Honingpotje

Anti-Semitism_KlapeidaAanstaande vrijdag moet vaste Boinnk redacteur,  jodenhater en holocaustontkenner Jan Smelt voor de rechter komen vanwege dit mismaakte artikel. Met elkaar samenwerken kunnen de complotgekkies niet, maar als het om jodenhaat,aanzetten tot jodenhaat of holocaustontkenning gaat, sluiten de rijen zich. Dan zie je ineens het van de antipsychotica kwijlende plotgekkie Donquijotte geciteerd worden op Klokkenluideronline en blaft Martin Vrijland (die eigenlijk niet meer mag bloggen van zijn sociale dienst) ook weer een stukje vol, want in hun beleving hoort het aanzetten tot haat tegen Joden tot de “vrijheid van meningsuiting”.

In zijn volkomen gestoorde en misdadige stuk creëert Smelt een beeld, waarin vanwege de zogenaamd ontmaskerde “holocaust fraude” een volkswoede onder niet-Joden zou ontstaan, die uiteindelijk tot nieuwe pogroms zal leiden. Hij bedreigt Joden in wezen, want als die niet hun excuses voor deze “misleiding” aanbieden, ontstaat er volgens hem een volkswoede waarbij “Kristallnacht een rustdag zal lijken”. Het gaat hier dus niet alleen om aanzetten tot haat, maar ook om bedreiging. Drie misdrijven in totaal, want ook holocaustontkenning is in Nederland een strafbaar feit, dat valt onder de discriminatiewetgeving.

Overigens zijn het niet alleen Joden die in dit stuk aangepakt worden, maar worden homo’s en feministen evengoed gediscrimineerd. Daarvan wordt gesteld dat die onder Joodse leiding samenlevingen ontwricht zouden hebben (never mind dat rabbinaal Jodendom helemaal niet zo voor homo’s of feminisme is), wat voldoende aanleiding is om ook vanuit die invalshoek aangifte te doen tegen Smelt.

Maar dit opgeklopte relletje heeft ook een silver lining. In mijn optiek is er nu een unieke kans om de complotscene in zijn totaliteit aan te pakken. Zowel Donquijotte, Martin Vrijland en Micha Kat zijn zich naar aanleiding van dit stuk ernstig strafbaar uit aan het laten en als Smelt daarvoor vervolgd wordt, moet dat natuurlijk ook voor deze complotgekkies gelden. Deze grenzen worden al sinds jaar en dag overschreden op hun blogs en dit is een mooie aanleiding om deze vorm van misdaad op het internet te bestrijden. Door dit “honingpotje” van Smelt kan je al die internetgezwellen in één keer aanpakken.

37 thoughts on “Honingpotje

  • Hoeveel pilsjes kun je nu hiervan naar binnen schuiven?
   Waarom mag iedereen zomaar een hond of kat enz. kopen? De asiels zitten stampvol met afgedankte dieren, heel vaak ook gewoon ergens achtergelaten aan een boom.

 1. An Israeli student praying in a Brooklyn synagogue was stabbed in the neck early Tuesday after a knife-wielding maniac burst inside and yelled “I want to kill the Jew!”

  En de plotgekkies maar verontwaardigd doen als ze straf krijgen voor hun haatzaaiende onzin en walgelijke pogrom fantasietjes.

  • Ongelofelijk. Gelukkig dat die student het overleefde en die jodenhatende pisvlek naar de andere wereld geholpen werd. Je weet dus al van tevoren dat als je de internet history van zo’n gek gaat lichten, dat je op Amerikaanse versies van KLOL, Martin Vrijland en Donquijotte terecht gaat komen.

   • Yep, in de 770 shul (Chabad)

    Inderdaad als de Kreek hier zelfs misselijk van wordt, dan zou je toch verwachten dat het gajes die dit verdedigt wat terughoudender doet. Maar nee, je bent ronduit geflipt als je dat schorem een anti-semiet noemt.

     • hahaha, ja in Kfar. Inderdaad ook niet mijn ding, maar ik vind het wel grappig. Er staan over de hele wereld van die replica’s. Ook nog één in Jerusalem, wat echt bizar is zo’n huis daar te zien.

      Thanks voor de documentaire tip. Ik ga het bekijken.

     • Als ze ernaast nou nog een replica van het fiddler on the roof huisje hadden gezet was ik misschien wel gekomen 😉

 2. Het viel idd gisteren al gelijk op dat Stalkertje Don in de armen is gesloten van een Kat. Er staan dan ook “hoge” belangen op het spel en soort zoekt soort. Er stond wel een opvallend zinnetje in dit minderwaardige artikel van weer zo’ n volslagen debiel blog.

