A frog in the barrow

Vanavond is het kerstavond.
Wie gelovig is viert dan de geboorte van het kindje Jezus, en als je niet gelooft maar wel kerst viert dan probeer je het gezellig te maken de komende dagen samen met je geliefden.

Het is weer een heftig jaar geweest bij Swapichou.
Zelf ben ik een groot voorstander van het vrije woord zoals het bedoeld is, met respect voor elkaar en volgens de wettelijke regels. Dus geen racisme, homofobie, antisemitisme, pesterij enz. We leven samen in dit kleine landje waarin de regering steeds meer een beroep doet om naar elkaar om te kijken dus we zullen hier een weg in moeten vinden en dat vrije woord speelt daar een rol in.
Je leven kan van de ene op het andere dag veranderd zijn, sta daar eens bij stil de komende dagen en waardeer de dingen die je wel hebt zoals een goede gezondheid.
Het glas is altijd halfvol, nooit halfleeg.

Ik denk dat ik mij daar het meeste aan stoor op de zelfbenoemde NWO blogs en bijbehorende twitteraars.
Het halflege glas.
Altijd dat zure, dat achterdochtige en drammerige gezwam niet gehinderd door enige kennis. De schuld van hun persoonlijke ongenoegens af willen wentelen op de wereld om hen heen vanachter het toetsenbord om vervolgens ook nog onschuldige mensen hierin mee te sleuren.
Dan lees ik weer een artikel van Vrijland waar dit naar voren komt. Je hebt een andere mening en debunkt zijn onzin dus ben je een lasteraar in zijn ogen en bovendien werkzaam voor de overheid. Wel beste Martin, als dat waar zou zijn was jij al lang wat mij betreft aangepakt voor de waanzinnige praktijken die jij en je vrindjes uitspoken in de tijd dat je gewoon een uitkering ontvangt op kosten van ons allen. Jij maar ook o.a. Micha Kat zijn de gifkikkers in de kruiwagen die eruit moeten maar Martin gaat vooralsnog in een korte winterslaap.
Zelfs advocaten vragen zich af hoe het kan dat bijv. een Micha Kat nog steeds vrij rondwandelt. Het juridisch vangnet is voor types als Vrijland en Micha Kat heel ruim en/of te traag qua daadkracht, ook al pretenderen zij dat dit anders is. Zij doen alsof zij slachtoffer zijn en maar zij zijn niet, ze maken er zelf een puinhoop van in hun leven maar weigeren de verantwoordelijkheid te nemen en houden liever een hand op.

Niet alleen een Vrijland of een Kat maar ook andere mensen denken dat ze zelf geweldig zijn en vinden dat anderen maar moeten luisteren naar hun uitstekende (slik), adviezen. Niet goedschiks dan kwaadschiks, ze eisen het woord achter de burelen op het blog dat ze belagen en anders maar via twitter en facebook. Ze doen dan net alsof ze heel onschuldig zijn en dat zij het recht hebben om op Swapichou of andere blogs te kunnen plempen wat zij willen.

Maar Swapichou blijft publiceren en er komen ook mooie artikelen aan in het nieuwe jaar over bijvoorbeeld het occulte en andere zaken die wij als Swap-team interessant vinden.
Daar hoeven wij verder geen dramatische woorden aan te wijden, wij doen het gewoon.

Mistletoe kissing
Can be fun
Linger too long
It’s a roulette gun

Do not return
For a second kiss
Waste no time
To reminisce

A   parasitic attraction
With limbs attached
Growing around you
Passion snatched

Divine male essence
Is presented here
Then it fades
For another year

Bron

Advertenties

26 thoughts on “A frog in the barrow

  • Wel eerst in bad en naar de kapper Alex.

   Oh, pas je op met de kreeft. Eerst het schilletje er af peuteren en dan pas in je mond stoppen!

   Goede feestdagen, geef je moeder een extra knuffel…

 1. Jeroen, Ziva ik meen het. Die Peter R de Vries is knettergek om anonieme internet terroristen te bestormen met camera. Ik gaat naar de kapper verdomme om mijn Peter Andre kapsel bij te knippen en trek goede kleding aan. Die vent heeft 1 miljoen kijkers inclusief jullie 2 dalijk in April. Fuck it wil je Peter Andre zien baby. Kom maar op! https://www.youtube.com/watch?v=uZvKGXNEI0Y

 2. Wens jullie allemaal fijne kerstdagen en een gezond 2015!!!! En dat gedoe met Kat…als hij ECHT iets had was hij er wel meteen mee gekomen en niet blijven wachten!! Laat me raden, zijn site krijgt om 11.58 een megahack te verduren, waarschijnlijk van de pedo-elite (Kat kennende) waardoor zijn hele verhaal niet door kan gaan. Om dat alsnog te kunnen doen heeft hij uw donatie nodig!! Het zoveelste bedeltruukje van Kat. Wens zelfs Micha een goeie kerst en hoop dat de elfensquad hem kan vinden voor de kadootjes!!

