VrijMiBo: Drie plus Eén Gratis

cheers, fools!

cheers, fools!

Walla! Het is weer vrijdag en tijd voor de beschouwingen voor we ons naakt op de bar storten. We hebben deze week maar liefst drie arrestaties onder de complotgekkies en één ‘close call’ die ons vanuit Ierland gratis werd toegeworpen. Dat zouden we eigenlijk uitgebreid moeten vieren als twee van de arrestaties niet het gevolg zouden zijn van zeer trieste omstandigheden.

Laten we beginnen met de ‘close call’. De eer voor deze bijna-arrestatie gaat naar, wie anders, Micha Kat die met zijn Ierse lasterproject ‘KillingIrishWomen’ tot zijn schrik de torn van een lokale rechter als een mokerslag op zijn kale koppie gepresenteerd kreeg. De rechter besloot uiteindelijk Kat en zijn lasterproject vooralsnog met rust te laten, maar iets zegt ons dat het verknipte plottertje na de behandeling van de bewuste ‘murder trial’ nog uitgebreid kennis gaat maken met de draconische Ierse wetgeving. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

De volledig aan lager wal geraakte en in zwaar psychische problemen verkerende Quirine de Kok – dierenvriend en plottervriendin van Micha Kat – werd wel daadwerkelijk opgepakt na een politie-inval in haar woning. De liefde voor dieren van dit hopeloos recidiverende sujet had zich namelijk weer eens gemanifesteerd in ernstig verwaarloosde dieren waaronder katten, honden en kippen, waarbij maar liefst zeven kippen dood in haar huis werden aangetroffen. Helaas werd Quirine niet meteen liefdevol opgevangen in een gesloten kliniek, want daags na haar arrestatie meldde zij zich al weer in het kippenhok van Gretha Muller die haar moederlijk onder de vleugel nam.

Dan hebben we het geval Bart van Urk. Het complotgekkie dat verdacht wordt van tweemaal moord dan wel doodslag. Een dieptriest verhaal waarover het laatste woord nog lang niet is gezegd. Niet in de laatste plaats omdat – zoals wij bij Swapichou al jaren roepen – het lakse handelen van autoriteiten en inadequate regelgeving mogelijk hebben bijgedragen aan beide drama’s. Laten we hopen dat betrokken instanties eindelijk eens wat minder passief gaan optreden tegen dit soort criminogene en psychiatrische complotgekkies (en de nog triestere versie met beeld) Dan heeft de dood van deze twee vrouwen wellicht nog enige zin.

Als laatste is daar natuurlijk Tarik ZahZah, het 19-jarige complotgekkie dat in zijn ‘Mr Smith-pak’ het 8 uur journaal probeerde te kapen. De verwarde student gijzelde met een nepvuurwapen studiomedewerkers van de NOS en eiste tien minuten Live zendtijd om de verzamelde werken van Martin Vrijand en Micha Kat voor te dragen. Het was allemaal heel spannend en grappig, (lol @ Martin Vrijland) maar Tarik schrok zich een aluhoedje toen een vijftal politieagenten doortastend duidelijk maakten over een totaal andere humor te beschikken. Het complotgekkie werd in een oogwenk een paar blauwe pillen toegediend en naar de off line gevangenisbibliotheek getransporteerd. Tip voor Tarik: de bijbel en dan vooral het gedeelte over de Profeet Micha.

Kortom, het leek allemaal zo rustig de laatste weken, maar het rommelde aardig in de koppies van de complotgekkies. Laten we hopen dat de golf van arrestaties zich voortzet en dan als het even kan vóór dat er doden vallen, dieren worden mishandeld of mensen gegijzeld.

Zo, nu bier en muziek. De bar is open. Proost.

40 thoughts on “VrijMiBo: Drie plus Eén Gratis

 1. Nog even in de trein en dan is het weekend!

  *plop* (althans, nu nog koffie)

  Wel heel bizar als je bedenkt wat we recentelijk met de redactie bespraken, dat de dag erna het journaal gegijzeld wordt!

  • Zo. weekend.

   Ik denk dat de lijntjes aangehaald gaan worden naar aanleiding van dit soort gebeurtenissen. Als er direct naar ons geluisterd was had dat veel ellende gescheeld.

