Wordt Vervolgd

l'chaim - TLV - 1426

l’chaim – TLV – 1426

Het is vrijdag. De ‘one step forward, two steps back’-week van de plotters is weer ten einde. Gelukkig maar, want het was weer een complete puinhoop in het psychiatrische universum van de NWO-omduwers. Resultaten zijn er natuurlijk ook deze week niet geboekt. Althans niet in de context van wereld verbeteren. Wel in het begaan van strafbare, domme, zielige, of discriminerende stommiteiten. Wat dat betreft kennen de haatmonstertjes een behoorlijke regelmaat.

Zo was het weer feest bij de soevereine puppies van Vitalifeiten: Michel Vitaliti en Bea van Kessel. In een knappe video-reportage laat Bea zien hoe een onwelwillende ex-echtgenoot de bemoeienis van Bureau Jeugdzorg veroorzaakt. Eerlijk is eerlijk, het duurde niet lang voor ik sympathie kreeg voor Bea die zich rationeel en redelijk lijkt op te stellen. In tegenstelling tot haar ex-partner die – zo wordt de kijker terloops meegedeeld – iedere avond wel een ontmoeting met alcohol en wiet kent. De propaganda-video valt in de laatste minuten uit elkaar wanneer Bea voor de rechtbank staat in een kortgeding mbt haar kinderen. Dan horen we weer de bekende ‘in de war’ taal: “Ik wil dat u mij erkend als mens van vlees en bloed”. “Nee, ik ben niet Bea van Kessel! Bea van Kessel is een papiertje!”. [Rechter] “Okay, en hoe moet ik u dan noemen?” [Bea] “Ik ben Bea”. Koekoek dus.

Het wordt er niet beter op wanneer Bea en haar domme gansje Michel te maken krijgen met de politie die de auto van Bea in beslag neemt wegens onbetaalde boetes (819 euro). We zien heel veel soevereine smoesjes, en wat leuteren over post niet gehad enzo, maar aan het einde van het filmpje blijkt dat de boetes al wat jaren oud zijn. Denk 2011. Dat is ruim voor Bea uit haar huis werd getild, en betekent gewoon dat ze die post wel ontvangen heeft, maar in een hoekje heeft gegooid. Anyway, auto weg, en Bea en haar bebaarde amoebe staan weer bij af. Iemand nog een auto te doneren?

Een stuk erger was het bij de door de sociale dienst gesubsidieerde donatiepot Martin Vrijland. Deze manipulerende freak presteerde het om maar liefst 7 mogelijk strafbare activiteiten te verzinnen. Zeven! In één week! En dan hebben we het nog niet over de post die we bij Swapichou kregen over deze wereldverbeteraar. Ook niet over het patroon van herhaling bij het stelen van tekst en onderzoek van anderen en daar vervolgens een donatie voor vragen. Die ‘oplichterstruuk’ beheerste hij al in 2013. Kijk ‘Martin-tekst” en ‘de originele tekst’. Maar dat is natuurlijk peanuts vergeleken bij het patroon van geweld tegen vrouwen dat we helaas moeten constateren, of de schadelijke ‘hulp’ die hij meent te moeten geven aan kwetsbare mensen en gezinnen. Wordt zeker vervolgd.

Als laatste, het is immers weekend, kunnen we niet heen om de zuigzoen van Micha Kat. Althans ‘zuigzoen’? De verwondingen in de nek van Micha’s vriendin lijken meer op poging tot wurging dan een romantisch passievol avondje op de bank. Maar dat terzijde. Micha’s seksleven gaat niemand natuurlijk wat aan. Hij doet maar, en zo lang zijn partner het goed vindt mag hij wat ons betreft haar hele lichaam afzuigen. Vervelender is zijn nieuwe initiatief: killingirishwomen.com. Op deze kersverse website gaat Kat moorden op Ierse vrouwen documenteren. Cold cases enzo. Het lijkt een integer initiatief, maar dat is het natuurlijk niet. Het is immers Kat die de webmaster is, en dan weet je gewoon dat er een andere agenda onderligt. Dat is dus ook zo. De site is een maskerade om een zekere garda Conden door het slijk te halen. Die Conden is de vermeende vader van een van de kinderen van zijn zuigzoen-sociopate Victoria. Vermeend want er worden nog DNA-testen afgenomen, maar Micha Kat is er inmiddels van overtuigd dat deze garda een seriemoordenaar is. Alles kan inderdaad in de wereld van Micha Kat. Wordt ook zeker vervolgd.

