Wurgen met Martin

wurgIn een nieuw artikel op zijn website gaat Martijn Alberda (aka Martin Vrijland) weer helemaal los op zijn ex Andrea en mij. Zijn beschuldigingen naar aanleiding van een kritisch artikel, dat ik een AIVD’er en een gevaarlijke occultist zou zijn kennen we nu wel en gaan een beetje vervelen; daar wil ik in dit stuk dan ook niet op ingaan. Zorgwekkender vind ik dat hij weer eens zonder toestemming opnamen van een gesprek met een ex vriendin van hem maakte en haar met wat knip- en plakwerk rare beschuldigingen aan het adres van Andrea in de mond legt. Daarover schrijft hij:

Een dame met wie ik later een ‘beetje genegenheid’ kreeg lichtte deze week toe hoe deze Andrea van der Woude haar had geprobeerd in te palmen om zo een valse verklaring tegen mijn persoon af te leggen.

Die “toelichting” is hier te beluisteren:

Maar wat is het werkelijke verhaal hierachter? Swapichou ging op onderzoek uit en sprak verschillende betrokkenen, die onafhankelijk van elkaar hetzelfde verhaal bevestigden: de “genegenheid” van die dame in kwestie -laten we haar “Kitty” noemen- valt nogal tegen. Het werkelijke verhaal is dat hij in de nazomer van 2010 de deur van haar huis intrapte en probeerde haar te wurgen. Ze had iets gedaan bij de Noordhollandse strandtent Woodstock dat hem niet beviel en dat is hoe deze gestoorde daarop reageert. Overigens vernam Andrea dit verhaal niet voor het eerst van Kitty, maar nota bene van Martijn zelf, die het haar meldde. Toen Andrea er later eens met het slachtoffer over sprak kan ze best gezegd hebben dat ze daar aangifte van had moeten doen, dat had ieder weldenkend mens natuurlijk gezegd. Maar dat is iets anders dan “inpalmen” en van een valse verklaring is al helemaal geen sprake, want Martijn bevestigde het ook zelf.

Overigens deed Kitty helaas geen aangifte, omdat hij niet doordrukte op haar keel en direct erna zijn excuses aanbood. Schijnbaar nam ze die ingetrapte deur maar op de koop toe. In het Whatsapp screenshot hieronder, waarin ze haar excuses maakt voor de door Martijn geplaatste opname, licht Kitty toe aan één van onze bronnen, hoe de vork wel in de steel zit:

Martijn ging dus nogal selectief om met dat gesprek en knipte er allerlei positiefs over Andrea uit. De context van de uitspraken van Kitty is ook helemaal niet duidelijk. Die “duidt” Martijn in zijn commentaar er omheen. Hier overigens nog een voicemail van Kitty, waarin ze nogmaals haar excuses aanbiedt voor de door Martijn geplaatste Youtube. Niemand die haar natuurlijk wat kwalijk neemt, want sinds de zaak Anass, waar Martijn Alberda via een rechtszaak ertoe gedwongen moest worden om heimelijk gemaakte geluidsopnamen van een nabestaande van Youtube te verwijderen, weten we al dat hij dit gedrag vertoont.

Martijn schreef ook nog:

Inmiddels mag wel duidelijk zijn dat de bewijzen zich opstapelen en dat het er op lijkt dat met mijn aangifte tegen Jeroen en anderen niets is gedaan, omdat Jeroen gewoon een staats-trol is. Het OM kan natuurlijk niet een zaak aanspannen tegen de door haar zelf ingezette staats-trollen.

Het lijkt er eerder op dat de bewijzen zich opstapelen, dat Martijn Alberda nogal gewelddadig is tegen vrouwen en zich niet in de hand heeft. Als je daarbij optelt dat hij tegenwoordig de beste vriendjes is met de tot TBS veroordeelde psychokiller Gerrit Stanneveld, houd ik mijn hart vast. Overigens is zijn “aangifte” tegen mij vooral “niets gedaan”, omdat het hier een valse aangifte betreft, waarvoor hij eigenijk ook vervolgd zou moeten worden. In een afzonderlijk artikel onderbouwde ik dat uitgebreid. Maar “bewijzen die zich opstapelen” zien we vooral in dit stuk. Met verklaringen uit drie afzonderlijke hoeken, beeld en geluidsmateriaal. Dat zijn weer wel bewijzen.

