Perverse seksmaniak

japanoween2Met de nieuwe bladformule van KlokkenluiderOnline is het niet meer nodig om naar de Privé pagina te gaan, want je bent op de hoogte van alle ditjes en datjes! Gisteren had Micha het nog over de pril opbloeiende liefde tussen Camiel Eurlings en Estelle Cruijff, vandaag neemt hij met een alles-onthullend artikel het liefdesleven van Onno Hoes eens goed onder de loep! Wat wil het geval: de wakkere hoeders van onze democratie bij Pownews hadden ontdekt dat Onno zomaar een hapje heeft gegeten met een jongen van twintig!  Een jongen met wie Hoes geen seks had, ook al had hij dat wel leuk gevonden en hij dat als verse vrijgezel natuurlijk prima kon maken. Kat concludeert:

Het is een fraai beeld: een Jood die de massamoord op Palestijnen moet sellen terwijl hij zich in Nederland op kosten van de belastingbetaler laat pijpen door toyboys. Macht corrumpeert. Absolute macht corrumpeert absoluut. Joden met macht…

Want zo denkt Micha: in beelden. Feiten houden hem absoluut niet bezig. Zo is Onno Hoes al afgetreden als voorzitter van het CIDI (1 januari is hij helemaal weg) en hoorde het sowieso niet bij die rol om Israel te sellen (daar is Esther Voet dan weer voor)had deze “toyboy” uiteindelijk geen enkele zin om Onno te pijpen en is volkomen onduidelijk waar de “corruptie” van Hoes uit bestaat, zelfs als hij nog voluit directeur van het CIDI was en hij zijn toyboy hard gekeelneukt had.
Tegelijk zien we overal de bewijzen, dat Micha labiele vrouwen op beestachtige wijze misbruikt!
victoria_misbruik

39 thoughts on “Perverse seksmaniak

 1. Wat Glamorama zegt….

  ‘Wij houden hier niet van’, aldus een fractiekutje van het CDA. Waar niet van precies? Van homo’s? Van een man die, ietwat naïef misschien en ongetwijfeld seksueel gefrustreerd na een mislukt huwelijk met Albert Verlinde zin heeft om de bloemetjes buiten te zetten? Met een keurig meerderjarig ventje luisterend naar de naam Robbie Hasselt? Who. Fucking. Cares. Je kunt best jonge schandknaapjes afrepen en toch een prima bestuurder zijn. Denk aan de Oude Griekjes en Pimmetje Fortuyn.

 2. De lijdensweg van de eminente classicus doctorandus Micha Kat kan nog jaren duren. Hopelijk gaat hij niet zijn beroemde voorganger achterna:

 3. Het wordt tijd dat rechtbanken en officieren van justitie die zaken tegen Micha Kat in behandeling hebben eens haast gaan maken. Het gaat van kwaad tot erger met deze geesteszieke stumper. Kat heeft deze week nog geen post geschreven zonder iets of iemand zwaar te beledigen of te belasteren. Het begint echt ongeloofwaardig te worden dat hier niet fors en hard wordt ingegrepen.

  Maar ja, ik lees ook nergens dat het OM gaat onderzoeken of deze Robbie Hasselt en de verantwoordelijke programmamakers van Powned vervolgd kunnen worden voor deze schofterige inbreuk op iemand’s privacy met als doel deze zwaar te beschadigen. Zeer kwalijk, juist ook omdat de gebruikte camera’s, programmamakers en uitzendtijd betaald zijn door de Staat.

  • Het is goed dat dit de laatste dagelijkse uitzending van Pownews was en Powned gedumpt kan worden op de vuilnishoop van slechte ideeën. Het is inderdaad te hopen dat ze hiervoor als extra trap na nog vervolgd kunnen worden. Het “morele” bezwaar van Robbie, dat de burgemeester (een woord dat hij nog niet eens kan spellen) een interview afzei ten behoeve van een etentje met hem slaat natuurlijk nergens op. Ook een burgemeester mag zelf weten hoe hij zijn vrije tijd invult.

