Op het Leven

l'chaim - TLV - 1427

l’chaim – TLV – 1427

Het is weer Vrijdag. De week is voorbij. Tijd om de balans op te maken van het gereutel uit de spelonken van de haatblogjes. Allereerst is het natuurlijk de laatste week van de maand. De uitkeringen en aanvullende toeslagen zijn weer gestort, en is het vanzelfsprekend dat de ‘thought leaders’ van de analfabeten en dronkelappen belasting komen innen: betalen kan hier of daar. Dank en namens Micha en Martin: proost.

Verder lijkt het wel of er een algemene depressie is neergedaald over de onderkant van de alternatieve media. Martin Vrijland probeerde nog wel halfslachtig het David Icke forum over te tikken, maar dook al snel weer naar zijn geliefde onderwerp: bloedende lijken. Het geraaskal van wakkere Martin begint vervelend en voorspelbaar te worden. Ditmaal is het Theo van Gogh die niet is vermoord – iets met te weinig bloed (dank Alex) of zo – en zit de cineast ergens met Elvis een sigaretje te roken, of bedrijft hij dierlijke sex met Marilyn Monroe. OID, wink wink. Stompzinnig gereutel van een mislukt blogproject dat hopelijk snel geeuthaniseerd wordt. Martin zelf fantaseert in ieder geval al stoutmoedig over zijn einde:

creep Martijn

creep Martijn

De klucht die Micha Kat heet ontwikkelt zich niet veel beter. Tussen het ‘zuigen’ aan zijn nieuwe huissleutel en het lastigvallen van mensen of organisaties heeft de haatblogger kans gezien een nieuw smaadproject op te zetten: killing Irish women. Een verzamelblog over vermoorde Ierse vrouwen, maar in werkelijkheid een dekmantel om een zekere Paul Condon te belasteren: voor zijn Victoria, maar over de rug van vermoorde vrouwen. Walgelijk.

Ook bij onze eigen Swapichou huistor – Alex Nieuwsbreker – slaat de depressie deze week een aantal keer hard toe. Maar er is gelukkig altijd wel een kratje bier dat onze Rotterdamse schat weer snel op de been helpt. De situatie van plotteropa Nico van den Ham baart meer zorgen. Nico glijdt, ondanks het leger hulpverleners dat zich inmiddels met hem bezighoudt, steeds verder af en begint openlijker en harder over zelfmoord te praten. Laten we hopen dat het zover niet komt.

Voor wie, ondanks een eerdere gedwongen psychiatrische opname, hulp niet mocht baten is Kaspar Hakkesteegt (zl), een lam uit de stal van Niburu. De 25-jarige Kaspar – zo laat Vitalifeiten ons weten – heeft op 11 november zichzelf het leven ontnomen. Dieptriest. Kaspar Krijn Hakkesteegt (22-05-1989 / 11-11-2014) zichrono livracha

Het was, kortom, een matige en depressieve week bij de plotters waar de dood en psychiatrische stoornissen een centrale rol opeisten. Het spel lijkt ook een beetje over. Het leven is er uit. Hopelijk.

We zullen zien. Eerst maar eens een vrolijk liedje met een romantisch clipje: Devendra Banhart – Foolin’ one day, one day at a time..

De bar is uiteraard weer open: proost – l’chaim – op het leven!

128 thoughts on “Op het Leven

 1. Lechaim Ziva, wat een heerlijk nummer. Maar wie is die getalenteerde zanger en wat is het telefoonnummer van zijn tedere minnaar?

  Wat ik denk dat we deze week zagen, is dat het langzaam tot de plotgekkies begint door te dringen dat het echt voorbij is. De grotere verhalen die al die patiënten samenbrachten zijn afgelopen en iedereen begint weer afzonderlijk weg te zakken in zijn of haar private wanen. Zoals we Dankbaar zijn volledige gezichtsverlies af zagen dekken door net te doen of hij belazerd werd, zien we Micha nu net doen of hij de “oorlog” op een ander front gaat voeren, terwijl het werkelijke verhaal natuurlijk is dat hij gratis onderdak bij de sociopaat Victoria heeft zolang hij aandacht blijft geven aan haar gestoorde haatcampagne tegen die Ierse Garda.

  Alles ist vorbei. Dat zal wel deprimeren.

  • hahaha.. de tedere minnaar is Joel Virgel en de zanger uiteraard Devandra Banhart

   Verder heb je gelijk denk ik. Ik krijg ook het geval dat de gekunstelde basis onder de plotgekkies is afgebrokkeld en dat de harde werkelijkheid weer een prominente rol in de levens komt spelen. Je ziet het aan Micha Kat die zo door zijn munitie heen is dat hij zelfs zijn eigen advocaten gaat trollen om zijn strafzaken te saboteren.

