Micha Kat, kotsmisselijk

Het is zover….
Micha Kat zijn woning wordt op 11 september (9-11),om 11.30 a.s. ontruimd. Om het nog wat smeuïger te maken zodat u dit werkelijk onverteerbare nieuws beter kunt verwerken. 113 is de zelfmoordlijn en dus kan het niet anders of er zijn satanische krachten aan het werk!

Wij bij Swapichou vinden het heel onrechtvaardig dat Micha dit nog moet meemaken, hij had indertijd heel onschuldig zijn handtekening onder een verschrikkelijk huurcontract gezet. De huur liep per jaar zo gigantisch op dat Micha het allemaal niet meer betalen kon.
Snif..daar worden wij nu kotsmisselijk van, al dat onrecht.

Micha zelf is ook helemaal ondersteboven van alle ontwikkelingen.
Hij is er zo ontroostbaar dat hij direct vertrokken is naar zijn geliefde soul-mate Victoria in het mooie Ierland om zich daar te verzuipen in de Guinness.

Gelukkig helpt Vitaliteiten hem wel met het afsluiten van deze nare periode, voor wat hoort wat!
Zij hebben al die tijd gratis gebivakkeerd in Micha ’s optrekje terwijl Micha the endgame aan het bezichtigen was in Italië of voor een voetmassage ging bij madamme Gretha.
De familie Poot heeft de stekker eruit getrokken en ondanks zijn superieure kwaliteiten als zijnde journalist wil niemand meer met hem in zee gaan.

Al wat nu rest is een slok Guinness en de wetenschap dat de wereld ieder moment ten onder kan gaan.
Micha, waar zijn wij zonder jou.

Update:

17 thoughts on “Micha Kat, kotsmisselijk

 1. Wat een walgelijk artikel! Heb je niks beters te doen dan het afkraken van een man die een voorbeeld is voor veel wakkere mensen? Er kunnen geen Micha’s genoeg opstaan, misschien dat dan de rest van de wereld ook wakker wordt!

  • En dat is dus precies de reden dat Micha eigenlijk niet vrij rond zou moeten lopen. Ondanks het feit dat hij een leugenaar, narcist, stalker, bedreiger, vandalist en haatzaaier is, zijn er dus inderdaad mensen die nog zieker in hun hoofd zijn dan Micha en hem als “voorbeeld” zien. Hij is geen voorbeeld, maar er zou wel een voorbeeld van hem gemaakt moeten worden. Door justitie wel te verstaan.

  • In het holst van de nacht om half twee reaguren.
   Wakker zijn heeft ook zijn nadelen: hoe kom je in godsnaam de nacht door.

 2. De wakkere mensen kunnen nog altijd doneren. Dan kan hun voorbeeld terug keren naar Nederland als er genoeg ingezameld is voor een nieuwe flat. Het wakkere voorbeeld blijft voorlopig in het buitenland want er zijn nogal wat aangiftes tegen hem.

  • Hij heeft dezelfde donkere ogen, maar heel wat kilo’s erbij.
   Aan de andere kant, het is wel jaren terug..30 jaar schat ik.

  • Eigenlijk ziet ie er best heel anders uit dan in zijn beginjaren. De lippenstift en zwart piekhaar kwam pas rond 1982. Er zullen niet veel mensen die ‘m zouden herkennen als ze een foto van Robert Smith zien uit ~1978-1982

   (ik blijf het onvoorstelbaar vinden dat The Cure ooit in Berg en Bos hebben gespeeld. Iedere keer als ik er langs kom, op weg naar Het Klimbos of de Apenheul moet ik hier weer aan denken)

 3. Wat een misselijkmakende stemmingmakerij op zijn site. Ach een loser heeft shit nodig zo lijkt het wel…nu ook weer zijn vete met Gelauff. Maar ach, aan de andere kant mag hij vandaag zijn dozen pakken en verplicht verhuizen. Heerlijk toch?? Zou professioneel dozenvouwer/inpakker Alberda meehelpen met zijn verhuizing??

 4. Edit zuipschuit. Nou heb je je vrijmidbo, kom je hier weer allerlei dronkemansonzin uitkramen, lazer op Alex.
  Ga wat nuttigs doen. Je buurvrouw der hond uitlaten of zoiets. I don’t care.

Reacties zijn gesloten.