Milkshake Lion

A Great Lion

A Great Lion

Het is vaak moeilijk om nog met een glimlach van de Nederlandse Leeuw te genieten. De eens zo aangename, trotse, onafhankelijke en integere smaak: vol respect, vrijheid en tolerantie wordt te regelmatig verzuurd door pathologische praatjesmakers, steuntrekkende nietsnutten, oliedomme commentspammers, intellectuele kabouters, kwakzalvers, plakgeiten, lone wolfs, griezels met een blog, warrige bejaarden, *zucht*, criminogene narcisten, sockpuppets van Martin Vrijland, vrouwenmeppers, haatbuikies, nog meer sockpuppets van Martijn Alberda, provocateurs, wannabees, faalhazen, moordenaars, dronkelappen, reli-tards, kleuters, geflipte daklozen, dictatoriale heksen, hobbyisten, internet-ongedierte, doorgesnoven boeven, saaie kletstantes, losers, losers, losers, meer losers, nog meer losers en een diepe zucht: Parasieten.

Toch, dan brult hij. Die trotse zachte Leeuw. En proef je weer, voorbij bittere tranen, de mooie boventonen van Nederland: open, vriendelijk, tolerant, prettig gestoord, vol humor en vrolijk. Ferm, complex maar coherent. Wat een verademing. Wat een rijke smaak. Milkshake Lion: the Best.

Movie source: Milkshake Festival

19 thoughts on “Milkshake Lion

 1. Mooi Ziva. En wat een ongedierte bij elkaar inderdaad. Gisterenmiddag was indrukwekkend met die één minuut stilte. Ik was aan het winkelen en probeerde voor vier uur thuis te zijn, wat niet lukte. Maar alles viel in één keer plat, overal. Het leek wel een soort wassenbeeldenmuseum. Er was een omroeper in het winkelcentrum en veel mensen bevroren na zijn signaal op hun plaats, anderen gingen even uit de winkel om daar stil te staan, een paar mensen stonden te huilen. Dit was veel intenser dan vier mei en iedereen deed mee: een groepje Marokkaanse jongeren, huismoeders, sommige winkelmedewerkers die hun zaak dichtgegooid hadden en ervoor stonden, het werd echt collectief ervaren.

  Volgens mij zijn we het ook wel collectief eens dat er troepen of een gewapende politiemacht naar dat gebied moet om de honderd doden die nog geborgen moeten worden veilig te stellen en de schuldigen meteen mee te nemen.

 2. Let’s do this

  Consequences will never be the same

  Als Nederland samen met Australië militairen naar Oost-Oekraïne stuurt om de crashsite van vlucht MH17 te beveiligen, zullen dat naast marechaussees voor het politieonderzoek ook leden van de Luchtmobiele Brigade, een van de pantserinfanteriebataljons of het Korps Commandotroepen (KCT) zijn.

  Samenwerken met Australische eenheden deed ons land jarenlang in Uruzgan, waar beide ISAF-deelnemers zij aan zij in de Zuid-Afghaanse provincie patrouilleerden. Die missie verliep optimaal. Zo opereerde het KCT als Special Taskforce Unit Viper samen met Australische Special Air Service (SAS) eenheden. Daarbij vond veelvuldig vuurcontact plaats, waarbij onder andere kapitein Marco Kroon een sleutelrol speelde.

  Als Nederland en Australië onder VN-mandaat troepen sturen ligt het voor de hand dat ook een contraterreurteam van het KCT naar Oekraïne wordt overgevlogen. Leden zijn gespecialiseerd om ‘hoog risico interventies’ uit te voeren, zoals het bevrijden van ontvoerde staatsburgers in vijandelijk gebied of het arresteren van oorlogsmisdadigers.

 3. Deze kan er ook wel weer bij, er is geen touw aan vast te knopen:

  ‘Gretha Muller zegt:

  dus om kort te gaan een vehaal van iemand anders, maar ik ben het volkomen met hem eens:

  Tijdens de zeer indruk wekkende stoet met de eerste 40 slachtoffers van opzettelijke moord doet me steeds meer bewust maken dat onze eigen regering mee schuldig is aan deze genocide.

  Hoe Frans Timmermans ook zijn verklaringen aflegt om Putin de schuld te willen geven in opdracht van de FED eigenaren, om ons een tweede 9/11 voor te liegen.

  De kogelgaten aan de bovenkant van de vleugels kan nooit van een raket geweest zijn.

  Het toestel is opzettelijk boven de oorlogszone gestuurd geworden door de luchtleiding.

