LOL met Micha Kat..geen commentaar

 

I would like to talk to chief, yes. Is it clear or am I not clear!!
Stank you, bye bye.

Oh yes and I work for The New York Times, I am Jack, I repeat Jack.
You behavior is very strange..I stink so..

en zo lalt Micha maar door en door…
Morgen weer een ander filmpje…mensen, u weet waar u moet storten voor deze staaltjes van uitstekende journalistiek.

Please help him, he beg you!!

15 thoughts on “LOL met Micha Kat..geen commentaar

  1. Net wanneer je denkt dat Kat zich niet belachelijker kan maken doet hij het toch!! En nu trots zijn dat hij op heel veel (complot)sites genoemd wordt!! Jaaaa…je moment of fame is dan toch daar…totdat ze zijn angst voor zowat alles en iedereen ontdekken en dat uiteraard hij DE PROFEET is en bijna God en wie hem aanvalt zelf ten prooi zal vallen aan de toorn van…ehhh wie?? En of je toch nog ff wil storten want tja, ondanks dat hij dus zeer geliefd is en profetisch moet hij toch bedelen voor wat centjes om weer een kotsartikel het internet op te gooien….pffff….

  2. Ik las wel eens verhalen over de geesten van doden die nog op aarde ronddolen omdat ze niet doorhebben dat ze eigenlijk overleden zijn. Daar doet Micha me een beetje aan denken.

  3. haha, Ik was laatst borrelen met een maat. Kwam het gesprek op Kat en conspiracy en dat soort dingen. Hij had het al een paar jaar niet gevolgd, vertelde hem in een nut shell de laatste stand van zaken.

    Dat Kat al die tijd geld kreeg van Poot, wist ie niet. Maar nu ie het weet, is Kat ook voor hem definitief van zijn conspiracy-voetstuk gevallen. Nu blijkt dat het ordinaire Demmink-bashen al die jaren is ingegeven door een maandelijkse toelage van Poot sr.

  4. Misschien dat we binnenkort horen dat hij voorgoed naar Duitsland is verhuisd en daar zijn heil gaat zoeken??

  5. Micha laat in zijn laatste stukje weer zien enorme homofoob en vrijgezellofoob te zijn, want als je niet getrouwd bent of openlijk vrijt ben je of homo en/of pedo. Tuurlijk Micha, we horen ook niks over jouw priveleven, ben jij dan ook meteen pedo??

Reacties zijn gesloten.