Mad World *UPDATED*

street art - TLV 1407

street art – TLV 1407

De weerstations van buienradar.nl meten in Uden, Nederland een grondtemperatuur van 15,5 graden en voorspellen in ieder geval voor de komende twee uur geen regen. Niet al te hoopgevend wanneer je voor je verjaardag een leuk hippie “American Party’-tuinfeest hebt gepland: de zelfgemaakte Goji-bessentaart smaakt zonder zon toch anders. Voor een huisontruiming met inzet van politie en ontruimingsploeg daarentegen is het weer ideaal: blijven de meubeltjes die – ondanks de stapels courtesy notes, aangiftes, burgerarresten, commerciële aansprakelijkheid aanzeggingen en overige soevereine prullaria – onbeschermd op de stoep staan in ieder geval droog en bederft de inhoud van de koelkast – naast de groenbak in een doos geschoven – net een paar uur langzamer.

Vandaag is Magda Wel – natuurlijk persoon Bea van Kessel – aan de beurt. Het huis waar ze tot vandaag vrijwel haar hele leven heeft gewoond wordt ontruimd. Magda is daarmee het volgende slachtoffer in een lange reeks van de juridische kwakzalvers Luca van Dinther en Johan Peter (JP) Teunissen.

Bea, de natuurlijke persoon van Magda, kan op een gegeven moment door verlies aan inkomen de maandelijkse betaling voor de hypotheek op haar woning niet meer betalen. Erg vervelend en het moment om heel snel een afspraak met de bank te maken en samen een oplossing te bedenken: de enige, juiste route. Helaas, niet voor Bea die vlucht in de armen van Luca van Dinther. Wat volgt is een rampzalige reis die haar steeds dieper verstikt in het web van de Soevereinen. Een wagonlading stommiteiten en onzinnig schriftelijk gebabbel aangestuurd door flapdrol Johan Peter Teunissen wordt over bankmedewerkers, gemeentefunctionarissen, deurwaarders, notarissen, rechtbanken, en politieagenten gestort. Het resultaat laat zich raden. Hoewel, Bea – van nature een optimist – schijnt het allemaal een bijzonder en zelfs aangenaam bewustzijnsproces te vinden. Zelf lijkt het me erg onaangenaam om iedere dag geconfronteerd te worden met dwangbevelen, dagvaardingen, politie aan de deur en JP Teunissen, maar ieder zijn eigen fetish.

Het woonhuis is al enige tijd geleden onderhands verkocht in opdracht van de bank, maar Bea weigerde tot dusver de woning te verlaten. Vanochtend is het dan zover. De natuurlijke persoon Bea van Kessel wordt samen met Magda Wel en haar meubels onder dwang van deurwaarder, politie en ontruimingsploeg voorgoed weggeknipt uit het huis waar ze nog samen met haar kinderen een fruitboom plantte ter nagedachtenis van Opa: in een doos gestopt en op straat gezet. Leeggezogen door parasiet Teunissen, die zijn ‘host’ niet meer schenkt dan een bijna onoverkomelijke hoeveelheid problemen. Vandaag is Bea niet alleen dakloos, maar ook niet meer vrij: zonder toekomst.

En Johan Peter ‘JP’ Teunissen en Luca van Dinther? Oh, die zitten al weer diep onder de huid van de volgende host. Mad World.

♥ ♥ Gefeliciteerd met je verjaardag vandaag ♥ ♥ ♥ Angelo della Luce ♥ ♥ ♥ – natuurlijk persoon Michel Vitaliti. Veel plezier, maak er een mooie dag van. ♥ ♥

INSTANT UPDATE:

Bea is weer gearresteerd en Michel loopt als een kip zonder kop over straat. Puinhoop nog groter.

verjaardagfeestje

verjaardagfeestje

Update:: JP Teunissen ter plaatse. Heeft facturenmap commerciële aansprakelijkheid van Bea veilig kunnen stellen. Tas met kleren voor Bea is helaas in vrachtwagen verdwenen.

Update:: Koninklijke Marechaussee ingeschakeld om politie te arresteren. Brigade Vliegbasis Volkel rukt vooralsnog niet uit verschijnt met 4 man sterk.

Update:: Soevereine camerateams gearriveerd. Live verslag volgt misschien. WIFI-router is ook ontruimd dus moeilijk.

Update:: ‘American Party’ ter ere van verjaardag Michel gaat niet door wegens gebrek aan locatie.

Update: Verontwaardiging bij Soevereinen. Snappen niet waarom ‘inwoners van dit grondgebied’ niet ingrijpen.

Update: Huis leeg, sloten vervangen. Bea sinds 7 uur vanochtend in politiecel.

