De homohaat van Martin Vrijland

BearRaggedStaffEind deze maand zal Martijn Alberda (aka Martin Vrijland) op last van de sociale dienst zijn blog op moeten doeken, als hij aanspraak wil blijven maken op een bijstandsuitkering. Hij heeft er geen cent mee verdiend en zijn webshop in Ebolapakken leverde ook al niet het door hem verwachte resultaat op. Het is de zoveelste mislukking in het leven van deze schizotype psychopaat, waarvan we hopelijk vanaf december niets meer vernemen. Eigenlijk vind ik dit figuur, dat zich zelfs in de complotterwereld marginaliseerde, niet het bespreken waard: hij hoort in de vergetelheid en een inrichting, maar niet in de normale discussie tussen burgers binnen deze samenleving thuis en je moet er natuurlijk zo min mogelijk aandacht aan besteden. Een beetje zoals met Jeroen de Kreek.

Maar voor dit stuk over genderneutrale wc’s, waarin de “gerenommeerde homofoob” Martijn zijn haat weer eens ventileert, maak ik graag een uitzondering; hij overschreed een strafrechtelijke grens en ik denk dat het belangrijk is dat er aangifte tegen hem gedaan wordt. Voor dit geluid is in deze samenleving geen plaats. Helaas is kwaadaardige zwakzinnigheid niet strafbaar, want het stuk hangt zoals gewoonlijk weer van de domheid aan elkaar. Zo weet hij niet waar de afkorting COC voor staat (Cultuur- en Ontspannings Centrum) ook al heb je dat in drie seconden op wikipedia teruggevonden, denkt hij dat elk advies van Plasterk over het menselijk DNA over het geslacht van mensen gaat, komt met een gestoorde samenzweringstheorie aanzetten dat de  New World Order  de populatie wil reduceren door van iedereen een homoseksueel of lesbiënne te maken, maar dat mag allemaal. Dit niet:

Als Geert Wilders ongestraft mag roepen “Minder Marokkanen in Nederland“, dan vind ik dat ik mag roepen “Minder transgenders en holebi’s in Nederland.” Laat die transgenders maar lekker naar het toilet gaan dat past bij het geslachtsdeel waarmee ze rondlopen. Op dat punt is het me overigens nog niet helemaal duidelijk hoe je je een transgender voor moet stellen. Is dat iemand met een piemeltje of een gleufje? Het wordt allemaal in ieder geval lekker gehypet door het COC en in dat kader zou ik bijna zeggen: “Minder COC en minder gay in Nederland. Weg met de homopropaganda op scholen!

Probleem is alleen, dat Wilders dat helemaal niet ongestraft mocht roepen en nou juist vervolgd wordt voor die uitspraak. Het betreft hier groepsbelediging en aanzetten tot discriminatie, wat Martijn dus ook doet. Hij hoeft mij natuurlijk niet op mijn woord te geloven, maar kan het controleren bij mede vrouwenmepper en complotgekkie mr Wedzinga, die onlangs schreef over de aangifte tegen Wilders:

De slotsom is dus dat Wilders zal worden veroordeeld wegens groepsbelediging en aanzetten tot discriminatie. De straf zal licht zijn. Strikt genomen is deze zaak juridisch interessanter dan de vorige, omdat de vrijspraak van meet af aan al in de lucht hing.

Vanzelfsprekend is Martijn veel laffer en achterbakser dan Geert Wilders en probeert hij een semantisch spelletje te spelen met deze uitspraken. Eerst stelt hij het conditioneel -als Wilders het mag zeggen, mag ik het ook- en een tweede keer gebruikt hij het woordje “bijna”, maar in een rechtszaal gaat hem dat niet helpen. Daar wordt gekeken naar de bredere context van die teksten en dan wordt al snel duidelijk dat zijn uitspraken helemaal niet zo conditioneel zijn; dat hij het niet bijna zegt, maar voluit. Keer op keer.

En evengoed als Wilders daarvoor bestraft dient te worden, geldt dat voor Martijn Alberda. Vandaar mijn oproep om op basis van deze uitspraken van Martijn massaal aangifte tegen hem te doen.

56 thoughts on “De homohaat van Martin Vrijland

 1. Soms begrijp ik werkelijk niets van hoe het allemaal werkt in Nederland.

  Martijn Vrijland die gesponsord wordt middels een BBZ-uitkering om zijn nieuwe journalistieke bedrijf op te zetten, en die sponsoring misbruikt door walgelijke complotten te verzinnen rond de aanslag op de MH-17, foto’s van slachtoffers publiceert op zijn site en facebook pagina’s, nabestaanden kwetst door ze te zeggen dat de slachtoffers zeer mogelijk nog in leven zijn, etc etc. En dan nu weer – voor de zoveelste keer – expliciet zijn homohaat propagandeert. Dat mag dus allemaal. Sterker hij wordt er nog voor beloond ook.

  Hetzelfde geldt voor Micha Kat. Die mag klaarblijkelijk gewoon hardop roepen dat er een aanslag is voorbereid en gepland tijdens de intocht van Sinterklaas in Gouda. WTF??! Wanneer een dom Marokkaans scholiertje iets dergelijks piept op zijn Twitter timeline staat dezelfde avond al een anti-terreur eenheid aan zijn bed te rammelen. Bij Micha niet: die wordt ook weer gesponsord, want als er al een aangifte tegen hem wordt gedaan, wordt deze door een schijnbaar eindeloze rechtsbijstand-toevoeging betaald door de samenleving.