  Als ik het trouwens goed heb begrepen, komt niet alleen Silvia Videler van “www.boinnk.nl”, maar ook de oprichter van de “Donquijotte”-site àls Martin Vrijland (www.martinvrijland.nl) de zitting bijwonen, en zullen er waar het toegestaan is filmopnames worden gemaakt.

  Ook zal er een interview met Jan Smelt worden afgenomen. Ik neem aan dat bovengenoemde personen er naderhand een artikel aan zullen wijden en deze op hun respectievelijke sites zullen plaatsen.

  Gemotiveerd zijn deze Onafhankelijke Geesten zowieso, het gaat hier immers om de verdediging van het Vrije Woord

  !

  • die Jan Smelt is daar vaste redacteur, toch? Wanneer is er trouwens voldoende samenwerking tussen deze jodenhaters dat je kan spreken van een criminele organisatie? Je ziet dus heel duidelijk dat er verbanden bestaan tussen Donquijotte, Martin Vrijland, Micha Kat, Knowtoomuch en redacteuren van Boinnk.nl. Dit bevestigt overigens mijn vermoeden, dat de “ruzie” tussen Micha en Martijn voor het grootste deel komedie is. Net als Micha en Dankbaar zogenaamd niet samen zouden werken.

   volgens mij kan justitie dit alleen goed stoppen, als ze dat hele netwerk in één keer vervolgen. Anders blijf je bezig.

   Ik ben het in ieder geval spuugzat dat Joden vogelvrij zijn op het Nederlandstalige internet. Het zijn gewoon hate crimes.

   • Hij is volgens het colofon gastschrijver, medewerker.
    Wat een bagger staat daar.

    Natuurlijk is er sprake van een spelletje, de familie Poot is ermee gestopt nadat uitkwam dat Micha ieder maand een flinke dot geld kreeg. Verdeel en heers,
    Maak er dan maar een soap van.
    Maar laten we iemand als Don niet belangrijker maken, aan het eind van de dag gebruiken ze hem, net als bij publicatie dagboek Vaatstra. Maar Don is zo trots op zichzelf dat hij dit niet in de gaten heeft.

  • Nee, hij werd schuldig bevonden maar er werd geen straf opgelegd omdat hij volledig ontoerekeningsvatbaar is.

   Voormalig advocaat Jeroen de Kreek krijgt geen straf voor het beledigen van joden, minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert (VVD) en het bedreigen van arabist Hans Jansen. De rechtbank in Amsterdam acht hem weliswaar schuldig, maar volledig ontoerekeningsvatbaar. Volgens de rechters kunnen zijn uitlatingen het best worden genegeerd.

   Uit eerder opgemaakte rapporten van een psycholoog en psychiater acht de rechtbank De Kreek volledig ontoerekeningsvatbaar. Hij zou lijden aan een narcistische persoonlijkheidsstoornis en chronische psychoses.

   De rechtbank laat weten het nut van rechtsvervolging te betwijfelen. Volgens de rechtbank doet De Kreek ‘uitlatingen die voor ieder weldenkend mens volstrekt onzinnig zijn’. Vervolging zou de ex-advocaat een podium bieden, terwijl het volgens de rechtbank het best is zijn uitlatingen te negeren.

   • Geen straf is in mijn beleving geen veroordeling, dus ook geen Jodenhaat. Gewoon zo gek als een deur. Maakt feitelijk geen moer uit wat dergelijke figuren digitaal anoniem roepen. Zoals jij inmiddels moet weten, maak ik geen onderscheid tussen ras, geloof, of afkomst. Beste @Jeroen, Jodenhaters, Homofoben etc. ,bestaan alleen tussen de oren.
    In dit geval ook nog eens laf, virtueel anoniem.

    • Onzin. je kan best schuldig bevonden worden zonder strafoplegging, zoals het geval de Kreek laat zien. Voor dwangverpleging was het vergrijp schijnbaar niet zwaar genoeg.

 3. @Jeroen
  Het zogenaamde hopeloze zionisme ontspoort juist door deze denklijn. Mensen als Kreek roepen maar wat, die kan je alleen onmogelijk veranderen. Zombies horen ook bij ons leven.