   Er stond een poosje een filmpje van Kat online waar hij staat te hyperventileren tegen een Ierse ambtenaar. Alle garda is corrupt, I drag you in front of the European Court, blah blah blah. Erg genant. Ging over een DNA-afname cq test om de herkomst van een van de kinderen van Victoria te bepalen. Het filmpje is inmiddels off line.

  • wow coole pop zeg.

   Maar misschien dat Martijn beter dan nog even kan doorsparen en een echte real doll kopen. Kan hij net zo vaak wurgen of slaan als hij wil. Ze vindt alles goed.

   • Hallo hee, $5.000.
    Van dat bedrag kan hij ruim een jaar naar de Lidl of de Jumbo.
    Martijn Alberda zal “het” voorlopig moeten doen met een Ebolapak, opgevuld met ouwe kranten.

 2. @douwer, even met de pet rond.. Dan valt het wel mee 😉

  Wat ik echt, echt, jammer vind…:

  De release van het boek “de misdadige misdaadverslaggever” is uitgesteld naar 21 februari 2015…….

  Jammer, want deze had ik wel willen bestellen als sinterklaascadeautje voor een vriend van me.

  Damn, wat ben ik daar niet goed van…

   • Zou je denken. maar ik denk dat het iets administratief-technisch is. Mauritz kreeg een reminder als uitgever en kan dan de releasedatum maximaal drie maanden verplaatsen in de toekomst. Zoiets zal het zijn.

    21 november 2014 wordt dan 21 februari 2015 nadat het eerst 21 augustus 2014 is geweest..

    Hoe vaak kun je dit doen totdat je niet meer serieus genomen wordt als uitgever?

   • Ik denk ook niet dat het PrdV boek ooit nog komt. Het zal me namelijk niets verbazen wanneer Wim Dankbaar druk bezig is om Hans Mauritz onderuit te halen en failliet te laten verklaren. Wim zijn geld afpakken vindt hij enorm niet leuk.

   • @douwer
    ahhhh doet pijn aan mn ogen…. Daar kun je anno 2014 toch niet meer mee aankomen met zo’n website..? en dat voor een uitgever nog wel..

    Oh nee, we hadden Mauritz al gekwalificeerd als een NEP-uitgever. Dan kan het juist weer wel 😉

    @Ziva
    Maar heeft Dankbaar dan een zaak? En hoe doe je dat met zo’n Mauritz die al failliet is / was..?

    Het enige wat Dankbaar kan doen (en ook doet) is Mauritz gruwelijk zwart maken. Nu nog enkel op zijn blog. Maar straks natuurlijk ook een gekkie uit Dongen laten flyeren in de wijk. (“Mauritz is een oplichter”). Of Mauritz beschuldigen van pedofilie en schrijven dat ie banden heeft met Demmink. etc. etc..

    Dan kan Mauritz het alleen nog maar stoppen door aangifte doen van smaad / laster. Vindt Dankbaar weer prima, daar geilt ie op, kan ie voor het hekkie zijn verhaal doen. komt er weer een rechter aan te pas die Dankbaar sommeert om zichzelf eens psychisch te laten onderzoeken…. etc etc….

    vragen, vragen.

    • Geen idee of Wim Dankbaar een zaak heeft. Reken maar dat Dankbaar al snel contact heeft gezocht met die vermeende schuldeisers en uitgezocht hoe dat zit met die beslagen die gelegd zijn bij Mauritz. Dankbaar laat zich geen 5 euro afnemen, laat staan 30.000 euro.

     Mauritz is voorlopig nog niet van Dankbaar af. Als die autistische bloedhond een projectje maakt van Mauritz is de nachtmerrie voor hem pas net begonnen. Brengt dat jarenlange gestalk en dat boevenboek tenminste nog wat goed voort.

   • Yup, dat gaat niet goed komen. 😉

    Ook leuk om te zien hoe de rasopportunist Mauritz zijn eigen artikel naar omstandigheid aanpast. Op zijn voorpagina stond als afsluiter van zijn Vaatstra-boek:

    ‘Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra’ is te bestellen via deze site, en eveneens on line via de beste en grootste boekensite van Nederland: Bol.com

    Nu Wim Dankbaar het boek vanuit zijn ‘onder eigen beheer affiliaten met Bol.com’- account uit de verkoop heeft gehaald, heeft Mauritz simpel ‘bol.com’ vervangen door ‘bruna.nl’.

