Koekoek

Abarbanel Mental Health Center

Abarbanel Mental Health Center

Het gaat niet goed met Micha Kat. De afgelopen twee weken leken de kinderlijke vakantiefilmpjes met het nerveuze camerawerk een rode draad te vormen van een langzaam terug op aarde kerende Micha, maar dat was helaas schone schijn zo blijkt. Nu het einde van zijn vakantie in zicht komt neemt de waanzin groteske vormen aan. Wellicht dat Micha op ziet tegen de terugreis. Een reis immers die hem weer in de armen van het Nederlandse justitie-apparaat brengt. De angst voor de verantwoording bij de rechtbank van zijn criminogene gedrag is in het verleden namelijk wel vaker de oorzaak geweest dat de haat-Calimero als een in het nauw gedreven rat om zich heen gaat bijten.

Toch is de escalatie van de laatste dagen zorgwekkend. Niet alleen zijn de tirades tegen homofielen en Joden stuk voor stuk strafbaar en zullen ongetwijfeld worden toegevoegd aan een volgende aangifte die reeds geruime tijd wordt voorbereid, maar neemt de vereenzelviging met de Bijbelse profeet Micha ernstige vormen aan. In Micha’s hoofd ís hij de Profeet geworden. Koekoek.

koekoek

koekoek

Daarom Micha, kom naar huis. Het is niet te laat voor je aliyah. Je bent welkom in het Abarbanel Mental Health Center in Bat Yam. Hier, net ten zuiden van Tel Aviv, kan je in alle rust genieten van de zon en de zee. Het is een heerlijke badplaats met prachtige stranden, en er is plaats voor lange wandelingen in een rustieke culturele omgeving. Je vindt niet alleen een geduldig, vriendelijk en luisterend oor voor je waanzinverhalen, maar je zal je tevens snel thuisvoelen tussen je medebewoners: uiteraard is er iemand die denkt dat hij Napoleon is, maar ook een hele groep met verschillende profeten, en zelfs iemand die denkt dat hij Donald Duck is. Bij de groep Holocaust survivors zal je wat minder snel een uitgestoken hand kunnen verwachten, maar voor iedere waan is er plaats en aandacht: ook voor die van jou.

Dat is toch een veel prettiger omgeving dan een penitentiaire inrichting of het schoffelen in de berm? Een verschil tussen je medebewoners en het publiek in je reactiepanelen is er ook nauwelijks: allemaal knettergek. Okay, op dit moment zal je circa zes keer per dag naar een schuilkelder moeten rennen, maar dat is als ik de ademhaling hoor wanneer je een kleine trap oploopt waarschijnlijk een ‘blessing in disguise’. Bovendien wordt er hard gewerkt om het irritante geluid van de color red sirens tot het verleden te maken, dus dat komt goed. Kom naar huis Micha, want de koers die je nu vaart brengt je niet naar een veilige haven. Grijp die kans!

Advertenties

10 thoughts on “Koekoek

 1. Ok ik trek het niet meer en belt morgen een psygoloog hoe spel je dat verdomme psygoloog. Ach wie geeft er nog eene fuck om deze kloote media. Schiet mij maar af.

  • @Alex,
   “Schiet mij maar af”… niet nodig Alex… Je bent jezelf al aan het afbreken!
   En dat je een psycholoog nodig heb laat je vooral de laatste weken behoorlijk doorschemeren…, alweer!

   @Ziva,
   Leuk stukje!

  • Kom op Alex. Je kan jezelf ook nog altijd in Syrië of de oekraine gaan inzetten voor de goede zaak natuurlijk!

   Als die ouwe spelnazi ruud nog meeleest, moet hij me trouwens eens vertellen hoe ik 2 van die puntjes op die I moet krijgen. Pfff kom ik hier even op deze site, hou ik er weer allemaal trematische ervaringen aan over….WTF!!!

   Wat een wereld!…Maar goed dat ik niet drink!!!!

