Joris Demmink daar net op tijd een stokje voor. Die vond het veel leuker om Micha eerst nog even te laten waterboarden door een chagrijnige Ierse rechter.

 5. Voor mij een gin&tonic graag.
  Ik heb genoten van die “discussie” bij het HHC, er kwam werkelijk geen zinnig tegenargument uit de hoek van Micha. Toch wel een triest einde (om het zo maar te stellen), voor een oud NRC journalist.

 6. Het bijzondere vond ik wel dat Micha overladen werd met argumenten, er zelf geen enkele had en dat dan gaat omkeren.

 7. Ja het was echt beschamend wat hij daar liet zien van zichzelf. En dan vrolijk de volgende dag een miljoen euro eisen van Ivo.

  graaier-gekkie.

 8. Ik vraag mij wel eens af of Micha ook van dit soort kansloze brieven laat schrijven door zijn advocaten, of ze opdracht geeft rechtzittingen te saboteren wanneer hij niet onder ‘toevoeging’ gratis over dat legertje advocaten kan beschikken.

  Die man zit zijn donateurs indirect nou al jaren op kosten te jagen, want hij betaalt zijn advocaten helemaal niets. En maar klagen dat Demmink en Westenberg hun advocaatkosten vergoed krijgen.

  BTW, zit daar niet een soort van limiet op of zo?

 9. Nou vooruit een beetje mainstream BDSM Mind Control symbology met Miley Cyrus. Het is natuurlijk Martin’s favoriete onderwerp en het is premiere week van ’50 shades of Grey’

  • Kat maakte een mega strategische fout door zijn advocaat Gerard van der Meer weg te pesten omdat hij niet durfde te komen opdraven voor zijn hoger beroep in de ‘grafitti’-zaak en daarmee en passant JDTV ultra-naaide. Die van der Meer hield wel van wat uitdagende grappen en grollen.

   Nu moet hij het doen met wat conservatievere advocaten en die vinden Kat helemaal niet zo interessant en lijken al helemaal geen zin te hebben in onzin. De rekening van het verraad aan JDTV gaat Kat veel hoofdpijn bezorgen en heel erg nare angstaanvallen.

  • Yup, dat is wel wat hij doet, maar als je de lijn van ‘de moeder van zijn kind’ tot ‘victoria’ volgt zit hij nu romantisch gezien ‘rock bottom’. Het verschil tussen die eerste en de laatste is verbijsterend. Maar goed, misschien vindt Micha nog een leuke Roemeense oma ergens in een bushokje in Dublin.

   BTW: lekker muziekje Dorothy. Altijd leuk om vrolijke Iraniërs te horen op vrijdagmiddag. Meestal gebruiken ze dit tijdstip voor wat minder aangename melodietjes.

   • Heb pas de vierdelige serie “onze man in Teheran” gezien met Thomas Erdbrink
    http://www.vpro.nl/programmas/onze-man-in-teheran.html
    Op een gegeven moment zit Thomas met familie (hij heeft een leuke slimme Iraanse vrouw), in de moskee op vrijdagmiddag.
    Als jullie een keertje tijd over hebben zeker bekijken. Thomas zelf is een heel aardige scherpe journalist die zich niet te belazerd voelt om je te beantwoorden op twitter.
    Heel verfrissend.

 10. Het is evident dat het verblijf in Ierland de toch al broze geestelijke gezondheid van Kat niet bepaald goed doet. Hij heeft in de afgelopen episode natuurlijk geen normaal gesprek meer gevoerd want daar is die totaal geschifte Victoria ook niet toe in staat. En nu hij moederziel alleen zit weg te kwijnen in een armoedig youth hostel in Dublin hakt het degenereren van zijn verstandelijke vermogens en sociaal disfunctioneren er dubbel zo hard in.
  Je kan er nu op wachten dat hij bij zijn kale koppie en kont wordt gepakt en het hostel wordt uitgekieperd. Dan rest nog slechts een goot gevuld met hondenstront en kots van Ierse drinkebroeders.
  Het is een deerniswekkend vooruitzicht maar gelukkig is Kat een te grote klootzak en achterbakse matennaaiende leugenaar om medelijden mee te hebben cq te krijgen.