  • Hij wacht vast op de youtube beelden van de kersttoespraak van de Koning. Die gaat hij dan suf dubben met een krom piepstemmetje en een veel niet grappige tekst. Doet hij ieder jaar, en het is steeds helemaal niet grappig.

 3. Er zit een uurtje tijdsverschil dus het zou nog 12.00 Ierse tijd zijn, wat dus 13.00 onze tijd is…Als er dan nog niks komt maakt hij zich voor de zoveelste keer onsterfelijk belachelijk!!
  Maar het zou me ook niks verbazen als er niks komt en hij het gebruikt als zijnde “kijk mijn site eens goed bezocht worden!!” of welk ander truukje dan ook.

  • leuk! een Kermibeau?!

   schenk mij ook maar wat in Swap.

   veel plezier in de kou en sneeuw. Ik denk uiteraard aan jullie allemaal.

   • Het is hier idd nu wel wat kouder aan het worden in dit kikkerlandje, misschien wat sneeuw morgen?
    Was het gisteren pyjamadag in KillingIreland?
    Ik heb, echt waar, de hele homevideo beluisterd en kon geen enkel nieuwtje ontdekken, je ziet eigenlijk meer dan je hoort. Kat in een smoezelige kamer met een vies gordijn en een vies tafeltje met de bekende labtop op bed met een soort van zielig verhaal over de nare wanbetalers van Camelleri op zijn site.
    En dan maar wachten tot de kroeg open gaat.

 4. Vrolijk kerstfeest en Chanoeka voor u allen en hoop alvast dat 2015 een geweldig jaar mag worden voor jullie allemaal!!

 5. Hier van hetzelfde, ieder moment komt ons bezoek.
  Maar teigertje gaat het eten afhalen, dus geen gekook dit jaar!

 6. Kat heeft eindelijk z’n “alles-beslissende [sic] en doorslaggevende bewijs voor de schuld van Joris Demmink” gepresenteerd. Uiteraard zat heel plottend Nederland te wachten op de video van Demmink met de broek op de hielen en een peuter op de knieën in een homobar in Praag, diens rechtstreekse bekentenis op beeld van schuld aan kindermisbruik of een entreekaartje voor de rituele lustmoord op Marianne Vaatstra. De sceptici (inclusief ondergetekende) hielden in eerste instantie vooral rekening met een door Kat nagesynchroniseerde kersttoespraak van koning Willem-Alexander, waarin hij met een brallerige stem de bekentenis van Demmink door onze monarch liet uitspreken.

  Het blijkt echter een rommelige video opgenomen in een slaapkamer in Wexford, of wellicht toch Dublin: een derde van de video bestaat uit een lege inbouwkast. Maar dat terzijde, hij had al logistieke problemen genoeg gezien de vertraging van ongeveer een halve dag. Je zou verwachten dat doorslaggevend bewijs dat eerder deze maand al werd aangekondigd, op het moment suprême met slechts een druk op de knop gepubliceerd hoefde te worden omdat het al helemaal uitgewerkt klaarlag. Maar ook dat terzijde.

  Het concrete bewijs blijkt niets meer dan de welbekende drogreden van de omgekeerde bewijslast. Joris Demmink lijkt niet tegen de rechterlijke uitspraak in diens zaak aangespannen tegen de AD-journalist Koen Voskuil in beroep te gaan. Conclusie volgens Kat: Demmink is schuldig. Het argument is dusdanig slecht en oninteressant dat ik er inhoudelijk niet eens verder op in wil gaan.

  Het meest opmerkelijke van het filmpje is namelijk dat dit niet het “doorslaggevende bewijs” is waar Micha bij de aankondiging op doelde. Ergens in de voorbereiding (voor zover überhaupt aanwezig) is iets mis gegaan waardoor Micha snel iets anders moest verzinnen. Het kan ook zijn dat Kat verwacht had dat hij in twee weken tijd wel een spannend verhaal kon knutselen wat niet is gelukt. Vervolgens is hij met zijn vandaag effe snel in elkaar geflanste verhaaltje over het hoger beroep op de proppen gekomen. Dat kan makkelijk worden aangetoond: de aankondiging van het grote nieuws was namelijk op 16 december terwijl de uitspraak in de zaak Demmink vs. AD een dag erna was. Bij de aankondiging van groot nieuws kon Kat dus nog helemaal niets weten over de uitspraak en over een eventueel hoger beroep.

