Hondsdol

street art - TLV - fools

street art – TLV – fools

Bart van Urk is het 38-jarige complotgekkie dat verdacht wordt van moord op zijn eigen zuster en de prominente Els Borst. Bart blijkt al jaren vreselijk in de war en ziet naar zeggen achter iedere lantaarnpaal een moordlustige moslim. Dat is niet een verrassing, althans niet voor de autoriteiten die hem al tijden (gedwongen) psychologisch en psychiatrisch willen laten onderzoeken. Zonder succes. Enerzijds door – waarschijnlijk – een te lakse houding van het Openbaar Ministerie of rechters, maar anderzijds – en dat is veel zorgelijker – omdat Bart succesvol de uitvoering van zijn strafoplegging(en) wist te frustreren middels hoger beroepen en andere bezwaarmogelijkheden, met als vermoedelijk gevolg in korte tijd twee gedode slachtoffers.

Het doet denken aan dat andere complotgekkie, Richard de Wit, die in 2013 op beestachtige wijze de niets vermoedende 24-jarige Britse toeriste, Sarah Groves, met een mes afslachtte in India. Ook de Wit bleek al jaren ernstig in de war, en ook de Wit’s psychiatrische problemen waren bekend, en ook de Wit wist een gedwongen behandeling te frustreren door inadequate regelgeving of laks optreden van betrokken autoriteiten.

De Wit zag niet overal boze moslims vliegen, maar vermoedde tegen zich een complot van de Staat, voelde zich bedreigd door Jeugdzorg, justitie, geheime diensten en had een ongezonde hekel aan het koningshuis. Toen hij ‘belastende informatie’ kreeg over Joris Demmink wist hij het zeker; politie en justitie zouden hem bewust het leven onmogelijk maken door hem te bedreigen en onder druk te zetten. Richard de Wit vluchtte naar het buitenland en na wat omzwervingen door Europa en Azië, waar hij warrige youtube filmpjes opnam, vermoordde hij in april 2013 ‘for no reason’ de slapende Sarah in haar eigen kamer op een hotelboot ergens in India.

Een psychiatrisch verleden, het idee hebben dat de Staat een complot tegen jouw persoon voert, bedreigd voelen door justitie en politie, een ongezonde hekel hebben aan het koningshuis, Demmink-squads, strafuitvoering frustreren door eindeloos rechtszaken te traineren, vluchten naar landen binnen Europa en Azië, een bevolkingsgroep als bedreigend ervaren en escaleren in de geweldspiraal. Het levert een profiel op dat ons toch ongemakkelijk dicht bij Micha Kat brengt.

Weliswaar probeert Kat nog steeds krampachtig voor journalist te spelen in Italië of Ierland en loopt hij – voor zover wij weten – niet met een mes onder zijn petje sluipend door de gangen van zijn hostel, maar heeft hij een bekend psychiatrisch verleden, lag hij wel al eens stijf van de antipsychotica te rillen onder zijn bed door oncontroleerbare angstaanvallen, pleegde meerdere malen valse bommeldingen, vertoont herhaaldelijk een gevaarlijke aversie tegen een bepaalde bevolkingsgroep, vlucht voor justitie, politie en vermeende geheime diensten naar landen in Azië en Europa waar hij via warrige youtube filmpjes van zich laat horen, en bedreigt hij onomwonden prominente personen (met de dood).

Er beginnen dan voldoende alarmerende overeenkomsten te ontstaan die het zouden kunnen rechtvaardigen wat meer haast te maken met de afhandeling van de talloze openstaande rechtszaken die dit heerschap op de rol heeft staan, en daarbij tevens eens flink, al dan niet dwingend, aan dat koppie te rammelen om na te gaan wat en waar het precies allemaal is losgeschoten bij deze dolle hond. Het is maar een suggestie. We kunnen natuurlijk ook wachten en aanzien hoe die hondsdolheid zich verder ontwikkelt, want zo’n vaart zal het bij Kat allemaal niet lopen. Toch?!

13 thoughts on “Hondsdol

 1. Oorspronkelijk heeft de videoboodschap van Kat aan Rutte slechts een paar uur online gestaan, daarna kwam Micha tot inkeer en was het verdwenen. In die tijd moet Martin Vrijland het hebben gedownload om het later als wapen tegen Kat te kunnen inzetten.

  Op KLOL krijgt ondertussen Groetjes Gretha er flink van langs en tussen neus en lippen door meldt ook de zelfbenoemde dierenbeul Quirine zich weer. Wat Gretha vervolgens over haar schrijft, is werkelijk om je bureaubladachtergrond van te maken (de moderne equivalent van inlijsten):

  “De politie heeft tijdens een inval bij een vermeende dierenbeul uit Den Haag….

  Ok dat bericht is recent dat had ik niet gezien, maar er staat vermeende en dat betekent volgens mij dat het helemaal niet zeker is. (…) Maar laten we er geen trammelant om maken dat hebben we om ons heen al genoeg.”