Dat was het. Geen mooi beeld. Helaas. Dus we sluiten het af. Het is tijd voor iets leuks. Spannend. Erotisch. Gewaagd. Gedurfd. Sensationeel. Bevrijdend. Lachwekkend. Het is aan jullie. De moderatie staat – op strafbare uitingen na – in standje ‘off’. Sex mag, drank ook, muziek zeker, en be nice.

Let’s Be Happy! L’chaim!

107 thoughts on “Wordt Vervolgd

 1. Vrijmibo! Nu onderweg naar vliegveld, ben even een weekje naar de Provence. Mijn AIVD kopgeld is welbesteed!

 2. Wat drank betreft dalijk eens even kijken of er wat te zuipen valt op Eindhoven Airport en wat erotiek betreft heeft mijn minnaar best zieke plannetjes. Ik zal maar niet in details treden, want dan krijgt Don weer een psychotische episode.

  • Zou je denken? Als Don een vrouwenmishandelende deurintrapper met passie verdedigt, dan zal zijn eigen seksleven ook wel wat ruimdenkend zijn. Dus dat kan hij volgens mij best hebben.

   • Volgens mij laat Don zich geregeld naakt aan de ketting geselen door een dwerg met een fetish voor amputaties.

    • Dat lijkt me niet. Volgens mij is hij eerder van dit soort feestjes.

     Hij laat ook al tijden die volkomen mesjogge aardappelneus Aart van Wijngaarden als VIP-gast op zijn deck. En als er eentje is die nodig door een tsunami naar een onderzeese vulkaan moet worden gesleept is het die gefrustreerde opa wel.

    • Jij ziet het al helemaal voor je. Met twee piercings in zijn tepels en dan een peniskokertje erbij geslagen met een zweep door een reldwerg.

 3. Vanavond ga ik aan de gin-tonic. Heb goed Nederlands merk ontdekt.
  VL-9 gin uit Vlaardingen.
  Veel plezier Jeroen!

 4. Proost!!!

  En wat de hell is er allemaal gebeurd zeg. Jeetje ‘killingirishwomen.com’ die vent wordt steeds gekker lijkt het haast.

  Overigens vraagje. Wat is een ‘ex-moordenaar’ ? Ex-man of ex vriendin snap ik wel maar een moordenaar is en blijft een moordenaar of niet? Of snap ik het niet?

  • Hoi,
   Ja daar heb je gelijk in. Maar goed, we wilden het voorzichtig zeggen.
   Zo zal het wel gekomen zijn!
   Je kunt maar niet voorzichtig genoeg zijn anders krijg je weer van die mailtjes erover heen.

  • Proost @swapichou Leuk en lief dat er weer bent. Ik lag natuurlijk niet naakt achter de bar na die hoeveelheid ‘niks’ maar dat snap je wel: ik stond op de bar. 😉

   Tja, dat ex- dit en dat. Beter, want anders krijgen we allerlei mailtjes met “dat mag je niet zeggen” Meestal van mensen waarvan het autistische floppie scheef is geschoten, maar ach, je kent ons: we’re the nice bunch…

 5. Ik had een Buck knife en een “kila” (rituele dolk) per ongeluk in de handbagage. Kwam ik na het inchecken dus achter, maar kwam er probleemloos door . Bizar, zou mezelf bijna melden.

    • Yep, tel daarbij op de plotselinge geldstromen vanuit dubieuze moslim-hoek die in zijn donatiepot zijn gestopt. Martin staat op een lijst.

     • Martijn Alberda is trouwens bij uitstek het type, dat zich om der wille van de smeer tot de Islam zou bekeren.

     • Ja, dat lijkt soms wel zo, maar toch geloof ik dat niet. Ik denk eerder dat zijn reeds bestaande gedragstoornissen nu via zijn blog meer publiekelijk worden. Het lijkt op radicaliseren, maar met Martijn is al wat langer een heleboel mis.

     • Het verschil is, dat hij twee jaar geleden geen 6790 volgelingen had op Facebook, die alles prachtig vinden wat hij zegt. Zijn laatste restje zelfkritiek kan daar niet tegenop. Hij gelooft heilig, dat hij geen fouten kan maken, dat hij boven de wet staat (holocaust ontkenning), onkwetsbaar is, noem maar op.
      Die jongen gaat nog hele rare dingen doen, steeds raardere dingen, want een terugweg is er niet meer. Het wordt één grote vlucht vooruit.
      En de praktijk leert, dat mensen met geld hem gaan gebruiken voor hun eigen spelletje; tot ze hem niet meer nodig hebben.