    Mauritz is de levende versie van heer Boorman uit Lijmen/het Been van Willem Elsschot. Wat een frauduleus schertsfiguur.

 3. Voor mij is het ook bijna voorbij. Vanavond weer op het vliegtuig terug naar NL. Maar nu nog even een pasteitje met zeevruchten verorberen, weggespoeld heerlijke côte du Jura en kalfstong. Allemaal vers uit les Halles in Avignon en kalfstong naar een oud Ashkenazisch recept.

  Mijn meneer zit erover te denken om een Ashenazisch restaurant in Amsterdam te beginnen. Zou daar markt inzitten?

  • Misschien een mix tussen de typische Ashkenazische keuken en wat meer grill. Achla in Eilat is erg populair onder locals en toeristen. Kosher ook. Iets te veel grill misschien. Maar in de puur oost-europese ashkenazi restaurants zie ik zelfs hier in Tel Aviv toch niet een ruime klantenkring voor niet-Joodse of kosher willen etend publiek. Dat is volgens mij anders in Frankrijk, dus ik begrijp zijn idee wel.

  • Ja, Mohammed B. heeft ’s ochtends in het spitsuur op de Linnaeusstraat een plastic pop van zijn fiets afgeschoten.
   Als jij het zegt, en Martijn Alberda zegt het ook, dan zal het wel zo zijn.

   Pannekoek!

   • LoL @douwer

    Maar, maar Theo droeg natuurlijk een speciaal body armour dat hem beschermde tegen de kogels.

    Zo is The Punisher ook begonnen, en ook hij zat even later aan het strand in Puerto Rico..

   • Hoe moet je Alberda kwalificeren? Welk label kan hierop?
    Ergens denk ik nog steeds dat hijzelf NIET gelooft in zijn eigen poep en dat ie gewoon schrijft om te schrijven.

    De plastic poppen bij MH17 / Theo die niet echt vermoord is…..

    Alberda draait ALTIJD alles om. Als er straks bewezen wordt dat Oekraïne MH17 uit de lucht heeft geschoten, dan kun je bij Alberda binnen een dag een artikel op zijn site lezen dat de russen er achter zitten. of omgekeerd natuurlijk,

    Nooit zal ie eens schrijven: “De berichtgeving in de MSM hierover is correct” oid.
    Altijd maar TEGEN zijn. Het “Ja-maar”-syndroom.

    Wat een moeilijk leven heeft die alberda toch…

    • Hij kent maar één kunstje: zeggen dat iets niet waar is.
     Hier op het Ministerie van NWO zit hij in de map One Trick Ponies

 4. Hoelang duurt het nu nog voordat Vrijland stopt, tjonge jonge.
  De vlag staat hier al klaar..Toch zo duidelijk waar zijn echte interesse zit, maar ergens ging het fout en nu probeert Martin het maar zo. Via een eigen prutsel en knutsel site.

  Ook bij Martin zie ik genoeg aanwijzingen dat hij eigenlijk helemaal geen plottert is, meer een misgelukte wannabe forensisch specialist dan wel rechercheur. Hij legt ook iedere keer iets teveel nadruk op numerologie, satanisme e.d. en copy paste schrijfseltjes.

  Speciaal voor god: het is vrijdagmiddag en ik neem er ééntje. Lekker puh!!

 5. Onderstaande reacties (een fraaie triple) geven wel een mooie samenvatting van het volgende hoofdstuk uit het mislukte leven van Micha Kat: Micha en het omduwen van de NWO in Ierland.

  • ja heerlijk die zin.

   SlaafNL vergat alleen nog: “En voor de rest met een fles wijn in de hand lekker via Skype receptionistes trollen.”

 6. Ondanks dat het waarheids-gehalte van de alternatieve media zakt, denk ik dat “objectieve”waarneming ook steeds moeilijker wordt. Steeds meer schandalen binnen de politiek, banken en woningbouwcorporaties komen aan het licht. Om mij heen zie ik niet alleen angst, maar ook boosheid en gaan steeds meer mensen opzoek naar de waarheid, welke steeds meer versluierd wordt. Kennelijk is eigenbelang steeds vaker een motivatie om om te liegen en te bedriegen. Zelf loop ik in de ochtend ook mijn rondje af in het nieuws, maar betrap mij er op dat ik steeds moeilijker de ware toedrachten kan ontdekken. Het afzeiken van elkaar wordt steeds meer een gewoonte goed. En dan heb ik het niet alleen over de alternatieve media..
  Als mensen iets willen bereiken tegen deze toestanden, zullen ze moeten samenwerken. Maar helaas zal dat niet zo gauw gebeuren. Er staat ergens geschreven dat volk tegen volk en koninkrijk tegen koninkrijk zal opstaan.
  Misschien moet een ieder eens hand in eigen boezem steken. Verbeter de wereld begint bij u zelf.

