Hans Mauritz: the Swap team is watching you


Het is stil geworden bij Recht is Krom. Terwijl de Europeanen aan het bijkomen zijn van de Griekse kater en Hans Mauritz zienderogen opknapt, is Wim Dankbaar nog steeds niet hersteld van de opgelopen schade. Mauritz is zelfs bezig met een voorzichtige comeback. Eerst op KLOL en nu weer Boublog.

Maar wacht eens even Hans, denk jij dat we alweer vergeten zijn wat je geflikt hebt? dan heb ik vervelend nieuws voor je: toevallig ben ik onlangs op het spoor gekomen van één van jouw activiteiten, *kuch* bezigheden. Momenteel ben ik op zoek naar wat meer informatie, vandaar dit berichtje.

Alle tips van onze Swap snuffelaars zijn welkom!! Het heeft te maken met http://debedrijvendoktervandongen.nl/ een site in ruste. Het heeft dus ook te maken met je interesse in het wielrennen. Toch wel een paar hints, nietwaar? Het schijnt overigens dat Wim Dankbaar en Boudine Berkenbosch ook op de hoogte waren van deze activiteiten, maar toch besloten om met je door te gaan en je ondanks dit toch al die smerige leugens op het web hebben laten dumpen.

Je toenemende activiteit zal wel te maken hebben met het volgende: In al je opportunisme hoop je natuurlijk dat de trouwe volgertjes en oud volgertjes van Wim, die bijna allemaal een bloedhekel hebben aan Peter R. de Vries, bereid zijn opnieuw centjes uit te geven aan het nieuwste sprookjesboek dat je in maart 2014 op de markt wil dumpen. Waar haal je eigenlijk de centjes vandaan? 😈

Verder is vandaag gebleken dat het voor alle fans in Nederland van de wereldbefaamde Micha Kat geen zin heeft om af te reizen naar het Malieveld te Den Haag, voor de Swap volgers was dit overigens al oud nieuws.
Helaas mag Micha Kat zijn fans dus niet toespreken, wat een onrecht weer allemaal!

41 thoughts on “Hans Mauritz: the Swap team is watching you

 1. Ik moet glimlachen als ik de wervende verhaal van J. Hans Mauritz over zichzelf zie lezen. Hoezo succes? Hij staat niet aanbevolen als auteur bij een boekhandel in de top 10 van de best verkochte boeken.
  Dat zou hij wel willen. De speurneuzerij van J. Hans Mauritz (waar staat die J voor trouwens?) heeft alleen maar ellende voor de nabestaanden betekent.

  Nu gaat Holle Bolle Gijs los op de wielrennerij -alsof ze daar op hem staan te wachten. Hans ziet nieuwe mogelijkheden aan de horizon en gaat er vol op los.

  In de open inrichting -wat ons landje heet- is dat mogelijk.

  • Hij ging los, want site is niet meer actief sinds 2013.
   Zie je de werkwijze en tijdsbestek overgang naar Wim Dankbaar om daar weer verder te beunen?

 2. Mauritz moet toch wat? Behalve dat zijn boeken aan een handvol goed geleuvigen wordt verkocht- slaat hij een deuk in een pakkie boter. Het is jammer voor Dankbaar, Mauritz c.s. dat Peter R. zijn boeken wèl verkopen. Maar al met al blijven het een stel ego-trippers (ook Peter R.) dat over elkaar buitelt en van geen ophouden weet. Hoewel het erg stil rond Wimp is.

 3. Ondertussen zit Bou een zekere Feitje met lastige opmerkingen weg te modereren.
  feitje:

  http://www.boublog.nl/2014/06/04/jasper-steringa-opzettelijk-ten-onrechte-veroordeeld/comment-page-2/#comment-32705

  feitje:
  26 januari, 2015 op 15:39

  Waarom is mijn comment verwijderd?
  Mogen de leugens van Hans hier niet verteld worden?
  Login om te reageren

  Boudine:
  26 januari, 2015 op 15:57

  Beste feitje,
  Inderdaad! Voor alle onderlinge gekissebis heb ik echt geen tijd. Je kunt Hans gewoon mailen, zonder dat je BOUblog bevuilt met ruzie! 😦
  Login om te reageren

  en:

  feitje:
  26 januari, 2015 op 17:11

  Boudine, Je bent niet zuiver op de graat bezig. Er is hier geen sprake van ruzie, er is hier sprake van een objectieve discussie over de leugens van Hans Mauritz met betrekking tot de vermeende kluisverklaringen. Je zegt zelf ook dat deze uit zijn duim gezogen zijn. Ik voel me bedrogen door deze charlatan, maar hij mag wel blijven zeggen dat ze bestaan, en ik mag er geen gaten in schieten? Door zijn comments wel toe te laten en de mijne te censureren, geef je toch koren op de molen van zijn bedrog? Vind je het nu belangrijker om zijn bedrog te handhaven of te doorprikken? Als je consequent wilt zijn, verwijder dan alle comments over deze kwestie, inclusief die van jezelf.

