Jibber Jabber

poep op je hoofd

poep – TLV – poep op je hoofd

Het zit er weer op. De week. De manie. De depressie. De stemmen in het hoofd. De brieven van de deurwaarder. De bank. De belastingdienst. De dreigmailtjes. De gesprekken met de psychiater. De advocaat, of de rechter. Tijd dus om de balans op te maken van weer een week vol met plottermania.

De Soevereinen plotteren nog steeds even ambachtelijk als kansloos langs de rechtbanken op zoek naar een rechter die ze minder dakloos maakt. Uitspraak over twee weken. Die zitten dus nog lekker in hun eigen liefde-bubble. Het vermelden eigenlijk niet waard wanneer Michael Vitali, zeg maar het domme gansje onder de dakloze petjes, niet wat onheilspellende tekenen van ambitie had laten zien. Michael is sinds de huisuitzetting van Micha Kat de trotse eigenaar van Kat’s erudiete bureau en dat maakt wat los in het koppie van de wandelende wietplant. Iedere dag oefent Michael sindsdien voor directeur, en probeert hij vanachter de imposante ‘desk’ zijn hersenen te kickstarten.

Goed, dat was 17 seconden om erachter te komen dat Michael Vitali geen idee heeft. Bij de meeste plotgekkies duurt dit proces van realiseren dat je kansloos bent jaren, dus eigenlijk kunnen we wel spreken van een goede week voor de soevereine gekkies.

Iemand die duidelijk wat meer problemen heeft met het accepteren van het falen van zijn leven is – natuurlijk – Micha Kat. Deze bankhangende Guinness zuipende volidioot heeft weereens zijn Calimero-petje over het doorgebrande koppie getrokken. Met als resultaat een stortvloed aan ‘Het is niet eerlijk’-berichtjes: Alle zaken tegen mij zijn van A-tot-Z gelogen. Hier, daar, en hier, en daar. Het blijft fascinerend want als er al een case is waar crimineel gedrag goed gedocumenteerd is dan is het wel het geval Micha Kat; alles staat op audio, video en schrift. En toch blijven kermen dat het ‘allemaal gelogen is’. Knap, maar wel een teken dat het verval van Micha Kat stevig doorzet.

Dan hebben we uiteraard nog Martin Vrijland die op kosten van de maatschappij de hele dag ‘nietes’ mag roepen, en bij dat ‘nietes’ een of ander stompzinnig theorietje mag googelen. Doet hij goed, niets mis mee, work the system. Ware het niet dat Martin toch ook een gemankeerde #zielepiet is. We wisten het natuurlijk al uit de verhalen van de ex-vriendinnen en familieleden, maar Martin vond het toch nodig om dat twee weken voor de eindbeoordeling van het eventueel verlengen van zijn BBZ-uitkering nog eens extra aan te stippen door een ronduit strafbaar homohaat stukje te produceren. Je hebt dom, en je hebt über-dom.

Als een klein komeetje schoot ook notoir dierenmishandelaar Quirine de Kok nog even door de RSS-feeds. Weer een gevalletje ernstige mishandeling van paarden, waarbij ze eveneens laat zien (dank Adamas voor de link) dat ze knettergek is. Hoeven we weinig woorden aan vuil te maken, want Quirine mag zich verheugen op de aandacht van Adamas, en als een Compulsive Obsessive Disorder (Adamas zijn rugzakje) ergens goed voor is, is het focus. Veel plezier Quirine.

De laatste mafkees die deze week – op de valreep weliswaar – hoge ogen gooide in de krankzinnig-o-meter is de amateuristische trol Don Quijotte. Deze zichzelf tot ‘wakker’ gecultiveerde verveelsmurf haalde in zijn eentje de toch al broze geloofwaardigheid van de plotgemeenschap in een dronken frenzie weer terug naar het vriespunt. In een ongelooflijk stupide stukje poept de side-kick van Martijn een diarree aan kwaadaardige insinuaties uit met als enig doel: het beschadigen van Jeroen. Nu kan je best gefrustreerd zijn, en ook best Jeroen niet aardig vinden, of zo. Maar bewust iemand vals beschuldigen van ernstige strafbare activiteiten of lusten is ziek. Dan laat je niet zien dat je wakker bent. Dan toon je aan dat je corrupt bent. Intrinsiek. Als mens. Dat is walgelijk. En dit soort tuig moet gewoon opgeruimd worden. Links, of rechts om.