  • Welkom waterspuwer, je hebt vredelievende woorden. Dat is mooi.
   Die avatar van je ziet er niet zo vredelievend uit maar goed.
   Is er een speciale reden dat je deze reactie op ons blog zet?

 7. De alternatieve media is meer dan kat, dankbaar een martin. Die hebben nooit iets met de waarheid te maken gehad. Waar jij last van hebt is internet, waar veel onzin op staat en waar je continu moet afwegen of iets waar is of niet, iets wat je altijd al moest doen maar nooit in een zo’n hoge frequentie als nu.

  • Het gaat mij zelfs te ver om de blogs van Kat, Vrijland en Dankbaar ‘alternatieve media’ te noemen. Ik noem ze niet voor niets ‘haatblogjes’ in deze post. Dat zijn het wat mij betreft. Heeft allemaal niets te maken met ‘alternatief nieuws, of alternatieve opinie’. Deze heren (en anderen) hebben die term gekaapt. Helaas.

   • Deze drie voorbeelden hebben idd niets met alternatieve media te maken, het zijn geen plotters. Zij willen allen geld verdienen, dat is het hoofddoel, voor een figuur als Dankbaar misschien niet het belangrijkste maar hij heeft met zijn gelieg om de centjes binnen te hengelen toch wel laten zien waar de werkelijke belangen liggen bij hem.
    De handelswijze van deze drie is eigenlijk ook wel een belediging voor mensen die het wel goed menen met hun alternatieve kijkwijze.

   • @Waterspuwer

    Inderdaad, evenmin als Klokkenluideronline een site voor klokkenluiders is, hebben die blogs te maken met “alternatieve media”. Overigens komen die schandalen binnen politiek, woningbouwcorporaties en banken geen moment aan het licht via wat voor alternatief medium dan ook, maar gewoon via de bestaande kranten en nieuwsorganisaties. Feit blijft dat “alternatieve media” beter “amateurmedia” genoemd kunnen worden, dat dekt de lading en hun gebrek aan kwaliteit beter.

    De “waarheidsvinding” van deze amateurmedia stelt dan ook niets voor. Er wordt niet onderzocht, maar er worden stukken overgenomen en becommentarieerd door mensen zonder analytische vaardigheden, met daar bovenop een dikke korst aan leugens en bedrog, die gerechtvaardigd worden door hun doorgaans nogal gestoorde agenda. KLOL en Vrijland zijn heel extreme voorbeelden daarvan, maar voor de rest van de amateurmedia geldt dat evengoed.

    • Trouwens KLOL nu echt overleden?? En is hij helemaal overgegaan op het Ierse?? Dan hebben we dus 1 plotter minder op Nederland gericht…oftewel die satanische elite die baby’s eet en zo is dus niet zo erg, de Ierse is erger…maar net waar Kat zijn lu…eehh verstand bij kan houden…

 8. Er is geen speciale rede voor mijn aanwezigheid hier, dan wel hoe meer kennis je neemt van mensen, hoe meer je begrijpt van je zelf.
  En ik begrijp ook wel dat er meer is dan een dankbare kat in een vrijland. Mijn media groep is ook wel groter dan dat. Graag wil ik hierbij een ieder hier een fijn weekend toewensen, ongeacht wat je mening ook moge zijn.

  • Hmm, beetje wazig allemaal en een open deur.
   Je reageerde natuurlijk niet voor niets, maar je bent niet van plan een antwoord te geven zo te zien.
   Vaag allemaal..het zal wel, fijn weekend!

 9. Vroeg ik net ook al…hij is ineens erg offline…helemaal op Ierland overgegaan?? Zullen we nu echt niks meer horen van die kale plotkabouter?? Vragen, vragen….zolang zijn volgertjes maar niet de boel gaan overnemen, die zijn NOG erger in ranzige verhalen verzinnen!!

  • Ik zag het ja, onze berichten kruisten elkaar. De onderlinge samenhang is eruit. Dat is goed nieuws, want nu heb je alleen nog maar te maken met individuele psychiatrische patiënten. Heeft minder impact en is stukken makkelijker te managen. Ik denk eerlijk gezegd niet dat zijn volgertjes het vermogen hebben om iets nieuws op te zetten, dat zal nooit meer zo ontwrichtend zijn als we de laatste jaren zagen.