  • Goed nieuws.
   Helaas heeft de nieuwe arab king de baas van de inlichtingendiensten gelijktijdig vervangen voor iemand uit zijn eigen clan. Haar vrijheid betekent helaas de dood van anderen.

    • ja absoluut, maar het is niet genoeg om te vergeten dat koningen en presidenten als een haas naar het banquette van de nieuwe koning vlogen.

     Vier nieuwe onthoofdingen sinds de nieuwe arab king op zijn troon zit. Meer dan zijn voorganger in zo’n korte tijd op zijn spiets ringde.

     Souad overleeft – gelukkig – omdat er een clan-war is uitgebroken. En dat gaat veel meer levens kosten, en de westerse jockeys hebben inmiddels hun goedkeuring met dadels en muziek doorgespoeld.

     SA gaat op korte termijn een heel erg serieus probleem worden. Daesh is binnengedrongen, en heeft een border fence post ingenomen. SA-security heeft de aanval deels afgeslagen, maar er is een ‘team’ binnen de ‘security fence’. Tegelijkertijd vecht Egypt in de Sinai tegen daesh

     En wordt er in SA een clan-oorlog uitgevochten die de leiding van het land tot op het bot zal bepalen.

     Waarom denk je dat Duitsland zijn erg lucratieve defensie-contracten met SA heeft opgeschort?

     En dan hebben we het nog niet gehad over de – nu al – mislukte onderhandelingen met Iran over hun nucleaire programma dat over twee maanden afgerond moet zijn.

     Dus ja, ik ben heel erg blij dat zij leeft, maar ze is een pion. Gelukkig eentje die niet werd gebruikt om opgeofferd te worden.

     Now, keep focus…. the bad guys are still alive…

 2. Hoe werkt dat, zo’n radicaliseringsproces van een complotgekkie? Wanneer komt dat omslagmoment dat je denkt dat je met een namaakpistool naar het acht uur journaal gaat? Misschien kunnen we Don eens unblocken en hem op zulke dingen bevragen, als hij dat aandurft.

  • Je bedoelt ‘wanneer ga je bedenken dat je graag een boek van Martin Vrijland wilt kopen?”

   Geen idee, maar het is een fascinerend gegeven, alsof je de Playboy voor het eerst vertaalt in Gronings: altijd een blije doelgroep waarbij de ogen gaan ronddollen: “nooit geweten dat vrouwen maar twee tieten hebben…..”

   Don gaat je daar geen antwoord opgeven. Dat is een ultra luie opportunist, die juist gebruikmaakt van die domheid. Net als Martin overigens, maar die probeert tenminste nog wat origineel te liegen bij het oplichten van die kudde ‘useless eaters’. Don niet, die schraapt de restjes van de botten, of duwt ze naar de ovens van Martin. Non-ideologische kampbeulen zijn de meest sadistische en gruwelijke personen.

 3. Pure antisemitisme.

  *edit by Ziva*
  Nope, puur persoonlijk. Ik vind je een kansloze zeurkous en heb geen zin in je geleuter.
  Zoek maar een ander plekje om over jezelf te fantaseren.

 4. Jij plaats een muziekclip met als tekst “wish I was special, but I am a creep” onderbewust wil je dat dus zeggen naar mij toe. The master, 444 is my number. Divide, add, multiply and understand.

  *edit by Ziva*
  LoL, ooit van het principe van een muizenval gehoord ‘droopy’? Of van het lokgeitje? Of van broodjes strooien voor de eendjes? Of van een wortel voor het ezeltje houden? Of van de kat op het spek binden? Nee? Dan vast wel van ‘op alle slakken zout leggen’ toch?

 5. Nou vooruit nog een extra-bonus psychologie les. Werk jij het maar uit “droopy”, dan ga ik even slowen met @Swap.I.Chou
  en fluisteren over de schoonheid van de Golan.

 6. Let op: die AIRVD wordt een Tarikje. Hij is er gek genoeg voor. Hoewel hij vermoedelijk niet verder komt dan de balie van Radio Rijnmond.

