Holocaustontkenning

heil-martijn

Heil Martijn!

Hoe kan het dat Martin Vrijland (Martijn Alberda) aan de lopende band misdrijven kan plegen, nabestaanden van dode kinderen stalken en chanteren, zonder toestemming filmopnames van mensen maken, liegen, bedriegen en manipuleren zonder daar een moment voor bestraft te worden? Nu bagatelliseert / ontkent hij de holocaust weer eens, wat volgens de artikelen 137c en 137e van het Wetboek van Strafrecht gewoon strafbaar is. Komt hij ermee weg? Jazeker. Zijn blog wordt in dit prachtland zelfs gefinancierd door de sociale dienst.

Martijn denkt zich op de hem zo welbekende gluiperige wijze in te kunnen dekken tegen vervolging door zinsnedes als “volgens de documentairemaker” te gebruiken, maar uit de conclusies van zijn stuk blijkt ondubbelzinnig dat hij de opvattingen van deze documentairemaker deelt. Waarom wel het zwaaien met ISIS vlaggen vervolgen en niet dit soort misdadige bagger?

Terwijl de menselijke restanten daar dus de grond uitsteken. Lees dit uitstekende stuk van Vrij Nederland voor meer details. Maar zulke debiele onzin kan natuurlijk niet onweersproken blijven. Laten we daarom zijn “argumenten” afgaan:

Martijn schrijft:

De getuige die verantwoordelijk was voor de afvoer van de lichamen beweerde dat er 4 lichamen gelijktijdig verbrand werden in 1 oven. De documentaire laat zien dat dit feitelijk helemaal niet past (zie ook de foto hieronder).

Het ontgaat Martijn schijnbaar dat die lichamen ook bovenop elkaar gelegd kunnen zijn. Dat is goed mogelijk kijkend naar de hoogte van die verbrandingsovens. Daarnaast werd het grootste deel van de mensen die in Sobibor vergast werden niet gecremeerd, maar in massagraven gegooid. Hier kan je nog overblijfselen van de massagraven zien, met botresten enzo. en hier nog wat meer uitleg over die massagraven

Daarnaast stelt diezelfde getuige dat een lichaam in 30 tot 40 minuten verbrandt. Onderstaande documentaire laat echter zien dat zelfs hypermoderne verbrandingsovens meer dan een uur voor een crematie nodig hebben. De logistiek van het hele proces na de vergassing zou dus volgens de documentairemaker niet kloppen.

Die documentairemaker zat er dan ook naast en zette de getallen van een normaal crematorium af tegen de verbrandingsinstallatie zoals die in vernietigingskampen (pas later in de oorlog ook Sobibor) werd gebruikt. Hier wordt dit onzinverhaal afdoende gedebunked:

The “crematoriums” in the camps are more properly “incinerators”. In these facilities the furnaces are coal or coke fired and are kept running at a high temperature all of the time. There is no need to start the heating process for every corpse. The bodies are fed into the furnace one after another – and often several corpses at one time. The design of these incinerators allow the bones and ashes of the corpses to drop through a chute of sorts where they can be recovered with shovels and tongs by the workers. There is no effort to separate the remains of one corpse from another. Such a continuous incinerating process is identical to the one used in modern Continual Burn Incinerators.”

Dan gaat het dus veel sneller, met van die “incinerators”. Ook schrijft Martijn:

Het idee dat slechts een kleine houten deur de paar duizend joden tegen moest houden is volgens de documentairemaker zeer discutabel. Het Heizelstadion drama heeft wel aangetoond dat een paar duizend man een betonnen muur om kunnen drukken in blinde paniek.

Deze mensen werden in Sobibor vergast met koolstofmonoxide, uitlaatgassen. Martijn kan wel genieten van de blinde paniek die hij voor zich ziet, zoals hij al eerder genoot van kinderlijkjes, maar de waarheid is dat het gegil al snel verstomde, want een van de eerste symptomen voor de dood optreedt zijn duizeligheid en vermoeidheid, gevolgd door bewusteloosheid. Dan heb je weinig energie om nog te proberen een deur in te trappen. Daarnaast waren die deuren alleen in de eerste periode van hout, de offertes van de firma Auert, voor metalen deuren met rubberen randen om het gas binnen te houden waarmee die houten deuren vervangen werden, bestaan nog steeds:

“Plans from the Berlin firm, Auert, still exist for “the iron doors with their rubber packing [that] could be securely bolted.” If Cole was observing the original wooden barracks, they were obviously modified later for different use, which could explain the window and lack of locks.”