We zullen eens zien wat er gebeurt als ik deze zaak aanhangig maak. Jeroen is niet de eerste en ook niet de laatste die door de mand zal vallen. Een boemerang vliegt altijd terug.

We shall see what we shall see.

97 thoughts on “Wurgen met Martin

 1. Hier heb je weer zo’n gek die bij Vrijland reageert. Type lone wolves waar de politie hoog nodig een oogje op moet houden.

  Op nujij en andere site zijn ook al vele trollen losgelaten.
  Je kan ze zo herkenen.
  Een te hoge voorhoofd en te lange kin geniepige ogen en pokkige huis en ene domme dronken blik.
  Ze gaan graag in pek en veren verkleed en loeren graag door ramen en eten uit vuilinbakken. Ze zijn gevaarlijk als ze niet zijn tam gemaakt en als je ze aantreft kalm blijven en hen op een rustige toon aanspreken en vraag en hen dan weg te gaan evt gooi je stenen naar ze en beter is landverraders opvang theam te bellen of de dierenasiel. Deze wezens moet je zeker niet voeren want je raakt ze niet meer kwijt en blijven continu schooien. Hun voortplanting is heel intresant wat dit komt verders bij geen ene wezen voor. Hun vrouwtjes doen netjes hun rokje omhoog en gaan dan in een hoekje zitten de mannen doen hun kwakkie op de aanrecht en de vliegen doen de rest. Het zijn intresante wezens als je ze goed bestudeerd. Ze kunnen ook recht oplopen bv en zelfstandig hun aankleden als je de tijd neemt om hen dat aan te leren en ze zijn ook zindelijk te krijgen als je ze goed traint al kost het wel enkele jaren. Soms hebben de vrouwtjes tijdens hun maandelijkse periodes behoefte om te schijten in de keuken maar dat is af te leren door hun neus er in te wrijven. Tijdens het eten maken ze vreemd knor geluiden ook smekken ze veel en smorsen behoorlijk, maar ook dat is af te leren door ze dan flink te meppen met een krant. Hun karater is niet zo prettig want ze zijn geniepig vals en sluw, hebberig en ze stelen alles wat los en vast zit en dat is hen moeilijk af te leren. Er zijn een paar gevallen waarbij dit is afgeleerd maar dat ging gepaard met veel geweld waarbij twee trainers bij zijn overleden. Het beste is ze te negeren en staatje om.
  Wel je meer weten over deze personen dan verwijs ik u naar postbus 55 of bel Den Haag want daar zit de opvang centrum, tel 112.

 2. Het wordt steeds zorgelijker met Martijn, want hij is dus serieus met een tot TBS veroordeelde moordenaar bezig met een zeer kwetsbaar gezin. Hij stelt dat het om geldproblemen zou gaan maar dat is sowieso een leugen, want daarvoor komen kinderen niet bij het Advies- en Meldpunt Kindermishandeling terecht. Daar kom je dus terecht als er mishandeling plaatsvindt. Jeugzorg zou nog wel iets met geldproblemen kunnen, maar daar richt het AMK zich zeker niet op. Hij probeert dus nu kinderen die mishandeld worden in die situatie te houden en ze ook nog eens aan bevoegd gezag te onttrekken.

  Sorry hoor, maar als ik de politie was zou ik daar dus NU een arrestatieteam op afsturen, want dit gaat heel erg mis. Voor het welzijn van die kinderen, want dit is een zeer onveilige situatie.

  • Ja ik ben het volledig met je eens @Jeroen

   Het is ook zo vreselijk dom geredeneerd van Martin. Hij koppelt ze aan een psychopathische moordenaar, waarbij natuurlijk ieder weldenkend mens iets meer verantwoordelijkheid neemt dan piepen: Hij heeft zijn straf en TBS uitgezeten, dus hij verdient een tweede kans. Los daarvan is het dom omdat de politie en andere instanties rond dit gezin die mening echt niet gaan delen, en de noodzaak en drang om in te grijpen bij dit gezin dus alleen maar toeneemt.

   Dan haalt hij het gezin uit de vertrouwde omgeving (vrienden/kennissen/familie) en stopt ze zonder geld in een vakantiehuisje diep in Limburg. Heel dom, en gaat ook al niet gewaardeerd worden door de instanties rond dit gezin.

   Vervolgens onttrekt hij de kinderen, of helpt daaraan mee, aan de onderwijsplicht, want de kiddo’s zullen wel niet naar een lokale school gaan. Oliedom, want dat is ook nog eens strafbaar wat niet alleen de ouders maar ook Martin weer extra problemen oplevert.

