54 thoughts on “Micha Spreekt!

 1. Overigens een zeer interessant optreden van mr Spong (ex van dierenbeul Quirine) bij Pauw, die vertelt over de bedreigingen die hij ontving. Ik heb er wel een beeld bij in welke hoek we die bedreiger moeten zoeken, als ik Spong over TBS hoor. Bedreiger zit trouwens al sinds augustus vast.

  Missen we iemand?

 2. WTF?!
  En maar blijven volhouden dat Kat niet een psychiatrisch patient is.

  Het verklaart overigens ook waarom hij plotseling met dat stukje over de Cranberries zangeres komt die is opgenomen in een psychiatrische kliniek. Micha ziet zijn eigen voorland.

 3. Wat ik wel interessant vind aan zijn verhaaltje, is hoe hij alvast spin probeert te geven aan zijn eigen aanstaande opname. Het werkelijke verhaal gaat namelijk niet over een Youtube die deze mevrouw plaatste, maar om een heel bizarre scene die ze in een vliegtuig trapte.

  Dolores, 43, was arrested at Shannon Airport shortly before 5am on Monday in connection with alleged assaults on a flight attendant and a garda on board a flight from JFK airport in New York. While Dolores, a mother of three, is “doing much better”, she failed to recognise her mother when Eileen visited her at Shannon garda station following the incident.

  Als Micha vast komt te zitten vanwege zijn op handen zijnde uitbarsting, moeten we natuurlijk geloven dat dit komt omdat hij een waarheidszoeker is in plaats van een psychiatrische patiënt. Net zoals bij Dolores zal het dan niet door zijn gedrag komen, maar omdat hij een “waarheidsvinder” is. Right.

 4. Jezus…. wat moet je hier nog aan toe voegen? Die man moet tegen zichzelf in bescherming genomen worden. Gedwongen opname. Zelden zo’n duidelijk voorbeeld gezien.

 5. Kat:
  Overigens heeft Micha’s nieuwe strafadvocaat Haje Weisfelt nu reeds de handdoek in de ring gegooid: hij heeft zich teruggetrokken uit alle zaken van Micha. Dit nadat Micha hem in een column op Camilleri.nl had exposed als anti-advocaat die samenspant met de criminele zwarte mafia.

  Acht maal is scheepsrecht, of zo iets.

  • Toen ik de tranen uit mijn ogen gewist had (van het lachen) las ik pas het eind van het bericht:
   Als advocaten dit lezen en namens Micha de strijd willen aanbinden met de satanische kinderverkrachters van de zwarte mafia moeten ze zich maar melden.

  • Slik…dus deze was de enige die in aanmerking kwam om dat gezin te helpen? of de enige die een aanbieding heeft gedaan? Deze man, die iets goeds wil doen voor de maatschappij na een ijskoude jeugd en een verleden in tbs en gevangenis, leest dus de website van Martin waar zowat dagelijks de boel wordt opstookt met rare verhaaltjes en achterdocht tegen de maatschappij.
   Een site die ontkent dat alle inzittenden van mh-17 verongelukt zijn, die als een kakkerlak op allerlei misstanden zit, vooral als er een dode gevallen is..!

   Als deze man de wereld wil laten zien dat hij veranderd is, dan lijkt mij het lezen van de spannende verhaaltjes van Martin nu niet de juiste wijze (kuch). Zeker niet als je bedenkt welk een agressieve lezers zich onder het kijk/volg publiek van Martin zich bevinden zoals wij hier ook al enkele malen gemerkt hebben. Wil je je hiermee associëren als je op het rechte pad wil blijven? Maar goed, deze man trekt zijn eigen plan. Op zich is het natuurlijk wel goed als je een gezin in nood helpt, het is hoe dan ook een schande dat er kinderen dakloos zijn in dit land. Iets wat wij ons allen moeten aantrekken, ik schaam mij wel voor de dingen die ik zie gebeuren in dit land.

