4 thoughts on “Gorrilas in the mist

 1. http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3748093/2014/09/15/PVV-komt-met-wet-die-Piet-zwart-moet-houden.dhtml

  Op Swapichou hebben we het al diverse malen over zwarte piet gehad.
  Misselijk om te zien hoe een zekere man uit Venlo dit thema misbruikt om weer wat meer stemmen te werven net zoals hij al eerder deed toen het over de ouderenzorg ging.
  De werkelijke reden dat Geert stemmen zoekt is natuurlijk de onversneden hekel aan asielzoekers en al wat hier mee samenhangt. Geert wil graag wat dingen kunnen tegenhouden in de tweede kamer. Verantwoordelijkheid zal hij echter nooit nemen en daarom geloof ik niks van zijn sympathie voor ouderen of zwarte piet.

  commentaar van Sint op het nieuwste plan van Wilders:

  Sint is tot in zijn diepste gekrenkt
  Begrijpt niet wie zulke onzin bedenkt
  Je bent toch mal als je politiek bedrijft
  Over de rug van een Piet die sowieso blijft
  Onze Piet is immers niet politiek
  Zwijg met je gekrakeel en gedoe,
  Dan krijg je lekkers in plaats van de roe

 2. Hij wordt bedankt, maar niet heus.
  Als je Zwarte Piet leuk vindt, was je sinds kort al een racist.
  Daar valt nog mee te leven.
  Maar nu kun je ook al in het PVV-kamp weggezet worden.

 3. Lilian Helder (PVV) ‏@lilianhelderpvv 28 min

  Staatssecretaris Teeven heeft blijkbaar liever asielzoekers dan veroordeelde criminelen in de gevangenis: http://nos.nl/l/698497

  waar ging het ook alweer over? O ja, over zwarte piet.
  Of nee, het ging om de ouderen…., of toch maar weer asielzoekers.

 4. De discussie over zwarte Piet is helemaal uit de hand gelopen. Ik krijg echt kotsneigingen als ik lees over ‘allochtonen met licht getinte huidskleur die zich aan onze cultuur niet willen aanpassen’.

  Ik snap die hele discussie niet, ik vind zwarte Piet steeds leuker worden die is allang niet meer de domme knecht en zeker met de Sint de kindervriend die steeds dwarser werd (in het geval Bram van de Vlugt). Nu zijn er voor en tegenstanders die de discussie zo vergallen dat het kinderfeest op de tocht staat. Het is een kinderfeest en laat het daarbij blijven. Fucking p.c.

Reacties zijn gesloten.