Hulp Nodig

needs repair - TLV - 1412

needs renovation – TLV – 1412

De vraatzucht waarmee Martin Vrijland zich op de stoffelijke overschotten van de slachtoffers van de MH-17 aanslag werpt – maar liefst 10 artikelen – dreigt de overige plotters wat in de vergetelheid te drukken. Dat is niet eerlijk natuurlijk. Ook de kleine plotter verdient aandacht. Vandaar een stukje over plotteropa ‘ik ben niet gek’ Nico van den Ham, die wel wat hulp kan gebruiken.

Nico leidt een wat ingewikkeld geestelijk en maatschappelijk bestaan. Vanuit zijn tot bunker omgebouwde eenkamerwoning in een miserabel pand ergens in Amsterdam voert Nico zijn oorlog tegen onrecht: zijn woningbouwvereniging that is. Meestal doet hij dat door – het liefst slechts gekleed in zijn onderbroek – te scharrelen door de gangen van het gebouw op zoek naar spoken en demonen: camera in de aanslag uiteraard. Vervolgens schrijft hij daar dan een keurig verslag van en slingert hij zijn productie middels de hashtag ‘demmink’ in de plottervijver. Geen mens of plotter die er op reageert, maar dat deert Nico niet. Die gaat ongestoord door. Al jaren. Paranoia sucks.

Hoewel, er pakken donkere wolken samen boven het kleine leven van Nico. De woningbouwvereniging is wel klaar met hem. Daar zijn ze de doorlopende beschuldigingen, sabotage of ander gereutel van Nico spuugzat. Talloze gesprekken met vertegenwoordigers en zelfs psychiaters leiden helemaal tot niets. Afspraken worden weliswaar gemaakt, maar Nico vindt de volgende dag wel weer een andere spin waarover hij denkt te kunnen struikelen. Helaas voor Nico betekent dit civiele procedures, dwangsommen, advocaten, deurwaarders en nu dus ook de aanzegging van ontbinding van het huurcontract. Nico heeft tot februari 2015 de tijd om een nieuwe woning te vinden of anders aan te schuiven in de kartonnendoos van voormalig buurt- en lotgenoot Karel Bagchus: Westerpark, vierde hazelaar links, achter de brandnetels.

Dat is echter voorlopig van latere zorg, want Nico mag zich vandaag eerst nog even melden bij de rechtbank voor een nieuwe civiele procedure. Geen idee waar het over gaat, maar Nico is al bezig met het verslag. Dat is echter geen reden om hem alleen naar de rechtbank te laten fietsen, dus plotters stop even met het staren naar verminkte lichamen, bel JP en reis af naar de Parnassiusweg om hem te ‘supporten’. Oh, en als jullie dan toch het empathisch vermogen aan het oefenen zijn vergeet dan niet wat te doneren aan Micha Kat. Hij heeft jullie hard nodig: het geld is op en het strandleven in Italië is best prijzig. ♥ Liefde ♥

20 thoughts on “Hulp Nodig

  • Ja, ik begrijp het zorgbeleid rond dit soort mensen ook niet. Nico e.a. raken steeds verder in de problemen zowel maatschappelijk als geestelijk en vice versa. Nico heeft met een schamele uitkering door zijn psychische problemen inmiddels een schuld opgebouwd (10.000 euro verbeurde dwangsommen plus kort geding kosten, en dat wordt weer meer vandaag) waar hij natuurlijk nooit in zijn eentje uitkomt. Dus dat wordt een belegering met deurwaarders c.s. bij een man met angst en paranoia problemen. Tja, echt helpen doet dat natuurlijk niet.

   • Het is wel een stumper, die Nico.

    Die man hoort niet in zo’n droevig flatje of in een gekkenhuis. Dat schiet niet op.
    Die man moet de rest van zijn leven met een Pina Colada in zijn hand op een tropisch eiland gaan zitten. Reken maar, dat hij daar helemaal van opknapt. Lekker in de buitenlucht.
    Gewoon een kwestie van je als nepslachtoffer inschrijven bij castingbureau The False Flag op het Rokin en het wordt verder helemaal voor je geregeld.

    • Ja helemaal mee eens @Douwe. Ik denk ook dat Nico prima zal functioneren in een rustig dorp met zijn eigen groentetuintje, een geit en een hond. Maar ik vrees dat Nico al zo beschadigd is dat hij een dergelijk aanbod afslaat omdat hij het wantrouwt.

