Peter Breedveld

Update 21 augustus: Peter’ s twitteraccount werkt weer.

Mainzer Beobachter

fnOké, Peter Breedveld zit weer eens in de problemen. Dit keer lijkt het erop dat zijn twitteraccount is geblokkeerd. Ik geloof dat het al eens eerder is gebeurd en toen is het goedgekomen. Dat zal ook nu wel zo zijn, maar dat laat onverlet dat er alwéér iets is ondernomen om de man het leven zuur te maken.

Ik heb Breedveld leren kennen nadat ik een blauwe maandag had gewerkt aan de Vrije Universiteit, waar hij schreef voor het tijdschrift Ad Valvas. Die rare film van Mel Gibson over The Passion of the Christ was net in première gegaan, er was ophef over het antisemitische karakter daarvan, en Breedveld wilde daarover schrijven. De afdeling oude geschiedenis van de VU schoof het af en dus ben ik met Breedveld en een theoloog naar de perspremière gegaan. Daar kwam een prima stuk uit en dat was dat.

View original post 965 woorden meer

5 thoughts on “Peter Breedveld

 1. Breaking en Extra! Uiteraard!

  Ondanks dat mafkatertje Micha nu toch echt (ja, echt!) het einde der tijden voor de zoveelste keer (dubbele zucht) heeft aangekondigd gaat hij op zoek naar ander werk(!) als zijn kolderieke schaapjes hem geen genereuze aalmoezen meer toewerpen teneinde klokkenkolderonline in de lucht te houden zodat het mafkatertje 2 schrijfseltjes met baarlijke nonsens of 5 minuten onzin joetroepjes per dag vanuit zijn vakantiestekjes online kan schuimbekken…

  Ehhh…einde der tijden…op zoek naar nieuw werk…

  Logica? Iemand?

  P.s.
  hoe plaatst men alhier een link naar de groteske noodkreet van ‘de profeet?’

  P.s. 2
  ondernemers met een passende vacature kunnen zich op deze site melden, toch?
  (dat worden gemiddeld (volgens klol statistieken) al gauw 1 miljoen bezoekers per dag, LOL)

 2. hoe plaatst men alhier een link naar de groteske noodkreet van ‘de profeet?’

  Een link plaatsen:

   !a href="hier je link">tekst grote meester</a! 

  Op de plaatsen waar ik een “!” heb gezet, deze vervangen voor resp. een ‘haakje ‘open” en een haakje ‘sluiten”
  De tekst “tekst grote meester stuk” is nu een hyperlink.

 3. Als het toch het einde van de wereld betekent waarom heeft hij dan geld nodig?? Mafkatje is het echt helemaal kwijt hoor…al lang maar hij is nu echt rijp voor het gesticht. Koop anders een lot voor de lotto Micha, of organiseert Demmink die ook al??

Reacties zijn gesloten.