  Micha valt weer eens door de mand als grote fantast. Maar bovendien als leverancier van broddelwerk.

  • Dat niet ‘in hoger beroep gaan’ als argument voor zijn schuld vond ik ook super hilarisch.

   Micha denkt inderdaad dat in hoger beroep gaan tegen je strafbare criminogene gedrag een argument voor je onschuld is. Begrijpelijk enigszins; Kat doet het zelf al jaren, en zorgelijker, denkt met het verstrijken van de jaren dat zijn gedrag minder strafbaar is dan dat het in eerste aanleg is beoordeeld.

   Zo denkt hij echt dat het bedreigen met de dood van Bart Mos na al de jaren hem in hoger beroep vrijspreekt van de in eerste aanleg opgelegde taakstraf. Het is bijna guitig. Wat hij vergeet is dat al de extra bedreigingen die hij sinds dien heeft geuit allemaal vastgelegd zijn. En dat is alleen nog maar de zaak ‘Bart Mos’.

   Micha Kat is ten einde raad. Het is over met hem. Hij heeft geen argument meer, geen geld, geen thuisbasis, en geen support. 2015 wordt lastig. 26 januari 2015 de eerste bevestiging van zijn ongelijk; bevestiging plus aanscherping hopelijk van zijn doodsbedreiging naar Bart Mos.

 7. Ja, dit is allemaal heel erg gênant. Als er iemand met zijn broek op de enkels staat is het Micha Kat maar voor de eerste keer ervoer ik een gevoel van medelijden: wat een deerniswekkende loser is die jongen!

  • Nou nee hoor. Als je met iets geen medelijden moet hebben is het met het gedrocht dat zich als Micha Kat manifesteert.

   Juist dat medelijden maakt dat hij al zoveel mensen heeft beschadigd.

   Er zit geen greintje empathie in dat koppie van Kat, vergeet dat nooit. Hij is intrinsiek stuk. Hij spiegelt, maar beleeft niets. Hij kopieert, maar bedenkt niets. Hij is niets, of was wat jij dacht.

   Er is niemand die met plezier aan Micha Kat terugdenkt. Niemand!

   Hij verdient geen centimeter ruimte. Integendeel.

 8. Als Demmink wel in hoger beroep zou gaan of zou zijn gegaan, verandert er inhoudelijk niets aan het verhaal van Kat. Die zou dat uitleggen als een poging van Demmink om zaken onder te pet te houden. Alle wegen van Kat leiden op voorhand al naar dezelfde bestemming.

  Vergeet overigens ook de uitspraak in de zaak Kat vs. Donk op 31 december (over de vermeende copyrightkwestie) niet. Het schijnt dat Donk toch een advocaat heeft. De kans dat Kat als eigenaar van de beelden van JDTV gaat worden aangemerkt, lijkt me uiterst klein: dan zal hij een contract op tafel moeten leggen. En dat heeft Kat in al z’n toenmalige enthousiasme (lees: naïviteit) vast niet gemaakt.

  En ook leuk: de Camilleri-soap wordt weer uit de kast getrokken. Na jaren van lasteren over deze site, was Micha er opeens columnist. Iedere kritische vraag daarover werd genegeerd. Maar ik had het kunnen weten: voor centjes doet Micha alles, dus ook stukjes schrijven voor websites die hij zegt te haten.

  Iemand trouwens ooit nog wel eens iets vernomen over die zogenaamde hack van zijn mailaccount? Daar zou een update over komen…

 9. Voor 80 euro schrijven? Wauw….
  Hij is net het meisje met de zwavelstokkies..sielug!!
  En nu storten maar..

 10. Het is NOG erger dan ik al had gedacht…Kat in een bad trip (of hier toepasselijker bed trip) die een poging doet om Demmink te beschadigen…het is niet eens een krasje in een pak boter….het is niks!!!Micha is een riooljournalist, en daalt langzaam af naar de bron, het riool. Dat hij ooit echt betaald is voor zijn stukjes…ik heb medelijden met NRC, met de Telegraaf en nu Camilleri….allemaal betalen voor verbale diarree!! Het is over en uit met Micha…

Reacties zijn gesloten.