De “geheime” agenda van Hans Mauritz

Reactie Hans Mauritz

DONGEN vrijdag 17 oktober 2014 – Wim Dankbaar (foto), co-auteur van ‘Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra’, heeft op zijn website ongemeen fel uitgehaald naar zijn uitgever Novio Media alsmede naar zijn mede-auteur Hans Mauritz. De werkelijke reden achter deze smadelijke en in alle opzichten volstrekt onware publicatie op de site van Dankbaar zal middels een over all-reactie van de uitgever als wel van Mauritz zelf worden gepubliceerd op deze website en middels een persbericht worden uiteengezet. Op dit moment is de uitgever alswel Mauritz in overleg met haar advocaat om de groteske schade en onrechtmatige daad jegens de uitgever en jegens Mauritz in kaart te brengen. Eerst dan zal gepaste actie volgen.  Novio Media Uitgevers betreurt de huidige gang van zaken en zal ondanks deze ontwikkelingen medio november vanuit haar positie als uitgever overgaan tot de uitrol van het eerder aangekondigde (marketing) Plan B waarbij de landelijke media niet langer om de inhoud van het boek heen kunnen. Gelijktijdig met de geplande acties verschijnt de derde druk in een aanzienlijke oplage. Een uitgave die geheel zal zijn aaangepast aan de actualiteit, de inhoudelijkheid van Plan B, alle ontwikkelingen na verschijning van de eerste druk en de werkelijke reden van Dankbaar’s huidige acties welke hij tot zelfbehoud tot dusver angstvallig onder de pet heeft gehouden. Alle ‘volgers’ en betrokkenen zullen per e-mail op de hoogte worden gebracht. Wilt u ook geinformeerd blijven? Mail dan naar Info@Novio-Media.nl en u ontvnagt steeds de nieuwste updates. Over enkele dagen vindt u op deze site verdere informatie als aangekondigd.

overgenomen vanaf site Mauritz inclusief slordige tekst!! Tip van teigertje: ga eens lekker op de koffie bij Henk Krol, jullie passen wel bij elkaar.

update 16 oktober 2014
Geen woord teveel gezegd zoals nu blijkt uit de laatste ontwikkelingen.
http://rechtiskrom.wordpress.com/2014/10/16/breuk-met-hans-mauritz/.

9 thoughts on “De “geheime” agenda van Hans Mauritz

 1. Toch nog een aardige ontknoping, allemaal nog net wat erger en sappiger dan ik gedacht had. Wat zou het mooi zijn als Wim nu aangifte doet tegen zijn parasiet, en wanneer Mauritz wordt veroordeeld, Wim voor de camera moet toegeven dat het rechterlijke systeem nog zo slecht niet is. Gaat ie nu eindelijk een zaak winnen ? Respect voor Wim zijn openheid over de geldperikelen met Hans, maar het spreekt nou niet bepaald in zijn voordeel. Hoe stom kan je zijn als je zoveel geld uit handen geeft zonder de controle daarover te houden ? Als je je zolang aan het lijntje laat houden, dan ben je echt dom. Wim die altijd zo graag zegt: “de moord op Marianne is slechts een bijzaak, het gaat mij om aan te tonen hoe rot het OM, justitie enz is”. Deze strijd tegen justitie maakt hem zo blind dat hij grote bedragen over maakt zolang hem maar gouden bergen beloofd worden richting het walhalla van het aantonen hoe corrupt het rechterlijke systeem in Nederland is. Hans heeft zich waarschijnlijk kostelijk vermaakt met Wim zijn geld, en naar het zijn buikje laat aanzien in de betere restaurant heeft vertoefd. Dat siert dan zo’n bandiet als J.Hans Mauritz, dat ie het op klassieke wijze invult, zelfs nog probeert een kredietje te regelen op de gezamelijke rekening, how juicy can a story be ? Wim blijft ogenschijnlijk kalm, en heeft vermoedelijk de tijd genomen de laatste tijd een en ander te verwerken en mogelijk de nodige verwensingen van zijn vrouw gekregen, die dat geld liever aan een caribean cruise had besteed. Wat dan ook nog wel voor Wim pleit is dat ie echt even geknakt lijkt, diep geraakt, als iemand die serieus in zijn zaak gelooft. “Dat er ergens iets niet klopt, het moet zo zijn, want ik heb altijd gelijk, en zelfs als ik niet gelijk heb, dan creeer ik mijn eigen werkelijkheid. Want ik geloof er in”. Wim rept al wel moedig over een nieuw boek, want het vorige was toch niet helemaal goed, dit keer komt de echte waarheid. Dat vraagt om een nieuwe financiering. Wel nog even eerst met mijn vrouw overleggen dit keer …

 2. Dan zullen die drie figuren, die een kluisverklaring hebben afgelegd, hun beloofde geld ook wel nooit gekregen hebben.

  • Ik denk dat juist daar WEL geld naar toe is gegaan (voor een (ex-) asielzoeker is bijv 5.000 euri best een lekker bedrag, dan zet je wel je krabbel onder een gedicteerde tekst van Mauritz….. Vandaar ook dat je als asielzoeker anonimiteit afdwingt; Als het uitkomt, wil je er liever niet op aangesproken worden.

   Maar waarom zou je überhaupt een verklaring afleggen bij de notaris waarin je afdwingt dat je anoniem wenst te blijven?!?!? Op jouw verklaring wordt vervolgens een heel hoofdstuk in een boek gebaseerd. In het hypothetische geval dat de Nederlandse overheid zegt: “Oké Dankbaar, jij je zin, geef hier dat boek, we zullen er nog eens naar de zaak vaatstra kijken. Zeg Dankbaar: we willen graag de originele kluisverklaringen zien en in gesprek met je getuigen. kun je ons de identiteit geven?”

   Zie hier de discrepantie in het verhaal. Het moet Dankbaar toch inmiddels ook wel duidelijk zijn dat de kluisverklaringen zijn ingestoken door Mauritz en nergens op slaan?. Hij heeft hetzelfde geflikt bij de oordopjesmoord. Het is een patroon.

   Die hobbel moet Dankbaar nog even nemen.

 3. En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat Mauritz executeur testamentair is van Gé Oomen. Het internet staat vol met frauduleuze verhalen over Mauritz.

  Had Dankbaar toch ook kunnen weten / lezen? Ze hebben elkaar vast gevonden in hun afkeer van Peter R.

Reacties zijn gesloten.