   Maar het allermismaaktst is natuurlijk het commentaar van Micha, die direct een link legt naar pedofilie en er zelfs een aanleiding in vindt om haat te zaaien tegen Joden. Wat een patiënt.

   • Ja precies “….kinderen en jongeren misbruikt…” Het is echt te bizar voor woorden dat Kat dit allemaal maar mag zeggen. Daarnaast vind ik de insinuerende en provocerende opmerking van Myra “van Puffelen” richting de opvolger van Onno Hoes bij het CIDI minstens zo kwaadaardig.

    Wereldverbeteraars?! Echt, terroristen zijn het. Niets meer en niets minder.

    • Ja, Myra kan het stoken niet laten. Ik heb haar nog nooit gemogen..ze is bovendien onbetrouwbaar.
     Het kan ook zomaar een trap naar het CIDI zijn, Myra heeft zich in het verleden op KLOL ook al op dubieuze insinuerende wijze uitgelaten ook al probeerde ze dit recentelijk wat weg te poetsen.

    • En zo kan dus het linkje naar Demmink gemaakt worden, als oudere man val je op jongere homo’s van een jaar of twintig. Maar wacht even..dan ben je al een pedo en komt de link naar kinderen.
     Zo simpel is het in zo’n koppie, zelf zijn de plotters in het dagelijks leven natuurlijk heel braaf, en zijn ze allemaal hetero, middelbaar tot hoog opgeleid, blond en twee kinderen. Haha..tuuurlijk!
     Micha Kat zou wel willen dat er een fruitige slimme zelfstandige meid van 22 op hem viel. en dan lekker aan de rol gaan nietwaar Micha .Maar goed, hij zit nu met Victoria.
     Doet mij erg denken aan de scenes van Kooten en de Bie.

     • Het gaat natuurlijk ook helemaal nergens over. Myra die het bed in duikt met haar camera-man na het zielige verhaal van Koos Dinges te hebben opgenomen. Micha die zich met zijn dronken kop vastzuigt aan de nek van zijn huissleutel. Het is ze allemaal gegund, maar het wordt natuurlijk heel erg hypocriet wanneer ze de maat gaan nemen bij een ander.

  • Misschien heeft men inmiddels door dat je Micha Kat het hardst treft door geen sjoege te geven, door hem straal te negeren, hem te laten voelen dat hij een dwaas en een nobody is. Zelfs op de smerigste laster en het goorste antisemitisme wordt door de autoriteiten of de “slachtoffers” niet meer gereageerd, en ik denk dat dat hem mateloos frustreert.
   Maar de rechtsongelijkheid die daardoor ontstaat blijft ongemakkelijk aanvoelen.

   Ziva’s wens om Powned te laten vervolgen komt me daarentegen wat overdreven voor. Ik denk dat dit binnen de geaccepteerde praktijken van de roddelpers valt. Smakelijk en beschaafd is anders, maar ik geloof niet dat het tot de taak van de rechter behoort om wansmaak en onbeschaafdheid te bestraffen.

   • Ik denk zelfs dat als men hem negeert, zijn actie steeds extremer zullen worden om aandacht te krijgen. Dat zal dan zover gaan dat hij de grens van het legale ruimschoots zal overschrijden en dan wel aangepakt kan en zal worden.

    • Ja dat gebeurt ook. Daar zijn ook voldoende signalen voor. Extreem genoeg om juist te zorgen dat deze ‘lone wolf’ niet onopgemerkt onder de radar gaat vliegen. Althans niet tot het moment is gekomen dat hij definitief uit de lucht wordt gehaald. Vanaf dat moment mag Kat wat mij betreft een langzame eenzame en vooral anonieme dood ervaren.

     Kat vraagt om aandacht één (bedreigingen MinPres Rutte), twee valse bommelding Min van VenJ), om maar wat criminele voorbeeldjes te geven van zijn vorm van aandacht vragen.

