Anti Sharia verklaring

Vandaag komt  Geert Wilders met een wetsvoorstel.
Na de inleiding van afgelopen maandag toen het over zwarte piet ging, en enige tijd geleden de ouderen kwam de jokerkaart, een wetsvoorstel voor een anti sharia verklaring. De bedoeling van Geert Wilders is dat iedere Nederlander met een paspoort uit een islamitisch land een verklaring moet tekenen dat hij anti sharia is.

Natuurlijk gaat het niet om zwarte piet of de ouderen, Wilders wil enkel meesnoepen uit de electorale pot en zuigen aan de angstgevoelens die nu in Nederland heersen door alle ontwikkelingen in Nederland en de wereld. Zwarte piet is onderdeel van de Nederlandse cultuur en de ouderen blijven flink inleveren en zijn hier erg boos over. Garantie dus voor flink wat stemmen als je deze punten naar voren brengt. Over de Europese Unie hoor ik Wilders niet meer, nah zal niet meer zo interessant zijn om stemmen te trekken.
Hoe dan ook, hij wil zoveel mogelijk kiezers voor de PVV om maximaal dwars te kunnen liggen in de tweede en eerste kamer omdat Geert Wilders een hekel heeft aan moslims.
Gisteren kwam hij dan ook met leugenachtige interpretaties van onderzoeken die in het verleden verricht zijn om het draagvlak voor zijn misdadige plannetje te creëren. Toen er bijvoorbeeld in 2013 de pleuris uitbrak in Syrië waar de eigen bevolking gebombardeerd werd door Assad, was er een enquête onder de moslimgelederen in Nederland of zij begrip zouden hebben voor de opstandelingen. 73% gaf aan dit inderdaad te hebben.  Nu bakt Wilders hiervan dat deze 73%  moslims het jihadisme ondersteunen. Zo rolt dat bij Geert. Alle moslims worden weggezet als dezelfde mensen met slechte plannen.

Hij wil dat de mensen hier in Nederland bang worden voor alle moslims, want hij heeft een hekel aan deze mensen.
Nu speelt hij weer gretig in op IS en doet hij net alsof de meeste moslims dit wel een goede club vinden.
Geert ziet daarom alleen maar de vervelende dingen, crimineeltjes en straatschoffies die in bepaalde wijken mensen het leven zuur maken.Dit zijn inderdaad vervelende en kwalijke zaken die bestreden moeten worden, dat zal ik zeker niet ontkennen.
In vele wijken zitten echter ook jongens/meiden zonder moslimachtergrond die rondhangen en vervelend zijn, die mensen een doodschop geven in het uitgaansleven. Ik geloof dat de meeste moslims gewoon hun leven willen leiden in Nederland zonder gewelddadigheid.

Regelmatig ga ik langs bij de Marokkaanse bakker en eet ik het heerlijke brood, verderop koop ik olijven en maak ik een praatje met de eigenaar van de Turkse winkel. Die mensen zijn hartelijk en dat kan ik van veel Nederlandse winkeliers niet meer zeggen. Vroeger had ik Turkse buren waar ik wel eens een kopje thee dronk en dat aangekleed met heerlijke hapjes.
Zij waren dan ook nieuwsgierig naar onze gewoontes en ik had nooit het gevoel dat zij mij hun geloof wilden opdringen.
Dit zijn een paar simpele voorbeelden maar ik hecht er waarde aan.

De meerderheid van de  moslims zijn echt niet aan het samenzweren tegen ons, bovendien worden hun geloofsgenoten ook vermoord en verkracht in de gebieden waar IS heerst. Dit zegt Geert Wilders natuurlijk niet.
Ik keer mij af van haat gevoed door angst en onwetendheid, iets wat ik ook vaak zie bij plotters.
Als er iets is wat onze Nederlandse samenleving kapot maakt dan is het wel kleinburgerlijkheid en onwetendheid.

 

 

11 thoughts on “Anti Sharia verklaring

 1. In Beverwijk heb je de Oosterse markt. Daar gaan busladingen autochtonen naar toe. Om zich vol te douwen met shoarma, vervolgens nikes, leren jassen, goedkope kleding, juwelen en en een namaak gucci aan te schaffen. Dan is Mo, Ali of Youssef dus wel goed. Maandag zijn het weer licht getinte criminelen. Zo gaat dat.

