Dominion

Het is wat stil op de plottermarkt. De ene helft van de uitbuiters sluit de kliniek en de andere hergroepeert zich na de frenzie rond de MH-17, waarbij het nog een beetje onduidelijk is welke traffic-generator de voorkeur verdient: Israel-Gaza of toch maar Ebola? We merken het wel. Eerst maar een stukje vintage muziek. Sisters of Mercy – Dominion. Opgenomen in het prachtige Petra en vol met verwijzingen naar interessant leesvoer.

leesvoer:
The Country of the Blind
Ozymandias

meer tips in de comments?

12 thoughts on “Dominion

 1. Barracuda had even een rondje gedaan, ik miste la Myra een paar daagjes terug al.
  De artikeltjes die Bou de laatste tijd schrijft zullen wel de druppel zijn geweest..Myra heeft er eventjes over gedaan om te beseffen voor welke #gekkies ze opkwam. Na de nodige lieftallige doch mislukte projectjes met Koos werkeloos, Martin werkeloos en ook Micha werkeloos (ik kan het niet mooier maken) alsook Francis werkeloos is het luikje opengegaan en het kastje dicht.
  Gut, gut. Ik las nu ook dat Maud Oortwijn haar site achter slot en grendel gezet heeft. Nou ja je moet toch wat als vrijheids-strijdster.
  Waar in Holland is foetsie..zag al dat het kadertje bij KLOL verdwenen was. Daar steek ik de vlag voor uit..weer een racistische antisemitische site minder.
  En nu, voor al die activisten die mentale problemen ervaren:
  https://www.activist-trauma.net/

  • Ter aanvulling voor het verdwijnen van Waar in Holland stond het volgende op de site van HJK misdaadjournalist:

   In de reportage ook een prominente plek voor Holleeders hoffotograaf Ferry de Kok. Beetje overlapping van mijn verhaal over hem voor Nieuwe Revu, van een paar jaar geleden al weer, maar dat is niet erg. Ik kreeg toevallig gisteravond een berichtje binnen dat de website klokkenluideronline en/of waarinholland ermee stopt, na ‘afpersing’ door ‘de crimineel Ferry de Kok’.
   en..
   De site had de foto die Ferry maakte van Volkert van de Graaf zonder toestemming gebruikt. Dat is niet handig.

   zie ook: http://www.klokkenluideronline.is/2014/08/telegraaf-mafia-vermoordt-waarinholland-nl/

 2. Kat voelt zich gelijk bedreigd als Esther Voet tenminste eens van zich afbijt richting die kale paranoïde plotkabouter. Tuurlijk ben ik het ook niet eens met het buitensporige geweld van de kant van Israel maar goed, hoe zeer wij ook protesteren dat soort dingen gaat toch over onze hoofden heen. Dat wordt wel politiek opgelost. Maar Voet heeft een punt dat zij wel erg gestalkt wordt door die Mafkat. Hij belt iedere dag om te zeggen hoe erg hij het vindt, een scheldkanonnade af te leveren waar de honden geen brood van lusten enz…eigenlijk zijn we niet anders van internetterroristje Kat gewend. Maar spreek je hem tegen ben je de gebeten hond. Hoe krom kan het zijn??

 3. Het zal wel gewoon komkommertijd zijn; een diep gewortelde traditie van de MSM, waar zelfs de hardnekkigste plotterjes zich respectvol aan houden.
  Een soort van bestand zeg maar.

  Dat vliegtuig gooide roet in het eten, maar na twee weken is het toch wel welletjes.

  Ontroerend is de volgende verzuchting op de verder nagenoeg stilgevallen site van Dankbaar:

  Butterfly zegt:
  4 augustus 2014 om 18:46

  Hoe zou het met Jasper Steringa zijn? Heeft hij al wat te melden of is iedereen nog steeds tevreden met de huidige situatie. Het blijft een groot mysterie.

  Je hoort haar gewoon een hele diepe zucht slaken.

  • Kennelijk lever jij het geldige excuus aan Alex om het op een drinken te zetten.
   Hij mag daarom wel wat liever tegen je doen.

 4. Jaja mensen, de man die het einde van de msm voorspelde, het einde eigenlijk van alles, voorspelt nu zijn eigen einde. Weliswaar niet direct maar zijn laatste wanhopige bedelstukje doet mij het ergste vermoeden. Micha Kat zit financieel stuk. Gek he als je van het “verzetsgeld” van je lezertjes fijn op vakantie gaat naar de mooiste Italiaanse plaatsen?? De KLOL-lezer mag dan goedgelovig zijn maar dom zijn ze allerminst. Dus nu eigen geld eerst en Kat onderaan de lijst.
  Verstand komt dus bijna overal want de een na de ander valt om….

 5. Kat weer in de bocht met een half slaperig oog vanachter zijn lege Camparifles.

  David Norris, ooit ierse presidentskandidaat en “independant senator” wordt door hem als een “senator uit de VS” gelabeled.
  Je mag het met het Israelstandpunt van deze Norris eens zijn of niet, feit is dat deze man, die James Joyce op eigen houtje wist te rehabiliteren, hier een potje Iers uit zijn mond laat rollen, dat ze in de amerikaanse senaat waarschijnlijk niet eens kunnen verstaan.

  (Burp, stôht gewd menze, voah perfesjeneele zjoernawestiek, menze)

  • Zucht, inderdaad. Het wordt helemaal erg omdat Kat zich stilistisch gelijk schakelt met deze Ierse senator door te schrijven:

   * MICHA VANUIT ROME EN SENATOR DAVID NORRIS UIT DE VS *

   Om dan in zijn vakantiefilmpje te benadrukken dat mensen vooral financieel moeten bijspringen zodat hij ‘betaald zijn werk kan blijven doen”.

   Iedereen moet natuurlijk helemaal zelf weten wat ze met hun geld doen, maar als de ‘plotter’ werkelijk denkt dat deze mafkees de oplossing gaat brengen, dan vrees ik voor ze dat ze nog generaties lang aan het kortste eind blijven sjorren.

   Waarbij ik toch weer wil zeggen – ik heb het al heel vaak gezegd namelijk – dat ik nog best een toekomst zie voor Micha Kat als reisverslaggever. Hij weet veel, en kan van iedere mug zonder probleem een olifant maken. Maar ja, dat koppie van hem denkt dat hij een profeet is, en dan zijn reisverhaaltjes natuurlijk beneden niveau.

Reacties zijn gesloten.