   • ja, voor een deel ben ik het met je eens. Maar, ;-), dit gedrag is nauwelijks nog onder ‘roddelpers’ te vatten. Dit is gewoon doelbewust iemand in de privé-sfeer in de val laten lopen om hem te beschadigen. Dat is niet ‘roddelen’, dat is ‘kwaadaardig en haatzaaien’.

    Dat het gebeurt onder de vlag van de publieke omroep maakt het kwalijker, want vanuit de politiek (maar ook in de jurisprudentie) wordt juist geroepen (of zwaarder gestraft) om politici, media- of andere publieke figuren adequater te beschermen tegen dit soort ongein.

    Zo zei Marcouch nog in De Trouw van 25 november:

    Wie prominente imams, politici of andere mediafiguren bedreigt, komt daar te makkelijk mee weg. De politie moet beter haar best doen om hen voor het gerecht te slepen, stelt PvdA-Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch.

    Nou kunnen we natuurlijk discussiëren wat er precies onder de definitie “bedreigingen” van Marcouch valt, maar ik kan me er in ieder geval van alles bij voorstellen wanneer je als (homofiele) burgemeester bij iedere privé-afspraak angstig moet zijn dat je niet heimelijk gefilmd wordt en de beelden bij de publieke omroep worden getoond.

   • Het is helemaal geen lelijke man, hoewel ik hem op die filmpjes wel een beetje vermagerd in zijn gezicht vond. Arme man; zo’n nare scheiding en dan ook nog eens dit gelazer. Daarnaast vond ik hem nog niet eens opdringerig naar die jongen toe. Tijdens de tweede date een beetje hengelen vind ik heel normaal en hij deed het tamelijk vrijblijvend. Dat sexten via whatsapp vond ik ook behoorlijk tam. Maar het wordt opgeklopt tot het “iets” is, puur om hem te beschadigen.

    Over die met Robbie gedeelde agenda kan je nog twisten, hoewel daar geen gevoelige gegevens instonden en een goed communicerende burgemeester die hele agenda op de gemeentewebsite zet. Maar ik zou daar nog niet eens op ingaan (dat is het bezwaar van het CDA), want het bewijsmateriaal is om te beginnen al onrechtmatig verkregen, om het zachtjes uit te drukken.

    Fruit of the poisonous tree.

  • Die tijd bestaat nog steeds. Maar er wordt helaas veel te laks gereageerd door bijv de Nederlandse justitie in het geval dat er misbruik van wordt gemaakt. Neem het trieste voorbeeld van Amanda Todd, een Nederlandse randdebiel joeg haar de dood in, en het OM doet nog steeds niets.

   Dat onvermogen helpt niet om fatsoensnormen aan te scherpen of ethische kaders te scheppen. Losbollen, en ronduit criminele adders maken hier dankbaar gebruik van. Niet de slachtoffers moeten oppassen of hun onschuld verliezen, maar de misbruikers moeten kei- en keihard aangepakt worden.

    • Was er laatst ook niet een mini -docu over deze zaak @gerritdekzijl?
     Ik ben van deze specifieke zaak verder niet op de hoogte.
     Wat het OM laatst wel min of meer toegaf was dat door bezuinigen een achterstand is ontstaan in af/ behandeling zaken. Of het alleen dat is, ik weet het niet.

     Het is voor mij overigens ook een raadsel waarom Micha Kat zijn gang kan gaan en mensen kan blijven stalken en belasteren. Misschien dat iemand dit wel begrijpt?

     • OM wil in deze zaak niets anders dan vervolgen en dat proberen ze nu?
      Probleem is alleen bewijs. Lijkt er op dat verdachte zijn encryptie op orde had, en tot nu toe weigert mee te werken?
      Maar er was een Zembla iets vanavond? Morgen uitzendinggemist even checken.. Maar zal vast gaan over dat ip van dader in .no al bekend was in 2012 en doorgegeven?