Prettig weekend/namaste/shabbat shalom/proost

77 thoughts on “Jibber Jabber

 1. En dit soort tuig moet gewoon opgeruimd worden. Links, of rechts om.

  Prettig weekend/namaste/shabbat shalom/proost

  Je hebt wel lef voor een Israhellische oorlogsmisdadiger Ziva. Zijn we niet gewend van dat volk. Vermoorden eigenlijk alleen maar stenengooiende kindertjes en bombarderen hun moeders die schuilen in VN scholen. Ik had gehoord van die lantaarnpalen. Ik denk dat diegene die het schreef een duidelijke toekomstvisie had wat betreft het “uitverkoren volk” in Israhell.

  • Don, je moeder staat onderaan de trap. Of je nog beneden komt, want het is al kwart over zes en je zuurkool wordt koud.

  • Je staat hier op de moderatie-lijst Don. Dat weet je. En ook waarom. Je hebt maandenlang onze Xara lastig gevallen, en je bent wat onbeheerst in je uitdrukkingen. Je weet ook dat ik wat soepeler – althans onder mijn eigen stukjes – omga met dat moderatie-beleid, dus je een kans hebt om je ‘kwakje’ te deponeren.

   Dat je jezelf daarmee bevestigd in het beeld dat ik van je schep; tja… wat dacht je zelf? Dat ik niet wist dat je dat zou doen of zo? LoL.

   • Tuurlijk wist ik dat jij dat wist. Groetjes aan Xara. Ondanks het feit dat ik de schurft heb aan niet gelovige joden, immers een contradictio in terminis, ben jij de enige hier die ik daar slim genoeg voor aanzie.

    • Xara heeft niet echt leuke herinneringen aan je @Don. Ze heeft liever dat je honger lijdt, dorst hebt, in de vrieskou onder een bankje een cracker eet, door de pijn van een kogel in je buik crepeert, of gewoon op houdt met bestaan.

     Dus, dat de groeten doen gaat het niet worden.

     Maar ja, stalken is een obsessie toch?! “Ze vond het best leuk” is zo’n beetje het meest gehoorde excuus van mannen zoals jij in de rechtbank.

   • Wat betreft Xara, @Ziva, kan ik nog wel een boekje opendoen over de bedreigingen die jeroentje huppelhoentje aan het adres van Xara richtte. jeroentje Is niet meer dan een wannabee aanstel homo jood. Dat weet jij ook. Dat zijn de ergsten en dat weet jij ook.

     • Zeker weten! De hond jeroentje weet het ook wel heel zeker. Een hond dat is HET die jeroentje. Kinderen meppen en vrouwen bedreigen!!

     • Elk stalkberichtje van Xaar (dat waren er honderden) deelde ik met de rest van het team, Don. Inclusief mijn antwoord daarop. Juist om te voorkomen dat er “misverstanden” als deze zouden ontstaan, want ik bedreig niet. Dus Ziva en Teigertje zijn exact op de hoogte van mijn reacties op Xaar, zoals ik dan weer op de hoogte ben van haar vruchteloze pogingen om Ziva en Teigertje te manipuleren. Tweedracht is eerder iets voor complotgekkies om aan ten onder te gaan.

     • Overigens hebben we de hele episode met Xaar maar niet aan de grote klok gehangen, omdat we het rot voor haar vonden dat ze psychisch zo klem zat en eigenlijk hopen op haar spoedige herstel. Genezen van stalkgedrag en manipulatieve spelletjes die weinig zin hebben bij mensen die ieder afzonderlijk de professionele achtergrond hebben om dat op een kilometer afstand te ruiken en ook nog eens elke gecommuniceerde letter onderling afstemmen.

      Je moet niet vergeten dat een belangrijk verschil tussen normale mensen en complotgekkies is, dat normale mensen in staat zijn om met elkaar samen te werken, vanuit een onderling vertrouwen. Dat complotgekkies daar niet toe in staat zijn omdat ze stuk voor stuk egoïstisch en oneerlijk zijn, zet ze bij voorbaat al met 5-0 achter. Het maakt hun morele verontwaardiging over wat dan ook waardeloos. Kijk om je heen in het plotterlandschap, Don. Het enige wat je ziet is verval; mensen die elkaar een mes in de rug staken, verbitterde conflicten, leugenachtige en lasterlijke narratieven die de bedoeling hebben iemand “kapot te maken” en elke poging tot samenwerking is al uit elkaar gespat voor het enige vrucht kon dragen.