  • Maak je over Martijn Alberda maar geen zorgen.
   Die heeft vandaag al weer een nieuw vers lijk op de kop getikt om donateurs te lokken.

  • Nou, Bou in ieder geval niet. Die neemt ’s avonds na de afwas nog een Jägermeistertje, en duikt vóór zevenen de bedstee in.

 6. De zo gehypete 1vandaag docu heeft geen nieuw voer voor Kat aan kunnen brengen. Het was eigenlijk de vaste soep die altijd gekookt en voorgezet wordt, maar die nog op smaak gemaakt moet worden welke kant uw smaak maar wil; pro- of anti- Demmink. Ze laten het open en dus blijft het de flauwe soep die we nu al op zoveel idiote sites lezen…

 7. Even tussendoor, artikeltje op Barracuda over Hans Mauritz en Wim Dankbaar met één nieuwtje erbij van een reageerder:
  op een eerder verschenen artikel:

  Ed van der Linden17 november 2014 10:31

  Ik heb de omslagillustratie gemaakt voor het boek Misdadige Misdaadverslaggever. Ik heb nog maar een deel betaald gekregen. Op e-mails en telefoontjes reageert hij maar niet meer. Kennelijk laat de heer Mauritz mensen voor zich werken zonder ook maar de intentie te hebben te gaan betalen.

 8. Demmink gaat vanaf nu alle zaken winnen. Hij voelt zich nu vrij om te bewegen nu ie niet meer in dienst is van het Ministerie. Hij moet even door de zure appels heen bijten (niet leuk natuurlijk als je beticht wordt, waar hij van beticht wordt), maar zijn identiteit lag toch al op straat, dus kan ie nu maar beter met open vizier doorpakken en zichzelf helemaal laten doorlichten door alle mogelijke staatsrechtelijke diensten (dus ook vrijwillig -delen van- zijn privé vrijgeven om zo het onderzoek te bevorderen)

  Ik vind oprecht dat de juridische kosten die hij nu uit eigen zak moet betalen, uiteindelijk gedeclareerd moeten kunnen worden bij de Nederlandse staat. Het is niet Demmink die aangevallen wordt, maar de zogenaamd “corrupte” Nederlandse rechtsorde die ontmaskerd moest worden. Demmink was hierbij slechts de verpersoonlijking van de hoogste ambtelijke baas (zie Pootcase en Baybasincase).

  Naast deze concrete lopende juridische zaken als het Poot avontuur en Baybasin, heb je nog alle andere zaken waar Demmink uit gemakzucht aan gekoppeld wordt. Vaatstra is hier één van. “Oh, een los eindje…., –> Moet Demmink zijn!.

  En als alles achter de rug is, kan Demmink aanschuiven bij Pauw.

  Dankbaar is imo totaal mislukt. Op zijn blog pruttelt het nog een beetje door hoe ie door Mauritz belazerd is maar wij weten allang dat ie de illusie van de samenwerking met Mauritz in stand had gehouden als ie geen smaadklacht van de Duitser Hebben aan zijn broek had gehad.

  Dankbaar moet mij ook nog maar eens uitleggen hoe ie Bol.com zover heeft gekregen dat het boek uit de verkoop werd gehaald. Het kan niet zo zijn dat als een bepaald boek mij niet aanstaat, ik maar gewoon even een belletje hoef te doen naar Bol.com. Boeken worden natuurlijk alleen uit de verkoop genomen als de rechter hier een uitspraak over doet, of als de uitgever een boek terugtrekt.

  De reacties van de volgertjes van Dankbaar zijn van een stuitende domheid. Mauritz krijgt de “zwarte piet” / op de kluisverklaringen na, is de rest wel waar / doet niets af aan de kracht van het boek… / etc / etc.

 9. Micha wordt wanhopig, gezien zijn laatste filmpje en reactie op zijn “publiek”. Meneer zit financieel dus aan de grond, is te lui om een baan te zoeken en zijn eigen “reactiepubliek” zet hem voor lul! Het leven wordt steeds mooier, nu hopen dat het reactievolk van Vrijland zich ook tegen die idioot keert.