  • ja, ik zie hem ook niet echt floreren in dat youth hostel. Dat gaat binnenkort fout, want de man kan niet van de alcohol afblijven, en wordt daarmee ook super vervelend.

   Eigenlijk merk je het al aan zijn laatste filmpje. Nou doet hij dat super saaie voorlezen uit de krant al wel wat langer (in Italië zelfs vanuit een ijssalon), maar je krijgt nu het gevoel dat hij het doet om in ieder geval een soort van idee te hebben dat hij een publiek heeft.

   Volgens Kat deugt er niets aan de MSM, maar hij verslindt kilo’s krantenpapier per week, én denkt dan ook nog dat hij als een soort docent de krant moet voorlezen en duiden voor ‘die gewone mensen’.

   Echt eenzamer en zieliger kan je het bijna niet bedenken.

  • Hij doet ook nog steeds dingetjes op zijn blog die alleen maar interessant zijn om te doen als je een reaguurdersgroep hebt die naar aanleiding daarvan tot aksie overgaat. Behalve dat hij die reaguurdersgroep niet heeft en zijn stukjes de status hebben van iemand die in zichzelf mompelt. Er zijn eigenlijk alleen nog maar mensen te vinden die op zijn hoofd poepen als ze iets van hem lezen. Daar lijkt hij onvdoende van doordrongen te zijn met zijn gezeur dat hij kapotgaat in Ierland. Vinden we juist een positieve ontwikkeling, Micha.

   • Ja, het is ook allemaal zo ongelofelijk kansloos. Van het ‘journalistje spelen voor de Ierse Rechtbank’ met dat monster die niet eens in staat is om lippenstift goed op haar lippen te smeren tot het timide en schor brabbelen in de voicebox van een woordvoerder Hommes dat je zo zielig bent.

    En vanavond rolt Micha weer alleen in zijn armoedige bedje. Waarschijnlijk met wat extra alcohol in zijn koppie. Weer een k*t-dag. Weer alleen. Weer mislukt. Weer kansloos.

    En maar weigeren hulp te zoeken en je te laten behandelen. Nare ziekte is het ook.

     • Nee, hij snapt dat ook allemaal helemaal niet. Het is gewoon een oude boom reutelaar met NPD.

      Maar dat cameraatje is een soort van life-line voor hem geworden met de bewoonde wereld. Zonder dat ding en zijn 10kg laptop verschrompelt hij razendsnel en takelt hij heel erg af.

      Dat gaat btw nog wel een uitdaging worden, want één van de favoriete straffen voor ‘contempt of court/criminal contempt’ waar hij nu voor terecht gaat staan is inbeslagname van de attributen waarmee je dat strafbare feit hebt begaan. Ergo, Kat zou in juni zo maar eens zijn laptop en camera kunnen inleveren bij de Ierse justitie.

      En wat dan? Wim Dankbaar bellen en vragen om even een macbook air en een iphone 6 te shippen? Of toch maar weer vertrouwd die lekker ingelezen bijbel uit de bibliotheek van PI Zoetermeer oppakken?

      keuzes, keuzes…

     • Hilarisch ja, moest er erg om lachen, dat Kat met die sullige microfoon in dat harige knuistje de bladzijden van de krant zit om te slaan en dan niet begrijpen dat dat van invloed is op de geluidskwaliteit. Dat zie je ook bij dementerenden, het geleidelijke verlies aan decorum. Net zoals dat ‘storm’ filmpje van Kat. Helemaal geen touw aan vast te knopen en gewoon op Youtube knallen alsof hij weer iets briljants had te melden. Puike reclame ook voor zijn ‘promoot-je-shop-op-youtube’ oprisping. Hoe groot zou die pisvlek van het nadruppelen in Kat’s kruis onderwijl al zijn nu Victoria zijn bont gekleurde Wibra onderbroeken niet meer regelmatig door een sopje haalt?