      Dat Xaar op haar dieptepunt zelfs zo laag ging contact met jou te zoeken kan ik me best voorstellen. Wat mij betreft gooi je die hele correspondentie online, maar wil je van tevoren wel meegeven dat je Xaar en jezelf daarmee beschadigt en dat het mij verder toch niet boeit.

      Ik heb je dreigement om mij als zelfstandige kapot te maken trouwens met veel plezier gelezen, Don. Want mijn grootste opdrachtgever is de Nederlandse overheid, die verwikkeld is in een heel leerproces wat betreft de omgang met sociale media. Dat is een specialisme van me (samen met de opzet van kennisorganisaties en de bouw van grotere websites) en gestalkt worden door een criminogeen type als jou levert me zeker een workshop of twee op en een hoger uurtarief, omdat ik dan helemaal het “ervaringsdeskundige” ding kan doen. Maak me gek, zou ik zeggen. Dan heb ik weer de gelegenheid om te helpen onze democratie weerbaarder te maken. Het is materiaal voor mijn Powerpoint, Don. Doe mijn werk, graag zelfs. Weg met mij!

     • vrouwen bedreigen!!
      Zo sprak de aardige beschaafde Don (kuch)…die mij de afgelopen week (en maanden, als hij dacht dat ik alleen modereerde) diverse malen bedreigde!
      En ja, we hebben dit wel bewaard. Gewoon voor de zekerheid. Vier man die je peop gelezen hebben.

      Overigens ik weet dat het geen zin heeft omdat je toch enkel met jezelf lult maar ik ben geen Joodse en ook geen Berenice, ik begrijp dat je moeilijk allerlei meningen uit elkaar kunt halen maar zij/hij en ik denken echt heel anders over bepaalde zaken wat ook heel normaal is bij grote mensen.

      Grote mensen kunnen anders over dingetjes denken zonder gelijk de ander te willen bedreigen met bezoekjes of noem maar op wat je er nog meer uitkraamt.

      Dit schrijf ik toch even op voor het geval ik/wij toch een keer de politie erbij moet halen.
      Vier getuigen die alles mee kunnen lezen wat jij uitpeopt.

 2. Ja Don, uit de samenleving, in een justitiële inrichting of eentje die zich richt op geestelijke gezondheidszorg. Bij voorkeur heel lang.

  • Mijn artikeltje over jou begint te lopen op Facebook jeroentje. 9 keer gedeeld waarvan 7 keer het laatste uur. Je wordt een beroemd >man vrouw mietje!

 3. Ok das netjes. Als dan alles. Maar ja waar komt het woord “jodenstreek” ook al weer vandaan? Je kunt er hier op wachten. Haha.

  • ‘Jodenstreek’? wat bazel je weer @Don.

   Je bent gewoon een ‘liability’. We kunnen namelijk ook gewoon je dronken bagger publiceren die je van de week over Jeroen hier in onze comments losliet. Zou je zo maar eens in de strafrechtelijke problemen kunnen brengen.

   Dat we het niet publiceren staat nog steeds in de Swapichou-discussie-lijst. Ik ben voor ‘publiceren’, want ik vind dat onkruid gewoon meteen en hard uitgeroeid moet worden. Laat de ‘wereld’ maar zien wat voor een achterlijke idioot je bent, hoe weinig zelfbeheersing je hebt, en vooral hoe dun dat laagje beschaving rond dat ei-hoofd van je is.

   Dus, je kan wel lekker ‘cosey’ met me willen doen, maar als het aan mij ligt zetten we die crap van jou op de voorpagina van iedere krant.

   • Ik drink niet Ziva. Beschaafd ben ik gelukkig ook nooit geweest. Hahaha wat een verheven beschaving leven we toch in waar kinderen die stenen gooien dood geschoten worden. Dat is niet mijn beschaving @Ziva, dat is JOUW beschaving!!Publiceer wat je niet laten kunt. Ik ben ongevoelig voor chantage. Bij jeroentje ligt dat anders!!!

    • Chantage? Ik chanteer je niet @Don, en probeer dat ook niet te doen. Ik zeg je alleen dat als het aan mij zou liggen je strafbare onzinnige gedrag al lang publiekelijk bekend zou zijn. Zoals ik al zei; ik ben niet zo van het ‘pamperen’.