  • Ongelofelijk waar die gestoorde idioot deze garda zonder enig bewijs van beschuldigt:

   …strong suspicions that he is a rapist, a sexual predator, a paedophile and a serial killer…

   En dat allemaal om de manipulerende heks Victoria tevreden te houden zodat Kat bij de open haard mag blijven zitten.

   Meet Victoria, de liefhebbende moeder

   Ook een beetje dom van Micha om zijn schuiladres te publiceren: Persoon verhuist naar Ierland wat gebeurt er met zijn schulden?

   Micha komt er nog wel achter wat nou precies de voordelen van de EU inhouden.

   • We hadden hier natuurlijk ook nogal het een en ander aan backgrounds boven water gekregen. Een degelijk feitenrelaas zoals je dat niet bij die “alternatieve media” terugziet.

 10. Yep, alles is gewist. En het bericht van Papi van gisteravond 22.31 staat nu opvallend genoeg op vanochtend 7.05
  Ik zei het al: voor hetzelfde geld is hij over vijf minuten weer vrolijk en uitgeslapen terug. Onkruid vergaat niet.

 11. Het is inderdaad geen alternatieve media, deze haatblogs. Ze onderzoeken niets. Ze horen iets, maken luie associaties en gooien dat op het web. Wat het beste aanslaat onder de aanhang herhalen ze dan nog een paar keer. Het is een belediginging voor de kwaliteitblogs, die er ook genoeg zijn.

  • Frontaalnaakt vind ik een goed voorbeeld van een alternatief medium dat wel toegevoegde waarde heeft en andere perspectieven biedt. Maar al die amateurs die menen journalistiek werk te kunnen doen zonder zelfs maar een beetje de professionele achtergrond te hebben, het gaat nergens over en voegt werkelijk niets toe

 12. Alsof jij wat toevoegt.
  Het enige wat jij doet is juist waarheid afbreken.
  Maar dat weten wij compleetdenkers toch al enige tijd.

  • Ik voeg opinie toe, degelijk journalistiek onderzoek, heb zo af en toe een primeurtje en schrijf wel eens fictie. Dat doe ik overigens zonder mijn hand op te houden bij wat voor lezerspubliek dan ook, want ik werk gewoon en schrijf voor mijn plezier, hoewel ik het vroeger voor mijn beroep deed. Daarnaast breek ik geen enkele waarheid af, maar geef die juist de ruimte door zo hier en daar wat leugenpaleisjes af te breken.

 13. Ik vind het best dat je probeert de waarheid op te schrijven.
  Schrijven moet ook plezierig zijn,daar ben ik het met je eens.
  Maar kritisch schrijven behoort ook een taak te zijn van een goed journalist.
  Ook als het kritiek over onze politieke elite is.
  Kritiek wordt zelden plezierig bevonden en de meeste draaien daarom liever hun hoofd maar weg van deze om maar niet met de bittere waarheid geconfronteerd te worden.

  • Kijk nou eens naar wat je schrijft en denk er nog eens over na, Waterman. Want als ik kritisch ben noem je dat ineens “waarheden afbreken”. Terwijl de dingen die ik schrijf telkens weer blijken te kloppen: of het nou over Henk Krol gaat, Micha, Martijn, Victoria, Anass, of de moordlustige transformantensekte waar ik over schreef, telkens weer werd mijn weergave van de realiteit bevestigd.

   Daarnaast is Martijn geen “journalist”, maar een mislukte, schizotype verkoopmedewerker die vrouwen mishandelt en is Micha evenmin een journalist, maar een PR medewerker die tegen betaling of kost en inwoning aan opruiing en haatzaaien doet. Ik ben trouwens evengoed kritisch over de politieke klasse (ook online journalistiek heeft een controlerende functie), maar het is eerder zo dat de Micha’s en Martijns van deze wereld bizarre en gestoorde beschuldigingen uiten. ze maken daarmee valide kritiek lastiger om uit te oefenen en spelen die politieke elite daarmee in de kaart. Als iets die elite helpt is het wel het volkomen ongeloofwaardig maken van elke kritiek. Dat is wat de complotgekkies per saldo bereiken met hun gestoorde kutverhaaltjes.

  • Niet iedere journalist of schrijver hoeft daarover te schrijven als er al een elite is in de vorn die plottertjes uitdragen. De wereld is namelijk niet beperkt tot de denkwereld van een stel paranoide plotters die denken door de elite genaaid te worden.

  • Nee, op uitgebreide, grondig geverifieerde documentatie en minimaal twee bronnen per weergegeven feit. Dit in tegenstelling tot de mislukte verkoopmedewerker Martijn, Micha, of Dankbaar. Dat zijn dan weer leugenaars.