   Dus geen idee waar deze jongen allemaal mee bezig denkt te zijn, maar het helpt niet.

   • Leerplichtambtenaar zal hier wel erg in geinteresseerd zijn van de woonplaats waar de kinderen ingeschreven staan.
    Wat zijn mensen toch oliedom en kortzichtig om die actie van Martin te liken, je weet helemaal niet hoe de vork in de steel zit. Denk aan veiligheidssituatie kinderen, eventuele relatieproblematiek, financiën (Martin doet net alsof dit niet zo belangrijk is terwijl het bekend is dat waar financiële problemen zijn spanningen oplopen), idd gemis sociale omgeving kinderen, evt, fysieke gezondheidszorg. En last but not least een meneer die tbs gehad heeft en misschien nog in een vervolgtraject zit, en iedereen kan zijn leven beteren maar ook hard terugvallen. Ze zitten nu in ieder geval in een afhankelijkheidssituatie van twee mensen, waarvan Martin sowieso labiel is en de andere dat weten we pas als er wat gebeurt.
    Verschrikkelijk voor die kinderen.

    • Heb je de bio meegekregen van die psychopaat?

     – van 3 tot 9 jaar in een tehuis.
     – op zijn 10e getuige hoe zijn 7 jaar oudere broer een klauwhamer in het achterhoofd van een politieagent vastslaat, omdat de man zijn moeder wil arresteren die dronken achter het stuur zit.
     – op zijn 14e de eerste gewapende overval
     – op zijn 14e zijn eerste vuurwapenincident: schoot met een riotgun op 3 portiers die gelukkig schuilden achter een dikke deur waardoor er geen doden vielen.
     – vervolgens van zijn 16e tot 19e min of meer permanent achter de tralies, en daarvan grotendeels in de isoleercel.
     – raakt ondertussen betrokken bij een kroeggevecht waarbij zijn vriend wordt doodgeschoten door de kroegbaas. Die slaat hij half dood en drukt een bierglas diep in zijn gezicht.
     – vermoorden met een vuurwapen van zijn (ex-)schoonvader, want de man vond het niet zo’n goed idee dat zijn dochter met hem omging.
     – gevangenis, gevangenis
     – wordt dronken door zijn moeder uit de kroeg gehaald, krijgt ruzie, stapt zonder helm, en met een doorgeladen vuurwapen op zijn motor. Wordt vanwege het niet dragen van de helm aangehouden door een surveillance politie-team. Trekt tijdens een minimale discussie zonder aanleiding het wapen, richt dat op een van de agenten, en schiet vervolgens koelbloedig de man in zijn gezicht. Schiet daarna de andere agent in zijn rug, en vervolgens zichzelf in zijn borst. Alledrie overleven dit geintje ternauwernood. Straf 4 jaar en TBS.

     En dat gaat zich dan ontfermen over dit gezin? Lijkt me niet zo’n heel goed idee.

     • yep, en dan heb ik de diefstallen en andere minder heftige geweld-misdrijven, drank- en drugverslaving etc nog weggelaten.

      Deze man kan dan wel zijn ontslagen van zijn TBS, maar hij heeft meer ‘trigger-points’ dan een piano, en je weet nooit – en zeker Martin of dat gezin niet – wanneer een terloopse afwijzing het ‘balletje’ afschiet in dat zeer manke koppie; geen respect tonen, hem afwijzen, hem (in zijn ogen) vernederen, hem op een afstand willen houden, etc etc is allemaal gedrag waarmee deze man ‘bezerk’ gaat. En dat is dan het verkorte lijstje.

  • Je bent nu echt te ver gegaan. MV lastig vallen is tot daar aan toe. Maar nu de woorden van een onschuldige vrouw verdraaien?? Ai jeroen dat gaat een lastige tijd voor je worden nu. Dat wordt een pijnlijke afgang! KUT AIVD wannabe joodje.

   • Dat is nou juist wat Martijn deed, de woorden van een onschuldige vrouw verdraaien. Mooi dat dat nu opgehelderd is 🙂

   • Je kan toch wel lezen, Don? Kitty bevestigt toch echt dat Martijn haar probeerde te verwurgen. Zwart op wit.

 3. Dat gedweep van Martijn met zware criminelen vind ik sowieso raadselachtig. Van Steve Brown ging hij ook al helemaal kwispelen.