Natuurlijk mogen we niet gaan denken dat de Holocaust de grootste propagandaleugen van de vorige eeuw is of noodzakelijk was om de staat Israël te kunnen vestigen. Ik ben toch erg benieuwd naar de logistieke analyse van de vergassingen in Sobibor en ook of er überhaupt Zyklon B sporen in de stenen van de gaskamers gevonden wordt.

vergassingstruckVolkomen ongeïnformeerd, want er werd dus niemand met Zyklon-b vergast in Sobibor. Die werden met uitlaatgassen van grote dieselmotoren om het leven gebracht. Daarnaast was de staat Israel er ook wel zonder holocaust gekomen, als je bedenkt dat de Balfour declaration al in 1917 geschreven werd.

Ik vind het kortom de hoogste tijd dat er eens vanuit de overheid ingegrepen gaat worden op de misdrijven die Martijn Alberda pleegt. aan dit misdadige soort bagger hoeven burgers niet blootgesteld te worden en dat heeft verder niets met de vrijheid van meningsuiting te maken.

30 thoughts on “Holocaustontkenning

 1. Goed stuk, met als kanttekening dat ik het oneens ben met je conclusie dat Vrijland niet het recht heeft de Holocaust te ontkennen. Dat lijkt me juist álles met de vrijheid van meningsuiting te maken te hebben. Prima stukje debunking verder.

  Ik maak van de gelegenheid gebruik even te wijzen op de site Holocaust Controversies. Beste mij bekende debunk-site.

 2. Nou, volgens wet en jurisprudentie heeft hij dat recht toch echt niet. Valt onder discriminatie. Op de Wiki over holocaustontkenning staat althans:

  In België en Nederland is het bagatelliseren, ontkennen of goedpraten van de Holocaust verboden. In Nederland heeft de Hoge Raad in 1995 (in de zaak tegen Siegfried Verbeke) bepaald dat Holocaustontkenning valt onder het discriminatieverbod en dus strafbaar is volgens de artikelen 137c en 137e van het Wetboek van Strafrecht. Regelmatig wordt door het Meldpunt Discriminatie Internet tegen bepaalde uitingen van revisionisme op internet opgetreden.”

  Het Verbeke arrest dus.

 3. Justitie mag het dan wel laten afweten, maar what goes around comes around.
  En dat kan wel eens harder aankomen dan een weekje schoffelen.

 4. @Jeroen
  Mijn complimenten voor je creativiteit, Je hebt van Martin een hele foute smurf gemaakt! Wat hij natuurlijk ook is maar dat terzijde..

  Hij heeft overigens naar eigen zeggen een soort van aanvullende uitkering (BBZ), die binnenkort op is, een soort van extra krediet voor mensen met een plan. ??
  Hier schrijft hij er wat over.

 5. Nog iemand de laatste stupiditeiten van Micha Kat gelezen?? Jonge jonge…die man wordt met de minuut gekker….

 6. Slaafnl is zelfs not amused, zo te zien in de reaguursels bij mafkat…. Wat een mafketel is dat toch, zeg. Uit het niets schreeuwen dat het opgezet is, zonder enig bewijs…. Totaal de weg kwijt!

 7. Overigens is Martijn nog te dom om zelfs maar het revisionistische standpunt weer te kunnen geven. Die hebben afzonderlijke kutverhaaltjes over de massagraven, verbrandingsinstallaties en koolmonoxide vergiftiging in Sobibor, waar hij nog niet eens van op de hoogte was. Wat daaruit blijkt is dat hij het onderwerp eigenlijk niet bestudeerde, maar ongehinderd door enige kennis van zaken zin had om de holocaust te gaan zitten ontkennen. Het gaat hem om het effect, de aandacht, niet dat hij er serieuze of doordachte opvattingen over heeft.