  • Neem nou mijn beschuldiging van een poging tot wurging, in reactie op een stuk waarin Martijn zelf een opname van een uit zijn context gehaald gesprek met een zogenaamde vriendin van hem opvoerde: ik heb twee bronnen die dat verhaal bevestigen, één voicemail bericht van de betrokkene Kitty zelf waaruit blijkt dat hij dat probeerde en geverifieerde screenshots van Whatsapp berichten, waarin de betrokkene dat letterlijk verklaart. Dan is zo’n nieuwsfeit “fit to print”. De relevantie van dat feit werd gecreëerd door Martijn zelf, toen hij zichzelf witwassende feitjes op het internet probeerde te plaatsen en voor de zoveelste keer smaad en laster pleegde aan mijn adres en dat van een ex vriendin van hem, die hij overigens ook mishandelde.

 14. Is agenda 21 b.v. een verzonnen complot.
  Een complot waar kritisch goed nadenkende mensen over schrijven.
  Maar zo zijn er nog meer zaken(complotten),die jij niet onder ogen wilt zien Jeroen.
  Waarom niet eigenlijk?

  • Inderdaad, Agenda 21 is een verzonnen complot dat al tot vervelens toe gedebunked werd. Lees je in zou ik zeggen, want ik vind het verder de moeite niet om daar een gesprek met je over aan te gaan.

   Agenda 21″ is one of a number of silly but dangerous conspiracy theories sweeping through the fever swamps of the right. Although admittedly sinister-sounding, Agenda 21 is just a blueprint for sustainable development, especially in emerging economies. It outlines how wealthier countries can contribute to smarter growth through technology transfers and public education. It stresses the importance of fighting deforestation and conserving bio-diversity — all things that normal people would consider wise.

   The important thing to understand about Agenda 21 is that there is absolutely nothing binding or compelling member countries to implement any part of it. It’s not a treaty — it is entirely voluntary and certainly doesn’t have any connection to local governments. Yet for the right, with its long John Birch Society undercurrent of paranoia about international institutions, Agenda 21 represents some kind of dark UN conspiracy to impose socialism on the “free world.”

 15. Edit -Dat schrijf je omdat je niet spoort, waterman. Moet je geen andere mensen mee lastigvallen, want het enige dat je bewijst is dat je een domme klootzak bent. Ik gaf al aan het de discussie niet waard te vinden en voorzag je hierboven ook nog eens van de bijbehorende informatie. Ga maar fijn op Don’s blog je agenda 21 dingetje doen-

 16. De schrijfsels op deze site bewijzen alleen maar hoe slecht het is gesteld met Nederlanders.
  Ik post hier eigenlijk ook liever niet. Je ziet al gelijk hoe de betaalde trollen hier als een stel wilde hyena’s happen als ik hier iets post.

   • Hij denkt het echt.
    Plottertjes denken de hele dag aan geld.
    Geld, dat ze zelf geen van allen hebben (nooit hun eigen schuld)
    Het liefst zouden ze zelf graag de hele dag kaviaar eten en champagne lurken, net als de Elite.

     • Aleister Crowley dichtte al:

      CONSTANCY

      I was discussing oysters with a crony:
      GOD sent to me the angels DIN and DONI.
      “A man of spunk,” they urged, “would hardly
      choose
      To breakfast every day chez Laperouse.”
      “No!” I replied, “he would not do so, BUT
      Think of his woe if Laperouse were shut!
      “I eat these oysters and I drink this wine
      Solely to drown this misery of mine.
      “Yet the last height of consolation’s cold:
      Its pinnacle is-not to be consoled!
      “And though I sleep with Janefore and Eleanor
      “And Julian only fixes in my mind
      Even before feels better than behind.
      “You are Mercurial spirits-be so kind
      As to enable me to raise the wind.
      “Put me in LAYLAH’S arms again: the Accurst,
      Leaving me that. elsehow may do his worst.”
      DONI and DIN, perceiving me inspired,
      Conceived their task was finished: they retired.
      I turned upon my friend, and, breaking bounds,
      Borrowed a trifle of two hundred pounds.

     • Weet je waarom hij LAYLAH met hoofdletters heeft geschreven en de andere namen niet? Engelen ook met hoofdletters. Ik weet het namelijk wel maar kan niet vertellen. LAYLAH betekent iets, afgezien van vrouwlijke naam.

     • @AIRVD: Je bedoelt Crowley in the Book of Lies neem ik aan?

