Walk away – Rock ‘n’ Roll Suicide

Live day-by-day - TLV - Walk away Ziva!

Live day-by-day – TLV – Walk away Ziva!

Mooi, dacht ik een aantal weken geleden, een goed moment om weg te lopen van dat treurige setje psychiatrische patienten dat zich ‘de alternatieve media van Nederland’ noemt. De dag daarvoor had ik gehoord dat ik voor langere tijd naar een onplezierig gebied gestuurd zou worden waar ik geen tijd zou hebben om het onbeduidende gewauwel aan te horen van kansloze steuntrekkers. Walk away Ziva!

Hetzelfde dacht ik toen ik kortgeleden afscheid nam van een vriendin die haar leven iedere dag met een glimlach op het spel zette, maar uiteindelijk onverwacht tijdens een vakantie door de dood werd overmeesterd. Waarom je druk maken over oplichters en fetisjisten met hun gruwelijke fantasiën over de dood van een jong meisje? Waarom verdoe je je tijd met smerige perverts? Walk away, Ziva!

“Hou toch eens op met die idioten van je” riep een vriend gisteravond bijna vertwijfeld terwijl hij verlekkerd naar zijn bord ‘gefilte fish’ zat te kijken en ik hem vertelde dat ik altijd aan Micha Kat moet denken wanneer ik dat ultra-vieze zure gerecht zie en ruik. Dat ik het net zo onbegrijpelijk vind dat mensen ‘gefilte fish’ lekker vinden als dat er mensen zijn die in Micha Kat een heldhaftig leider zien. Het is dezelfde vriend die ik al eens op een shabbat-avond de armoedige roti van Alex Nieuwsbreker had voorgeschoteld. Een ‘moordaanslag’ noemde hij het destijds. “Hou toch op, Ziva, het boeit niemand wat die stumperts doen. Het is dom volk. Nutteloos ook.” En weer nam hij een hap van dat zurige gedrocht op zijn bord. Walk away, Ziva!

zure troep

De Micha Kat onder de gerechten – TLV – Gefilte fish

Toch kon ik het niet laten mijn – bij hem inmiddels welbekende – verbazing te uiten over de nieuwe groteske onzin die Micha Kat weereens in zijn door narcisme geplaagde koppie tot realiteit heeft gebracht: MICHA KAT DAGVAARDT ERIC DONK. Hoe lachwekkend en tegelijk dieptriest ik het vind dat een man die in 2002 nog een uitstekend artikel over klassenjustitie produceerde nu als een sloeber op de bank ligt bij een sociopath met ‘een aardbeienhoofd’ (copyright Nieuwsbreker). Hoe venijnig en destructief psychiatrische aandoeningen kunnen zijn, en hoe deze de patient altijd, indien onbehandeld, weer in de goot laten belanden.

Maar vooral hoe het me verbaast en irriteert dat Micha Kat maar door mag blijven gaan anderen met zijn aandoeningen op te zadelen, te beledigen, te bedreigen, te belasteren en schade toe te brengen. Hoe hij daar zelfs subsidie voor ontvangt middels een ‘toevoeging’ bestemd voor mensen die niet over de financiële middelen beschikken om rechtsbijstand in te huren. Terwijl Micha zich wel kan permitteren om maandenlang door Italië te reizen, veelvuldig tickets van en naar Dublin te kopen, bewust en moedwillig zijn eigen rechtszaken kan saboteren, politieoproepen mag negeren, en schulden niet betaalt of verplichtingen – bijvoorbeeld aan Eric Donk – niet nakomt.

Waarom wordt een dergelijke charlatan niet uit de maatschappij geknipt? Maar vooral waarom doneren mensen nog aan hem? Is dit een soort van Kardashian-effect, maar dan binnen de gemankeerde laag van de maatschappij? Is het verslavend? Is het vastklampen aan een strootje – hoe verrot en kort ook – met de hoop dat het eigen miserabele leven ooit nog beter gaat worden? Is het hopen ook beroemd #micha #kat #demmink te worden? Of is het weglopen van dat onvermijdelijke moment wanneer je je realiseert dat het zo niet langer door kan gaan. Dat het roer om moet, dat de karikatuur van je bestaan de langste tijd heeft gehad. Dat het tijd is voor een nieuwe show? Walk away Ziggy! Rock ‘n’Roll Suicide.