 4. Wat te denken van een passionele obsessie t.a.v. een Baybasin, en noem maar meer op. Lijstje is wel te vinden bij Boudine. Dat is op zich wel iets wat je bij de meeste plotters ziet. Martin is erg geïnteresseerd in geweldsmisdrijven of het verzinnen daarvan. Hij zoekt de spanning op, het experiment, wat extra link is gezien zijn eigen gedrag en gewelddadige/impulsieve neigingen.
  Je ziet dat hij talloze onderwerpen aanhaalt en iedere keer weer terug komt bij zijn ware obsessie en dat zijn gewelddadige moorden en fantasieën hierover.
  Brrr.

 5. Haha, ik zie net dat Martijn een update bij zijn stukje plaatste. Hij schreef:

  De trollensites blijven zuigen, draaien en liegen. De dame van bovenstaand filmpje is – zoals in het geluidsfragment hieronder te horen is – lichtelijk overstuur, omdat haar naam nu op de trollensites genoemd wordt. Ze wordt inmiddels gebruikt om ondergetekende te beschuldigen van wurging. Het betreft een nauwelijks noemenswaardige eenmalige aanvaring tussen mij en haar, die zij besproken zou hebben met de genoemde Andrea, waarbij ze wilde duiden dat ik wel eens een keer boos op haar was geweest, maar dat ik geen mishandelaar ben zoals deze Andrea insinueert en wil rond bazuinen samen met overheidstrol Jeroen Hoogeweij.

  Terwijl we toch echt in haar eigen woorden hierboven kunnen lezen, dat hij haar probeerde te wurgen en ze in dat stukje overigens ook geen moment tegenspreekt. Ze klinkt labiel, overstuur, wil er niets mee te maken hebben, maar ze spreekt haar eigen woorden niet tegen.

 6. We hebben hier met iemand te maken die heel bang klinkt, alsof ze het zo moet zeggen. Ze is hysterisch, een kat in het nauw.

  Martin steekt er wel erg veel tijd in om met alle macht te blijven doen alsof het zo’n lieverdje is.
  Ik heb wel gehoord hoedat hij zelf ook zo tekeer kan gaan met bijv. de moeder van Anass, in dit gesprek is in ieder geval in het begin al geknipt want het begin is weg, en in dat begin zal Martin wel bezig zijn geweest op de ouderwetse manier en flink de druk al hebben opgevoerd. Hij hoeft maar op een knopje te drukken bij wijze van.
  Gekunsteld, knip en plakwerk Martin. Je bent gezakt.

  • Ze zit gewoon glashard te liegen, want die voicemail sprak ze gewoon in. Dat verifieerde ik natuurlijk zorgvuldig en weet exact bij wie die wanneer en waarom ingesproken werd. Natuurlijk probeerde Martijn haar ook te wurgen, en vanzelfsprekend probeert een meervoudige dader van geweld tegen vrouwen zoals Martijn Alberda daarvan te maken dat hij haar alleen maar “vastgepakt” zou hebben. Je kan duidelijk aan deze vrouw horen dat ze ontzettend bang is voor deze psychopaat.

   Dit gesprekje weerlegt kortom niet de beschuldigingen aan het adres van Martijn, maar bevestigt ze.

 7. Ze heeft geen zin in het gezeik van mensen die wel door martijn aangepakt zijn. Ze wil er duidelijk buiten blijven. Dat hij haar iets gedaan heeft lijkt er niet op.

  • @onkiedonkie, dat ben ik niet met je eens. Zoals ik al zei:ik mis het eerste gedeelte van de opname, die is ook het belangrijkst. Beginnen gesprekken ook altijd midden in een zin dan?
   “Ze wil er duidelijk buiten blijven”
   Dat klopt, als ik hoor hoe bang ze klinkt en hoe hysterisch denk ik dat ze flink onder druk is gezet, wat dus het waarheidsgehalte van wat ze nog uit kan brengen nogal laag maakt.

  • @Onkiedonkie

   Het is natuurlijk in volstrekte tegenspraak met haar eerdere appje en voicemail bericht. Haar eerdere uitspraken deed ze uit eigen initiatief en die bij Martijn onder druk.

 8. Daarnaast verraadt Martijn zichzelf een beetje, als hij het vergoelijkend heeft over “beetpakken”. Hij verdient ook bepaald niet het voordeel van de twijfel als je kijkt naar zijn track record.