      77 is the number of Laylah (LAILAH), to whom this chapter is wholly devoted. The first section of the title is an analysis of 77 considered as a mystic number. 7, the septenary; 11, the magical number; 77, the manifestation, therefore, of the septenary.Through matter, because 77 is written in Hebrew Ayin Zayin (OZ), and He-Goat, the symbol of matter, Capricornus, the Devil of the Tarot; which is the picture of the Goat of the Sabbath upon an altar, worshipped by two otherdevils, male and female.

      As will be seen from the photogravure inserted opposite this chapter, Laylah is herself not devoid of “Devil”, but, as she habitually remarks, on being addressed in terms implying this fact, “It’s nice to be a devil when you’re one like me.”The text need no comment, but it will be noticed that it is much shorter that the title. Now, the Devil of the Tarot is the Phallus, the Redeemer, and Laylah symbolises redemption to Frater P. The number 77, also, interpreted as in the title, is the redeeming force. The ratio of the length of title and text is the key to the true meaning of the chapter, which is, that Redemption is really as simple as it appears complex, that the names (or veils) of truth are obscure and many, the Truth itself plain and one; but that the latter must be reached through the former. This chapter is therefore an apology, were one needed, for the Book of Lies itself. In these few simple words, it explains the necessity of the book, and offers it- humbly, yet with confidence-as a means of redemption to the world of sorrowing men.

      The name with full-stops: L.A.Y.L.A.H. represents an analysis of the name, which may be left to the ingenium of the advanced practicus

      Vragen?

     • Was net begonnen met Liber 777. Niet zo’n groot geheim maar de hoofdletters vielen me op. LAYLAH bedoelde Crowley Laillaha mee en dat betekende in Egyptische nummer 1 oftewel de duivel. Ehahahaha

     • Lees maar niet joh, AIRVD. Je toonde net aan echt te dom te zijn voor die materie. Als je sowieso al moeite hebt met het leggen van verbanden, zou ik me maar helemaal niet wagen aan kabbalistische analyses. LAYLAH was vooral Crowley’s minnares Leila Waddell uit die tijd en de Duivel is niet één, maar vijftien.

     • “Put me in LAYLAH’S arms again” Oftewel letterlijk: Laylay is z’n maîtresse. Iedereen die z’n biografie heeft gelezen weet dit ook. Wat ik je vroeg of je wist waarom haar naam in hoofdletters is geschreven en de andere namen niet.
      Helaas zijn dit soort verbanden inderdaad niet aan jou besteed. Ik gok ook dat de vele riddles, dubbele verbanden, omgekeerde boodschappen van Crowley niet aan jou besteed zijn. Boek heet ook niet voor niets, book of the LIES.
      In de filosofie van Crowley is 1 weldegelijk de duivel/het slechte, ook dat is niet aan jou besteed waarschijnlijk.
      15 is alleen in de taroT

     • Je snapt er niets van, AIRVD. Het getal één heeft in het systeem van Thelema helemaal niets met de duivel te maken, Tarot correspondenties liggen wel degelijk aan de basis van dat systeem en die dubbele bodems zijn vooral aan jou niet besteed. Ik werd dan weer ingewijd in dat systeem en doorliep het volledige gradenstelsel, ben de officiële vertaler van Liber Al en schreef toevallig voor mijn probationer examen nogal uitgebreid over deze verzen uit The book of Lies.

      Jij weet niets, werd niet ingewijd, hebt daarnaast kapotte hersens en bent totaal niet in staat wat voor verband dan ook te leggen. Dat toonde je bijvoorbeeld aan toen je mijn rijkspas publiceerde op andere sites en wat je dacht dat dat aantoonde.

      Het enige dat je aantoonde was dat je intens dom en kwaadaardig bent. Afval.

     • Maar inhoudelijk ingaan op de toch vrij grondige debunk van die agenda 21 bullshit lukt hem verder niet wegens te dom om op te poepen. Met zijn “Jezus”….. Niet dat hij in de kerk zit op zondagochtend, want dan heeft hij het veel te druk met het onderschijten van het internet. Want dat is hoe Jezus wil dat hij zich gedraagt!

     • Die nitwit van een Waterman is ook in zijn geheel niet origineel met zijn woordgebruik, zelfs dat is copy-paste.