  Om vervolgens te beschieten van bovenaf door toestellen van het Oekraïense leger.

  Door deze feiten is het verhaal ontkracht dat Putin ook maar iets te doen zou hebben met deze aanslag.
  Daar de VS totaal failliet is was het de bedoeling om een oorlog te forceren tegen Rusland.
  Maar ook de oorlog tegen Rusland zou het failliet niet kunnen tegenhouden.
  De Dollar is klinisch dood, en de Euro staat er niet veel beter voor.
  Beurzen worden wereldwijd kunstmatig in stand gehouden.
  Het wordt tijd dat er een economie komt die produceert ten behoeven van de mens en niet op het vernietigingen van mensen en landen.
  Alle politici die aan de NATO gerelateerd zijn moeten worden gearresteerd, om hun later te berechtingen voor de misdaden tegen de mensheid.

  Onze eigen politici staan met uitgestreken gezicht terwijl ze schuldig zijn, ik heb een diepe afkeer van deze huichelaars, die hun daden ook nog politiek willen uitbuiten.
  Het respect dat we door toedoen van onze westerse corrupte politici voor Putin krijgen zal uiteindelijk leiden dat we moeten ingrijpen om dit nooit meer te laten gebeuren.
  Een zwarte dag in de geschiedenis van de wereld, hoe de corrupte Elite ons hebben bedrogen, bestolen, vermoord, misleid.

  Groetjes Gretha.

 4. Ach die Gretha toch…tuurlijk joh, Poetin is een lieve man die geen vlieg kwaad doet. Die doet toch alles om Nederland nu te helpen. Welja joh, dat hij terwijl de eerste vliegtuigen met slachtoffers landen in Eindhoven lekker aan het feesten is met de FIFA neem je hem niet kwalijk. Iemand die Rutte en de hele wereld beloofde “daar waar ook maar mogelijk te helpen” houdt zich dus liever bezig met een paar bobo’s i.p.v. dat hij de verantwoordelijken opspoort die in zijn naam een vliegtuig met 300 onschuldigen uit de lucht knallen. Gretha je bent nog gekker als Micha Mafkat zelf…trouwens de rest van de gelovertjes van Kat kunnen er ook wat van…het is een Joods-Zionistisch complot om de oorlog in Gaza “weg te moffelen”, de NWO wil ons in WO3 hebben (voor de miljoenste keer volgens diezelfde gelovertjes) ,het is een zwartmakerij van die lieve Poetin, het zijn dummy’s, geen lichamen, het is MH370 die in maart verdween met de bijbehorende lijken, de slachtoffers van nu bestaan niet, enz enz enz……Enorm zieke geesten die zomaar op onze straten mogen rondlopen met alle gevaren van dien, terwijl ze eigenlijk ergens liefdevol in een inrichting verzorgt moeten worden en platgespoten om zo hun hersens wat rust te gunnen. En die nu eigenlijk keihard vrijwilligerswerk zouden moeten doen in Hilversum, en alle kisten en overledenen zouden moeten zien om geconfronteerd te worden met hun hersenspinsels!! Maar zelfs dan nog krijgen ze het in hun kop om er wel iets om heen te spinnen, zoals het leegroven van begraafplaatsen of zo…

 5. Alsof het lastigvallen van nabestaanden nog niet schofterig genoeg is, laat Vrijland nu ook nog eens personen bellen waarvan naam, adres, telefoonnummer en email voorkomen op een lijst die in de bagage zat van één van de slachtoffers en zichtbaar op beelden van de crash site te vinden is. En hup, allemaal natuurlijk weer ongevraagd opgenomen en op YT gekwakt.

  Wat een lamlendige klootzak is het ook. Maar wel natuurlijk op Facebook weer bedelen om donaties, want oh, ik ben zo zielig, heb een BBZ-uitkering en mag 6 maanden proberen mijn site commercieel in de rekken te hangen, maar is moeilijk want net verhuisd en Martijn moet weer helemaal opnieuw beginnen. Wat zijn verhuizing naar een andere gemeente met het commercialiseren van zijn blog te maken heeft ontgaat me, maar ik mag hopen dat zijn werkbegeleider ingrijpt en hem heel snel heel erg duidelijk maakt dat dit soort wangedrag niet getolereerd wordt en ook zeker niet aangemoedigd.

  • Een lichtpuntje is wel, dat Martijn Albeda met zijn poppenverhaal in een neerwaartse spiraal terecht gekomen is, waar hij nooit meer uitkomt.
   (Wat heeft die man toch met poppen, neukt hij er soms een?)