Advertenties

58 thoughts on “Walk away – Rock ‘n’ Roll Suicide

 1. Yes, Ziva! absoluut mee eens. Maar hoewel het gewenste afvoerputje voor Micha nu uit zichzelf lijkt te ontstaan, kan een laatste duw best nuttig zijn. Volgens mij is het einde verhaal met de volledige plotscene, als ik het slagveld en de ruïnes overzie. Micha heeft verder geen reaguurder meer aan zijn kant, Martin mompelt eigenlijk alleen nog maar verdwaasd in zichzelf over zaken waar hij niets van begrijpt, Wim is helemaal naar de klote, Oldenkamp gaf in een tv interview laatst aan te denken over het vinden van een baan, dit is volgens mij het endgame.

  Maar het moet nog duidelijker gemaakt worden dat er geen hoop is, geen bodem om weer van voren af aan te beginnen, dat het allemaal zinloos is. Het moet nog even afgehecht worden zeg maar.

 2. Trouwens, Ziva, mijn broertje heeft deze week serieus aangekondigd dat hij en zijn goyboy Aliyah willen gaan maken. Geef me nog een jaar of vier, dan ben ik ook om. Ze willen heel graag in Naharia gaan wonen, vanwege de Duitse oorsprong en infrastructuur. Is het daar leuk?

  • hmm, Nahariya zou ik niet zo snel kiezen. Te dicht bij de Libanese grens, en er is weinig te doen. Plus, Nederlandse winters met veel regen. Veel toerisme enzo, maar het is niet echt een stad (of gebied) waar je veel ruimte hebt.

   Ik zou eerder kiezen voor het meer centrale gedeelte van Israel. Ra’anana bijvoorbeeld. Seculier, veel Europese moderne invloeden, erg veilig, en veel te doen in de technologische / internet branche. Of ieder andere stad in het centrale gedeelte, of de Sillicon Wadi. Je broertje deed toch ook iets in de technology?

   Daarnaast als hij samen met zijn vriendje naar Israel wil verhuizen, moet hij wel rekening houden dat je eigenlijk alleen in Tel Aviv als gay lekker arm en arm kan rondwandelen of aan het strand kan liggen.

   • Nouja, ik zat lang bij Kirjat Sjmona, daar was het nog erger. Het zit niet in onze genen om onder de indruk te zijn van terrorisme of oorlogsdreiging, geloof ik. Geloof ook niet dat hij veel te doen wil hebben in zijn omgeving, hij woont nu in een heel landelijk Duits plaatsje althans, waar ik het niet uit zou houden. Met dat niet zo gayvriendelijke klimaat in Israel, waarop Tel Aviv de positieve uitzondering vormt ben ik het denk ik wel eens, heb ik ook tegen hem gezegd, maar dat vond hij allemaal onzin. Denkt hij volgens mij veel te rooskleurig over omdat hij sinds kort actief is in een Liberale gemeente met een homoseksuele Rabbijn. In Ra’nana woonde mijn Israelische verloofde trouwens, maar daar zag ik naar mijn smaak teveel dames met pruiken lopen.

    Mijn broertje doet niets met technologie. Hij knapt oldtimers op en taxeert auto’s.

   • Hoe wordt er trouwens in Israel mee omgegaan dat hij en zijn man een burgerlijk huwelijk met elkaar zijn aangegaan? Wordt dat huwelijk erkend?

    • nope, kansloos.

     Wat hij zou moeten onderzoeken is: richt in Duitsland een bedrijf op. Neem zijn partner in dienst van dat bedrijf. Maak Aliyah, richt een dochter van dat bedrijf op in Israel. Stel je partner – die dus in dienst is van het Duitse ‘moederbedrijf’ – aan als belangrijk in die nieuwe Israelische dochter. Detacheer vervolgens vanuit Duitsland je partner naar dat bedrijf en vraag op basis daarvan toestemming om in Israel te wonen en te werken. (of een dergelijke constructie) That done, kruip samen in een appartement en beleef je huwelijk.