    • @AIRVD

     Op mijn twintigste deed ik al het probationer’s examen voor de Argentium Astrum, waar ik overigens met vlag en wimpel voor slaagde. Nu ben ik 43 en weer wat graden verder. Maar toen schreef ik al een volledige analyse van de term “LAYLAH”, op basis van het 63e hoofdstuk uit het Book of Lies, “Margery Daw“. Het is een beetje jeugdsentiment voor me, dus vond het wel leuk om dat nog eens te herlezen. Hier de eerste bladzijde van mijn toenmalige commentaar op het begrip LAYLAH:

     LAYLAH verwijst vooral naar de Nacht van Pan, de NOX formule van de Magister Templi, die staat voor de verwoesting van het ego. Kijk ook eens na wat “Nuit” in het Frans betekent. Mijn excuses voor al het esoterische jargon, maar dit was natuurlijk een intern examen waarin ik geen rekening hoefde te houden met uninitiate dummies. Ik schreef:

     LAYLAH can be considered Nuit (being not), because she represents the infinite to a Master of the Temple, by his application of the formula Solve et Coagula. The Self (I, or Hadit) can be given up to the infinite. A Magister Templi as V.V.V. V. V. is able to consider his Scarlet Woman to be Nuit (LAYLAH was his Scarlet Woman at the time). He can do that, because he has taken the Oath to interpret every happening a “particular dealing of God with his soul“, so his girlfriend represents the Goddess of Infinite Space. This makes very good comparison with the way in which phenomena of everyday reality are interpreted as an aspect of the Mandala in the generation stages of Vajrayana Buddhism.

     • his Night is that time of symbolic death where the adept experiences unification with the All through the ecstatic destruction of the ego-self. In a more general sense, it is the state where one transcends all limitations and experiences oneness with the universe.

     • Dat is het goede antwoord, ik reken het goed, het duurde even. De rest van het gescheld beschouw ik maar als complimenten in trant van de book of the LIES. Omgekeerde wereld.

     • Ik herhaalde gewoon dat Laylah de maîtresse van Crowley was hoor, maar dat snap jij niet. Hoeft ook niet.

     • Wie heeft gezegd dat ik niet ingewijd ben? Ik ben Crowley’s opvolger, z’n profeet die hij in z’n geschriften voorspelde. Hij voorspelde twee profeten. Na mij komt er nog één die het werk zal voltooien. Crowley’s getal was 666, mijn getal is 444. Add, divide, multiply and understand.

     • Dat zeg ik, dat je niet ingewijd bent, anders had je 777 al lang en breed uit je hoofd gekend. Ook claims dat je een “profeet” zou zijn zie je eigenlijk alleen bij psychiatrische patiënten die volledig uit balans zijn, omdat ze nooit het werk deden dat bij die claim hoort.

      Magiërs bouwen aan hun pyramide, een vorm die een heel brede basis heeft om het bouwwerk op te laten rusten. Jij mist die basis en zult op enig moment bungelend aan een eind touw of in een inrichting aangetroffen worden, want zo eindigen zulke mensen. Dieptriest, maar voor iemand als jou is magie echt gevaarlijk.

     • Komt er nog eentje met dreigementen.
      Allemaal waarheidsstrijders. *kuch*
      Zijn er geen complotten of zo die je uit kunt zoeken?
      Is het nu zo saai daar bij trolletje stalker Don dat jullie allemaal hierheen komen. Ik mis alleen Stevie Wonder nog..hebben we ze dan allemaal gehad?

     • Mensen die claimen profeet te zijn terwijl ze overtuigend aantoonden het fundament van Thelema nog niet eens te begrijpen kunnen doorgaans de twee benodigde sponsors niet vinden om zelfs maar de laagste graden binnen te komen, @AIRVD. Daarnaast zou ik iemand als jou automatisch blackballen. Te labiel, gevaar voor psychose en dat is een risico.

      Je bent bepaald niet de eerste die claimt profeet te zijn en je diskwalificeert er jezelf direct mee. Dus nee, in de magie is geen carrière voor je weggelegd. Je bent niet welkom, met name in je eigen belang.

 17. Ziva mocht mijn rotti gerecht heftige pijnen hebben veroorzaakt in jou Jeruzalemse anus dan wou ik je effe vertellen dat ik het gerecht van een kleine kale dwerg heb gekregen.

  • Alex, snoepie… tussen de bedbugs die Swapichou aankruipen onder aanvoering van relitard Waterman (mag hij snel doodgetrapt worden) kan ik je zeggen: “Ik heb de Alex Rotie (verbeterd) gegeten en is nu een top-gerecht in mijn keuken”.

   Je hebt me Roti leren eten @Alex, en dat is niet getrol. We zijn samen gesmolten in Roti.

    • Dat opent alleen maar een raam om Micha Kat met nog minder terughoudendheid te bespreken. Micha gaat in ‘overdrive’. Prima, als je als kansloze blogger met een waslijst aan veroordelingen je eigen graf wilt graven? Be my guest.

     Ik heb nog wel wat munitie.

Reacties zijn gesloten.