 6. Heb gewoon buikpijn van de stress. Ach ja het is bijna 11 uur dan maar de blikken bier weer open trekken omdat ik godveredomme mijn huis ben kwijt geraakt in 2011. Weten jullie hoeveel ik per maand kan verdienen aan reclame op mijn site? Ik wil terug naar huis, kost 110.000 Euro. Daarna kankert ik op van het internet en pik mijn oude leven op.

  • LoL @jeroen.

   @Onkiedonkie71
   De man van dat artikel is in de problemen gekomen en zelfs vals beschuldigd door niemand minder dan Micha Kat’s zuigzoenplatform Victoria en haar toenmalige vriend.

   Het is een sick wereldje waarin de plotters watertrappelen.

   • Toen Martijn me belde om me te bedreigen had hij natuurlijk zijn nummeronderdrukker aanstaan. Mooi zo, nu kan ik er nog eens op terugkomen met hem.

 7. Yvonne van Hertum is bevriend met Myra/van Puffelen.
  Yvonne van Hertum heeft een jaar geleden op Swapichou ook lasterfilmpjes proberen te dumpen samen met Myra, uiteraard in de nachtelijke of zeer vroege uurtjes. Heb Yvonne van Hertum er vrijwel gelijk vanaf gegooid waarna Myra en zij nog wat door mopperden in de burelen dat het een schande was dat ik het voor een pedofiel opnam, Ze zaten toen nog in een ziekelijk soort clubje met ook Martin Vrijland en waren toen al Jeroen aan het afbranden. Dat klopt dus allemaal wel

  • Ja, ik weet nog dat de agressie van Martijn in mijn richting geīnitieerd werd door het minderwaardige gestook van Myra. Vies goor kutwijf is dat.

   • En nu liggen ze met elkaar overhoop. Maar wel na een hoop schade aan andere mensen aangericht te hebben. Martin heeft zijn stalkgroepje inmiddels aangevuld met wat andere minderwaardige schepsels.

   • Yup, en als de motieven nou nog integer waren. Maar dat zijn ze ook al niet.
    Het is echt een heel naar klein clubje dat parasiteert op de ellende van een ander en daarvoor ook nog eens geld aftroggelt van een maatschappelijk zeer zwakke groep.

    Walgelijk volk.

 8. Ter aanvulling 😉

  Can you hear me?
  Im calling you
  (Ieya)
  I am Solar
  (Messiah)
  Chanting
  Zion, Zuberon, Necronomicon
  Zion Zuberon,
  Necronomicon!
  (Messiah)
  I am Solo

 9. Nice @Ik InQ

  He said: Behold what man has done
  There’s not a world for anyone
  Nobody laughes, nobody cries
  World’s at an end, everyone has died
  Forever amen (amen), amen (amen), amen (amen)

 10. Me *hartje* Hazel….
  many many times live gezien!
  een van de lukste die ik bij was en terug te vinden is:

 11. Antisemitisme niet verwarren met noemen van feiten. Ik ben -wij zijn- geen antisemiet. Ik noem nogmaals alleen feiten, heb niets tegen Semieten.
  Hebreeuws lijkt me nodig om bepaalde teksten goed te kunnen doorgronden en te kunnen bestuderen.

  • Jij benoemt geen feiten AIRVD, daar ben je serieus te verward voor. Waarom kom je hier trouwens gezellig doen terwijl je tegelijk haat tegen mij zit te zaaien met mijn Rijkspas?

   • Ach, die AIRVD. Ooit zo’n fan van Micha Kat dat hij nog de modder van zijn schoenen zou likken. Ging mis toen Kat niet inging op zijn voorstel om stukjes te schrijven. Daarna verschenen er steeds meer (behoorlijk debiele) anti Kat stukjes, maar ik heb de indruk dat hij zich weer begint terug te likken daar.

    • ‘Wij hebben 51 jaar na dato de moord op John F Kennedy opgelost.’

     Wie zijn ‘we’. AIRVD en zichzelf?

  • Is het bij je eigen site niet gezellig genoeg AIRVD dat je hier op bezoek komt?
   Zijn daar niet genoeg reageerders/ guurders waarmee je kunt babbelen.
   Dat is wel sneu voor je, met jezelf praten gaat natuurlijk vervelen.