  Echt, wanneer je dit soort gedrag niet wilt als samenleving, moet je het ook niet faciliteren. Dat is een verkeerde interpretatie van tolerantie.

  • Het is een perverse interpretatie van de vrijheid van meningsuiting die dit soort menselijk puin de ruimte geeft. Eigenlijk denk ik dat je vooral naar GeenStijl en de erfenis van Theo van Gogh moet kijken als de veroorzakers hiervan. En een poeplaffe overheid, die geen grenzen durft te trekken.

   • laf en inadequaat zeker, want (aanzetten tot) homohaat, en het ‘suggereren van een aanstaande aanslag op een publiek evenement’ is gewoon strafbaar.

    In zijn ‘aanslag op Sinterklaas-intocht’-artikel smoest Kat nog langs de lijntjes, maar in de comments wordt hij toch zeer expliciet.

    criminele Micha Kat

    Echt oppakken. Allebei.

    • Inderdaad. Oppakken, allebei een stevige douw geven en het feestje is voorbij. Hun meelopers zijn toch alleen zwakzinnige figuren, die zonder deze blogs en de sponsoring van de familie Poot niets voor elkaar krijgen, het zou in één keer afgelopen zijn. In het verleden zagen we al dat iemand als Micha helemaal geen martelaarsrol krijgt als je hem vastzet, dus het zou wel degelijk iets oplossen.

 2. Ik denk niet dat Vrijland niet met dergelijke details zijn uitkering heeft verlengd. Dat zal hij wel in het vage hebben gehouden. Maar het is heel simpel: binnen twee weken is het geld echt op en hij had nu al moeite om zijn domeinkosten te betalen.

 3. Don had trouwens vannacht weer een psychotische episode en was druk bezig met mij bedreigen met de dood en uitschelden voor homo in alle toonaarden. Hij fantaseert er ook over om allemaal dingen in mijn anus te steken, onder meer een pistool.

  doe mij maar Sopropo, denk ik dan. Liever dan dat onhygiënische door de syfillus aangetaste herpesknobbeltje van Don in ieder geval.

  • Tja, al die idioten stellen zich tot doel om de massa ‘wakker te maken’ door ze te informeren over de corrupte staat van de wereld, maar als je vervolgens merkt hoe zij zelf de ‘nieuwe wereld’ zien dan ziet de toekomst er toch wel beroerd uit:

   ‘het martelen van andersdenkende of anders gezinde mensen’ zoals Don voorstaat’

   ‘het de pleinen opjagen van andersdenkenden’ zoals de KLOL-bezoekers graag zien’

   ‘het ophangen van Joden aan de lantaarnpalen van Tel Aviv, Haifa en Jeruzalem’ zoals de KLOL-bezoekers watertandend voorzien.

   etc etc.

  • Ja, ik heb het gelezen Jeroen.
   Dit zijn nu de beschaafde plotters, het goede voorbeeld zogezegd, bij 10 berichten hield ik maar op. Hoezo geobsedeerd? stalken?

   • Ik lig er niet wakker van hoor, maar vind het wel van belang om te vermelden “for the record”. Want het is natuurlijk stalking en bedreiging. Overigens denk ik dat we in een klimaat leven waarin elke blogger met sterke opinies dit te verduren krijgt, helaas maakt dit deel uit van de taakomschrijving als je actief bent in de Nederlandse blogosphere.

    Nou is Don verder toch niet tegen me opgewassen als hij me ooit echt fysiek zou belagen en bovendien is hij daar te laf voor; verbaal kan hij me ook niet aan. Ik begrijp dat als je je niet bedreigd voelt, dat de politie ook niets doet met een aangifte. Dat begreep ik althans toen ik aangifte tegen Martijn Alberda probeerde te doen. Het zijn Pipo de Clowns die geen reële dreiging vormen. Dat is althans het standpunt waar je bij justitie mee te maken krijgt. Het heeft ook veel te maken met incompetentie van de overheid op het vlak van internet.

    Mijn voorspelling: nadat Wilders veroordeeld werd, komt daar een omslag in en gaan de lijntjes wat strakker aangehaald worden.

    • Wij praten hier gewoon over de plotters en bloggen erover.
     Hij is geen plotter maar een ordinaire stalker. Dat blijkt ook uit zijn ontelbare berichtjes waarin het eigenlijk alleen over hem gaat en niet over onze onderwerpen.

     Dus hoeven wij verder ook niet over hem te praten,

 4. ==
  Zo weet hij niet waar de afkorting COC voor staat (Cultuur- en Ontspannings Centrum) ook al heb je dat in drie seconden op wikipedia teruggevonden,
  ==

  Grappig, ik mailde (via het contactformulier) bijna letterlijk dat aan Martin Vrijland, nog voor ik die opmerking van Jeroen zag.

 5. ==
  bij mede vrouwenmepper en complotgekkie mr Wedzinga,
  ==

  Wicher Wedzinga is al een hele tijd merkbaar geen complotgekkie meer. Voor dat andere schijnt hij inderdaad veroordeeld te zijn.