  En dat op de site van Micha-“iedereen-is-pedofiel”-Kat. Is er eens keihard een misdadig figuur onder de leden, wordt de boel recht gepraat onder de noemer “dat staat helemaal niet vast”. Zelfs de meest autoritaire regimes in de wereld houden er een logischer justitiële denkwijze op na…

  • Ja, die video haalde hij off line op dringend advies van zijn toenmalige advocaat meldde Kat toen zelf. Dus niet omdat hij het zelf toch wel wat overdreven vond. Dat beoordelingsvermogen ontbrak volledig. Overigens zijn wel meer van dit soort videos van Kat die stijf staan van de paranoïde gewelddadigheid.

   In het verlengde daarvan, neem zijn laatste stukje in ‘bold kapitaal’ over de NOS. De agressie en de waanzin spat er vanaf.

   Vwb Quirine de Kok. Ja echt ongelofelijk hoe die huiskip Gretha dat gedrag van Quirine weer onder haar vleugel wegmoffelt. Het is overduidelijk dat Quirine geestelijk heel erg in de knoop zit, maar er komt geen greintje medeleven uit die kakelclub die probeert haar tegen zichzelf te beschermen.

   Het is allemaal volstrekt normaal, of de schuld van een ander. Triest. Heel erg triest.

  • Overigens vind ik dit stukje van Micha Kat niet minder zorgelijk.

   Thans leven we in een land waarin ‘de elite’ ongestraft en zonder enige kans op sanctie hun perverse fantasieen werkelijkheid kunnen laten worden. Waarin baby’s kunnen worden gekookt en opgegeten nadat hun organen zijn gevoerd aan de honden, waarin mooie jonge vrouwen kunnen worden gespiesd aan ijzeren staven terwijl ze van voren en van achteren worden verkracht. Waarin peuters tijdens de opnames van snuff movies kunnen worden ‘doodgeneukt’ met dildo’s.

   Dit soort walgelijke passages mogen wat mij betreft best eens goed geanalyseerd worden. Juist omdat Micha Kat het schrijft, en vooral ook omdat het niet de eerste keer is dat hij dit soort perverse gedachten publiceert. Dit zijn niet zinnen die bij gezonde mensen vormen, en al helemaal niet worden gepubliceerd op een weblog zonder dat daar een expliciete reden voor is. Het is wel een signaal dat het voorstellingsvermogen van Kat corrupt is en degenereert.

   • Ter illustratie. Luister en huiver naar het volgende waar Micha zijn perverse fantasie loslaat op het martelen van rechters: vanaf 4.23.

    En de geluidsopname van de bommelding bij justitie, waarvan Kat inmiddels beweert dat hij dat nooit gedaan heeft:

    met dank aan JDTV.

    Zo zijn er talloze videos, geluidsopnames, artikelen van Kat gepubliceerd nota bene die wanneer je ze uitschrijft en naast elkaar legt een heel zorgelijk beeld laten zien.

    Micha Kat over zijn strafbare feiten incl de bommeldingen?

    tja?!

 2. Ga nog niet zijn naam noemen, want er circuleren meerdere berichten op twitter.
  Maar deze man vertelde aan een medewerker mediapark dat de media wordt aangestuurd door het grootkapitaal.

  M.a.w. Teveel Micha Kat en Martin Vrijland gelezen.

 3. laten we hopen dat er lijntjes naar Micha en Vrijland lopen. We kunnen er van uit gaan dat dit door de politie volledig wordt uitgerechercheerd, dan krijgen Kat en Vrijland ook eindelijk eens de juiste aandacht van de hermandad.

  Het ziet er uit als een mafkees, ook helemaal niet profi (bijv in vergelijking met Parijs). Je hoort hem idd iets roepen als “we zijn hackers en we worden aangestuurd door de inlichtingendiensten.. ” ofzo..

  Zou ie een paar dagen geleden ook nog op het Malieveld gestaan hebben?

 4. @teigertje, Meen je niet…… Ben zelf niet aan het zoeken.. (verwacht wel een stukkie hier de komende dagen… van Jeroen ofzo… ;-)) Maar als deze man zijn inspiratie deels haalt uit Fokke en Sukke………. haha.

  98 hackers… viel mij ook al op. Het is nu ook even zoeken wie er met de hand op zijn getypte brief heeft geschreven. Heeft ie dat zelf gedaan? Of heeft iemand hem deze info gegeven (al hoewel ik mij kan voorstellen dat dat eenvoudig te googlen is).

  Maar goed, hij was geen notoire acht-uur-journaal-kijker. Anders had ie meteen doorgehad dat ie in een andere opnamestudio zat.

 5. walla! bizar zeg dit. Maar gelukkig loopt het goed af.

  En wat doen de complotgekkies? Martin zet meteen zijn speurneus weer op en begint ‘nietes’ te brabbelen, en Micha Kat krijgt een publiek orgasme.

  Stap 1 is de psychiatrische gekkies met een bepaald profiel in kaart brengen en aanpakken, en Stap 2 zal echt de aandacht ook naar de ‘opruiers’ verlegd moeten worden. Of het nou de haatbloggers zoals Kat en Vrijland zijn, of de rechtsgekkies en die intellectuele linksjihadis.

  In je men in black pak en een vuurwapen de TV-studio van een staatsomroep binnenvallen doe je maar in Somalie, maar niet in Nederland.

Reacties zijn gesloten.