     Op basis van een Europees same sex huwelijk krijgt hij niet zomaar een ID om in Israel te wonen en te werken, en vooral ook van bijv gezondheidszorg faciliteiten gebruik te maken.

     Anyway, dat moet je broertje wel even goed uitzoeken.

     • Mijn meneer heet “Rubinstejn”, dus dat zit wel goed 🙂

      even los van Sopropo dan, maar dat krijg je gewoon met die long distance dingen.

 3. En nog wat: als ik het verhaal over dat Israëlische meisje lees, was zij het die door die Nederlandse meisjes gezien werd langs de kant van hun looproute. die zaten nog bij Pauw. Verschrikkelijke situatie, ieder voor zich was het blijkbaar. Gecondoleerd.

  • Thx en Tja, zo zie je maar. Je krijgt de best mogelijke survival trainingen in de wereld, en dan nog , wanneer je die het meest nodig hebt, sterf je. Op vakantie ffs.

 4. Overigens heb ik het uit betrouwbare bron dat er weer een aangifte speelt tegen Martijn Alberda. Van een vrouw, wegens creepy gestalk en bedreigingen.

  • Aarghh, ik had even de hoop dat Martijn zich lekker diep vast zou bijten in zijn quantum onzin en links en rechts donatie-tactische artikeltjes over ISIS zou plaatsen om zijn moslim-doelgroep wat te stimuleren om vooral wat uitdrukking te geven aan de “Zakat”.

   Maar hij kan het niet laten dus.

  • Ziva is weer terug, met David Bowie en ku.nieuws..want dat is het.
   Verschrikkelijk, ik heb er geen woorden voor.

   Nee toch, wat een verrassing, die Martin.
   Je kunt altijd de hoop hebben dat iemand zich gaat aanpassen maar de aard van het beestje blijft.
   Ik kom niet meer door die brij heen die hij produceert, over Van Gogh en dan nog een artikel over Van Gogh, altijd maar weer hetzelfde. Het is een false vlag of hoe ze het ook noemen in plotland.
   Maarre die Martin krijgt toch dalijk geen socio steun meer van de gemeente?

   • *hugs* @ teigertje.

    Van mij mag Martijn best ‘socio steun’ ontvangen in zijn opzet voor een site waar hij warrige verhaaltjes verkoopt aan een ‘vast publiek’. Ik bedoel als je een publiek hebt dat graag doktersromannetjes leest, of dat je een site hebt waar je onzin verkoopt waar mensen toch voor willen betalen. Mij is het gelijk, zolang hij maar geen (individuele) mensen in zijn onzin betrekt en die beschadigt, stalkt of lastigvalt. Ga lekker brabbelen over chaos of perceptiemanagement, maar laat je bloeddorstige fantasietjes voor je profiel op een Japanse porno-site.

    Maar zolang er mensen zijn die aan Martin geld willen overmaken voor onzinnige Ebolapakken, zilverwatertjes, of theorietjes over liefde en ‘de matrix’. Fine by me. Hoop dat hij er miljonair mee wordt. Dat gun ik die sukkels die hier voor betalen wel.

    • Daar heb je zeker gelijk in, sla je slag ->
     Koop en verkleed je als smurf of wordt een smurf, goud schijnt het nu ook goed te doen.

     Maar het is wat anders dat deze nitwit geld opstrijkt van de gemeenschap om allerlei moorden op geheel eigen wijze creatief te onderzoeken waarbij alle middelen geoorloofd zijn. Bovendien zijn er vaak zijn er meer sickos die familie of andersdenkenden gaan lastigvallen op basis van pruttel frutsel schrijfseltjes.

     • True, daarom beperk ik mijn tolerantie ook tot zijn quasi-esoterische geneuzel over chaos, the matrix en wat geo-politiek ‘nietes-gekwek’. Zodra hij – tussen twee lijntjes coke door – weer gaat denken dat hij journalist is en met dat oplichter-masker mensen gaat lastigvallen mag van mij de database over het mislukte bestaan van Martijn weer wagenwijd open en zullen we zien hoeveel plastic lijken uit zijn kast komen rollen: worden zijn moslim-donateurs vast heel vrijgevig van.