     • Precies wat je ziet gebeuren inderdaad: een verlies aan decorum. Ik vind hem er ook steeds onverzorgder uitzien in zijn filmpjes.

    • Dat filmpje voor die Ierse rechtbank. De vergelijking is dacht ik al eerder gemaakt hier, maar het is echt typisch het typetje “Wethouder Hekking” van “van Kooten en de Bie” gedrag om in beeld te komen voor die camera hoor 😀
     Dat einde ook.. Virginia die in lachen uitbarst en Kat die panisch naar de camera man/vrouw “press press press! press it!” roept om de opnamen maar te kunnen stoppen.
     Ik zeg meer filmpjes met Victoria! Kunnen we tenminste nog ergens om lachen! 🙂

  • hahaha, ja dat is die ultra klaploper JP.
   Die gek is de hele dag bezig met totaal los van de werkelijkheid de boel sarren.

   Het is dat het zo’n klaploper is, die nog nooit iets nuttig met zijn leven gedaan heeft, anders had ik nog wel om hem kunnen lachen. Nu mag hij wat mij betreft ingewisseld worden tegen 10 ambitieuze bootvluchtingen uit Lampedusa. De man is een gekristalliseerd spoor van ellende.

   Hier staat hij in zijn Calimero-pak verontwaardigd te doen bij de Rechtbank Leeuwarden.

  • hahaha, ja inderdaad. Ik kon ze niet vinden die typische muziek die hij hier altijd deelde. Maar dit is zeker een van zijn favorieten. Thx.

  • @dorothy Ik hoop dat ik morgen nog een afbeelding van Peter van Straaten ’s zeurkalender voor je heb van 14 februari. Hij is leuk, maar ik heb hem nog niet gezien op internet.

 11. Hmmm… ik heb het helicopter string quartet van Stockhausen aan

  Maar ben eigenlijk op zoek naar die elpee van hem waarop hij radiosignalen van de CIA opving. Die moest hij uit de handel halen, omdat er geheime kortegolf codes van westerse spionnen in het oostblok op te horen zouden zijn. Deze?

  Sowieso werden Stockhausen en andere avantgarde componisten gefinancierd door de CIA, maar daar hoor je de plottertjes verder niet over!

 12. LOL Die Micha. Ik ga er natuurlijk geen stukje aan wijden want dan krijgt dat blogje waarin hij zo af en toe wat in zichzelf mompelt veel teveel aandacht, maar zijn wanen beginnen wel steeds psychotischer trekjes te krijgen, zoals je wel vaker ziet bij narcisten die afgesloten zijn van hun supply. Óf ze schieten een diepe depressie in, óf ze houden vast aan hun wanen die steeds losser komen te staan van de realiteit. Dan krijg je dus dit:

  Het zou ondermeer gebeuren via een contract killer op een motor. Zoals we in Nederland wel vaker hebben gezien. Reeds een jaar of twee krijgen we regelmatig dit soort berichten binnen, maar ook serieuzere waarschuwingen van klokkenluiders met contacten op het Ministerie.

  Poetin met nucleaire wapens, Demmink squads, mannen op motoren, het kan niet op.

  Iedereen heeft het op Micha gemunt, want wat hij te onthullen heeft is le-vens-ge-vaar-lijk voor de heersende orde ofzo. Hij construeert een soort verhaal waarin hij serieus denkt dat zijn lulkoek een bedreiging zou vormen, terwijl dat helemaal niet het geval is. Als je berooid in de goot ligt in Dublin met een kapotte site en evident belachelijke verhalen, vormt dat nou eenmaal geen bedreiging voor wie dan ook. Het is hooguit een bron van leedvermaak of medelijden. Wel moet hij ermee ophouden om willekeurige mensen op de korrel te nemen, zoals nu weer die Hommes. Maar ook dat is nu niet meer rampzalig, want het is niet zo dat hij de beschikking heeft over een groep reaguurders die zo iemand dan gaan stalken, zoals vroeger nog wel eens gebeurde. Micha denkt dat niemand doorheeft dat hij volledig schaakmat staat, als hij met de stukken gaat gooien.