  • Dat is dan sinds kort, want zelfs dit jaar stond hij nog diverse malen voor de rechter. Die man heeft een track record op het vlak van mishandeling, bedreiging, schending van het geheim van de raadkamer en oplichting. Ik ben helemaal voorstander van second chances, maar dit is allemaal nog te vers om te constateren dat hij zijn leven gebeterd zou hebben.

 6. Martijn Alberda is een aartsleugenaar en manipulator eerste klas en het zal mij dan ook niets verbazen dat hij het aflopen van zijn uitkering gewoon verzonnen heeft, zodat zijn vijanden zich hieraan kunnen verlekkeren. Let maar op.. Hij gaat gewoon door, net als zijn uitkering. Ondertussen even, heel gehaaid, een persbericht uitbrengen (http://www.ad.nl/ad/nl/4560/Gezond/article/detail/3777509/2014/10/28/Run-op-nutteloos-ebolapak.dhtml) over de zogenaamde ‘succesvolle’ verkoop van Ebolapakken, uiteraard bedoeld om daarmee juist de verkoop een enorme boost te willen geven.. Ook hier zit natuurlijk gluipert en oplichter 1e klas, nep ing., Martijn Alberda achter..(via zijn vriendje Rik Roorda). Een lekkere veilige haven bij die gasten. Daar zou ik voor geen goud of zilver (ook geen colloïdaal) een Ebolapak of schuilkelder van kopen.

  Inderdaad, aangifte doen tegen die gast. Ik hoop ook dat de stichting van nabestaanden van de MH17 ramp, namens meerdere directe betrokkenen, aangifte doet tegen dit walgelijk heerschap. Ik acht de kans zeer groot dat dit tot een veroordeling zal leiden. Wat hij hier allemaal over gezegd heeft (en dat is veel en de bewijzen zijn vastgelegd) is zeer kwetsend en aantoonbaar en aanneembaar onjuist en zeer opruiend. Na die nationale herdenking en wat de nabestaanden allemaal vertelden en de namen van de omgekomenen die allemaal werden opgelezen, wat zeer indrukwekkend was, moet hij zich werkelijk de ogen uit zijn kop schamen. Hij beweert dat het allemaal acteurs waren en dummies (poppen). Dat hij zichzelf nog recht in de spiegel aan durft te kijken.. Lozer. Wat hij doet kun je met de beste wil van de wereld nog niet eens riooljournalistiek noemen. Het is nog veel lager dan dat. Er zijn geen woorden voor. Het is niets en het wordt niets en het zal ook nooit meer iets worden met die gast.

 7. Martijn legt op dit moment aan de nasa en esa uit hoe het allemaal zit met die landing op die komeet….. Toch fijn dat iemand als martijn altijd weer doorheeft dat er niets van klop.

  • Ja, dat is dan wel weer komisch… Hij zit ongelofelijk uit zijn nek te zwetsen over dat die komeet van gas gemaakt zou moeten zijn, het gaat werkelijk nergens over. Halfbegrepen theorieën, deels overgeschreven en deels verkeerd begrepen, met dan nog een sausje Saturnus bullshit er overheen. Wat heeft die gast een schimmel in z’n hersenen.

  • Het valt me nog mee, dat hij het voor zoete koek slikt, dat dat stuk steen bestaat.
   Je mag toch verwachten, dat die hele landing in een studio is opgenomen, om de wereldbevolking homosueel te maken, van nanochips te voorzien, of allebei.

 8. Haha, ik heb de toorn van Don weer opgewekt vanwege dit stukje en die gaat de symboliek van de prachtige illustratie bij dit artikel “analyseren”.

  Wat vertelt ons het door Jeroen Hoogeweij gebruikte plaatje nu zoal? Om te beginnen betreft het hier een teddybeer. De Teddybeer is een symbool wat door de pedoseksuelen overal ter wereld werd (?) gebruikt om met elkaar in contact te komen.

  Tja, en de “bear” betekent in de gay scene juist oudere, harige mannen. Dat de teddybeer een geheim teken tussen pedo’s zou zijn is een bizarre plotterfantasie die gebaseerd werd op een vage herinnering aan pedobear van 4chan die overigens ontworpen werd om pedo’s belachelijk te maken, maar de “bear” in een homoseksuele context heeft zelfs zijn eigen Wikipedia lemma. Dus eigenlijk symboliseert het het tegenovergestelde. Geen kinderen, maar wat oudere mannen.

  Dezelfde teddybeer zien we ook aan het einde van de film ” Eyes wide shut” van Kubrick veelvuldig voorbij komen. Deze film was dan ook een verbloemde aanklacht tegen kindermisbruik in bepaalde kringen en vanuit rare overtuigingen die ze ook bij de O.T.O. van Jeroen Hoogeweij aanhangen.

  Nee joh gekkie. Eyes wide shut gaat over een boel onderwerpen, maar heeft werkelijk niets met pedofilie te maken, laat staan dat het een aanklacht tegen pedofilie zou zijn.

  Wat verder op valt is de paal (symbool voor penis) in regenboogkleuren tussen de benen van de teddybeer. Deze regenboogkleuren staan voor de homobeweging (LGBT). Hiermee geeft Jeroen Hoogeweij aan dat hij geen enkel probleem heeft om zo af en toe een klein jongetje te verkrachten.