  • Volgens mij ben jij dat niet. Jij zou Kut nooit met DT schrijven. Lijkt me meer iets voor een gereformeerde ‘zeep in je mond’ type als Martin Vrijland die covert een extra stukje uit de donatie-markt wil snoepen.

 5. @ Jeroen ze moeten je wel hebben niet? En Ziva wat naar van je vriendin zo jong nog.
  Het is idd jammer dat enige zelfreflectie niet bij de plottertjes aanwezig is, dat zou schelen voor de slachtoffers. Micha voelt allang de bui hangen en komt gewoon niet meer naar Nederland. Het KG tegen Eric is kansloos, vooral omdat 1 van zijn volgers als heeft aangegeven dat het eerst op You Tube stond.

  • Over Dankbaar blijft het mondje dicht, ondanks dat er meer als honderd artikelen op haar blog staan.

   • Ja, heerlijk fascinerend hypocriet is dat van Boudine. Ze zal zich ongetwijfeld helemaal een muisarmpje modereren om alle Vaatstra-vraagtekens van haar kleuterklas uit het zicht te houden. Maar ze houdt vol. Net zo manmoedig als dat ze blijft terugkomen van haar vakantie en stoïcijns blijft door bloggen ondanks dat ze geen kleuter kon vinden die iets liefs over het eerste deel van haar boek kon vertellen. Laat staan dat het besteld werd.

    De hele klassieke geschiedenis herschrijven bleek toch een interpretatie te ver voor deze Zeeuwse BDS-plotter.

 6. @Nieuwsbreker. Ik zag je schamele reactie met iets van je lulletje op mijn geschoren venusheuvel slaan en dan indruk maken. Dat maakte het niet.

  Dit wel: David Bowie die onverwacht ‘Heroes’ zingt op een benefit voor de brandweermannen van zijn Soho wijk in NYC vlak na 9/11.

  “We can be Heroes” “Just for one day.”

 7. Barracuda meldt dat Donk bezig is met een Kat docu, waarin kat als pedo weggezet wordt. Donk gaat hier niet tegen in.
  Beetje vreemd is dat wel….. Als Kat een pedo is en Donk weet/wist dat, waarom zou hij dan altijd zijn mond gehouden hebben, terwijl hij Demmink achtervolgt voor dat “feit”? Als Kat geen pedo is, dan illustreert Donk dat plotters op die manier, zonder bewijs, iemand zwart maken, zoals bij Demmink. Lijkt me dus sterk dat donk dat zal doen, een docu, zou hem zelf namelijk in een verdacht hoekje plaatsen.

 8. Ik heb geen idee waar Barracuda dat vandaan heeft. Er zal zeker wel een docu komen, maar die is er echt niet op gericht om Kat te bashen. De docu zal gewoon het verloop van de tijd dat ik hem gevolgd heb laten zien en dan mag de kijker lekker zelf bepalen wat hij er van denkt.

 9. Koop het NRC van vandaag, want daar staat in de economiebijlage een lang verhaal over het Chipshol debacle van de minderwaardige losers Poot, Rubinstein en Kat, dat goed laat zien dat ze eigenlijk allemaal strafrechtelijk vervolgd zouden moeten worden wegens haatzaaien en doelbewuste smaad- en lastercampagnes. De papieren versie is ook veel langer dan het stukje dat op het internet verscheen.

  http://www.nrcq.nl/2014/11/08/chipshol-huurde-britse-spion-in-om-rijk-en-schiphol-zwart-te-maken

  Zij zijn lang genoeg aan zet geweest. Nu zou de rechtsstaat aan de beurt moeten komen. Dat betekent volgens mij onvermijdelijk dat je dit stel misdadigers van hun bed moet lichten en vastzetten, want met vuil gooien om je economische zin te krijgen is niet hoe we zaken doen in dit land. Ook die oude gek Jan Poot lijkt me nog vitaal genoeg om in detentie te plaatsen.