  Dit vond ik ook een mooie:

  De laatste ‘troefkaart’ van Justitie bestond uit het verkrachten van Micha’s website via de ‘Hommes-squads’ van staatstrollen. Ook dit slaat -het hoeft ook nauwelijks te verbazen- terug in de corrupte en criminele gezichten van de ‘justitie-ambtenaren’.

  Hahahaha, tegenwoordig noemt hij zijn eigen reaguurders die met hun wanen zijn site verziekten zelfs “staatstrollen”. Het is even de vraag op wiens gezicht wat terugslaat.

  • En als die moordaanslag maar niet komt,
   heeft hij uiteindelijk geen andere keus, dan die zelf in scène te zetten.
   Bekend patroon.

  • Zodra Micha Kat de controle over zijn situatie kwijtraakt komt als vast onderdeel het zich gelijkschakelen met prominente journalisten en wanen dat hij een doelwit van een aanslag zal zijn.

   Dit stukje drama heeft hij nu al meerdere keren opgevoerd. Bijna op de dag af twee jaar geleden kwam hij met hetzelfde huilverhaal aanzetten.

   Dat hij nu op de huid wordt gezeten door Putin persoonlijk en de Russische strategische luchtmacht is dan wel weer nieuw.

   • Vandaag is het trouwens niet Putin, maar Obama, die hem achterna zit.
    Een soort World League tussen de Yankees en de Ruskees zeg maar, wie er het eerste in slaagt om Huize Kat te nuken.

    • Uh oh, als Obama óók al achter die arme Micha aanzit dan wordt het ernstig.

     Straks krijgt Micha nog onverwacht een golfballetje achter tegen zijn petje als hij de NWO staat te duiden op een winderige klif.

     • Een Oldenkamp en Kat zitten beiden als gevolg van o.a. een loodzware rugzak aan narcistische persoonlijkheidsproblematiek (er zijn ook nog wel wat traumatische ervaringen in de persoonlijke levenssfeer op het publieke (internet)domein te traceren) uitzichtloos opgesloten in wanen waarbij de eerste zich inbeeldt een ‘onbegrepen’ allround (LoL) en briljant wetenschapper te zijn en de tweede er in zijn paranoïde koppie van overtuigd is door de MSM, imaginaire pedofiele satanisten -en inmiddels zelfs door wereldleiders (driewerf LoL)- bewust ‘kapot’ te worden gemaakt omdat hij de meest onthullende en profetische journalist aller tijden is.
      De werkelijkheid is dat we hier te maken hebben met twee volstrekt onbeduidende en massaal genegeerde faalhazen die hun zo geambieerde maatschappelijke carrière in rook zagen opgaan. En daar waar de zwaar overspannen geraakte Oldenkamp de intellectuele vermogens en vaardigheden bleek te ontberen om zich in een academisch/wetenschappelijke omgeving te handhaven -en daardoor zijn baan kwijtraakte- bleek ‘profeet’ Kat niet meer als journalist te handhaven door krankzinnig gedrag ontspruitend aan een perverse en megalomane geest en het schuimbekkend leveren van onthutsend inhoudsloos en iedere feitelijke onderbouwing ontberende smaadpraat en lasterlijk gebral.
      En eigenlijk hebben ze nog gelijk ook in hun ongebreidelde frustraties dat het allemaal niet aan hen ligt maar laat ze dan zelf eens onderkennen dat ze psychiatrische patiënten zijn. Dat zou ze in ieder geval helpen hun deerniswekkende en uitzichtloze bestaan weer een klein duwtje in de goede richting te geven. Toch?