  No shit Sherlock, staat er een homoseksuele referentie in een afbeelding bij een artikel dat over homoseksualiteit gaat? Tiswat. Maar natuurlijk had deze staf een wat dieperliggende symboliek, waarvoor Don natuurlijk onvoldoende algemene ontwikkeling had om te registreren. Het betreft hier namelijk ook de Regenboogstaf uit de Hermetic Order of the Golden Dawn:

  “The Rainbow Wand is a simplified form of the Lotus Wand. It is used to invoke and banish elemental, planetary, zodiacal and sephirothic energies. The white end is used to invoke, and the black end is used to banish. It is a featured magical implement in Donald Michael Kraig’s book “Modern Magic.”

  Overigens kan je hier een handleiding vinden hoe je de uitgebreidere versie, de Lotusstaf moet maken. Daarin wordt de symboliek per kleur volledig uitgelegd.

  Los van de fallische connotaties die Don noemt is de staf overigens ook symbool van de Wil. Ik wil dat mensen als Martijn Alberda, Micha Kat en natuurlijk ook don Quijotte bij een rechter verantwoording afleggen voor hun misdrijven. dus vandaar. Want ook daar gaat dit artikel over.

  Let wel, deze Jeroen Hoogeweij staat midden in het occulte en gebruikt geen enkel plaatje zo maar. Alles heeft een betekenis en moet symbolisch gezien worden.

  Youbetcha!

  Daarna gaat hij het hebben over BDSM en kinky sex, want de teddybeer draagt een leren tuigje! Jammer dat hij een foto erbij zet van een homokoppel waar kinderen bij gephotoshopped werden, want als consensual spel tussen twee volwassenen is daar natuurlijk ook niets op tegen. Ik schrijf er graag over.

  Ook jammer dat hij onderaan het artikel een foto van mezelf en mijn zoontje plaatste en de suggestie wekt dat dit een date van me zou zijn. Eh nee Don, ik heb al een vriend, die overigens in de vijftig is.

 9. Lotusstaf? Regenboogstaf? Crowley?
  Ik dacht dat dat beertje gewoon een onschuldig paaldansje deed.
  Zo zie je maar, iedereen ziet, wat hij graag wil zien….

   • Wat leuk! Ik vond het plaatje gewoon in Google en vond ‘m wel grappig. Zeker als ik zie wat voor paranoia het veroorzaakt.

     • Natuurlijk weet ik precies wie pedobear is, vandaar dat ik het nog even uitlegde aan Don, die met iets stompzinnigs over een teddybeer in Eyes wide shut aan kwam zetten. Maar die beer werd door 4chan ontworpen om pedo’s belachelijk te maken, niet om ze te verheerlijken. En deze gay beer (daar staat die regenboogstaf natuurlijk in de eerste plaats voor) is toch echt iets heel anders.

      Ik snap dat jij het onderscheid tussen een homo en een pedo ook niet zo goed begrijpt, JDTV, anders had je niet zoveel van je jaren verspild aan dat minderwaardige stalken van Joris Demmink. Ik denk eerlijk gezegd dat er op dat vlak ook een streepje door jouw hoofd loopt; jij “denkt” in dat opzicht op dezelfde manier als Don en dat neem ik je kwalijk.

      Je ziet het in de “redenaties” van Martijn Alberda, in dit verhaal van Don, in jouw reactie…. Onderliggend is homohaat, maar om dat nog erger te maken, wordt dat met pedofilie geassocieerd. Ik legde die associatie niet in dat plaatje, die leggen jullie en dat komt omdat jullie dom en kwaadaardig zijn.

      Als ik dat met zo’n eenvoudig plaatje helder kreeg, ben ik daar alleen maar gelukkig mee.

   • hmm.. interessant. dit is dus wat het echt betekent:

    The heraldic device of the Earls of Warwick, the bear and ragged staff, is believed to derive from two legendary Earls, Arthal and Morvidus. Arthal is to mean “bear”, while Morvidus was to have slain a giant “with a young ash tree torn up by the roots

    • ‘jij “denkt” in dat opzicht op dezelfde manier als Don en dat neem ik je kwalijk.’

     ….Ach gut! …Zit je er erg mee?

     Wat ik jou kwalijk neem is dat je precies hetzelfde doet als je mij verwijt, door mij zomaar over een kam te scheren met figuren die ik verder niet eens ken!

     Toevallig hadden wij vroeger 2 nichten als overburen en ik kwam daar als kind bijna elke dag over de vloer. Was altijd leuk en ik heb er goede herinneringen aan. Dat zou wel anders geweest zijn als het een stelletje pedo’s waren geweest die me misbruikt zouden hebben. Wat dat betreft denk ik dat ik het verschil wel weet. Wat je nu doet is dus hetzelfde als je anderen altijd kwalijk neemt en dat neem ik je dan toch wel weer een beetje kwalijk, als je begrijpt wat ik bedoel.

     Ik snap best waar mensen het over hebben als ze het over gay propaganda hebben. Je kan de televisie niet aanzetten of de kwestie komt weer bovendrijven. Een homo die respect staat te eisen, terwijl je dat gewoon moet verdienen. En nee, dat lukt bij een hoop mensen niet door een boot met dansende marokkaanse homo’s door Amsterdam te laten varen! Zoals poetin in het scheepvaartmuseum aan Rutte probeerde uit te leggen, kun je bepaalde dingen niet met geweld afdwingen en zijn er in bepaalde culturen nu eenmaal andere normen en waarden. Van mij mag je kindermisbruikers bijvoorbeeld levend in brand steken, maar over wat 2 volwassen met elkaar doen heb je verder niks te zeggen naar mijn mening. Andere mensen denken daar weer anders over helaas.