     • Al dat gezeik met strafbaar dit en strafbaar dat. Jullie lijken wel een stel kleine kinderen die in alles van vadertje staat afhankelijk zijn. Komt een beetje zielig over op mij. Ik regel al mijn zaken zelf wel. Ik ben daar geen overheid of hulpjes bij nodig. Volwassenheid en zelfstandigheid noemen ze dat ook wel eens.

     • Oh @Don maak je geen illusies. Ik ben het volkomen met je eens. Maar als ‘vadertje staat’ mij kan helpen om randdebielen zoals jij uit de loop te halen, ben ik niet te beroerd om die aanspraak te verzilveren. Sterker, ik juich het zelfs toe. Aan ondermijnende nietsnutten die niets anders doen dan andere mensen kwetsen, beschadigen of lastigvallen heeft helemaal niemand iets. Opruimen dus.

     • Ik ruim rommel zelf wel op!

      *edit* Ik ook. Vandaar dat je vanavond hebt mogen laten zien wie en wat je waard bent.

     • Ik ondermijn niets. Wat ik ondermijn is NIETS. Israhell is ook NIETS. Jij bent voor mij dus ook NIETS! Snappie?

     • “*edit* Ik ook. Vandaar dat je vanavond hebt mogen laten zien wie en wat je waard bent.”

      Dank je wel. You’re great. Bij mij kun je reageren en ik haal NIETS weg! Ook negatief commentaar op mijn blog niet. Ik wist natuurlijk dat je een vrouw bent @Ziva. Geen ballen dus! Grapje, jij bent de enige met ballen op dit blog @Ziva. De rest zijn meest mietjes!

    • Dat je niet dronken was toen je die bagger hier in de comments dumpte maakt je case niet echt beter @Don.

     Ben wel blij natuurlijk dat je toegeeft dat je bij je volle verstand was toen je die bedreigingen uitte. Maakt het allemaal uiteindelijk wat makkelijker om over te oordelen.

     • Het is ‘Jelmergate’ broekie. En dan so what? Wat wil je daarmee ‘makkelijk oordelen’? Toegeven dat je met je waanzin-pruttels schadevergoeding moet betalen omdat je mensen valselijk beschuldigt of stalkt?

      Van mij mag je het hoor. Doe maar een volledige bekentenis. Mag je nog mailen ook. edit ik het wel voor je.

      Ik kan niet wachten.

 4. LoL @Don,

  Weinig praatjes nu je ‘openbaar’ je diarree mag laten zien?
  Zoals ik al benoemde in dit ‘Jibber Jabber’ stukje: je bent een gecultiveerd ‘wakker’ gekkie. In andere woorden: een meeloper.

 5. Damn, @Alex Nieuwsbreker. Waar ben je als ik wil dansen. Help me weg van deze waanbeeldende wereldverbeteraars met een taalprobleem en ingegroeide bruine tanden.

 6. @Don
  Maak jij je geen zorgen over de enkelband die je vandaag of morgen gratis en voor niks onder je sok gaat krijgen? In het meest gunstig geval.

  • Haha ik wist dat je deze zou doorlaten en vervolgens zou verkopen als bedreiging. Haha je bent zo gemakkelijk te doorzien. Let heeeeeel goed op mijn blog wat ik de komende tijd over jou openbaar ga maken vuile flikker!

   • Make my day. Die gevangenisstraf van jou komt steeds dichterbij. Je bent een enge, stalkende psychiatrische patient Don. Zo kwaadaardig en dom, dat je op de meeste plotterblogs zelfs een ban hebt. De enige voor wie je in de laatste instantie problemen veroorzaakt ben je toch echt zelf. Jouw bij elkaar gelogen “openbaringen” hebben geen impact op mij, omdat die staan op het blog van een overduidelijk stuk menselijk afval die al lang geleden naar de psychiater had gemoeten. Wordt verder toch niet serieus genomen. Werk je trouwens nog veel samen met de veroordeelde pedofiel pinkypaint?

  • Zo’n 70 jaar geleden had je zo in de Joodschen Raad plaats kunnen nemen ware het niet dat je helemaal geen jood bent. Je bent een wannabe.

 7. Sorry hoor, ik had een drukke week en viel vroeg in de avond in slaap. Zoonlief maakte me niet wakker. zodat hij oneindig door kon gaan met minecraften. Gelukkig risicovrij, want nadat Don begon met het plaatsen van mijn zoontjes foto hebben we er een whitelist server van gemaakt.

Reacties zijn gesloten.