     En LoL @ het false flag castingbureau van Martijn. Idd hoe komt die mafplotter er op. Dan weet je echt van donatiedrift niet meer wat je nu weer op je werkloze dag moet verzinnen, al is deze ook ver heen:

     Sommigen zullen zeggen “Ach, dat schrijven van een artikeltje of twee per dag kost toch niet zoveel moeite. Get a job!“. Daarvan kan ik zeggen dat alles wat wij doen gebaseerd is op energie en dat veel energie opgewekt wordt door de collectieve ontwaking die ik mee help los te weken. Dat deze ontwaking gaande is blijkt ook uit de bezoekers aantallen. Gisteren stond de teller op 112.653, vandaag lijkt het bezoekers aantal nog verder te stijgen. We hebben het nu over een structurele stijging die al een week lang plaats vindt. De collectieve ontwaking roept ook veel weerstand op en deze energie zuig ik natuurlijk ook naar mij toe. Dit betekent dus dat schrijven meer is dan alleen een stukje tekst op schrift stellen.

     hahaha met een kanttekening want Martin gaat op vakantie juist op het moment dat zijn donatie-winkel in potentie (veel traffic) gaat rollen. De sociale dienst, als grootaandeelhouder van die gifpot, zou daar niet blij mee mogen zijn. Op vakantie ga je wanneer het rustig is, en niet tijdens topdrukte. Dan is het alle plotters aan dek en donatie-harken.

     • Yup, en 2 weken onbetaald vakantie als journalist-startup is ook best wel dapper. Zeker nu de uitkeringen weer net of bijna gestort zijn op de bankrekeningen van zijn donateurs.

   • Voor je het weet sluit Nico zich aan bij Vitalifeiten om onder zijn schuld uit te komen, hebben ze weer iemand die ze nog verder de vernieling in te helpen.

    Zou pro-actief inzetten bij dit soort mensen helpen om dit soort nonsense en extra maatschappelijke onrust te voorkomen?

    • Tja, ik weet het niet. Nico is ‘alleen op de wereld’ en dat maakt het natuurlijk wat somberder in zijn geval. Myra heeft zich (weleens) over hem ontfermt, en of dat een reden is waarom Nico nu aansluiting zoekt bij de plotters weet ik niet, maar veel geholpen heeft het iig publiekelijk niet: van twitteren over poesjes en konijntjes schakelde Nico over naar #demmink, en zat hij in het support-team Bagchus “ik wraak de rechter en faal”.

     Persoonlijk denk ik dat een hard reset als in gedwongen op een ander spoor zetten voor Nico wel zal helpen, maar of je daarmee maatschappelijke onrust inperkt? Maatschappelijke onrust genereert deze groep eigenlijk niet. Het is weliswaar een meer en meer radicaliserende groep aan de zelfkant, maar echt slagkracht hebben ze niet. Kijk naar het effect van Micha Kat, of de resultaten van Wim Dankbaar. Die genereren niet enig noemenswaardig effect terwijl ze die groep best goed onder controle hebben.

     Mensen zoals Nico vallen tussen de wal en het schip en ‘get crushed’.

    • Wat overigens de rol van een Micha Kat, een Wm Dankbaar en een Martin Vrijland des te misdadiger maakt want zij manipuleren, misbruiken en vreten van deze groep zwakke mensen. In de betere wereld na de NWO hoop ik toch echt dat dit soort gedrag een jarenlange verplichte dwangarbeid in de diamantmijnen van Mars oplevert.

     • Persoonlijk denk ik dat de schade die dit soort lui veroorzaken groter is dan je op het eerste gezicht zou zeggen.

      Behalve het leed wat ze direct betrokkenen aandoen, blijft er vaak een zweem van “waar rook is, is vuur en de overheid verdoezelt alles” hangen wat een ziekelijk wantrouwen in de hand lijkt te werken.

  • Het zal me werkelijk niet verbazen wanneer Martijn al contact met de Russische ambassade heeft opgenomen met het voorstel om betaald pro-Putin pruttels te schrijven. Die jongen denkt en doet alles voor geld.

   • Ja, eens. Ik opperde het ook al een paar weken geleden dat Vrijland wel eens betaald zou kunnen worden door het Kremlin en kijkend naar recente gebeurtenissen is het de minderwaardigst denkbare vorm van landverraad, die over de lijken van landgenoten gaat.