  • Ik hoop dat je gelijk hebt @Cruel Man en dat het inderdaad gewoon ‘wanhoop’ is. Maar ik hou er ook rekening mee dat Micha echt aan het instorten is. Patienten zoals Micha raken steeds verder verstrikt in hun eigen gekunstelde zelfbeeld en werkelijkheid. Zeker wanneer ze zoals Micha geisoleerd leven met een sociopaat (die staan nou niet echt bekend om hun ‘zorg voor anderen’).

   Deze reactie bijvoorbeeld is vrij zorgelijk:

   Hier heeft Micha het dus over de valse bommeldingen etc uit zijn veroordelingen. Hij begint echt te denken dat dit allemaal niet waar is (het staat nota bene op tape, en hij heeft het bij de politie toegegeven). Als hij hier werkelijk van overtuigd dreigt te raken, dan is dat heel erg zorgelijk en ver voorbij een grapje.

  • @Cruel man

   De domste en meest kwaadaardige zitten nu geclusterd bij Vrijland, omdat die het zelfs klaarspeelden op boublog, rechtiskrom en KLOL een ban te krijgen en net zo goed een verstorende werking hebben op de complotscene als op de rest van de samenleving. Dit zijn overigens mensen die veel kwetsbaarder zijn voor strafrechtelijke vervolging dan Micha Kat, die inventiever is en over een ruimer netwerk beschikt.

 10. Tja Ziva, die man begint steeds meer in zijn eigen waanwereld te geloven waarin alles en iedereen tegen hem, de grote waarheidsprofeet (zelfbenoemd overigens), samenspant en hem trucjes flikken waar hij niks mee te maken heeft. Dat hij ze zelf begonnen is, dat de strafzaken draaien om trucjes die hij zelf heeft geflikt dat boeit niet. Zijn narcisme kent geen grenzen, hij is het middelpunt waar de aarde om draait en als niemand hem meer mag dan voorzie ik nog wel een “moordcomplot” tegen hem, met als dramatisch einde zijn zelfmoord. Zogenaamd dus vermoord door weet ik welke zelfverzonnen “squad”. En het ergste is, er zijn ook nog gekken die dat geloven, dus mensen die nog verder weg zijn als hun “idool” Kat.

  • Oh @Cruel Man, de rabbit hole gaat veel dieper.

   Op maandagochtend 16 juli 2014 stonden de ouders van Madeleine McCann voor ‘aap’ bij een rechtbank in Portugal. Daar zou een libel-case die zij hadden aangespannen tegen een Portugese ex-politieman behandeld worden. De oud-politieman heeft een boek geschreven over die zaak, en daar de ouders van betrokkenheid beschuldigd. De ouders vonden die smaad niet tof en eiste een stevige schadevergoeding.

   De politieman haalde de dag voor dat de zaak diende een mega-slimme truuk uit: hij ontsloeg zijn advocaat waardoor de zaak aangehouden werd: hij moest immers in staat worden gesteld om een nieuwe advocaat te vinden, etc.

   Deze onverwachte ‘sabotage’ haalde die ochtend alle Engelse kranten, en was zeker voor iemand die die media volgt niet te ontgaan: zeker niet voor mensen met een verhoogde interesse voor ‘legal cases’.

   Op exact dezelfde dag gooit Micha Kat in de middag een artikel op zijn site waar hij de verdediging door Gerard van der Meer onmogelijk maakt voor de Hoger Beroep zaak samen met Erik Donk de volgende ochtend (17 juli) in zake de graffiti-ellende. Advocaat Gerard van der Meer kan niet anders dan de verdediging neerleggen, en de zaak wordt de volgende ochtend dan ook aangehouden zodat alle betrokkenen een nieuwe raadsman kunnen zoeken. De ‘doodsbedreiging’ Hoger Beroep zaak mbt Bart Mos, die een paar dagen later zou worden behandeld wordt om dezelfde reden aangehouden. Micha heeft daarmee succesvol zijn hoger beroep zaken – net als die oud-politieman – gesaboteerd. Let op het ‘vingertje’ dat hij opsteekt wanneer de zaak dus inderdaad wordt aangehouden en Erik Donk ‘schijnbaar’ schaakmat is gezet door Micha