 9. WAHAHAHAHA

  Jeroen en alle andere mensen binnen de MSM mochten jullie dit lezen dan zou ik op willen roepen te stoppen het volk in de maling te nemen. Ik kan me echter goed voorstellen dat jullie er zo diep in zitten en dat de luxe en het ‘aanzien’ dat jullie werk met zich meebrengt zo belangrijk is geworden, dat jullie het niet meer kunnen. Het kan ook zijn dat jullie heimelijk zionistische Ashkenazi joden zijn en dus de Talmoed aanhangen en het daarom volledig gerechtvaardigd vinden om het gojim voor te liegen. Maar let op: het einde nadert.

  Heimelijk zionistische Ashkenazische Joden? Best openlijk, toch? Maar dat het einde van Martijn’s publiekelijk uitgevente geestesziekte tegen zijn einde aanloopt is zeker een feit.

  Dahag, Martijn.

  Ik ben nog even een dagje aan het luxuriaten 🙂

 10. Inderdaad! Het einde nadert voor Martijn….

  Hij heeft gewoon niet door dat als je de dingen schrijft, die hij schrijft, mensen daar op reageren, zoals wij daar op reageren.

 11. Hoe dan ook, vandaag ga ik me echt met andere dingen bezighouden. Dalijk eerst naar het graf van Albert Camus en daarna gaan we op bezoek bij Paulette, een dametje van 90 die bijna naast ons woont en Camus’ maîtresse was. Daar ligt een veel interessanter verhaal dan zo’n patient die in het aarsgat van Friesland woont en alleen maar wartaal te bieden heeft.

  Camus woonde nog in Lagnes en had hier ook geregeld Heidegger over de vloer. Die overigens nogal gespaard werd door Hannah Ahrendt, omdat die twee ook nog foekiefoekie deden.

  • He, das wel ff een stuk interessanter. Misschien heeft Paulette wel een goed gevulde boekenkast Jeroen. Hmm, daar zou ik wel even willen rondsnuffelen.

 12. Zou ook even kijken bij Kat en co….die beschuldigen je indirect van samenspannen met Donk voor het hacken van Kat zijn Yahoo account. Als je het gedaan hebt trouwens SUPER!! Zo niet vind ik het evengoed een superstunt van Donk. Wordt dat die Kat in zijn eigen val trapt, en hard!!

 13. Je denkt toch niet echt dat donk iets gehacked heeft? Kat roept dat, maar heeft waarschijnlijk de wachtwoorden zelf ooit gegeven…. Of roept het alleen maar om aandacht te krijgen.

  • Erik Donk die het account van Kat hackt en dan zijn eigen naam verkeerd spelt?

   Lijkt me eerder iets voor Victoria en haar wraak naar Erik vanwege het publiceren van dat zuigzoenwagenpark.

   • Haha, natuurlijk Victoria ! Die kan ook makkelijk meegluren met stupide Kat.
    Gelegenheid genoeg.
    Er gaat genoeg mis, en dan geef je de critici maar de schuld…simpel.
    Zo werkt het nu Eric, ze schuiven je gewoon iets in de schoenen. Krijg je vanselluf een dikke huid voor. Een reptielenhuid zeg maar..

    • Ach, ik zie het nu. Het was god die Judaste aan de profeet Micha dat Jeroen erbij betrokken zou zijn. Jullie weten wel god, die ziet natuurlijk alles en kijkt op de hele wereld neer.
     Zo snapt een eenvoudige teiger het weer allemaal, hahaha.
     Het valt mij op dat god wel een grote mond heeft op KLOL, hier heeft god dat niet

     • Sorry hoor, maar zoals je hierboven wellicht kan zien heb ik wel betere dingen te doen dan het account van Kat te hacken, die allang niet meer meedoet, niet meer relevant is.

    • Het is straks allemaal te zien op de beelden die victoria de afgelopen maanden gemaakt heeft, voor onze nieuwe JDTV real life soap “Kat in het bakkie”! 😉

     • Als Victoria jou daadwerkelijk beelden heeft gegeven die ze de afgelopen maanden van Micha heeft gemaakt dan zal Micha waarschijnlijk de kerstmis niet verslaan vanuit Ierland.