   Momenteel krijgt hij er wellicht wat volgertjes bij, die tot nu toe nog nooit van hem gehoord hadden; aan de andere kant van het spectrum zal hij er een hoop verliezen – de categorie Ton Hofstede zeg maar – die dit allemaal gewoon te gortig vinden.

   Hij blijft dan net als Kat zitten met een stelletje koekwouzen die offtopic op zijn website met elkaar in de clinch gaan over de zionistische pedosatanisten.
   En om hen (en hun centjes) niet kwijt te raken, moet hij ze dan weer dagelijks voeren met de overtreffende trap van wat hij de dag daarvoor heeft uitgepoept. Want ze zijn nooit verzadigd.

   Aan het eind van de tunnel gloort altijd licht.
   In zijn geval het 40 Watt lampje van de isoleercel. Mag ik hopen.

   • Nou, Martijn zit nu al extreem tegen zichzelf te plotteren. Het stikt bij hem van de sockpuppets: schnijder, denkvoorjezelf, koosbuster om er maar drie te noemen die de laatste dagen zijn verhaal vertellen, en waar hij dan onder zijn admin account op gaat reageren: koekoek.

    Maar je hebt gelijk. Martijn is afhankelijk van rampen en drama’s, want zelf heeft hij niet zoveel interessants te melden. Helaas blijkt daar een doelgroep voor te bestaan die ook nog bereid is om te betalen voor hun entertainment en hobby: wroeten in de ellende van een ander. Het is dezelfde groep internetratten waar WIm Dankbaar ‘groot’ mee is geworden en natuurlijk Kat. Al gingen zij er niet veel meer boeken door verkopen.

    Anyway, met een beetje geluk grijpt de Sociale Dienst binnenkort in al was het maar omdat het commercieel natuurlijk helemaal niets gaat worden. Martin is nl zo te zien zijn ad sense account ook al kwijt: Google monitort dat toch wel aardig.

 6. 40 man onbewapende marechaussee dus, en wat nu als er eentje gegijzeld wordt of neergeschoten?

  Wat mij ontroerde waren alle verhalen en gezichten van de slachtoffers. Ieder morgen staan er een paar in het AD. 80 kinderen…….wat moet je dan nog zeggen?

  Ik hoop dat alle nabestaanden fatsoenlijk worden geholpen met de hele heisa hierom heen.
  Dan bedoel ik niet alleen de begrafenis, maar ook het geleur met belasting, verzekering, werkgevers.

  Verder lees ik persoonlijk momenteel geen heer Alberda meer…krijg vieze smaak in mijn bek als ik hier de verhalen lees. Het is mij teveel, hoe komen bepaalde sicko’ s erbij dat ze recht hebben op informatie.
  Pleurt op, dat recht heb jullie niet, is privé. Jullie hebben wel het recht om doorverwijzing psychiater aan te vragen, recht om te gaan werken voor je centen hebben jullie ook.
  genoeg rechten, maak daar eens gebruik van!!

  Alsook een Barracuda die een misselijkmakende foto op zijn site heeft staan, ik begrijp dat dus niet. Nabestaanden lezen ook internet, Nederland is een dorp, maar sensatie is schijnbaar belangrijker.. Dat heb ik dus ook met die bullshit rondom een Adamas.
  Wat mot je, welk statement wil je maken? Ik ben baas over mijn blog of zo?

 7. > maar ook het geleur met belasting, verzekering, werkgevers.

  Althans de belasting houdt gepaste afstand, en begint pas na een maand of 4 eens brieven te sturen, over dingen die pas 8 maanden later echt moeten. (Weet ik uit ervaring, maar dan re iemand van 91 en een natuurlijke dood.)

  • Als je een schadevergoeding krijgt loopt dat wel eens anders, heb ik weer begrepen van iemand die zelf bij de belasting werkt.

 8. Oh. My. God.

  I get this plane was the shell of the MH370 disguised as MH17. I see that the Chinese had some kind of technology aboard that would prove very harmful if it got into the opponents hands (cloaking or technology of some kind- very advanced technology that I associate with ETs- but no ET involvement occurred with regard to this explosion). I see this plane was in disguise and in route back into “civilization” with this technology aboard. The Ukraine (again maybe US, but I want to say Ukraine) received intel with almost absolute confirmation that this passenger plane was housing this detrimental technology.

  The Ukraine (backed by the US) could not let this (the disguised plane and technology) get out of its state of isolation, and made a very tough call, but the plane was shot down.

 9. lijkt me een zegen als je zo de hele wereld kan verklaren…iets met armen en zaligen van geest 😉

Reacties zijn gesloten.