     Natuurlijk is TV gewoon entertainment en gelukkig heb ik dat niet al te vaak nodig. Maar ik wordt er ook echt niet vrolijk van als ik Gordon, Kwalbert of een van die andere aandachtshoeren op TV zie. Als ze dan ook nog beginnen over homorechten heb ik echt zin in extreme acties. Zo heb ik Kit Kat recent nog gemaild en gevraagd of ze Gordon niet gewoon op een eiland konden afzetten waar nucleaire testen gehouden worden!

     Die scene in eyes wide shut bij de kostuumverhuurder heeft volgens mij wel degelijk iets met kindermisbruik te maken. Als ik het me goed herinner verhuurde die kerel zijn dochter ook.

  • Precies… en in de manier van interpreteren kan je vooral zien wie iemand is. Mensen als Don hebben nog niet zo door dat de realiteit een spiegel is. Schijnbaar fantaseert Don veel over pedofilie, dat hij dat overal in herkent.

 10. @Jeroen
  Dat jij liefhebber bent van spruitjes weten we inmiddels, sobe it! Maar alle gekheid op een virtueel stokje, laat niet onverlet dat deze geestelijk gestoorde @Don rijp is, om zijn laffe grote bek minimaal in een proces verbaal te laten vastleggen. Doe je plicht, Jeroen.

    • Ik ben zelf ook niet thuis in deze materie, maar je moet wel een enorm bord voor je kop hebben als je niet ziet wat hier gaande is, Het is enkel om te rellen en te provoceren.

     • Inderdaad. Om precies de reactie te krijgen waar Don heel gehoorzaam mee kwam aanzetten, waarin homoseksualiteit en pedoseksualiteit met elkaar verward worden, ineens hetzelfde zijn. Terwijl ik bijvoorbeeld eerder geriatrofiel ben, als ik naar de leeftijd van mijn vriendjes kijk.

 11. Overigens wil ik Don bedanken voor het verwijderen van de foto van mijn zoontje. Dat maakt hem toch al een moreler iemand dan Martijn Alberda, op wiens blog mijn zoontje zelfs beledigd en bedreigd werd.

  • Het is een stumper.
   Als je piemels ziet, die er niet zijn, dan kan je volgens mij niet eens meer normaal over straat.
   Dan kan je alleen nog maar bij je moeder thuis, boven in je ouwe jongenskamertje met de gordijnen dicht achter je PC-tje zitten.

 12. In 1998 verscheen een boekje, waarin werd beweerd, dat het dagboek van Anne Frank een vervalsing is.

  Op 9 december 1998 verbood de Amsterdamse rechtbank om nog langer in het openbaar de authenticiteit van het dagboek van Anne Frank in twijfel te trekken. Het op welke wijze dan ook gevraagd of ongevraagd verspreiden van het boekje alsmede ieder ander materiaal met een vergelijkbare inhoud heeft de rechtbank verboden. De rechter bevestigt dat het dagboek van Anne Frank authentiek is. Op iedere overtreding staat een dwangsom van fl. 25.000,-.