   Precies hetzelfde truukje heeft Kat onlangs weer uitgehaald door op die Camillieri.nl site zijn nieuwe strafrecht advocaat aan de schandpaal te spijkeren. Deze advocaat kon daarna ook niet anders dan zijn functie neerleggen. Wederom stalt Micha daar zijn strafrechtzaken mee. En dat is alleen maar in zijn eigen belang.

   Hij fluft nog een soort van ‘jammer’ in dat artikel omdat door het verlies van zijn strafadvocaat ook het KG tegen ‘afname van DNA’ niet doorgaat, maar dat is volkomen onzin. Een KG tegen het bevel voor afname van DNA is namelijk niet een strafrechtelijke aangelegenheid maar een zaak voor de Civiele rechter als zijnde ‘rest rechter’. In dat KG heeft Kat dus niet zoveel aan een strafrechtadvocaat. Wel wat aan een civiel-rechtelijke advocaat: en die heeft hij getuige het KG morgen tegen Erik Donk.

   Kat loopt dus de boel te flessen, en is nu in de laatste fase belandt: openlijk sabotage en manipulatie van zijn eigen advocaten.

   Niet best als je het mij zou vragen.

   Op exact dezelfde dag

 11. Iemand al de nieuwe aangifte van van Woudenberg gezien?? Gedaan afgelopen augustus tegen tig personen, waarbij het opvalt dat de meesten bij justitie werken en/of BN-er zijn…kortom enorme aandachtstrekkerij. Maar natuurlijk, bij gebrek aan beter nieuws, gooit Kat het op zijn site als “breaking news” dat er weer meerdere vermeende pedofielen erbij zijn gekomen. Hij gaat dus echt enorm achteruit, zowel qua inkomen als qua “nieuwsgaring”.

  • Zag het ja. Oud verhaal van de onbetrouwbare fantast Koos van wie in het verleden al werd aangetoond dat die van alles uit zijn duim zuigt, maar de roestige spijker brengt dat toch in als serieuze “aangifte”. Volkomen kansloos.

   • Ha daar hebben we Koos weer, Koos die zo gretig kwam reageren en het lasterartikel van Don reblogde. Zo is de cirkel weer rond.
    Koos die laatst nog voor zichzelf opkwam onder een andere naam (sockpuppet) op de burelen van Swapichou.
    Koos de gespleten persoon.
    Hierrr is de aangifte, hoe is het mogelijk? Maar goed.

    • Hahaha, zoals ik al vermoedde: iedereen is aan het feestvieren in Nederland.

     Wat een idioot. 124 personen, en dit is aangifte nummer 83. Voor ieder persoon heeft Koos een aparte aangifte bedacht. Er zit dus een agent 124 van dit soort enorme aangiftes in een systeem te typen. WTF?!

     Dat is ongeveer 1735 pagina’s “Welkom in de wereld van Koos” die een Officier van Justitie mag doorlezen. Hahaha.

   • De bijbel heeft gemiddeld 1900 pagina’s. Koos is gewoon heel slim de bijbel voor de alternatieve media aan het schrijven, en creatief als hij is kiest Koos voor het concept om het boek als een ‘aangifte proces-verbaal’ vorm te geven en gebruikt hij een echte politieagent als ghost-schrijver voor de extra authentieke beleving.