  Kan iemand misschien op zijn hoofd schijten, zodat hij wat perspectief krijgt?

 8. Een historicus mag en moet elk thema aanroeren en aan onderzoek onderwerpen. Dat is zelfs zijn plicht. Pyt van der Galiën maakt om deze reden juist een grote denkfout door een beroep te doen op de vrijheid van meningsuiting. Als je aantoonbaar laakbaar te werk gaat dient dat, in een geval als dit, niet straffeloos te mogen plaatsvinden.
  Voor het gemak verwijs ik ook nog maar eens naar de documentaire Shoah, van Claude Lanzmann. Iedereen, maar dan ook werkelijk iedereen die durft te reppen over de holocaust dient deze film gezien te hebben. Anders zou hij of zij er het zwijgen toe moeten doen.

  • Martijn Alberda is dan ook geen historicus. Hij is helemaal niks.
   De laatste keer, dat hij gewerkt heeft, jaren geleden, verkocht hij notabene industriële ovens.

   Bij de wee.
   De volgende keer dat hij gaat werken, ik voorspel het maar alvast, gaat hij failliet en blijft hij met 2500 onverkochte Ebolapakken zitten, nooit gedragen, nieuw in doos.

 9. Zie het wat te laat. Achter de link “liegen, bedriegen en manipuleren” gaat iemand schuil die deze zaken als geen ander beoefend. Waarvan akte.

 10. Hahaha, maar die webshop is niet van Martijn zelf, dus dat worden een paar rotcenten bovenop iedere verkoop.

 11. Micha in overdrive mensen, oftewel hij krijgt (alweer) een psychotische aanval. Nu is de Twilight Zone Monstertruck de grote false flag en Micha krijgt alweer geen aandacht, hoe durven ze bij de msm??? Zucht….zal wel weer een nieuw stuk geven op Barracuda en hier…

  • Dat is dus echt domme luiheid. Dan ben je echt door je plotteronderwerpen heen… Stond Demmink niet toevallig in Haaksbergen op de camping 😉

   Haaksbergen? –> Tragisch ongeluk –> zwarte pieten over de verantwoordelijkheid –> aanscherpen (vergunning)regels voor de toekomst –> rechtzaak over deze specifieke gebeurtenis –> smartengeld / claims worden geregeld –> case closed.

   Meer valt er niet over te zeggen.

 12. Is die Holocaust-onkenning van Vrijland niet gewoon een verkapte toenadering tot Micha Kat? Hadden we nog niet gezien bij Vrijland, was niet één van zijn plotter-stokpaardjes.

  Binnenkort bij KLOL ook reclame voor prepperstuf en ebola maatpakken 😉

 13. Raar dat er nog niemand is begonnen over de tegenstrijdigheden in de verklaring van een Sobibor overlevende die deze week op tv te zien was.

 14. De politie neemt over het algemeen pas (serieus) aangiftes op als er een persoonlijk belang is gediend in de aangifte. Dan kan justitie tot vervolging over gaan en, in tegenstelling tot bijvoorbeeld het Wilders-proces, is in dit geval wel degelijk een veroordeling te verwachten. Daarover is al het een en ander in voorbereiding en er is al juridisch naar gekeken. Eigenlijk is dat nog het enige waar justitie op zit te wachten, en ik kan u uit betrouwbare bron verzekeren dat de bereidheid bij de instanties zeer zeker aanwezig is. Dit heerschap gaat veel te ver en ook juridisch gezien is dat in dit geval zo en vormt hij daarin ook een bedreiging voor de samenleving (Jeroen heeft daarin gelijk). Hij is, in tegenstelling tot wat velen misschien verwachten, zeker aan te pakken. Daarvoor is het echter wel nodig dat vooral direct betrokkenen, bijvoorbeeld bij de MH17 ramp aangifte doen tegen deze Martijn,( edit: geen verdere persoonlijke gegevens op dit blog) alias Martin Vrijland. Bij deze doe ik dan ook een oproep om toch vooral wel aangifte te doen tegen dit heerschap, zodat justitie tot vervolging en uiteindelijk veroordeling kan overgaan. Ik kan begrijpen dat uw hoofd daar helemaal niet naar staat, maar besteed het dan uit aan een kennis of vriend (via een machtiging) en doe het niet alleen voor uzelf, maar ook voor het algemeen belang. Er zijn veel namelijk veel mensen die hier last van hebben en over klagen. Kortom: Doe aangifte!