Update: THE END. Bea is weer vrij. Avontuur aan de Basstraat in Uden ten einde. Bedankt JP!

43 thoughts on “Mad World *UPDATED*

 1. Misschien een goed moment om weer eens te wijzen op mijn tweedelige bespreking van een soortgelijk geval enkele jaren terug (betreffende Alex geeft nog steeds lezingen op Youtube en heeft niet geleerd), en meer in het algemeen op mijn hele serie.

  Niet dat het iets zal helpen, deze lieden luisteren toch naar niets en niemand en gaan gewoon door met zichzelf nodeloos in de problemen te brengen (en erger: er vaak onschuldige kinderen in mee te slepen).

 2. Sommige mensen hebben zoveel baat bij het in stand houden van een parasietensysteem dat ze het ten koste van alles zullen blijven verdedigen.
  Wat dat betreft is de achtergrond van deze site veelbetekenend. Letterlijk en figuurlijk.

  • Zelf al gestopt met het betalen van je huur of hypotheeklasten @ElveTwelve? Heb je je baan al opgezegd omdat je werkgever onderdeel is van het ‘parasietensysteem’? De nummerplaten van je auto al vervangen voor een mooie rode soevereine plaat?

   Zo niet, trek dat verwijtende vingertje dan maar weer in.

   BTW: vergeet niet te storten via Rek. nr. 708572332, M. Vitaliti TE Soest. Bea heeft zelfs geen tandenborstel en tandpasta meer. De dappere dommerd was vergeten een go-bag voor te bereiden.

   Geen tandpasta van producenten zoals Colgate-Palmolive (Colgate, Elmex, Meridol), GlaxoSmithKline (Aquafresh, Parodontax, Sensodyne), Procter & Gamble (Crest, Oral-B) en Sara Lee (Prodent, Zendium). Die smeren hun product in de oogjes van lieve kleine aapjes om te kijken hoe erg het prikt. En dat is niet lief!

  • Je veranderd “het systeem” met collectieve actie, niet met dit soort naïeve gestuntel. Dit levert alleen maar slachtoffers op.

 3. Ik begrijp niet waaraan u refereert, Elvetwelve. Zondere betere uitleg veroorloof ik mij uw reactie als wartaal te beschouwen.

 4. En er is beeld voor de newbee-soeverein: dit is er wat er gebeurt wanneer je je betalingsproblemen laat oplossen door Johan Peter (JP) Teunissen. Yep, idd dat is de ‘raadsman’ in carnavalspak zelfs deze ochtend weer alle aandacht voor zijn eigen onzin opeist.

 5. Tijdens het nog door de familie Poot betaalde feestje van Micha sprak ik lang met Bea, ze is bloedfanatiek en knettergek. Wat haar nu overkomt probeerde ik aan haar uit te leggen, maar ze dacht serieus dat dit haar nooit zou overkomen, dat haar methoden effectief waren. De realiteit lijkt haar toch een beetje in te halen.

  • Ja, eigenaardig laconiek ook. In het filmpje tillen de agenten haar letterlijk uit de tuin, maar niet voor ze probeerde om twee agenten mee de vijver in te trekken. Wat dan wel weer erg grappig is.

   Ook lief is haar ‘lover’ Michel Vitaliti, de lieverd rent als een bezetene de trap op en af om kleren ‘veilig te stellen’. Wel zijn eigen kleren dat dan weer wel. De schat staat zo te mopperen dat een deel van zijn kleren in de doos van de deurwaarder belanden dat hij helemaal vergeet ook wat kleren en tandpasta voor Bea mee te nemen.

   Wat een poppenkast!

 6. Storten heeft geen zin, want fiatgeld is immers nep! Je kunt er dus in principe ook geen tandpasta voor kopen, die supermarkten zijn gek dat ze die euro’s accepteren. Ja toch, niet dan?

 7. Zie hem staan voor op het podium in het midden van de camera de raadsman Johan Peter ‘JP’ Teunissen. Wat een walgelijke aasgier.

  Johan Peter Teunissen is walgelijke aasgier

 8. Daar is de Volkskrant trouwens lekker snel mee zeg, qua Henk Krol:

  Ook wordt 78.900 euro geclaimd voor het doen van ‘opiniepeilingen’. Verder wordt 5.900 euro opgevoerd voor ‘studiereizen Hawaï’ in 1997 (12 duizend gulden). In Hawaï werd een juridische procedure gevoerd over de mogelijkheid van een homohuwelijk. In 1998 betaalde Henk Krol een deel van het feest rond de partnerregistratie van de bekende Nederlander Albert Mol, een persoonlijke vriend. Maar ook dat blijkt bij nader inzien onderdeel van de emancipatiestrijd. Het bedrag van 3.500 euro wordt in het overzicht opgevoerd als kostenpost.