  De Pootjes lijken trouwens nogal in de financiële sjit te ztten:

  Ze zijn de familie Nefkens nog 42 miljoen euro verschuldigd
  Ze zijn Landinvest nog zo’n 18 miljoen verschuldigd

  Daarnaast hebben ze nu een stuk grond in de aanbieding gedaan dat helemaal niet hun eigendom is, maar van Televerde. Hebben ze geen meerderheidsbelang in, maar hebben ze evengoed op de markt gezet. Gaat ook nog ellende van komen.

  • Zo zo, nog meer dirty laundry.
   Gaat wel lekker zo…

   André Vergeer kwam trouwens nog wat melden tussen de vele reacties bij KLOL:

   “Andre Vergeer zegt:

   @Nieuwsbreker

   Ik reageer hier al een tijdje niet meer omdat er steeds meer onzin-reacties geschreven worden zonder enige inhoud. Trouwens, dat had je zelf ook al geconstateerd.

   Maar nu jij mij er ook in betrekt, zie: http://nieuwsbreker.wordpress.com/2013/10/02/micha-kat-betrapt-op-oplichting-met-harm-bos-stichtings-geld/, voel ik mij toch genoodzaakt om je van repliek te dienen.

   Ten eerste moet je weten dat het de intentie van Harm Bos was om klokkenluiders als Micha Kat en Arend Zeevat financieel te ondersteunen en dat ik de eer kreeg – op voorspraak van Harm – om als penningmeester in het stichtingsbestuur zitting te nemen. Harm heeft die stichting zelf opgericht en betaald en zou bij zijn overlijden een legaat nalaten aan de stichting.

   Ten tweede moet je weten dat Arend Zeevat in die periode maandenlang de gedachte aan ons, Micha en mij, ventileerde dat hij heel erg en vooral persoonlijk in de shit zat en (ook maandenlang) dat hij overwoog om zijn medewerking aan de site ‘Argusoog’ te beëindigen. Dus stoppen wilde met zijn belangrijke en gewaardeerde werk als klokkenluider. Waarop Micha hem voorstelde om er dan een poosje tussenuit te gaan. Niet meer en niet minder. Dat Arend daaruit ook nog eens de conclusie trok dat hij ‘de eer aan zichzelf moest houden’ siert hem maar is gewoon bezijden de waarheid.

   Ten derde zal het je waarschijnlijk verbazen (of juist niet) dat Harm Bos slechts enkele honderden euro’s had gestort op de rekening van de stichting voor de eerste lopende kosten. Waardoor er dus ook geen sprake kan zijn geweest van welke oplichting dan ook. Dat jij dat hebt opgetekend uit de mond van Arend zegt dus meer over Arend dan over Micha.

   Ten vierde zou het je sieren als je voortaan ook bij mij even wederhoor zou toepassen en niet je oren zou laten hangen naar de eerste de beste roddeltante.

   Met vriendelijke groeten, André Vergeer, Zeist.”

 10. @JDTV

  Waar ik wel heel benieuwd naar ben, is hoe je tegen de Demmink zaak aankijkt nu volkomen duidelijk is dat er verder niets over Demmink hardgemaakt kan worden en het van meet af aan niet over pedofilie, maar over geld ging. Hoe voelt dat om al die jaren gemanipuleerd te zijn op je rechtsgevoel door iemand als Kat, zodat Poot over jouw rug zijn miljoentjes binnen kon slepen? Dat je dus stiekem voor het karretje gespannen werd van een belang waar je nooit achter had gestaan als dit van meet af aan duidelijk was geweest?

  • Als het vanaf het begin serieus genomen en goed onderzocht was, zou ik er waarschijnlijk zelfs nooit van gehoord hebben. Al helemaal niet als Wabeke die pornovideo niet aan Krol had gegeven en zo zijn er nog wel een paar scenario’s.

   Maar ja dat is nu eenmaal niet zo. Nadat ik het verhaal van Kat gehoord had bij de radioshow van Adam curry en deze show vervolgens opeens verdween, ben ik een beetje gaan googelen en de boel gaan volgen. Ben ik misleid door al die nieuwsprogramma’s die destijds al over deze zaak bericht hebben?