 15. Ik ben het met @Jeroen eens dat @Pyt te ver doorschiet in zijn – overigens terechte – verdediging van het recht ‘vrijheid van meningsuiting’. Het ‘recht’ is immers te zijn en te denken zoals je wilt of bent, het is niet een vrijbrief om te kwetsen. Persoonlijk ben ik daar een groot voorstander van, en heb daarom ook heel weinig problemen met expliciet fascistische of nationaal-socialistisch gedachtegoed zoals frissekijk.info (het vroegere anderekijk.info van Professor). That is, zolang de ‘Professor’ zich houdt aan de zuiverheid van zijn betoog en filosofie (incl argumenten), en zich niet verlaagt door effect of dom gereutel zoals: “Bankiers zijn stom, Bankiers zijn Zionisten, Zionisten zijn Joden, dus Joden zijn stom”. Zelf heb ik geen problemen met het lezen of luisteren naar argumenten die 180 graden tegen die van mijzelf staan, ook al zal ik ze – indien nodig – met een wapen in mijn handen bestrijden. Dat, voor mij, betekent vrijheid van meningsuiting.

  Niet te vergelijken met sufkoppen zoals Martin Vrijland/Martijn Alberda die ‘holocaust-ontkenning’ inderdaad opschrijven om het effect en de traffic. Dat is doelbewust iemand of een groep kwetsen, beledigen of belasteren om er zelf beter van te worden. En dat heeft helemaal niets met ‘vrijheid van meningsuiting’ te maken. Dat is naast walgelijk, discriminerend gedrag, en dus strafbaar. Bovendien is het opruien op een manier dat bepaalde bevolkingsgroepen ‘in gevaar’ kunnen komen. Lijkt me een extra argument om het strafbaar te stellen, vooral wanneer je het doet voor persoonlijk (commercieel) gewin.

  Met andere woorden: Vrijheid van meningsuiting is geen oneindig rekbaar begrip. Het is vooral de context waarbinnen van dit recht gebruikgemaakt wordt dat bepaalt of iets toelaatbaar is of niet. In dat kader is het roepen om politiek gewin van “Minder, minder, minder” mbt Marokkanen in Nederland wat mij betreft net zo strafbaar als het ontkennen van de Holocaust door een Micha Kat of Martin Vrijland.

 16. Geruststelling; 1 complotter heeft de makkelijkste weg gekozen, namelijk opgeven. Wim Dankbaar zet zijn hoger beroep niet door, omdat het hem te veel geld zou gaan kosten en zijn “naam toch niet gezuiverd zou worden door de corrupte rechtspraak”. Prima, 1 down, many to go….eerst maar eens Micha en Martin wegkrijgen.

  • Opmerkelijk, want ‘opgeven’ is niet één van Wim’s sterke kanten. Daarnaast zou het hoger beroep PR-technisch weer leven in het boek kunnen blazen. Dankbaar schrijft kennelijk zijn verlies op het project Vaatstra. Daarover zullen we van hem nooit meer iets horen, inclusief zijn samenwerking met advertentieverkoper Mauritz.

   Micha Kat loopt – ook al heeft hij meer dan 9 levens – op zijn laatste benen. Ook al saboteert hij nog zo zijn eigen (strafrechtelijke) ondergang Micha is pas 50 jaar, dus voor zijn dood ligt hij echt wel in de goot. Kan hij daarna alsnog naar de gevangenis of de kliniek.

