Minder

service - TLV - 1411

street art – TLV – 1411

Politici, advocaten, journalisten, officieren van justitie, rechters, bloggers, nabestaanden, en zelfs vrienden vragen al jaren om ‘minder’, maar krijgen steevast ‘meer’: meer beledigingen, meer beschuldigingen, meer laster, meer telefoonterreur, meer stalking, meer haat. Het is de enige rode draad in het leven van Micha Kat: de roep om ‘minder’ hysterisch beantwoorden met ‘meer’. Het kostte hem talloze professionele aanstellingen, zakelijke en persoonlijke relaties, zijn geloofwaardigheid, en uiteindelijk zijn volledige maatschappelijke carriere en geestelijke gezondheid. Kaput.

Tot inzicht komt Kat nooit, daarvoor is hij teveel ziekelijk overtuigd van zijn eigen ‘importance’. Er valt daarom geen enkele waarde te hechten aan de aankondiging dat:

“Micha gaat zelf een tijdje in een lagere versnelling dus de komende periode minder stukken op de site. Wij wensen iedereen het allerbeste en hopen, ook in deze laatste fase, op jullie blijvende steun, in alle opzichten. Iedereen die ons heeft gesteund thus far: dank en be blessed!“

Natuurlijk er is altijd hoop. Hoop dat Micha inziet dat zijn laatste project ‘Vakantie in Italië’ niet meer heeft opgeleverd dan schrijnend amateurisme, of dat zijn site is verworden tot een haatkolonie, waar types als de bejaarde aardappelneus Aart van Wijngaarden zich welkom achten. Maar het is waarschijnlijker dat Kat weer eens in een depressie is geraakt omdat de post van het Openbaar Ministerie zich steeds hoger opstapelt. Dat is niet ‘minder’, dat is ‘meer’.

Je zal dit tuig maar op je blog hebben rondscharrelen

Je zal dit tuig maar op je blog hebben rondscharrelen

Minder wordt het wanneer Kat zich als een man gedraagt, terugreist naar Nederland en samen met zijn advocaat de berg hoger beroepen en nieuwe aangiftes oppakt en zo snel mogelijk oplost: inclusief het aanvaarden van de consequenties. Pas dan kan er sprake zijn van ‘minder’ en is er wellicht voor hem nog een kans te gaan werken aan de schade die hij heeft toegebracht: aan derden, maar vooral aan zichzelf.

32 thoughts on “Minder

 1. Gaat niet lukken Ziva, Kat is altijd al een lafbek gebleken. Wel heel stoer iedereen beschuldigen maar zo gauw hij beschuldigt wordt heeft hij Togastress en heeft hij angst dat de NWO hem omlegt…of welke squad dan ook. Dat is ook altijd zo raar, die squads vermoorden of stalken anderen wel maar verstopsmurf Kat kunnen ze nooit vinden….

 2. Voor al de mensen die nog steeds er niet van overtuigd zijn dat Boudine compleet koekwaus is.

  21 juli, 2014 op 17:57

  Bou! Zeg je hier nu werkelijk dat de VS de genocide in Oekraine ondersteunen?
  Ik begrijp je wantrouwen, want de geschiedenis van geheime interventies door de VS is langdurig en berucht. Maar ik kan wat Oekraine betreft tot nu toe geen bewijs vinden, ik denk dat de lange arm van de VS in dit geval niet lang genoeg reikt.Zoals het er nu uitziet trekt Poetin aan het langste eind.
  Wat wij dringend nodig hebben zijn feiten! En het kan zo maar vijf jaar of langer duren voordat die feiten boven water komen.
  Het is een monsterconflict, dat niemand moet onderschatten. Oekraine wil bij de EU, Poetin wil dat niet. Poetin zal winnen, want de #EU is een tandeloze clown.
  Beantwoorden

  Bou Berkenbosch:
  21 juli, 2014 op 19:19

  Bou! Zeg je hier nu werkelijk dat de VS de genocide in Oekraine ondersteunen?

  Jawel, Nan, dat zeg ik inderdaad. Ze ondersteunen ook de genocide door Israël in Gaza!
  Lees Information Clearing House en neem een abonnement, dan ben je dagelijks bijgepraat over wat er werkelijk gebeurt. http://www.informationclearinghouse.info/
  Lees vooral ook dit artikel, want Duitsland (Merkel!) is het er niet mee eens:
  http://www.informationclearinghouse.info/article39173.htm
  De crash van vlucht MH17 was een smerige valse vlag, maar Poetin trapt er gelukkig niet in. Oekraïne wil helemaal niet bij de EU, geloof dat nou maar. Als het zou lukken, dan wordt Oekraïne geplunderd, net als Griekenland! En intussen dreigt er een misoogst in deze graanschuur. Lang leve de HOLODOMOR, Google daar maar eens op.

  Prettige vakantie verder…

  Vooral dat laatste, en dat valt mij nu zo vaak op aan deze dame.
  De plastische beschrijving van haar beeldende denkwereld en vervolgens weer die sneer:
  Prettige vakantie.. totaal gebrek aan inlevend vermogen.
  Het zou toch ook mogelijk moeten zijn dat dit soort van kwetsende uitlatingen aangepakt kan worden alleen hoe….