 4. Die Robbie werd maar mooi de oren gewassen door Wouke gisteravond bij Humberto. Het is natuurlijk een ontzettend foute actie van Pow/Robbie. Pow durfde daar niet te gaan zitten, zielig.

  Gelikte site heeft/had die Robbie maar mooi. Bijzonder ook dat ie net in november 2014 begon met bloggen…

  Veel mensen (ook Wouke) vielen er over dat een publieke omroep dit soort acties doet van belastinggeld. Het voordeel is nu wel dat er nu gewobt kan worden! Kom er maar in; Ton Hofstede!! Gebruik je talenten nu eens om POW de schandpalen. Tien tegen één dat er een betaling gevonden wordt van POW aan Robbie.

 5. op zijn minst dan een aandachtsSLET….

  Het verschil tussen een hoer en slet is, dat een hoer zich er ten minste nog voor laat betalen 😉

  • Aha, vandaar dat het beter voelt wanneer ze ‘slet’ tegen me zeggen dan ‘hoer’ *slik*

   Maar, als hij echt een aandachtsgeile nachtvlinder zou zijn, waarom is hij dan niet met Onno Hoes naar huis gegaan. Had hij mooi kunnen zeggen: Ik heb een echte burgemeester gepijpt. Kan ik niet zeggen.

 6. Robbie gaat het nog heel moeilijk krijgen, net zoals al die andere mensen die machtsspelletjes proberen te spelen. Ziva is misschien een slet, maar Karma is zeker een bitch!

  Dit was mijn laatste comment hier.

  ..Ciao!

  • Wat krijgen we nu weer?
   Hebben we weer iets fout gedaan? Op iemands kleine teentje getrapt.
   Mag JDTV niet meer aardig doen tegen de boze nare trollen, verlies je dan je fanclub? Ach gossie. Wie spelen er machtsspelletjes..?, wij met ons blogje? Dat was het toch volgens jou.een blogje, sprak de jongen met een blogje. Je bent gefrustreerd JDTV en je zoekt problemen waar die er niet zijn. Waarom?

   Ik begin nu toch wel een (beetje) te twijfelen aan je JDTV. Het is altijd wel interessant om te zien waar iemand die geheimzinnig doet niet op wil reageren. Dat artikel van Kat over het hacken bijv. Ik dacht gelijk het is niet waar, dat zou Eric(k) toch niet doen. Maar weet je, zelfs de grootste dwaas zegt ook wel eens iets wat toch waar is.

   Verder zeg je helemaal niks meer over je zaak, niet eens waarom je niets zegt, in plaats hiervan zit je de verontwaardigde jongen uit te hangen, die onlangs nog flink wat dronkemansonzin uitkraamde en zeurde je dat wij dit niet door hebben gelaten.
   Het probleem ligt niet hier maar bij jou.
   Het ziet er m.i. naar uit dat jij de kluit loopt te belazeren JDTV.

   • JDTV verwart redelijke gedragsregels op dit blog met “machtsspelletjes”. Midden in de nacht kwam hij vorige week met zijn stonede/ bezopen harses wat draadjes stompzinnig volblaffen en om hem tegen zichzelf in bescherming te nemen verwijderde ik op eentje na die reacties weer, waarin ik een -edit- plaatste. Sindsdien is hij boos, want hij kan niet tegen regels.

    Als hij zich nu maar niet tot een gestoorde stalker gaat ontpoppen, zoals Ruud.

 7. Op twitter geplaatst door JDTV, ik wil wel even helpen door het hier te plaatsen voor je, ben de beroerdste niet.
  Maar wat speelt er werkelijk Eric(k)? Zit jij nu de boel af te leiden?

 8. Steeds meer van zijn volgertjes keren zich tegen hem….zo meteen kan hij niet eens naar Nederland terug keren omdat er totaal geen donaties meer binnenkrijgt. Ow wacht, Ryanair is goedkoop genoeg. Of zoals Moerstaal, ooit boezemvriend van Kat, al aangeeft verkast meneer naar IJsland.

Reacties zijn gesloten.