      En dan hoop ik – en oprecht – dat hij snel bij die vrouw weggaat want dan is ze naast gek ook gewoon levensgevaarlijk. She’s a sociopath.. you know

      *disclaimer voor ruud-achtigen: dat zeg ik niet dat zeggen Nederlandse overheidsinstanties*

     • Een penitentiair psychiatrisch centrum (PPC) is een afdeling in een gevangenis waar continue psychiatrische zorg beschikbaar is voor gedetineerden met psychiatrische aandoeningen, een verslaving of een verstandelijke beperking. Er zijn vijf PPC’s in Nederland, in de penitentiaire inrichtingen in Vught, Den Haag, Amsterdam, Zwolle en Maastricht.

     • Kijk, dan zou ik Den Haag kiezen als ik Micha was, want dan kan Quirine de Kok hem af en toe nog bezoeken. Bovendien zal zijn hondje Enda wel in de modder onderduiken bij Quirine, dus kan Kat ook af en toe nog een video van een sterk vermagerde, maar lustig poepende, Enda bekijken tijdens het bezoekuur.

     • Vught. Is dat niet de plek waar de Nederlandse jihadi’s de westerse wereld mogen vervloeken op staatskosten?

      LoL. De ‘azan’ overstegen door een enkele hysterische gek die proclameert dat hij de Profeet Micha is.

    • Het is eerder dat het totaal niet serieus meer neem, maar dat is waarschijnlijk ook precies de bedoeling! Kat doet er alles aan om de boel ongeloofwaardig te maken.

    • Doe eens niet zo raar speurneus! Je bent echt een beetje eng jij af en toe!

     Met je blikopnos verhaal afgelopen week, zat je er ook al helemaal naast. Ben je stiekem het inteeltnichtje van Martin ofzo? Je gedrag lijkt namelijk niet heel veel te verschillen!

     …pfff.

     • Ik ben raar, maar dat terzijde. Je GBA-gegevens staan online dankzij je nieuwe nemesis Micha Kat.

      Vwb Blikopnosjournaal. Dat deed ik met een specifieke reden.

      En voor de volledigheid de comment waar je op reageert is gericht aan Ruud Harmsen die achter de schermen Swapichou zit te spammen.

     • die Ruud blijft maar stalken. Eerder vroegen mensen zich af waarom ik hem zo hard modereerde, maar inmiddels is het iedereen duidelijk dat we van doen hebben met een psychiatrische patient en niet iemand die bijdraagt aan wat voor discussie dan ook.

    • Dat het op kosten van Demmink zou zijn verzon AIRVD er zelf bij. Hij was natuurlijk een beetje boos over de replies die hij hier op Swapichou kreeg en met die halve hersencel van hem meent hij dan op deze manier “wraak” te kunnen nemen, terwijl ik me eigenlijk alleen maar bescheur van het lachen. wat een mongool, die gast. Duidelijk dat zijn moeder per ongeluk de baby weggooide en de nageboorte grootbracht.

     • Auw.. Waarom nou weer zo lelijk gelijk? Was die laatste zin nou nodig?
      AIRVD toont constant aan dat hij vooral met zichzelf in de knoop zit en zich altijd en eeuwig als slachtoffer ziet van de “evil” buitenwereld, en zich daardoor rare verbanden in zijn hoofd haalt?
      Hij was het toch die eens trots wist te melden dat hij een IQ van 170 had? En als je dan die klaagzang op zijn site leest.. Na de lagere school kreeg hij (onterecht natuurlijk) “maar” Havo advies. Toen hij uiteindelijke op wat latere leeftijd ging studeren kreeg hij slechte cijfers, maar dat lag aan de hoogleraren natuurlijk.
      Maar echt kwaad zit er toch niet in behalve dat enorme ego en een compleet gebrek aan zelfkennis? Vind het eerder treurig..

     • Nee, nee @gerrit.

      Mislukt, moet je ook gewoon als mislukt kunnen benoemen. Zielige verhalen over weinige kansen en moeilijke jeugd die kennen we wel. Stompzinnige analyses dat daar dan de ‘Joden’ of ‘Zionisten’ achter zitten betuigen alleen maar van ‘onherstelbaar mislukt’.

      Daar moet je geen aandacht aanbesteden. Zeker niet wanneer hij – dat mislukte ‘wij’-figuur dus – hier een vraag stelt en er meer dan normaal antwoord op krijgt. En dan weer als een zombie zijn plekje in de kliniek proberen te realiseren.

      Kansloos = kansloos. Het is ‘gevaarlijk’ om af te schrijven, maar het is nog gevaarlijker om het niet te doen.