  • Man wat een wartaal weer…. Ik geef alleen maar weer wat de uitspraak van de rechter was en dat geen strafoplegging niet hetzelfde is als vrijspraak. Wat je verder bazelt over “zogenaamd hopeloos zionisme”.. ehh.. facepalm?

   Ik modereer op bullshit, @geen. Probeer alsjeblieft normaal samenhangende zinnen te schrijven, want ik heb hier weinig geduld mee.

 4. Het is het onderscheid wat niet gemaakt wordt tussen Zionisten en Joden waardoor ik Jan Smelt niet heb kunnen helpen. Heb hem uitgelegd dat hij dit onderscheid maken moet omdat de Zionisten schuldig zijn aan WOII en de Jodenvervolging, en de Joden slachtoffers. Jan Smelt bleek heel slecht te luisteren en zijn gelijk te willen halen. Voor de knalharde feiten over Zionisten en Joden en WOII en Holocaust: lees: http://www.goedenieuws.nl

  En over die strafzaken tegen mij: een groot schijnvertoning waarbij de verdachte niet eens het laatste woord krijgt.

  • Allemaal bagger de Kreek. Je bent goed weggekomen bij die strafzaken, in Nederland kun je heel ver gaan en dat weet jij natuurlijk wel met je achtergrond.
   Ik hoop dat ze de volgende keer toch de beslissing nemen jou ergens onder dak te brengen,
   Micha Kat is overigens helemaal niet geïnteresseerd in Holocaust of wat hij nog meer op zijn site plempt. Micha is op de eerste plek geïnteresseerd in zichzelf.
   Las gisteren nog een reactie op zijn site dat hij strafbare reacties delete als het artikel al wat ouder is, wist je dat?

   • “kunnen krijgen” zegt heer de Kreek, vooral het kunnen.
    en anders maar wraken.
    Wat een triest en ook eenzaam en bang mens ben je dan.

    En in wat voor een mooi land leef je dan, dat je bij voorbaat al uitgangen zoekt in het rechtssysteem voor je criminele waanideeën. Mensen zoals jullie hebben het heel goed hier. Van mij mag het gisteren al stoppen en mag jij perkjes gaan aanharken en op een cel gezet worden, niks geen praatclubje of psycholoog.

  • Je bedoelde wraken van de rechtbank? Niet erg origineel natuurlijk maar ik verwacht dan ook niet anders. Wim Dankbaar probeerde dit ook…je weet wel hoe dit afliep?, natuurlijk weet je dit.

   En ja, je kunt ook proberen jezelf voor gek te laten verklaren, is wel een beetje laf natuurlijk en komt lang niet zo stoer over.
   Maar als ik zo al die bagger lees die her en der staat opgeschreven en ook Know To Much die een lange lange lijst heeft opgesteld met nog meer baggerlinks en duidelijk laat zien in contact te staan met Jan Smelt, Micha Kat, Vrijland en een Donnetje..dan weet ik het nog niet zo net.

   Ik denk dat deze Smelt al drie kleurtjes aan het poepen is omdat er steeds duidelijker aanwijzingen zijn dat allerlei weliswaar geschifte doch zeer strafbare schrijfseltjes geproduceerd worden door een kliekje. En dan ben je niet meer een lone nut.

   Bij het erkennen van iemands ontoerekenbaarheid gaat dit zeker een rol spelen.
   Zo simpel werkt dat niet heer de Kreek, is toch net een ander vakgebied.

 5. Ik verwijderde de Kreek’s reactie met al die holocaustontkenninglinkjes erin hoor. Gaat me een beetje te ver om daar een platform aan te geven. Het feit dat de gestoorde haat van de Kreek sympathiek afsteekt bij die van Jan Smelt omdat hij in ieder geval nog Joden en zionisten van elkaar onderscheidt, maakt zijn verhalen nog niet acceptabel.

  Het is niet zo dat we Wim Dankbaar normaal vinden omdat Micha Kat’s wanen over de zaak Vaatstra nóg gestoorder zijn, om een parallel te trekken.

  • En overigens heeft de Kreek het soms ook best lastig met het van elkaar onderscheiden van Joden en zionisten. Zo staat er te lezen in het rechtbankverslag (die ene waarin hij schuldig werd verklaard maar er geen straf opgelegd werd wegens ontoerekeningsvatbaar) :

   Of course the defendant insisted that when he writes “Jews”, he really means ‘Zionists’. When asked by the judge why he did not stick to the use of “Zionists”, he answered: “that would diminish the readability”.

Reacties zijn gesloten.