 4. Bou…., is een geval apart. Je zou denken dat ze nu onvoorwaardelijk de kant van Dankbaar kiest. Maar nee, je ziet aan haar reactie dat ze geen partij kiest.

  Arme Mauritz…… Hij is zelf niet capabel genoeg om op een blogje op te zetten (het lukt hem niet eens om als “uitgever” een strakke statische site te beheren…). Als ie zijn verhaal wil brengen, moet ie wel uitwijken naar andere blogs…

  Wat een ontzettende lozer, kan er niets anders van maken.

 5. Ondertussen heeft Kat z’n toespraak die bedoeld was voor de “massa’s mensen” op het Malieveld gepubliceerd op KLOL. Dertien minuten voorspelbaar gewauwel over Rutte-mafia, Demmink, pedo-elite, MSM en zichzelf. Opgenomen met een bewegende camera in een duistere kamer. En dat allemaal met een prachtige, scherp uitgezochte achtergrond: een gegooglede afbeelding van Arbour Hill, niet eens volledig geopend. Geschatte voorbereidingstijd voor deze productie: twintig seconden.

  Jammer genoeg komen net zijn systeemtijd en -datum niet in beeld, anders hadden we hoogstwaarschijnlijk kunnen zien dat dit filmpje een paar uur oud is en niet vijf dagen, zoals hij zelf beweert. Dit is overduidelijk iets wat Micha effe snel in elkaar heeft geflanst om te kunnen beweren dat de organisatie van BtS hem heeft laten vallen. “Zielige ikke, het filmpje was nota bene al klaar. Allemaal de schuld van de pedo-elite.”

  Wie gaat er nu toeschouwers die “in groten getale” (quote uit het filmpje) bijeen zijn gekomen, toespreken met een ronduit beroerde video als deze? Daar is Kat veel te narcistisch voor. Als hij echt was gevraagd een filmpje op te nemen, was hij zelf wel naar Arbour Hill gegaan om daar die dertien minuten in de camera te gaan staan loenzen. Dit filmpje illustreert maar weer eens hoe laag hij z’n lezers inschat.

 6. Dat was te verwachten natuurlijk. 500 vind ik eigenlijk nog veel, had er maar een stuk of 100 verwacht. En als ik het zo zie, waren het de gebruikelijke krakers en de mensen die altijd overal ontevreden over zijn, hoe “het systeem” er ook uitziet. Want hun persoonlijke misère ligt altijd aan iets abstracts zoals dat systeem. Alleen zonder politiek, banken en uitvoerende macht zijn hun problemen verdwenen.

  Ik kijk alweer reikhalzend uit naar de video met scherpe analyses van de ❤ Vitalifeitjes <3, die zullen ook wel geweest zijn. Er werd immers gezongen en geknuffeld. En een beetje gereld. Maar dat laatste lag uiteraard aan de ME.

 7. Hmmm. Kat is weer eens ‘gehackt’ zijn site ligt eruit. En wat is up met ‘Vrijland’? Die zwijgt al dagen in alle tonen.

  Mijn rondje plotterland is behoorlijk saai zo. Wim zwijgt, Kat is offline, Martijn is doodstil, wat is dit? Een stilte voor de Storm? Of zijn deze zelfbenoemde wereldverbeteraars moegestreden?

  Tsja.

  • Die melding staat er altijd bij mij, maar maakt niets uit.
   De meeste tijd kun je gewoon naar de site.

 8. De plotgekkies werden trouwens behoorlijk Den Haag uitgeslagen en gearresteerd. ook zonder Micha. Maar met 500 mensen zeg, Ik vind het teveel. Er hoeven er maar een paar te radicaliseren in hun wanen en je hebt een probleem.

  http://www.omroepwest.nl/nieuws/27-01-2015/burgemeester-jozias-van-aartsen-maakt-einde-aan-demonstratie-break-system-op-malie

  Burgemeester Jozias van Aartsen (VVD) heeft een einde gemaakt aan de demonstratie van Break the System, op het Malieveld in Den Haag. Dat maakt de politie bekend. Hij heeft de manifestatie ontbonden, wat wil zeggen dat alle demonstranten gevorderd worden te vertrekken. De politie verrichtte ‘enkele arrestaties’, toen demonstranten van ‘Break the System’ probeerden de Haagse binnenstad te bereiken. De demonstranten protesteren dinsdag tegen ‘het politieke systeem’ in Nederland.

  Een aantal demonstranten wilde naar het Binnenhof, om het protest daar voort te zetten. ‘Dat was tegen de afspraken’, vertelt een woordvoerder van de politie. Om die reden zijn zij tegengehouden. Het verkeer rondom de Koningskade is korte tijd stilgelegd.

  Volgens onze verslaggever waren er zo’n 500 mensen op de been. De organisatie van ‘Break the System’ verwachtte zo’n 10.000 mensen op het Malieveld. Op Facebook stonden ruim 4.000 mensen op ‘aanwezig’.

Reacties zijn gesloten.