 14. True. En pak die mongool vooral aan op zijn antisemitische uitlatingen.
  Ik wil alleen maar zeggen, met uitspraken als: “Duidelijk dat zijn moeder per ongeluk de baby weggooide en de nageboorte grootbracht.” slaat de boel ook een beetje dood he..

  • Dus je mag wel iemand voor mongool uitmaken, maar niet voor nageboorte? Wat is het morele onderscheid precies, want ik zie het niet.

 15. -edit-

  Neehee JDTV, het werkt voor mij niet als je met een stonede harses gestoorde reacties midden in de nacht achter gaat laten. Dan zout je maar op. Aan het eind van de dag ben jij natuurlijk ook een dieptriest geval, met je pathetische Demmink obsessie.

 16. Even voor de duidelijkheid: het zal me totaal aan me reet roesten wat die paar gekken op deze site vinden. Een uitgerangeerde die aan de drank zit, tweede zit in een mid-life crisis in Israël en is duidelijk de weg kwijt gezien haar stukjes en teksten met zinnen als ‘kwakje achterlaten’ en gelijk rancuneus als er niet gereageerd wordt, waarschijnlijk ook een psychopate. Ander is misbruikt in z’n jeugd en traumatische jeugd gehad en probeert dat nu middels sadisme en homoseks te verwerken (Jeroen H).
  Wat jullie vinden zal me echt aan me reet roesten. Lees het hier alleen ter vermaak.

  Waarschijnlijk plaatsen jullie dit niet, zal dit in een stukje verwerken op m’n blog.

  • Zo, plasje weer gedaan? Grote jongen!

   Met dat ‘mid-life crisis’ zal je mij wel bedoelen, maar helaas: ik ben te jong voor een mid-life crisis.
   Zinnen met ‘kwakjes achterlaten’ bedenk ik niet dommerd. Daarvoor moet je vooral bij Alex Nieuwsbreker zijn, die leeft doorlopend in een natte droom. Kijk hier loopt het bier weer uit zijn hersenen

   Maar je bedoelt waarschijnlijk deze comment van mij. Goed lezen!

  • Maar Ignatius/ AIRVD, aan homoseks deed ik al tijdens mijn jeugd hoor, dat hoerige tapette gedrag zat er tot grote vreugde van verschillende leeftijdsgenoten al vroeg in! Op de koffie komen bij Pierre Cardin (je zult het inkomen waarschijnlijk niet hebben om bekend te zijn met die naam) in een kasteel dat honderden jaren daarvoor het eigendom was van Marquis de Sade is toch echt iets anders dan met sadomasochisme bezig zijn. Tegenwoordig heeft dat chateau trouwens meer met beeldende kunst te maken. De goede man is overigens 89 en heb niet de indruk dat zijn prostaat al te perverse spelletjes toestaat.

   Gelukkig dat antroposofisch onderwijs me niet zo onherstelbaar beschadigde als bij jou het geval is, maar deed de bovenbouw dan ook op een normale school.

   • Anderzijds ben ik natuurlijk niet helemaal vanilla. Zo windt het me best op als AIRVD me lekker vernedert. Hopen maar dat hij nu niet te bang is om nog meer nasty dingetjes te komen schrijven. Ik wil hem net genoeg uitlokken zodat hij past in mijn masturbatiefantasmes, maar niet zoveel dat hij echt bang wordt. Dan blijft het tenminste geil.

  • Wie zit er aan de drank? Hik..
   LOL, je moet een roddelblaadje beginnen. Jij was toch AIRVD, oftewel god?
   Neem me vooral niet kwalijk, ik heb nog nooit, hik..hik..met god gesproken.
   Succes met je stukje..ik hoop voor je dat het hik..heel goed loopt en je site weer in de groene ..hik cijfers komt.

   Je bracht me trouwens op een goed idee, bedankt god. (blijft toch heel vree..hik..md om te zeggen)
   Ga vanavond weer lekker aan de gin-tonic..speciaal voor jou met een ectra shotje gin.. hmm lekker
   Je moet toch wat..als geheime trol.

 17. Rugzak / koffer whatever… De ENDGAME is begonnen en dat is enerzijds goed nieuws maar aan de andere kant betekent het ook dat er straks weer ruimte is voor verse figuren die het stokje gaan overnemen.

  Geldachtenexperiment: Wat als Kat / Vrijland / Bou / Dankbaar ophouden met bloggen en hun site laten afsterven….. (om wat voor reden dan ook).

  Wat dan? Waar moeten die paar volgers dan heen (met hun donaties)? Misschien is het nog wel veel erger wat er dan voor terugkomt?