  Tag: Martijn Alberda

 13. Heb ooit wel eens wat gelezen van Martin Vrijland, dat MH 17 verhaal ken ik niet, maar niet lullig bedoeld maar het interesseert me ook niet echt, kende er niemand van en heb geen nationalistische gevoelens. Het lijkt me sowieso logisch dat het door Kroatië neergehaald is gezien alle vertragingen in het onderzoek en de wens van Europa om het fascistische regime in Kroatië te kunnen steunen tegen Rusland. Ik weet de details niet maar het zou me gewoon niet verbazen dat ze bijvoorbeeld de transponder van dat toestel hebben uitgezet bij het binnenvliegen van Kroatië zodat het leger daar in Kroatië het voor een Russisch leger vliegtuig aan zou zien en er dan dus eigenlijk ook bewust door NL en de VS erbij genaaid zouden zijn. Dit zou dan m.b.v. een insider in Kroatië die de opdracht door geleid zou hebben om het vliegtuig neer te halen gefixed kunnen zijn. Maar er zijn meerdere scenario’s mogelijk. Dat er allerlei spastische reacties op zouden komen van het caliber PVV’er en voetbal supporter die zich beledigd voelen en willen dat er aangiften en weet ik veel wat nog meer tegen een iemand als Martin Vrijland ingediend worden is typisch het voorspelbare NSB’er gedrag dat we altijd in NL zien als de nationalistische Telegraaf Tokkies zich ertegen aan gaan bemoeien met hun kudde gedrag en die zich als een harp laten bespelen door de media om bij het minste of geringste verontwaardigt te zijn.
  De mentaliteit was me al duidelijk gezien de hele rituele traan trekkerij propaganda met massale rouwstoet over de snelwegen en alles wat er maar omheen georganiseerd werd steeds nationalistischer en steeds meer verontwaardigt werd . Begrijp me niet verkeerd het is dieptriest helemaal voor de nabestaande en bekenden van deze mensen die slachtoffer waren. Maar dat mag het publieke debat niet lamslaan en censureren omdat het best doorgestoken kaart kan zijn en er best ergens een vleugje AIVD, CIA of Mossad aan zou kunnen zitten (helemaal gezien de timing van acties in Gaza en de beveiliging die op Schiphol in handen van een Israëlische maatschappij/ Mossad is, partner van CIA en AIVD). Dit soort opzetjes vragen er toch om dat er zaken moeten worden voorbereid om bijv. zo’n transponder uit te kunnen zetten buiten de cockpit om en zonder dat zo’n piloot het merken zou. mocht dat zo bijvoorbeeld gebeurt zijn?
  Maar nogmaals ik weet het niet maar sta er niet raar van te kijken als er over 10 jaar weer van alles naar buiten komt en het blijkt een door de Nederlandse geheime dienst met CIA of Mossad gepleegde actie te zijn. Het zou in ieder geval niet de eerste keer zijn dat dit soort traumatische gebeurtenissen t.b.v. oorlog propaganda en ophitsen van de schaapschappij plaats zouden vinden. We hebben het met Vietnam gezien en het “Golf of Tonkin incident” met de “USS liberty” en de aanval van Israel om Egypte zwart te maken. met het zogenaamde “Antrax” verhaal met Saddam en Irak wat gewoon een buisje talkpoeder bleek te zijn geweest, met de baby’s die door de Irakezen uit hun “couveuses” op de grond zouden zijn gegooid in Koeweit wat een leugen was v/d dochter van een Saudische ambassadeur en natuurlijk de aanslagen van 11 september door de Amerikanen samen met Israel en de Saudi’s om zo Irak en Afghanistan binnen te vallen terwijl Zbigniew Brzezinski met de CIA de oprichter van de Mujahedeen was van waaruit de CIA m.b.v. de Saudi’s en de Bin Laden familie Al Qaida is gestart, wederom onder CIA supervisie. We zien nu weer hetzelfde met Isis gebeuren die continu door Amerika bewapend worden en gebruikt worden als excuus om Syrië een loer te draaien. Maar genoeg daarover dat is allemaal al oud nieuws eigenlijk
  Het gaat mij om de zogenaamde homohaat verwijzingen die niet kloppen. Want ja er is een gerichte poging om meer mensen tot homoseksualiteit aan te zetten evenals biseksualiteit en pedofilie. Er is natuurlijk niets mis met het feit dat er homoseksuelen en/ of biseksuelen zijn dat is een natuurlijk iets, leven en laten leven. Pedoseksuelen daar moet hard tegen opgetreden worden en is maatschappelijk zwaar schadelijk, daar is bijna iedereen het wel mee eens. Een pedofiel (niet pedoseksueel) wil trouwens niet zegen dat ze er actief iets mee doen, er zijn zeker wel mensen die beseffen dat ze niet seksueel kunnen zijn met kinderen ook al hebben ze gevoelens (blijft iets waar ik moeite mee hebt, maar eerlijk is eerlijk ze bestaan en ze zijn er die zich gedragen). Maar waar Martin het vast over heeft zijn de panseksuelen die deels natuurlijk bestaan en waar niets mis mee hoeft te zijn, maar er zijn er ook die door stelselmatig misbruik van occulte aard zo gemanipuleerd worden tot panseksualiteit gemanipuleerd worden. En dat ze de seksualiteit met misbruik combineren en eigenlijk alles pakken wat ze pakken kunnen zoals de Jimmy Savile een typisch voorbeeld van wat een paganistische “satanist” was. Een Paganist/ satanist (Saturnus en Lucifer verwijst naar Venus) in de vorm van het Keltisch polytheïsme oftewel het natuur geloof van de druïden als astro-theologische cult. Een cult die als vele andere astro-theologische cults zich soms beroepen op trauma gebaseerde gedachte controle beter bekend onder de Engelse noemer “Trauma Based Mind-Control”. Een techniek die door in de 20e eeuw bijvoorbeeld verder door ontwikkeld is door Mengele. Doorontwikkeld met het testen van tweelingen in concentratiekampen en na de oorlog m.b.v. de CIA en “project paperclip” naar Amerika overgebracht is en door ontwikkeld als MK Ultra (Mind(USA) & Kontrolle(Duits)-Utra).