    Het afgelopen jaar dacht ik ook vaak “wie het eerste ruikt heeft zijn poepertje gebruikt”. Micha beschuldigde ons ervan “betaalde trollen” te zijn en bleek vooral zijn eigen zakelijke belangen te dienen en het beschamende gebedel van Martijn Alberda spreekt evengoed boekdelen; hij filmde zelfs dat hij bij Micha om geld stond te smeken en zou zijn moeder nog voor minder dan een tientje verkopen, zo bewees hij meer dan eens.

    Het is ook op z’n minst bijzonder te noemen hoe Martijn de stompzinnigst denkbare spin, propaganda en desinformatie van RT klakkeloos en kritiekloos overneemt. Ik snap het ook niet goed. Hij heeft zo af en toe heeft best een punt als hij het heeft over de sinistere machinaties van de westerse propagandamachine, maar de propaganda van de Russen is zoveel lomper, doorzichtiger, absurder en gewetenlozer.

    Zelfs de werknemers van RT prikken daar doorheen. Sara Firth recentelijk, of Liz Wahl in maart.

    • Doet me denken aan een liedje, dat mijn oma nog wel eens zong:
     Op de hoek van de straat staat een NSB-er,
     ’t is geen man, ’t is geen vrouw maar een farizeër.
     In zijn hand heeft hij een krant, staat er mee te venten.
     Hij verkoopt zijn Vaderland voor drie rooie centen.

     Overigens geloof ik er geen snars van, dat Putin op de ondersteuning van Martijn Albeda zit te wachten.
     Martijn Albeda, die nota bene op vakantie gaat juist op het moment, dat de пропагандистская машина hem gierend hard nodig heeft.

     Zelfs die drie rooie centen gaan aan zijn neus voorbij.

     • hahahaha, nee natuurlijk zit Putin niet op Martijn te wachten. Die ziet hem al aankomen: “Sorry meneer Putin, ik genereer veel ontwaak-energie maar omdat ik eigenlijk via mijn sockpuppets vooral tegen mezelf praat krijg ik moe in mijn hoofd. Het is toch alsof je het ochtend-artikel 50 keer leest en die krachtige energie die er vanuit gaat 100 keer moet verwerken (2x lezen anders snapt mijn sockpuppet het niet = doelgroepdenken). Ik ga nu vakantievieren. Mag ik mijn vakantiegeld meneer Putin?” BOOM! BOOM!

      Echt, deze jongen blinkt uit in een simpelheid qua SEO-oplichten dat ik er bijna misselijk van wordt.

     • Als ik de verslagen lees past dat juist wel, want de andere pro Poetin bloggers zijn ook nogal debiel. De meeste dingen die Martijn kritiekloos napraat zijn afkomstig uit Russische bronnen..

     • Neu, de hele kliek papegaait dat het een false flag is en struikelt over elkaar heen met allerlei debiele in elkaar gestoofde theorietjes. Het lijkt wel een wedstrijd: wie bralt de meest zieke afwijkende constructie in elkaar. Dat ze het één en ander van Kremlin gerelateerde sites afplukken dat geloof ik meteen.
      Is er een prijsuitreiking aan verbonden of zo waar wij niet van weten? Komt het door het weer, ik bedoel misschien kookt het wel onder die hersenpannetjes.
      Maar Poetin heeft zijn eigen primitieve fanfare die precies de tonen blazen die hij wil en tot in alle uithoeken van de wereld galmt het na. Zij zijn geleid, Martin en co zijn ongeleide projectielen.

  • Tja. Zaken zijn zaken. Tijdens de tachtigjarige oorlog werden de Spaanse kanonnen gemaakt in Amsterdam, of mijn opa zelfs, die deed zaken met Syrië en had daar een niet-joodverklaring voor nodig. Wat geeft dat nou?

 1. Zaken zijn zaken. Nou goed, we zullen zien.
  Het is wel een ingewikkeld verhaal aan het worden als blijkt dat deze wapenhandel uiteindelijk voor een gedeelte bij de Separatisten terecht komt die vervolgens met zo ’n raket een vliegtuig met 194 Nederlandse inzittenden uit de lucht hebben geschoten.
  Ben toch heel nieuwsgierig hoe het één en ander gaat verlopen met die sancties en de spagaat waarin Nederland verkeert. De Zwitsers zullen ook wel nieuwsgierig zijn, evenals de vele bedrijven die afhankelijk zijn van de Russen.
  Niet dat ik er erg veel illusies over heb, wapenhandel, lobby’s, bloembollen, gas, alles draait om geld.

Reacties zijn gesloten.