  Vragen, vragen.

  • Dat biedt inderdaad ruimte voor wat Spielerij…..
   Misschien zelf voor de lol maar eens zo’n site opzetten, onder een vertrouwen wekkende naam als Stout of Knowtoomuch, en een stukje software schrijven, dat dagelijks 100 woorden uitprint over de NWO en de Saturnus Cult.
   En de eventuele donaties aan je kleine neefje geven, voor in zijn spaarpot.

  • Pas nog heb ik voor de lol een paar weken een twitter account gehad op naam van P.S.M. Welbergen, waarin ik werkelijk de grootst mogelijke apekool verkocht.
   Zelfs Martijn Alberda en AIRVD waren binnen no time volger 🙂

   • Ja rebbe, je liep ook te trollen bij KLOL.
    Wij zwijgen altijd en kijken toe…

    Het account kwam de dag dat je je eigen Douwer-account introk, zo zie je maar..lekker onzin uitkramen en een mooi plaatje erbij en hoppa je doet mee met de grote waarheidsstrijders van nu.

    • Haha,

     bijna goed, teigertje, er bestaat namelijk ook een echte P.S.M. Welbergen, en die post al heel lang op KLOL en HHC. Bij Bou is hij er dacht ik uitgegooid, omdat er nooit wat zinnigs uit kwam.
     Hij reutelt wat bijbelspreuken en tegeltjeswijsheden uit grootmoeders tijd, ergens vanuit een tehuis voor demente bejaarden in Amersfoort.

     Het was een peulenschilletje om die te imiteren.

     • Ach zo, ja Welbergen die ken ik ook nog wel. Hij kwam ook op de thee bij Wimp en bij Vrijland. Niet te geloven wat die allemaal uitkraamde, tja.

     • Je dropte er al eerder een hint over hier, vond het hilarisch om op een afstandje te volgen. Jij was toch de Pre Menstrueel Syndroom Welbergen?

 18. Trouwens, wat ik nog kwijt wilde. Laatst stond die aangifte van Koos van W hier op de site….. Daar werd ik toch wel even stil van….

  Hoever moet je als samenleving zijn dat je überhaupt individuele personen de RUIMTE biedt om zo’n aangifte te doen??

  Daar is dus een politieagent serieus een paar uur mee bezig geweest om dit aan te horen / uit te typen / te verwerken / etc. Dit alles uiteraard met een stalen gezicht…. (stel ik mij zo voor… ).

  Vervolgens gaat het nu de juridische molen in, hier gaat nog een OvJ / RC zich over buigen…, dan stel ik bij zo voor dat ze dit “seponeren” maar ja, dat moet dan weer beargumenteerd worden (weer een paar uur werk).

  Kan deze Koos niet gelabeld worden als “wilsonbekwaam”? Desnoods met wat extra wetgeving…. er zijn meer gegadigden die je dan hieronder kan schuiven. Uiteraard moet dit zorgvuldig gebeuren. Maar eens je zo’n label hebt uitgedeeld aan types als Koos, maakt het leven zoveel simpeler.

  Echt, hier word ik zo rechts van.

  • Dergelijke waanaangiftes spelen Demmink nogal in de kaart. Duidelijk toch, dat Joris Koos werkeloos hiervoor betaalt? 😉

 19. Ben benieuwd. Ergens in december doet de rechter uitspraak in de zaak Demmink / AD (Koen voskuil)-Roestige spijker.

  Eis van Demmink is: (1) rectificatie in AD en (2) 100.000 euro schadevergoeding. Bij dit laatste heeft Demmink al aangegeven dat hij hiervoor een passend -goed- doel zal zoeken. Netjes toch? Waarschijnlijk wel ná aftrek van zijn advocaatskosten….. 😉

  Zou ie een ton krijgen?

  Het OM zou eens serieus de geldstromen moeten rechercheren tussen alle hoofdrolspelers die “tegen” Demmink zijn. Volgens mij heb je dan alle antwoorden die je wil hebben.

 20. Het is Nederland…. Dus er zal wel gepolderd worden ….. EUR 50.000 of zo….

  Wat juridisch nog wel interessant is, ziet de rechter deze casus als een op zichzelf staande zaak, of neemt de rechter de andere lopende zaken rondom Demmink mee in haar oordeel (onbewust of bewust).

  Het eerste zou natuurlijk moeten.

Reacties zijn gesloten.