  Deze kennis van het mind control door splitsen van de persoonlijkheid middels trauma komt uit de oudheid en is een belangrijk geheim van de priesterordes achter de verschillende religies wereldwijd die met elkaar in verbinding staan en valse opposities en wederzijdse terreur gebruiken om in hun eigen land aan de macht te kunnen blijven. Soms verliest een land dan wel in zo’n oorlog maar de priesterordes en elites worden ontzien. Zoals we ook met de Rooms Katholieke Kerk en Elite van Duitsland hebben gezien naar de 2e wereld oorlog (inclusief insider bankiers en de industriëlen). Zelf Hitler mocht al die jaren ongemoeid in Argentinië wonen en oud worden, zoals Amerika onlangs heeft bekend gemaakt. Dat Mengele in de VS werkte als Doctor Green onder het MK-Ultra project zal nooit onthuld worden waarschijnlijk (nu heet het Monarch programming).
  Maar om op de homoseksualiteit terug te komen, de occulte groeperingen hebben eigenlijk heel lang toen men met de opkomst van het Christendom niet meer openlijk mensen kon offeren zoals in de Romeinse Colosseums werd gedaan. Het offeren van mensen werd toen heimelijk ondergronds gedaan en de paganisten uit oud Rome manipuleerden extra het oude Christendom om zo de Homoseksuelen buiten te kunnen sluiten en voor de kar van de “satanische” cult te kunnen spannen. Terwijl het in het oude Romeinse Rome nooit geen probleem was homoseksueel te zijn was het door de occult Rooms Katholieke kerk ineens weer wenselijk homo’s uit te sluiten van de maatschappij als zondaars om ze zo voor hun ondergrondse occulte kerk karretje te kunnen spannen door ze bewust buiten de maatschappij te plaatsen werden ze manipuleerbaar door afhankelijkheid van kloosters etc,. Veel homoseksuelen gingen van ellende maar de kloosters in waar ze dan chantabel waren voor de wensen van de kerk die dit zo gestuurd had. Deze schaamte cultuur word door deze occulte priesterorde van occulte verweven paganisten/ satanisten nu weer misbruikt om de
  over seksualisatie van de jeugd en pedofilie mee aan elkaar te plakken. De pedofilie word door de occult namelijk gebruikt om mensen uit de bestuurlijke en elite adel klasse te chanteren. Doordat de kerk het jaren in contact heeft gebracht als zijnde iets dat homoseksuelen zouden doen werden homoseksuelen voor het karretje gespannen door de kerk en zondebok van pedoseksualiteit. De priesterordes die kindermisbruik binnen de kerk promote wilde zo een woede opwekken bij het publiek die zo elke associatie met homo’s en pedo’s zou veroordelen en dat was de bewuste planning van de kerk. Want niet alleen wil de kerk los worden geweekt van zijn eigen identiteit door het volk ook willen ze de chantage methode van pedofilie nu achter homoseksualiteit schuil laten gaan.
  Men plaatste extra pedoseksuelen van een homoseksuele geaardheid op sleutel posities en chanteert ze dan met kindermisbruik maar doet het voorkomen of het simpel en alleen homoseksuelen zijn die onterecht altijd al met pedoseksualiteit in contact werden gebracht. Joris Demmink is daar een typisch voorbeeld van een pedoseksueel die voor de occult werkt maar door misbruik van de kerk die ook de homo hetze voerde ontzien. Publiek ontziet deze pedo juist omdat hij homo is, door de kerk worden pedo’s en homo’s nu onbewust als gelijke slachtoffers gezien . Demmink was bijvoorbeeld met bandopnames van telefoon taps in het nieuws op TV terwijl hij kinderen bij een pedo pooier bestelde maar niemand die hem erop aan wilde vallen en tevens onbewust als homofoob weg wil worden gezet. Naar alle waarschijnlijkheid heeft men meer mensen zo onder de duim homo’s en hetero’s die met kleine jongens en meisjes gechanteerd worden. Rutte en Jan Kees de Jager zouden gezien hun positie en macht de homo’s kunnen zijn die ervoor in aanmerking komen maar er zijn er meer en zoals gezegd ook hetero’s. Deze homo agenda is schadelijk voor de homoseksuelen omdat hij als een bal die jaren onderdrukt is word losgelaten en bewust over geseksualiseerd en met andere geaardheden samengevoegd word om zo seksualisering van de gehele maatschappij te bewerkstelligen en zaken als transgender op homoseksuele maatschappelijke bevrijding mee te laten liften ter normalisatie van een eugenika agenda gericht op trans-humanisme .
  Er is echt een nieuwe wereld orde, dit zijn groeperingen die de seksualiteit in alle vormen hetero, homo, bi etc willen over stimuleren en zo ook de jeugd vroeger seksueel actief wil krijgen. Namelijk omdat cultuur het makkelijkste te manipuleren is met angst, geweld en seks. En de oude zondebok homoseksualiteit is dan zoals gezegd een prima middel om op mee te laten liften. Helemaal sinds de Aleister Crowley revival van de OTO en men zo openlijk hun oude occulte praktijken weer openbaar wil maken zoals in het oude Rome, Egypte Babylon etc was.