  • Hoeveel maanden na mijn primeurtje precies?

   En dat is dus het verschil tussen oude en nieuwe media.

   • Omroep Brabant, mooi is dat. Die durfden Jeroen’ s artikel simpelweg niet te publiceren.

    Je steekt er in ieder geval wel weer wat van op, hoe het werkt in dat wereldje.

    • Is het niet ook gewoon luiheid van de MSM? Hoeveel echte bijtertjes zijn er nou nog in de MSM die goede onderzoeksjournalistiek bedrijven? Je moet als journalist wel de ruimte en de tijd krijgen om iets te onderzoeken. Welke hoofdredactie geeft die ruimte nog?

     Veel journalisten zijn tegenwoordig ook freelancers, die moeten continue produceren, want elk stukje is weer een boterham verdiend. Je kunt je wel ergens in bijten, maar als het na maanden onderzoek geen goed verhaal oplevert… tja.

     Wat vinden jullie van het magere stuk in de Revu over Demmink? Gemakzuchtig, er staat niets concreets in. Toch heeft er weer een journalist een boterham mee verdiend. Spijtig dat Koen Voskuil met de Demminkcase op een verkeerd spoor zit en dit zelf nog niet door heeft of onder ogen wil zien (ontkenning).

     Nu de overheid naar buiten heeft gebracht dat ze subsidiegeld gaat terugvorderen bij Krol, worden er ineens op alle redacties journalisten aan het werk gezet om dit nieuws te duiden. Nu staat het in elke krant.

     Het was mooier geweest als nav het artikel van Jeroen (toch die bij Frontaal naakt?) er een journalist contact had gezocht met Jeroen, vervolgens ZELF de diepte in was gegaan met een stuk onderzoek / verifiëren van het verhaal van Jeroen. Misschien zo nog komen tot nieuwe feiten? En vervolgens breed uitpakken in een zaterdag bijlage van een landelijke krant een paar weken later.

     Dat is in mijn ogen journalistiek en dat gebeurt te weinig.

     • Sterker nog, ze hebben het op een presenteerblaadje gehad..100% inclusief financieel overzicht.

     • @Markiezet

      Ik had contact met die VK journalist en zette hem ook op het spoor voor het extra wederhoor dat hij kon doen. Maar dat heeft wel een hele tijd geduurd.

     • oké, het contact is er dus wel geweest. Maar de sense of urgency was er (nog) niet of zo. Of ze zagen het als een “klaar op de plank” verhaal of ze zochten nog een haakje in de media om het verhaal aan op te hangen. Dat haakje kwam deze week, door de mededeling van de overheid.

     • Ik ben zeer benieuwd naar de afweging van de VK daarin, want ik had een andere. Het verwijt viel geregeld, dat de “timing” van de feiten die boven kwamen drijven over Krol opmerkelijk was, zo dicht op de Europese verkiezingen. Speculatie, maar kan me voorstellen dat VK of de journalist die zich ermee bezighield (ook een Jeroen) het daarom juist over de verkiezingen heen wilde trekken. En dat haakje zat er onvermijdelijk aan te komen.

      Maar met Krol ben ik nog niet klaar, want de geestelijk vader van het homohuwelijk was nog altijd Wabeke (bekend van de site van Micha Kat en het Demmink proces, niet Krol. Ik wil het niet meer hebben dat Henkie die credits krijgt, zeker als je bedenkt dat voor dat fictieve wapenfeit serieus een standbeeld voor zichzelf opeiste. Terwijl het gewoon geschiedvervalsing is; Krol was het PR mannetje en verder niets.

  • Tja Micha, het is een kleine depressieve en megalomane calimero, maar in zijn manische piek is het net alsof er een Duracell-konijntje tussen je benen hobbelt.

   Maar Maud is toch een beetje te hoog voor hem gegrepen, zelfs nu ze knettergek geworden is.

 9. Als al die soevereinen nu eens een soeverein eilandje maken, daar gaan zitten en ons totaal niet lastigvielen….win/win situatie. Krijgen ze Micha, Wim en de rest er gratis bij als “reporters van hun nieuws”.

 10. Drogredenen, als je zo graag soeverein wilt zijn, dan kan dat. Ik ken mensen die het deden, ergens op een hutje in de hei met eigen voorzieningen. En dat gebeurt nog steeds. Maar als je kinderen hebt en je wilt niet betalen dan heb je een probleem, en als er hulp geboden wordt om het probleem enigszins op te lossen dan neem je die. Tuurlijk zijn er er in deze maatschappij genoeg haken en ogen en de discussie over topsalarissen is er nog. Dus wat heeft eigen verantwoording met de ING te maken?