  Eigenlijk is het erger dan Martin omdat zij constant met haar zgn.opleidingsnivo schermt.
  Dit soort mensen zijn niet ziek zoals Martin maar wel heel gemeen en gefrustreerd.
  Kom niet met je komkommerellende aanzetten en zielige praatjes over trolletjes, jouw uitlatingen zijn kwetsend en kleinerend naar alle nabestaanden!

 3. Mag Martijn Albeda op zijn eigen site nog wel eens onbeholpen met een tiental sokpoppen knoeien, op Facebook heeft hij behoorlijk wat vrienden.

  Mijn bek valt echt open als je dat daar leest.
  Allerlei op het eerste gezicht hele normale mensen met een rijtjeshuis, een gezin, een hypotheek en een hond, die massaal en heel triomfantelijk de lijkenfilmpjes frame voor frame aan het “debunken” zijn.

  Ik wist niet, dat er zoveel zieke geesten bestonden.
  De Onschuldige Jasperknuffelaars op de Facebook van Dankbaar zijn er heilig bij.

  • Volgens mij lopen roddelbladen ook heel goed, terwijl het publiek geheim is dat er geen jota klopt van wat er in die pulpblaadjes staan. Mensen voelen zich er schijnbaar wel bij om mee te dwepen in allerlei onzin.

   • Nieuwsgierig zijn welke BN-er het volgens de roddels met wie doet is toch van een hele andere categorie.

    Het gaat hier om brave huisvrouwen (die bij wijze van spreken zelf met man en kinderen in dat toestel hadden kunnen zitten) die net zolang naar een stoffelijk overschot van een vermoord mens gaan zitten kijken tot ze ervan overtuigd zijn, dat het een etalagepop is.
    En dat dan vol triomf aan Albeda gaan melden.
    De marquis De Sade had het in zijn gekste fantasiëen niet durven bedenken.

    • Wat ik niet kan begrijpen is hoe Martijn de illusie in stand houdt voor zichzelf dat hij “onderzoeker” is, terwijl hij alleen maar stompzinnige kwaadaardigheden kan debiteren, liegt, bedriegt, chanteert en en passant zijn land verraadt. Vanmiddag toch maar eens contact opnemen met de sociale dienst, want ik vind het onverteerbaar dat hij voor zijn criminogene gedrag nog gehonoreerd wordt ook.

     Bij welke sociale dienst trekt hij ook alweer steun? Ik wil hier echt op doorpakken.

     • @Douwe

      Voordat hij verhuisde deed hij nog huilie over centjes op zijn site, terwijl je hem daar nu niet meer over hoort; hij lijkt tegenwoordig voldoende middelen te hebben om door te gaan. Volgens mij was dat omdat zijn oude sociale dienst hem goed in de peiling had en hij weinig ruimte kreeg, terwijl zijn nieuwe soos hem nog niet zo goed op het netvlies heeft. En dan zijn er natuurlijk voldoende wegen om hem te gaan korten. Martijn kan spijkers op laag water zoeken, maar sociale diensten kunnen dat nog veel beter.

     • @Jeroen,
      vóór hij verhuisde had hij die toestemming al van de soos, en hij zal ook nog wel steeds onder diezelfde soos vallen. Maar goed, volgens mij werkt dat dus niet.

      Met je grief aan het adres van Barra ben ik het overigens volledig eens.
      Gelukkig heb ik de laatste dagen voortdurend AdBlock bij de hand voor als ik ook maar een glimp van zo’n plaatje denk te zien, maar bij Barra verwacht je dat niet vóór het ontbijt. Ja, in de linkjes van Papi, maar die klik ik dan ook nooit aan.

    • Ja, daarom gebruik ik het woordje ook.
     Privé en co gaan m.i. meerdere malen wel wat verder dan “wie met wie” als ik zo nu en dan weer eens over een rechtszaak lees. Afijn daar kun je over muggenziften en dat kan ook op dit blog.

     btw: omstreeks de middeleeuwen stonden de huisvrouwen van toen toe te kijken met de kinders als iemand op een plein zijn/haar straf kreeg, onthoofdingen etc. het is dus wel van alle tijden..aangepast aan de tijd waarin men leeft.

     Wat is jouw mening Douwe, over de opmerkingen van Boudine over de vliegtuigramp?

 4. Idiooot he hoeveel mensen die charlatan “serieus” nemen….ik denk dan werkelijk “de nederlandse samenleving wordt steeds zieker”

 5. Met droge ogen beweren dat er veel vluchten rechtsstreeks gaan, die mensen zijn echt zo blind als een paard!

  AlexT / July 24, 2014

  Even snel gekeken, en er gaan redelijk wat directe vluchten naar Australië.

  http://www.jetcost.nl/AU/vluchten-australie.html

  Zoals te zien is gaan er amper vluchten met Malaysian Airlines (eentje maar). Is er een optie om eens te achterhalen wie achter de gecoördineerde trip van de 100 specialisten zat, wie betaald heeft, wie achter de organisatie schuil gaat en waarom er niet direct gevlogen is?

  Vaak heeft de big pharma een controlerende rol bij dit soort conventies (controle houden), zal zo’n pharma partij de specialisten hebben uitgenodigd?

Reacties zijn gesloten.