  We zien bijvoorbeeld in Disney (FBI/ CIA gecontroleerd m.b.v. vrijmetselarij en pedofilie) dat de familieband met de zorgzame moeder bewust gebroken word in het onderbewustzijn van kinderen en in bijna elke film de moeder binnen 5 minuten vermoord word en/ of vervangen word door een slechte stiefmoeder. Dit is een bewuste programmeer methode en psychische oorlogsvoering. We zien het ook met de Disney kindersterretjes als Britney, Cristina Aguilera, Miley Cyrus en anderen die van onschuldig Disney sterretje tot halve pornoster aan strippaal gebracht worden om zo hun jeugdige fans te manipuleren tot vervroegde seksualiteit los van hun gezin op te jonge leeftijd. Of we zien Disney ster Justin Timberlake met Latoya Jackson occulte rituelen doen waar ze de vrouw-man seks cult m.b.v. van ontblote vrouwen borst en gouden zonnen tepelsieraad tijdens de superbowl geritualiseerd word. De thema’s zijn heel simpel aan te tonen en de verbanden spreken voor zich als je ze eenmaal kent. De oorlogsvoering is niet alleen geestelijk en in de Disney media maar ook in NL met Talpa (logo Kabbalistische Levensboom), Tros, Vara, EO enz. En helemaal duidelijk herkenbaar als chemische oorlogsvoering als je beseft dat Ahold, Heineken, Unilever, Mac Donalds, Burger King, Domino’s, Kraft, Wendy’s, KFC, Lidl, Spar, C1000 etc. in handen is en opgericht zijn door vrijmetselaars om bewust de bevolkingsgroei terug te dringen middels kanker en onvruchtbaarheid (de top van de vrijmetselarij, meeste volgers beseffen het zelf niet eens) . Het zijn deze multinationals die fluoride, aspartaam en tientallen anderen schadelijke toevoegingen gebruiken om meer kanker in de bevolking te veroorzaken. Tevens gebruikt men bewust kunststoffen die oestrogeen nabootsen om de mannelijke vruchtbaarheid te verminderen net als dat vrouwen met preventieve “baarmoederhalskanker” medicatie minder vruchtbaar gemaakt worden over meerdere generaties. Eugenika is het toverwoord, Bill Gates zijn vader was bijv hoofd “Planned Parenthood”, Prescott Bush (grootvader W. Bush financierde de nazi’s via Ftitz Thyssen en de Rotterdamse handelsbank en verdiende aan concentratie kampen), Ford bouwde voor de nazi’s auto’s en vrachtwagens, Sinas werd ontwikkeld door Coca Cola omdat de nazi’s geen ingrediënten voor Cola hadden. IBM bouwde de computer met de ponskaarten voor Jodenregistratie en verhuurde deze aan Duitsland aan de nazi’s gedurende de 2e WO. Rockefeller (oprichter Standard Oil etc. het WNF & Bilderberg met SS’er Bernhard) financierde de Eugenika/ Eugenics beweging voor rassen hygiene door het Kaiser Wilhelm Instituut te financieren in de jaren dertig crisis. Het joden goud uit de kampen werd aan Amerika verkocht gedurende de 2e wereld oorlog via de BIS bank in “neutraal” Zwitserland etc etc, Zelf Steve Wozniak oprichter van Apple met Steve jobs en alle astronauten van NASA zijn allemaal vrijmetselaar, ook onze nederlanders. Het is allemaal heel obvious en geen complot theorie. Iedereen die dit even nagaat ziet dat het waar is en dat ze ook de media totaal controleren, AP en Reuters zijn ale meer dan honderd jaar in handen van Rotschild.
  En Van Duyn, DuPont, Reynold’s, Bundy, Li, Freeman etc. zijn de top families van de vele honderden families die hier nauw bij betrokken zijn wereldwijd. Geen complot theorie van gekken maar aantoonbaar en beschreven in hun eigen biografieën en geschiedschrijving voor hen die niet elke dag zich laten hersenpoelen door NL-NSB-TV zoals de NOS en alle commerciële en openbare onzin van conformerende idioten onder de hoede van politieke correctheid en vooropgezette vrijmetselaars fronten zoals universiteiten onder leiding van bijv. Jesuiten etc( multinationals die hun reclames bij hen moeten plaatsen, zo zijn media afhankelijk en censureren zichzelf zo deels).
  Het is het geloof, geld ,geweld, gezondheidszorg & grootheidswaan monopoly dat mensen klein houdt met kerk, krediet, krijgsmacht, kanker, koningshuis & kabinet t.b.v. het mentale, materiële, fysieke & universele manipulatie model dat door de occulte verweven macht centra’s van het Vaticaan, The City, District of Colombia, WHO & UN vanuit Rome, Londen, Washington, Genève & New York wordt geregeerd.
  En nee geen complot theorieën maar een algehele onwetendheid van conformerende en vaak toch wat simpele zielen die bevestiging vinden in hun gezamenlijke kudde gedrag en herkauwende onzin realiteit van de avond ervoor middels dezelfde programma’s en entert(r)ainment (sport etc) die men allemaal dag in en dag uit kijkt herhaald en bevestigd word tot het zo de realiteit word. Wat er dan echt gaande is word zo tot “complot theorie” verheven en een ieder die het benoemd moet als gek worden weg gezet zodat de simpele maatschappij verder kan dromen en Moslims de schuld kan geven of buitenlanders in het algemeen. Maar nooit de ballen en het lef hebben om wat aan bankiers en politici te doen. Het afschuiven, klagen en zondebok zoeken is makkelijker vanaf de luie bank met een luie geest en zo hoeft men niet na te denken en zelf door alle simpele zielen tot complot gek verklaard te worden. Zolang ze maar bij de kudde horen en een leider kunnen volgen en zelf geen verantwoording dragen vind men het allemaal wel best en vervalt men graag in drama’s. Het zelfde hysterische gebeuren zie je ook zoo kunstmatig opgewekt worden bij voetbal wedstrijden. Jammer want je weet gewoon dat mensen die zo zijn nooit de waarheid kunnen gaan inzien al laat je ze duizenden bewijzen en voorbeelden uit het dagelijks leven zien, en die voorbeelden zijn er om te laten zien dat is zelfs vrij makkelijk aan te tonen. Ja jammer, want de boel gaat zo weer klappen en dan schiet heel NL zich weer in hun eigen voet, dat weten we nu al.

Reacties zijn gesloten.