   Ik weet het niet, maar vindt nog steeds dat dat gedoe met die telefoontaps in o.a. de zaak baybasin onacceptabel is, net zoals een SG die beschuldigt wordt van kindermisbruik. Wat Demmink betreft heb ik nog altijd mijn twijfels. Als ik hem zo zielig zie kijken op dat laatste filmpje uit Rotterdam, kan ik er bijna niet van slapen als ik er aan denk dat hij volledig onschuldig zou zijn. Dat hij weigert om antwoord te geven op de vragen neemt die twijfel helaas grotendeels weer weg!

   Het huidige onderzoek naar Demmink. zal mij ook niet gaan overtuigen vrees ik. Ik heb met een van de getuigen die buiten het huidige onderzoek gehouden word gesproken. Hij is als onbetrouwbaar weggezet door justitie en als je hem ziet zul je denken dat dat ook niet echt verwonderlijk is. Deze persoon heeft me echter een paar opmerkelijke details verteld, waardoor ik zijn verhaal gewoon niet naar het rijk der fabeltjes kan verwijzen. Het is echt een gemiste kans waarmee justitie wat mij betreft weer de indruk wekt dat er wat te verbergen valt of dat ze gewoon prutswerk afleveren.

   Kat viel trouwens al door de mand, toen wij op weg waren naar de getuige waar ik hierboven over schreef. Dat was tijdens een van de eerste acties van de voormalige Joris D Hyve, de website waar JDTV uit voort gekomen is. Alle details kun je straks in het JDTV boek lezen. Ik ging er in het begin van uit dat hij integer en oprecht was en ben wat dat betreft heel erg vaak teleurgesteld.

   Het gaat natuurlijk allemaal helemaal nergens over, maar een van de ergste dingen vind ik dat hij Jeroen de Jager van de NOS opzettelijk valselijk beschuldigt van het doneren van het NOS smoelenboek. Ook hierover zal het ware verhaal in het JDTV boek komen te staan

   Ik heb begrepen dat chipshol iets van 30.000 euro per krantenadvertentie betaalde. Wat dat betreft hebben ze gewoon echt verkeerd geïnvesteerd. De filmpjes van JDTV verdwijnen tenslotte niet als oud papier in de kattenbak. Hoewel ik ook erg teleurgesteld ben in chipshol, heb ik op zich altijd wel sympathie voor hun zaak gehad. Dat gedoe met luchtverkeersleiding was gewoon ook echt onacceptabel en als ik in diezelfde situatie had gezeten was ik ook gaan rellen.

   Bij een ander bedrijfje heb ik ooit wel iets soortgelijks meegemaakt en kon na een lange strijd helaas niet anders dan concluderen, dat de overheid een vieze corrupte smerige bende is. Het is dat ik de middelen niet had, anders zou ik er vandaag nog mee bezig zijn geweest. Niet omdat ik zo koppig ben, maar omdat het gedrag van de overheid de (staats)veiligheid bewust in gevaar brengt. Misschien ben ik wel knettergek dat ik het me zo aantrek, maar ook dat is helaas niet anders!

   Kat heeft over mijn rug flink centen binnen geharkt en me zelfs bestolen, maar daarvoor zal hij uiteindelijk de prijs voor moeten betalen. Zoals we de laatste dagen al op zijn blog kunnen zien draait niet alles om geld. Een reputatie kun je niet kopen!

   Hoewel je het bij mij niet snel voor elkaar krijgt, heb ik nu wel zin om hem eens een schop onder zijn reet te geven. Nu ik Europees gesignaleerd sta als openlijk geweldpleger en crimineel, heb ik toch niets meer te verliezen! 😉

   • @JDTV

    Ja, die aflevering van Curry klonk natuurlijk spannend, maar toonde niets aan. Een goed geoliede PR machine zoals die van de familie Poot kan verder de grootst mogelijke onzin bij journalisten en anderen onder de aandacht brengen. Kwestie van pluggen.

    De pornovideo die Wabeke aan Krol zou hebben gegeven (volgend de oplichter Krol) heeft geen enkele relevantie, want het is geen kinderporno en toont niets aan. Ik bekeek ‘m en blogde er nog over, ook hier op Swapichou.

 11. Er loopt een onderzoek naar demmink. Ik neem aan dat de bovengenoemde zaken daarbij ook aan het licht komen. In dat geval kan het nog wel eens consequenties hebben voor een aantal mensen, lijkt mij.