 2. Dat anti-islam gedoe is te hoog gegrepen voor een politicus van een klein landje. Ik bekijk het praktischer. Groepen die zich uiteindelijk niet vermengen met de bestaande bevolking en of zich niet voldoende aanpassen, zijn niet langer welkom. Dat dit toevallig ook zou gelden voor de meeste moslims is dan geen discriminatie maar een grens die je trekt. Tot hier en niet verder. Als WIlders het zo zou verkopen, had ik wellicht ooit op hem gestemd. Echter hij is de man van de (tegen)aanval en niet conformerend.

  • Hoe zie jij het dan met de Nederlanders die blank zijn en zich niet aanpassen?
   Die vuilnis van 6 hoog naar beneden kieperen, die rondhangen en bijvoorbeeld homo’ s lastigvallen?
   Waar moeten die heen vrouwentong?

 3. @Teigertje, simpel, die blijven in Nederland.

  Elke samenleving / maatschappij heeft te dealen met haar eigen absolute outcast en daar oplossingen voor te bedenken. Er is altijd die 1% van de samenleving die niet te redden is. En die moet/mag je best op zijn pvda’s pamperen. Zou je dat niet doen, kost het de samenleving namelijk veel méér geld.

  Dus ja, stop ze maar in aso-containers aan de rand van de stad en laat ze maar een uitkering trekken.

 4. Ja, dat is mij welbekend Markiezet, misschien had ik mijzelf wat beter moeten formuleren zodat het duidelijk is wat ik bedoel.
  Ik heb dit artikel geschreven omdat voor mij mensen met de Nederlandse nationaliteit dezelfde rechten en plichten hebben. Het is niet moslim versus de rest.

  Jihad gangers, die uit Nederland vertrekken om zomaar in het wilde weg mensen te vermoorden en te verkrachten en ons stelsel daarmee afwijzen, hoeven van mij niet meer terug.
  Maar onruststokers, aso ‘s, racisten zijn er onder alle geledingen, de maatschappij is aan het verhufteren want steeds meer mensen gaan voor het ikke. Of dat nu het geloof is of welke andere vorm.
  Daar zitten ook moslims bij, maar ook christenen of joden of atheïsten, zelfbenoemde humanisten…I don ’t care. Mensen moeten meer met elkaar gaan leven en beter om zich heen kijken alvorens de vinger te wijzen. Wij hebben elkaar nodig.
  Wat Wilders doet is één groep isoleren en verdacht maken met insinuaties en verdraaide feiten. Hierdoor loop je het gevaar dat wat je uitspreekt je ook gaat krijgen, mensen hebben immers niets te verliezen en voelen zich niet gesteund om die outcasten binnen de eigen geledingen aan te pakken.

 5. Toch wel apart, al die mensen die schijnen te denken dat de PVV oorzaak is in plaats van reactie. Nederland zou niet het eerste land in de geschiedenis zijn dat onder de invloed raakt van een niet altijd even menslievende politieke religie. Dat Wilders een lul is doet daar weinig aan af.

 6. Het succes van de PVV is mede een gevolg van (in deze volgorde):
  -1- de angst die leeft onder een brede laag van de bevolking voor het “onbekende” of voor wat de “toekomst” brengt;
  -2- het gebrek aan een politiek vergelijkbaar alternatief;
  -3- de aanwezigheid van een charismatisch leidertype.

  Zelf zal ik nooit op de PVV stemmen toch ben ik vrij rechts (van het midden). Wilders is een absolute flapdrol dat kan niet vaak genoeg benadrukt worden. Ik snap dan ook niet goed dat er desondanks ontwikkelde mensen zijn die op de ondemocratische blonde leider stemmen. Ik ken er zelf een paar in mijn kennissenkring en dat zijn zeker geen platte Aso-tokkies.

  Zelf ben ik dan ook een zwevende kiezer, nooit zal ik op de PVV stemmen, maar dat vind ik ook bij SGP en SP. De smaken die er voor mij zijn; D66 / VVD/ CDA (soms).

  Maar eigenlijk vind ik dat er nog plek is voor en nieuwe politieke partij links van Wilders / rechts van de VVD. Die zou mijn stem krijgen. Dus niet die afvalligen van de PVV die nu als eenpitters tot de volgende verkiezingen in de 2e kamer zitten. Daar hoor je na de volgende verkiezingen niets meer van.

  Jammer dat Peter R destijds niet doorgezet heeft met zijn partij..

 7. Eerste vraag is: vermengt de groep zich met al aanwezige bevolking (mannen en vrouwen)

  Indien nee, gaan we naar vraag 2

  Zorgt de groep voor 0verlast, past men zich niet aan ?

  Indien Ja, is die specifieke groep niet meer welkom. Geen nieuwe mensen meer toelaten uit die groep.

Reacties zijn gesloten.