Swapichou en het begin van een nieuw jaar!

Om middernacht begint het nieuwe jaar. Ik wil alle lezers, of het nu reaguurders of reagluurders zijn, het allerbeste wensen.

Het afgelopen jaar hebben wij met een team van mensen gewerkt aan ideetjes en artikelen, mede dankzij Ziva, Jeroen en ook Swap bestaat dit blog zoals het vandaag de dag is. Ik wil hun dan ook bedanken en ik hoop dat we het komende jaar met zijn allen mooie artikelen kunnen schrijven die over onze diverse interesses gaan en/of het verdere werk voor dit blog op de achtergrond.

Er zijn dit jaar aardig wat mensen door de mand gevallen en we weten nu inmiddels dat de gemene deler voor zowat alle plotsites is dat men geld wil verdienen met plotten met in hun kielzog wat ploeteraars voor wie het dagelijkse leven teveel geworden is. Ook Boudine is uiteindelijk met een boek gekomen dat ze nu aan de man wil brengen via haar site dus denk ik dat ik met mijn bewering er niet naast zit. *kuch*

Verder hebben we vooral de eerste maanden van 2014, heel wat artikelen geschreven over occulte zaken, dit leverde hele mooie artikelen op waar ik zelf ook veel van opstak. Er waren ook wat artikelen met politieke achtergrond en zelfs een primeur, zoals het schitterende artikel van Jeroen over Henk Krol, die vandaag de dag de belangrijkste man voor 50+ in de Tweede Kamer is. Dit verhaal is nog niet ten einde.

Hoe dan ook, ik hoop dat iedereen een mooie leuke avond en nacht heeft met vrienden en/of familie en wij hopen jullie in het nieuwe jaar terug te zien op dit blog.

5 thoughts on “Swapichou en het begin van een nieuw jaar!

  1. Vandaag zou volgens Micha Kat de rechterlijke uitspraak zijn in de zaak Kat-Donk. De zaak waarin Donk geen advocaat had en toch opeens weer wel. Iemand al iets gehoord?

  2. Dit en dit stond er op twitter.
    Erg vaag weer van JDTV, het schijnt dat hij nu wel een advocaat heeft ingeschakeld.
    Ik zie nu dat Ziva er ook al werk van had gemaakt.

Reacties zijn gesloten.