 12. Jeroen, plotters kennende trekken ze zich er niets van aan dat poot erachter zit, dat is namelijk bijzaak voor hen. Demmink blijft het grote kwaad. Let maar op de reactie van jdtv op je vraag of hij tegen de demmink zaak aankijkt.

 13. Die rat van een Robert Rubinstein probeert er natuurlijk nog wat spin op te zetten en ondanks de inspanningen van stichting de roestige spijker net te doen of ze zich niet op Demmink, maar op de zogenaamde monopoliepositie van Schiphol richtten. Dat komt duidelijk in bovenstaand stukje naar voren en niet in de webversie. Zo probeert Rubinstein zijn gezichtsverlies te minimaliseren, want dan lijkt het net of hij niet completely insane bezig was. Jammer dat het NRC hem daarmee weg laat komen, want het is makkelijk aan te tonen dat het accent toch echt bij Demmink lag.

 14. Wat gewoon de rode draad is bij het olijke duo Dankbaar & Mauritz, het hele Demmink verhaal, de ellende rond de zelfmoord van Anass en ga maar door, dat telkens weer blijkt dat het aan elkaar hangt van de list, oplichting, leugens en bedrog. Ik ben persoonlijk totaal niet geïnteresseerd in het debunken van rare complottheorieën (los van de occulte dan) en lees diagonaal zo’n verhaal over kwantumfysica van Vrijland dat zo debiel in elkaar zit, dat ik het de moeite van het bespreken verder niet waard vind.

  Maar als ik Micha dan weer doodleuk een rechter bij wie hij voor het hekje moet komen op zijn site zie belasteren, op basis van lidmaatschap van een vereniging, zie ik weer dat die grens overschreden wordt.

 15. Aan de ene kant fascineert het mij. De reden dat ik die crap lees en af en toe hier of bij Barracuda reageer. Aan de andere kant kan ik ook goed zonder en dan is dat gekke plotterwereldje voor mij ook meteen ver weg. Kom het niet tegen in real life.

  Maar wat wel erg is; Zat ten tijde van de roestige spijker hearings met wat maten in de kroeg. De MSM berichtte toen ook over de verhoren (oa Saskia Belleman twitter maar ook in de krant. Eén van mijn maten -die dit dus helemaal niet volgt, ver van zijn bed- was dus oprecht kwaad / verbaasd en vond het heel erg dat zo’n top ambtenaar zomaar weg kon komen met die pedofilie.

  Gelukkig kon ik hem toen de nuances bijbrengen die ie -toen niet- in de MSM niet tegenkwam. Het is geen domme gozer, kan prima voor zichzelf denken, misschien had ie wat te veel bier op…., maar ik ben toch blij dat ik hem “wakker” gemaakt heb.

  Kijk, en dat is dus wel de realiteit waar Demmink dus dagelijks mee te maken heeft, als ie bijv boodschappen doet in de Albert Heijn. Hij heeft een bekende / karakteristieke kop, kan niet anders of hij wordt aangestaard / genegeerd / verwenst.. etc.. Dat moet wat met je doen. Niet alleen door Haagse Tokkies, maar er zijn dus ook ontwikkelde mensen die ergens denken: “waar rook is, is vuur” etc.

  En dat alles ingestoken door een miljoenen verslindende lastercampagne door Poot en Kat. Dat kan en mag imo niet ongestraft blijven.

  En dan komt er in het verhaal ook nog een egotrippende – frauderende ex-gaykrant directeur voor, die vooral veel baad heeft bij zoveel mogelijk mist en onduidelijkheid omdat zijn eigen shit dan ondersneeuwt.

  Maar het is goed voor Demmink maar ook voor de Nederlandse rechtstaat dat het tij lijkt te keren voor Demmink. Hij had het zelf niet beter kunnen zeggen (nu met de winter in aantocht); “Het zijn verplichte figuren die geschaatst moeten worden.

  • Nou zeker. ik doe als “externe” veel opdrachten bij grote energiebedrijven, overheden etc en de hoeveelheid “Yasmina Haifies” die ik tegenkwam is gewoon schrikbarend

Reacties zijn gesloten.