     • Toegeven dat je een serieus probleem hebt en de behandeling opzoeken is voor een narcist een heel erg complexe constructie. Zelfs als dit type patient de stap neemt wordt het een hel voor de behandelend psychiater / psycholoog. Ten eerste zal de patient niet zo maar een behandelend arts accepteren (het moet natuurlijk wel passen bij zijn/haar geweldige persoonlijkheid/unieke situatie) en vervolgens wordt de totale constructie van het zelfbeeld (een intrinsiek onderdeel van dit type patienten) opgehangen aan die specifieke behandelaar wat een enorm beslag op tijd gaat leggen en onredelijke eisen vwb beschikbaarheid.

      Een narcist behandelen is iets wat je leuk moet vinden. Het zijn namelijk de meest vreselijke figuren die je kan bedenken. En dan hebben we het nog over mensen die toegeven dat ze een probleem hebben.

 13. Ik keek trouwens net even de wetgeving in Ierland na rondom gedwongen opname in een psychiatrische inrichting en ook op dat vlak ligt het daar veel ruimer dan in Nederland. Volgens mij heb je Micha met een middagje bellen al in een inrichting, Scheelt toch weer een man op een motor 😉

  In Nederland kan je alleen gedwongen opgenomen worden als je een gevaar voor jezelf en anderen vormt, maar in Ierland ligt dat ruimer. daar kan je dus ook gedwongen opgenomen worden, als je geestelijke gezondheid sterk achteruit gaat, precies zoals we nu bij Micha zien gebeuren. Je ziet aan zijn uiterlijke verschijning dat hij zichzelf verwaarloost en zijn paranoia wordt steeds acuter. Althans, ik weet niet hoe je het noemen moet als je denkt dat Poetin het op je gemunt heeft met een nucleaire motherload. Kijk maar onder involuntary admission.

  The Act defines mental disorder as mental illness, severe dementia or significant intellectual disability where:
  • Because of the illness, disability or dementia, there is a serious likelihood that you may cause immediate and serious harm to yourself or to other people or
  • Because of the severity of the illness, disability or dementia, your judgement is so impaired that failure to admit you to an approved centre would be likely to lead to a serious deterioration of your condition or would prevent the administration of appropriate treatment that could only be given by such an admission and your reception, detention and treatment in an approved centre would be likely to materially benefit or alleviate your condition.

 14. Verkrachten van Micha ’s website..dacht het ff niet.
  Hij heeft geheel eigenhandig zijn website naar de klote geholpen, met die debiele halfgebakken filmpjes en fopplotterverhaaltjes. Zelf heb ik er nog never nooit gereageerd uit principe. Ik moest wel lachen als er wat scherpe reacties kwamen waarna diegene steevast voor troll werd uitgemaakt, zelfde laken een pak laatst bij HHC.
  Geen hond die er nog OT reageerde op KLOL, iedereen kwam daar zijn behoefte doen en op het laatst geen enkele vorm van moderatie.

  Ik heb trouwens een tweede pagina muziekdoos gemaakt.
  Daar kan iedereen zijn joetjoeb muziekfilmpjes kwijt, dit op veler verzoek. 🙂

 15. De liefde tussen Yehudi en Micha bloeit blijkbaar weer op, want Klokkenluideronline.nl verwijst weer netjes door naar de site van kat.

  • Die teruggave van zijn .NL domein was onderdeel van de deal die hij met Yehudi heeft gesloten. Die deal is al een tijdje oud. Kat heeft een paar maanden geleden eens geroepen dat hij zijn .NL domein weer terug had.

   Blijft natuurlijk dat het weer heerlijk hypocriet is van Micha. Iedereen opstoken tegen bijv Yehudi, maar ondertussen achter de schermen deals met hem sluiten die alleen Micha goed uitkomen.

Reacties zijn gesloten.