   Martin is een ander verhaal. Die mag tot eind november doorbrallen op zijn weblog en zich journalist noemen. Daarna is het over met de sociale dienst pret. Martijn geniet zichtbaar van de status die hij heeft bij zijn publiek, maar uiteindelijk kiest hij toch voor geld. Bovendien is Martijn lui en mede daardoor niet origineel. Hij parasiteert op de waan van de dag: een vliegtuigramp, een terreurgroep, een ongeluk, het te vroeg geboren kalf. Whatever. Dat gaat heel snel vervelen. Het zal even duren voor hij stopt na het wegens mislukt eindigen van zijn BZZ-uitkering, maar een stukje “hey, zijn er dit jaar minder Israelische hommels in de tuin?” zal je hem in 2015 niet zien schrijven. Inshallah.

  • Geen woord trouwens van Wim, over hoe het met zijn boezemvriend Hans gaat.

   Het is zwaar stront tussen die twee.

 17. Wat een enorm slap lulverhaal weer.
  Wim, het grote slachtoffer van justitie.
  Wim kan er allemaal niks aan doen want waarom zouden ze hem vrijspreken, dat staat gelijk aan toegeven dat de moord niet door Jasper gepleegd is.
  Dus Wim heeft gelijk zegt Wim, maar Wim krijgt geen gelijk..zegt Wim

  Joehoe………waar liggen de tissues? Het is toch om te janken, al dat onrecht.

  En wat nu te doen met al die Boekjes Wim? Moeten die nu niet eens met discount verkocht worden of ga je ze opstoken?

 18. Ik vind Wim een type van het laagste allooi. Sommigen van jullie zullen Kat lager plaatsen, maar ik Wim.

  In Kat -hoe fout ie ook is- kun je nog een psychotische clown herkennen. Had ie ooit in zijn leven de juiste afslag genomen, was ie misschien wel een succesvolle stand-up comedian geworden. Mag je Holocaust-grapjes maken, maar dan heet het “kunst”.

  Ik heb het stuk net op de site van Wim gelezen… wat een lafaard en wat een gelul weer. “Op advies van mijn advocaat” tuurlijk zal best, maar dat is dan voor het eerst dat hij het advies van zijn advocaat opvolgt. We zullen het nooit precies weten (discretie tussen Dankbaar en zijn advocaat) maar kan een andere jurist even gaten schieten in zijn lulverhaal? Helaas zal een OvJ nu niet gelegenheid hebben om er op te schieten.

  En ja natuurlijk…. Wim houdt zich weer eens niet aan zijn woord…. van de zogenaamde anonieme getuigen mag nu gewoon de naam genoemd worden. De namen had ie best even weg kunnen halen toen ie bedacht dat ie zijn verdedigingstekst op zijn blog ging zetten. Bij Wim weet je dat je identiteit altijd ooit op straat komt te liggen.

  Maar Wim, geef nou gewoon eens antwoord HOE je precies aan die “kluisverklaringen” bent gekomen? Geef nou gewoon toe dat jouw zogenaamde “granieten” bewijs er pas kwam toen je buddy Mauritz zich er mee ging bemoeien. Vreemd he…. En hoeveel geld heb je moeten schuiven?, jullie zullen toch wel “onkosten” vergoed hebben? Heb je je nooit afgevraagd waarom deze getuigen nooit via andere kanalen de media hebben gezocht? Waarom zouden ze juist met jou willen praten? En nou niet aankomen met dat dat is omdat de Nederlandse autoriteiten allemaal corrupt zijn oid. Dat is onzin, weet je best. Anders was jouw leven allang veel moeilijker gemaakt (en had Kat allang een “ongeluk” gekregen). Wees blij dat je niet blogt in het Rusland van 2014..

  Ik heb het al eens zelf geschreven, Dankbaar is met Mauritz van de regen in de drup terecht gekomen. Gelukkig voor Dankbaar kiest ie nu zelf eieren voor zijn geld.

  ruim 10.000 stuks verkocht….. tjonge… 1e druk 560 2e druk 6.000 en allebei nog te bestellen. Bij het superverkoopkanaal Bol.com zelfs nog de eerste druk. En natuurlijk zelf een hoop weggegeven, niet in de laatste plaats in het Friese dorp.

  Of heeft dankbaar die aantallen van Mauritz ;-).. Oppoetsen van aantallen….. waar heb ik dat deze week al meer gehoord….. Mauritz = Krol. 😉

Reacties zijn gesloten.