    Ieder hoofdstuk, het worden er 124, kan hij zo ook mooi afsluiten met:

    Ik wil dat er een groot onderzoek komt naar wat mij sinds 2002 is overkomen. Dat het overheidsgeweld stopt. Dat de schuldigen worden gestraft. Dat ik voor de doodstraf ben doet even niet ter zake.

    afgeblust met:

    Slachtofferzorg:
    n.v.t.

    koekoek…

 12. En Micha Kat heeft weer een vertragingstactiek in de zaak tegen Eric Donk toegepast en beschuldigt hem ook nog even ervan een flinke junk te zijn en zogenaamde bedreigingen richting de advocaat van Kat. Die had hij toch geen meer?? Hij verzint volgens mij de antwoorden waar hij bijstaat. En de domme fanclub van hem slikt het zonder pardon…

  • Deze dus:

   @de mink: je hebt gelijk. Het volgende is gebeurd. De dag voor de zitting (die overigens geen inhoudelijke behandeling betrof maar meer een formeel begin van de bodemprocedure waarbij stukken moeten worden overlegd) belde Donk mijn advocaat waarbij hij (zeer) dreigende taal uitsloeg. Zodanig, dat mij advocaat mij belde om te peilen of Donk gevaarlijk is. Ik stelde hem op dit punt gerust, althans dat probeerde ik, maar zei erbij dat je bij een junk nooit precies weet wat hij kan gaan doen.
   In elk geval belde mijn advocaat mij vandaag dat hij ‘zich heeft verslapen’ en niet aanwezig was. Of dit per ongeluk is gegaan of dat het een gevolg is van het telefoontje van Donk een dag eerder weet ik niet. Mijn advocaat gaf nadrukkelijk aan dat zijn verzuim geen inhoudelijke gevolgen heeft voor de zaak behalve tijdverlies. De zitting wordt nu vooruit-geschoven. Ik houd de lezers op de hoogte.

   Kom er maar in Eric…

 13. de mink zegt:

  Hoe kan het zo zijn dat als je advocaat je gisteren belt met de mededeling dat hij “dreigende taal” van Donk heeft ontvangen, jij dat niet direct als ‘BREAKING’ op je site zet? Heb je eens echt breaking news, kom je daar de dag erna mee en alleen nadat er iemand om vraagt. Dat vind ik echt vreemd, zeker omdat je de zaak zelf hebt aangespannen.

  En een advocaat die zich verslaapt en daarom niet op een zitting is? Ik kan het niet checken maar het klinkt ongeloofwaardig: wordt daar een hele zitting voor uitgesteld? En waarom is ook dat niet in chocoladeletters op je site verschenen? Nou heb je eens echt een reden om je advocaat publiekelijk een veeg uit de pan te geven wegens laksheid, kom je er alleen in een reactie mee en hang je er geen oordeel aan. Ik vraag me af hoe dat telefoongesprek van vandaag dan is verlopen:

  “Hoi Micha, sorry maar ik heb me verslapen vanochtend dus de zitting is uitgesteld.”

  – “Geen probleem beste man, dan komt die potentiële schadevergoeding gewoon een paar maanden later. Bedel ik gewoon wat harder om donaties van m’n lezers.”

  Ik vraag je verder niet om het aan te tonen. Maar hopelijk besef je jezelf wel dat het een verhaal is dat rammelt. Nou heb je eens echt een reden voor het gebruik van chocoladeletters, schitteren ze door afwezigheid…

  Kan het niet anders als eens met hem zijn….het is allemaal net iets TE toevallig en het is niks voor Kat om het er NIET over te hebben…maar ja, die mafkees is echt tot alles in staat.

 14. “Mijn advocaat heeft zich verslapen…”

  I mean really? Kan dat zomaar zonder consequenties?

  En dan dat rare zinnetje: die overigens geen inhoudelijke behandeling betrof maar meer een formeel begin van de bodemprocedure waarbij stukken moeten worden overlegd

  Er is toch een dagvaarding waar concrete eisen in staan, met dwangsommen en schadevergoedingen etc? Dat is toch niet geen inhoudelijke behandeling of alleen maar stukken overleggen?

  Soms lijkt het wel alsof iedereen in Nederland de hele dag feest aan het vieren is. Wat een schijnvertoning is dit als het waar is.