 2. Micha wordt inderdaad steeds gekker. Om je zelf nu met Giovanni Falcone te gaan vergelijken is ziekelijk. Een gesjeesde geschoffelde journalist tegenover een dappere integere rechter die vermoord werd door de maffia.

  Behalve het kots op wekkende antisemitisme komt er ook walgelijk homofoob gedrag om de hoek kijken. Kon je eerst nog denken dat hij een broodschrijver was in opdracht van de Pootjes, maar het blijkt dus echt te zijn.

  Behalve dat Kat zich vergelijkt met Falcone, kan hij beter een voorbeeld nemen en als een man naar de rechtszaal gaan.

  Overigens van de week op twitter was er nog een maf die Geen Stijl vergeleek met Spinoza. Van de pot gerukt zijn ze allemaal in die hoek.

 3. Hans Holtrop zegt:

  Dag Micha,

  De ongeveer 15.000 Hamas-leden in Gaza oefenen een terreurbewind uit over de ongeveer
  1,5 miljoen Gazanen.
  Hamas plaats haar raketwerpers in dichtbevolkte wijken en dwingt Gazanen op de daken en balcons te gaan staan van gebouwen, die door Israel gebombardeerd gaan worden als reaktie op het afvuren van de duizend raketten, die Hamas tot nu toe in de afgelopen weken op Israel heeft afgevuurd.
  Israel waarschuwt nog steeds burgers in Gaza,
  één uur voordat er wordt gebombardeerd. En wel met telefoontjes, SMS-jes, enz. enz.
  Israel gaat gewoon door met het leveren van gas, water, electriciteit aan de Gazanen.
  Iedere dag rijden er nog steeds ongeveer 100 vrachtwagens Gaza binnen voor het afleveren van
  voedsel, brandstof, medicijnen, enz.
  Gewonde Gazanen worden behandeld in Israelische ziekenhuizen.

  Wat lul je volledige onzin, beste Micha, over wat zich afspeelt in Gaza. Ga a.u.b. eens kijken in Gaza. Probeer de beginselen van onderzoekjournalistiek in de praktijk te brengen. Zuid-Italië heeft je géén goed gedaan.
  Je zoon schaamt zich diep voor je gebrabbel.
  Laten we het maar niet over je ouders hebben, die je zo’n ontroerende brief hebben geschreven, toen je vast zat in P.I. Zoetermeer
  Kom terug in de realiteit, beste Micha.
  Wordt nuchter en pak de logica en rationaliteit weer op.

  M.h.gr.

  Shalom,

  Hans Holtrop holtrophans@gmail.com

  Kijk nu eens, eindelijk eens iemand met wat inlevingsvermogen, als ik een stukje van Holtrop op Boink lees denk ik hier weer anders over, maar goed.
  Micha denk hier maar eens goed over na, vooral dat stukje over je zoon om het maar eens dicht bij huis te houden.
  Persoonlijk zal ik jouw zoon er nooit op aankijken, familie kies je niet per slot van rekening.

  • pfff zoiets had ik ook toen Kat over de holocaust begon zonder zelf ter plekke in beeld te gaan brengen waar hij over sprak. Beetje jammer allemaal!

 4. Kan het erger in het koppie van Micha Kat mensen?? Ja hoor, het kan altijd erger…zie zijn laatste 2 filmpjes. De onvolprezen Micha komt ergens op een plein waar een onschuldig feestje aan de gang is waar vooral jonge mensen op af komen en natuurlijk maakt de kale profeet er gelijk van dat er constant gefeest wordt door de jeugd onder invloed van seks, drugs & rock ’n roll aangeboden door de plaatselijke NWO. Om vervolgens in het nieuwste filmpje een hoop racisme er tegenaan te gooien want onze etniciteit wordt bedreigd door al die gekleurde Afrikanen. Wil iemand Micha als hij terug is voor zijn eigen en onze veiligheid meteen bij de eerste de beste psychiatrische inrichting neerzetten?? Dank u namens de Nederlandse bevolking.

Reacties zijn gesloten.