  • Ja echt schandalig. Ik las me de laatste dagen een beetje in over Mauritz, dat is me toch een charlatan. Zoals Jeroen een goed stuk heeft geschreven over Krol (wat nu door de media opgepikt is/wordt), zou eigenlijk die Mauritz ook eens gefileerd moeten worden in landelijke media.

   Maar goed, Ik woon daar niet. Het zijn lijkenpikkers, maar er is 1 manier om er voor te zorgen dat ze er in ieder geval geen geld meer aan verdienen: Het boek integraal inscannen en beschikbaar stellen via een IJslandse server. uiteraard kan op dezelfde site meteen begonnen worden met het debunken van het boek.

   Helaas, ik heb er geen tijd voor….. Is dat niet iets voor Vrijland ? 😉

  • Werkelijk niet normaal, ook de reacties op Recht is Krom niet. Ze pakken er even een chipje bij en zo. Wat moet je er verder nog van zeggen. Krankzinnig gewoon.

 11. Markiezet riep als volgt op tot strafbare feiten:
  ==
  Maar goed, Ik woon daar niet. Het zijn lijkenpikkers, maar er is 1 manier om er voor te zorgen dat ze er in ieder geval geen geld meer aan verdienen: Het boek integraal inscannen en beschikbaar stellen via een IJslandse server. uiteraard kan op dezelfde site meteen begonnen worden met het debunken van het boek.
  ==

  Tegen. Ik ben voor de rechtsstaat. Markiezet kennelijk niet. Keihard aanpakken dat soort lui. Hoop dat AIVD en OM meelezen.

 12. Ik keur geweld altijd af, hoe zeer ik het me ook kan voorstellen. Wat Johan Vaatstra nu gedaan heeft is helaas koren op de molen voor die 2 randdebielen Dankbaar en Mauritz, beter bekend als de aasgieren/lijkenpikkers. Maar ehhh zo goed wordt het dus verkocht dat k*tboek, dat ze het uitgerekend in de 2 dorpen waar ze absoluut NIET op dat boek zitten te wachten het gaan uitdelen. Vooropgezet plan, en dus uitlokking. We leven weliswaar in een vrij land met vrijheid van meningsuiting maar zielige debiele figuren zoals Kat, Dankbaar en Mauritz weten toch altijd net even over die grenzen heen te kijken, dan gauw weg te rennen en zeggen dat ze last hebben van een of ander laf “syndroom”. Net het aloude belletje trekken; je rinkelt wel aan de bel maar hebt niks te melden dus ren je maar weg omdat je weet dat je iets fouts aan het doen bent.

  • Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik dat tot voor kort ook altijd dacht, geweld afkeuren hoe dan ook. Maar deze lui zoeken wederom publiciteit over de rug van anderen, het gaat maar door. Op een gegeven moment slaan dan de stoppen door en ik kan dat dus wel begrijpen. Een paar jaar terug dacht ik echt wel wat genuanceerder maar dit soort bloedzuigers maakt je agressief. Het is de tweede maal dat ik lees/hoor wat voor uitwerking die Mauritz heeft op familie van vermoorde meisjes. Het is godverdomme niet normaal en dat mag ook best eens gezegd worden.

 13. ronald zegt:

  Bekijken http://www.gptv.nl/livestream/
  Maar je moet je even door de eerste paar minuten heen wordstelen en dan begint het echt. Met interviews met Hans en Wim.
  Inmiddels is het ook al nieuws bij RTL en de Telegraaf. Er komen vast meer.
  Bedankt Johan, voor de aandacht die je ons geschonken hebt voor het boek.
  Heb je het boek nog niet gelezen? Direct doen!

  Reactie op KLOL van Ronald Beetz, maatje van Dankbaar.
  De totale waanzin!!

 14. Fantast?? Mag jij effe aangeven wat de familie Vaatstra gefantaseerd heeft, en in het bijzonder Bauke. Ja oke, hij had in het begin niet mogen wijzen naar het AZC, met de kennis van nu. Maar mag een wanhopige vader het mis hebben?? Dankzij hem is er TOCH een moordenaar gevonden. Zonder zijn strijd was de zaak Vaatstra allang in de la met onopgeloste zaken verdwenen of in de welbekende “ijskast”. Dankbaar bemoeit zich slechts een paar jaartjes met de zaak en denkt verdomme dat hij het wiel opnieuw uitvind en wil dat weten ook, ten koste van wie dan ook. Nabestaanden moeten het ontgelden, en de familie en bekenden van de dader nu ook. Noem jij dat normaal?? Weet 1 ding nu wel; Dankbaar mag echt definitief een enkeltje gekkenhuis in ontvangst nemen. Hoef je geen onderzoek meer voor te doen.

Reacties zijn gesloten.