 7. Apart comment dit…

  Je suis juifs Abatteur zegt:
  Is er hier trouwens nog iemand bekend met ene reagerende aka; “MOERSTAAL”?! Zei zogenaamd uit Brazilië te commenten, maar krijg zojuist door van binnen mijn netwerken op de campus waar Tarik zich overigens steeds minder liet zien dat hij zich aldaar onder studentennetwerken eveneens met moerstaal als nick identificeerde! Heb net zijn inlog/ip~gegevens erbij gehaald waarna mijn opgeslagen digit strengen direct op HIT aansloegen! Dus ladies and gentlemen… we’ve got him! Jammer dat je spam moderatie i.v.m. die draadjeskapers zo rigide afgesteld moest worden Kat, maar het wordt hier bij huize Jesuis toch echt wel steeds spannender hoor! Heb trouwens ook nog wat compañeros met content genererende opdrachten naar zijn directe woonomgeving gedirigeerd…

  Ik kijk er bijna niet meer en al hellemaaal niet naar de comments, maar zo te zien hadden Wajong en Moerstaal het lekker druk met elkaar.
  http://www.klokkenluideronline.is/2014/11/om-en-zaak-demmink-ogen-en-oren-potdicht/

  • @jdtv: Heb even door ons archief geploegd en kwam nog een oude reactie van Knowtoomuch tegen, hij vertelde toen o.a. dit: “Een wellicht ijdele poging de schrijver van dit stukkie wat meer realiteitszin bij te brengen : ik heb moerstaal niet als alter ego ; hij woont zo’n 6000km van mij vandaan (in Brazilië).”

   Tarik kwam al een aantal weken niet meer op zijn opleiding vlgs. studiegenoten en de studie begon in september 2014, dus is hij zo’n 4 maanden actief geweest als student.

   Je suis… is Adamas overigens, gek op relletjes trappen.

 8. Micha Kat laat ook weer blijken dringend hulp nodig te hebben. Nu is het in dat maffe koppie van hem gekronkeld dat Putin Ierland gaat aanvallen vanwege “Micha Kat”, want Putin wil niet dat Micha de held van de 21e eeuw wordt.

  • Ik ga dat filmpje niet bekijken, maar ik wens Putin meer succes dan die amateuristische Demmink Squads tot nu toe gehad hebben.
   De verwoesting van Ierland moeten we dan maar zien als collateral damage.

   • Niet? Wat mij betreft weer een Kat klassieker. Rusland vliegt weer eens onaangekondigd met wat bommenwerpers over een Europees land. Doen ze overigens wel vaker, ook over Nederland.
    Maar JUIST omdat Micha in Ierland zit stuurt Putin persoonlijk die vliegtuigen over Ierland. Want Putin staat huilend in zijn onderbroekje in de sneeuw bang te zijn voor Micha. En nee trollen, dit is geen grootheidswaanzin, maar gewoon 100% duidelijk de waarheid! Je hoort zelfs dat gestoorde stemmetje weer naar boven komen.

    Het gaat niet zo best hem krijg ik het idee…

   • Putin stuurt bommenwerpers met nucleaire bewapening op hem af volgens Micha. De bommenwerpers zijn al boven de westkust van Ierland gesignaleerd maar werden iets zuid van Wexford godzijdank onderschept. Micha had geluk deze keer, maar we weten allemaal hoe Putin is. De man is niet alleen ontzettend jaloers maar ook heel koppig. Als Putin achter Micha aanzit zal hij nooit meer loslaten.

  • Ik vind het wel een interessante ontwikkeling, dat hij nu het wereldnieuws direct op zijn persoon gaat betrekken. Het laat natuurlijk zien dat Micha geestelijk gestoord is, maar dat wisten we al. Wat het ook laat zien, is dat zijn verhalentrommel op is. Geen Demmink zaak, geen Vaatstra, alleen maar leegte. Die leegte probeert hij nu op te vullen en dat gaat steeds gestoorder en losgezongen worden van de realiteit.

 9. Nu zijn het nog bommenwerpers. Volgende week een bootje met een peloton spetsnaz voor de kust van Wexford. Pas maar op Micha.

 10. Het schijnt overigens dat Giel Beelen Martin Vrijland onverwachts opbelde om 6.45 ’s morgens op 30 januari om wat vraagjes te stellen over Tarik bij de NOS donderdagavond. Ik probeer een fragment te zoeken.

Reacties zijn gesloten.