 12. Haha,

  Dankbaar heeft weer eens één lovende recensie gekregen, en zo trots als een aap pronkt de IJdeltuit er natuurlijk weer mee op Rechtiskrom.
  En deze is voor een keertje dan ook niet geschreven door Hans Mauritz.

  Effetjes googelen leert, dat Jonathan Getzschman, aka Jonathan Toth from Hoth, een totaal doorgeflipte hiphopper annex complotdenker is, die heilig gelooft in gemtreels, vaccinatiehorror, en – sinds kort – in Wim Dankbaar.
  http://bit.ly/154bpFP
  https://twitter.com/jonathantoth

  🙂

  • Interviewden Bea en Vitali die hiphopper niet? Ik meen me een filmpje te herinneren, maar kan het zo gauw niet terugvinden.

 13. Slok, slok.(wat is die gin-tonic toch lekker),.ff kijken.
  Oh, God is weer terug naar de hemel gegaan.

 14. Gaat het dan nu echt gebeuren? Martijn schrijft zelf weer dat hij eind van de maand moet stoppen als er niet genoeg geld binnen komt. Het is natuurlijk wel gemeen dat mensen voor het glazen huis wel geld storten, aangezien martijn de waarheid spreekt en de mensen achter het glazen huis niet. Denk niet dat hij evht door heeft dat mensen niet betslen voor onzin.

 15. Martijn is gewoon een lui aap. Er zijn genoeg mensen die naast hun full time baan een blog runnen, waarvoor ze meer en beter onderzoek doen dan het overschrijven en vertalen van martijn…… hij snapt echt niet waarom er meer een aantal mensen zijn die hem steunen, ben je dan dom of ben je dan dom?

  • Martin:

   want hoewel het misschien niet al te tijdrovend lijkt is het bijhouden van een site als deze veel werk. Het is niet alleen een kwestie van ‘een verhaaltje schrijven’, maar vooral veel tijd besteden aan verdiepen en nadenken.

   Yup, It’s a tough job – but someone’s got to do it.. ROFL

   • “Het uitleggen van de leugens in de Main Stream Media door die Martin Vrijland was kostelijk vermakelijk, maar we gaan er geen cent aan uit geven“,

    Wel grappig om al dat gebedel vanuit ons Franse landhuis te lezen. Maar dalijk moet ik weer door, want we haalden heerlijke champagne en oesters als amuse, een mooie provencaalse worst voor de tweede gang, wat Dorade vissen voor de derde en meer van die lekkernijen in huis, vanmiddag is de hele schoonfamilie hier. Wel hilarisch om te bedenken dat Martijn’s blog een half jaar door zou kunnen leven van wat wij in één maaltijd stukslaan.

    Er zou een tooltje moeten komen dat bedelblogs automatisch wegfiltert, dat hand ophouden van zo’n geesteszieke pauper verpest mijn eetlust. Ik houd veel meer van stille armoede, want dan heb ik er tenminste geen last van. Walgelijk dat geschooier om een grijpstuiver. Als hij wat geld wil verdienen mag hij onze oprijlaan aan komen vegen. Maar dat zal wel weer teveel moeite zijn.

    En nee, natuurijk krijgt Martijn geen sou. De doelgroep waar hij zich op richtte bestaat vooral uit psychiatrische patiënten en bijstandstrekkers die echt niks gaan geven en de mensen die wel wat hadden kunnen missen willen vooral dat hij een langzame hongerdood sterft.

    • Martijn snapt waarschijnlijk niet dat je iets moet doen om geld te verdienen. Zolang hij anderen de schuld geeft van zijn miserabele positie, zal er ook wel niet veel veranderen. Behalve dan dat hij hopelijk snel zijn website moet sluiten en deel moet gaan nemen aan het arbeidsproces.

 16. De huur moet betaald worden en ik moet kunnen eten en drinken.

  Welnee. Misschien is het een idee als Martijn zich eens wat meer gaat verdiepen in de breathairianisme, wat ook wel bekend staat als Inedia. De mainstream media zeggen dat je dan doodgaat, maar Martijn weet toch wel beter? Scheelt toch weer geld dat hij in zijn blog kan steken.

  Een verwant idee is “breatharianism” (“breath” is Engels voor “adem”): aanhangers daarvan beweren dat voedsel, en misschien zelfs water, niet nodig zijn om het lichaam te onderhouden; men zou zich uitsluitend kunnen voeden met prana (de levenskracht uit het hindoeïsme), terwijl sommigen ook beweren dat het zonlicht voldoende is.

Reacties zijn gesloten.