  • Klopt op zich wel, Ziva. dat heet een regiezitting, die zich ten doel stelt de procesgang in te richten. Zeker in lange procedures wordt daar de tijd voor genomen. Het is eerder de bedoeling van Micha om Eric jarenlang op kosten te jagen en te treiteren dan om er iets concreets uit te slepen, dus dat gaat een eindeloos gedoe worden.

 15. Ik blijf het zeggen.
  Voor mij is dit de zoveelste aanwijzing, dat Kat helemaal niet zo zwaar aan de grond zit als iedereen maar veronderstelt en/of hoopt.
  Dat gebedel is gewoon voor de Bühne, dat deed hij ook al toen hij op de pay roll van Poot stond en maandelijks een dure ongebruikte parkeerplaats huurde, waar hij het bestaan niet eens van vermoedde.
  Let op mijn woorden – ik lijk wel een profeet 😉 – Kat gaat nog jáááren door en drinkt er geen biertje minder om.

  • Douwer, die parkeerbox staat gewoon standaard in het contract. Alle huurders, auto of geen auto, hebben er eentje. Dalijk gaat Micha er nog bezwaar tegen maken dat hij een extra slaapkamer heeft die hij niet eens gebruikt. Toen ik op zoek was naar een nieuw huis in Schiedam ben ik twee appartementen naast Micha op de galerij gaan bezichtigen en die parkeerplaats hoort er gewoon bij. Dus volgens mij zit hij wel degelijk in de financiële sores en is het eerder zo dat hij zijn afgang af probeerde te dekken met een zogenaamd “principieel” verhaal. Bij Victoria zitten lijkt me ook al geen pretje, je denkt toch iet dat hij daar vrijwillig zit? Micha ergert zich kapot, kon je al zien hoe hij er laatst commentaar op leverde dat ze zat te lachen tijdens de opnamen en de manier waarop ze zich als een soort wethouder Hekking in beeld probeert te werken als Micha iemand anders probeert te interviewen.

   • @Jeroen,
    het gaat er niet om, of die parkeerplaats al of niet in het contract stond; het gaat er om, dat hij zich die kon veroorloven, zonder te weten dat hij er überhaupt een had, terwijl hij tegelijkertijd de bedelaar uit hing.
    Tot het tegendeel bewezen is, ga ik er van uit, dat Kat ook nu nog steeds flink in zijn slappe was zit. Zie ook Ziva bij de buren: http://bit.ly/1uwpPqf

    • Echt Douwer, het is een voorwendsel. Het maakt niets uit of hij al dan niet besefte dat hij ook een parkeerplaats had. Hij teert nu op Victoria voor zo lang als het duurt en heeft een zeer minimaal inkomen, anders had je trouwens dat drama over die 4000 euro die zijn ex vriendin hem verschuldigd zou zijn ook niet gezien. Ik geloof er ook niets van dat hij per donateur dertig euro zou krijgen. Eerder een tientje, als ik naar het gemiddelde van andere vrijwillige donaties op andere sites kijk. Hij zal nog wat verdienen met publicaties op Duitse sites wat Ziva laatst liet zien, maar dat is hem dan ook.

 16. haha, is het die Vrijland gelukt om zijn volgers “wakker” te krijgen…., denken er weer een paar verder door….. 😉

  Goed bezig trouwens. Als ik het mag samenvatten: Vrijland is (weer) over de door jullie virtueel getrokken streep gegaan. En vervolgens krijgt ie weer een dubbele / driedubbele bak herrie terug van jullie…. Zo te zien, hebben jullie nog genoeg ammo….

  Maar wat weten jullie veeeeel…. Eng hoor…. daar moet een homo-zionistisch complot achter zitten 😉

   • Naar het zich laat aanzien neemt Martijn het Andrea dus kwalijk dat ze een andere mevrouw er mogelijk toe aangezet heeft om aangifte tegen hem te doen, nadat hij laatstgenoemde probeerde te verwurgen. Ben nog even het een en ander aan het uitzoeken 🙂

    Stay tuned !

Reacties zijn gesloten.