Micha Kat: Wordt vervolgd

street art - TLV 1405

street art – TLV 1405

Boem, pats, daar is de realiteit weer teruggeslagen in het instabiele koppie van plottercalimero Micha Kat. Zat hij gisteren in de Italiaanse zon nog lachend te plotteren met ‘amice’ Hans Vogel, terwijl in Nederland links en rechts zijn doneer-knopjes hun huis worden uitgezet, vanaf vandaag mag de fles wijn en pillendoos wederom opgediend worden onder het bed van zijn ex-pat vriendin. Het megalomane angstkuiken – het is allemaal niet eerlijk – heeft weer eens problemen met de politie. Op 23 mei wordt Kat gesommeerd op het politiebureau van Hilversum te verschijnen om gehoord te worden over een aangifte van belediging door NOS-baas Marcel Gelauff. Maar ja, Kat zit ergens in Italië met zijn handycam te spelen, dus die komt niet opdagen. Wordt vervolgd.

Foute boel dus, maar onverstandig ook, want Kat heeft hetzelfde “Ik kom lekker niet”-spelletje een paar maanden geleden ook al proberen op te zetten met een agent van hetzelfde bureau Hilversum. Dat verloopt niet zo goed; hij wordt eveneens gesommeerd om op het bureau te verschijnen om gehoord te worden over een aangifte van belediging door – jawel – Marcel Gelauff. Kat probeert onder zijn verhoor uit te komen door een hilarische brief te sturen naar de agent die het boefje te woord zal staan:

Ik vraag mij af of u weet wie ik ben en of u op de hoogte bent van mijn dossiers bij justitie en politie. Indien dit het geval is, ben ik eens te meer verbaasd dat thans een verdenking van het delict belediging reden kan vormen mij op te roepen voor verhoor.

Werkt niet. Agent in kwestie is er niet van onder de indruk, dus volgt een paar uur voor hij verwacht wordt op het bureau een telefoontje van Kat. Het is gek, ongelofelijk zelfs, maar ook nu blijkt de Hilversumse collega totaal niet onder de indruk van zijn aangezette stem en geeft hem de keus: of je komt vrijwillig of ik bedenk een andere manier om je hier te krijgen. Kat kiest eieren voor zijn geld en meldt zich een paar dagen later bij de verhoorkamer. Wordt vervolgd.

Nu zit Kat dus in de penarie. Een tweede aangifte in korte tijd door dezelfde persoon voor eenzelfde delict bij hetzelfde politiebureau, en weer niet komen opdagen. Niet echt een combinatie waar een Officier van Justitie het woord ‘seponeren’ te binnenschiet. Normaal gesproken zou je dus tegen hem willen zeggen: “Blijf vooral zitten waar je zit, neem nog een slok wijn, een extra pil tegen je angstpsychose en ga lekker zen op het kraaien van de haan. Er is niemand, behalve de politie, die je mist in Nederland.” Maar dat kan nu even niet. Kat wordt namelijk op 17 en 23 juni verwacht bij de behandeling van zijn hoger beroep in respectievelijk de ‘graffiti- zaak’ en de ‘Bart Mos-zaak’. In beide zaken heeft Kat in eerste aanleg een forse straf opgelegd gekregen, dus niet verschijnen is niet echt een optie. Maar Kat zou Kat niet zijn als er in dat door grootheidswaanzin verwrongen koppie niet een meesterlijke oplossing zou verschijnen: ik eis een vrijbrief van het OM. Wordt vervolgd.

6 thoughts on “Micha Kat: Wordt vervolgd

 1. Kat is faalhaas, superego en mafkees van de eeuw tegelijk. Dit gaat zich keihard tegen hem keren. Je ziet het nu al bij Wilders, dat daar de acties en woorden zich tegen de man zelf keren. Dat het bij Kat zo lang geduurd heeft is me een raadsel maar hoop nu wel dat ze hem ergens lang opsluiten zonder een telefoon of internetaansluiting in de buurt….

 2. 5 juni, 2014 om 12:53 Quirine zegt:
  Met zo’n brief heb je nog geen enkele garantie. Mijn erkende paardenarts was erbij toen Rangelrooij de verkeerde paarden meenam, overheid houdt zich aan geen enkele wet bij het stelen van meer dan 100 honden, topsportpaarden etc. Ik hou mij wel aan de wet zoals blijkt bij elke zitting, dus zolang we in deze elitepedostaat zitting hebben met daders a la Demmink, wordt men als onschuldige zoals Lancée, Lucia de B. Maikel uit Schiedam, en al die andere slachtoffers van een systeem wat door Yvonne Keuls decennia geleden al is beschreven in een cel gegooid en de daders huppelen gewoon rond op zoek naar de volgende onschuldige en weerloze kindjes.

  Knetter-, knetter-, knettergek.

 3. Ach Ziva, goed voorbeeld doet goed volgen. Deze reaguurders maken zich schuldig aan homohaat, discriminatie, holocaust-ontkenning, anti-semitisme, valselijk beschuldigen van veel mensen enz. Wel handig voor de politie en AIRVD, die hoeven alleen maar ip’s te achterhalen en bingo!! Knettergek vind ik nog lief voor die mafkezen daar, inclusief Kat himself.

 4. Het is oorlog op KLOL!! Daarnaast kan je zien dat Micha 300 kleuren s****t aan het poepen is want hij gooit het ene na het andere vage stukje op het net. Zijn OM-aanvraag bijvoorbeeld, zijn rare ontwijkstukje voor hem en Eric terwijl ze toch echt zo schuldig zijn als wat en wat nog meer zij. Iedere dag 2 a 3 stukjes ineens. Waarom Micha?? Anders haal je je Poot-quotum niet?? Hou je er al rekening mee dat je even moet gaan brommen??
  En Eric, hoewel je jezelf als “observant” probeert weg te zetten die “toevallig” iets filmt is bij Micha nooit iets toevallig, en dat weet jij donders goed. Als je dit excuus na 1 onbezonnen filmpje gebruikt, prima, gelooft iedereen nog. Maar na al die filmpjes met Micha gaat die boot niet meer varen. Net zomin als Geert Wilders die nu bij de Europese rechter gaat vragen om de Nederlandse wet te verruimen. Brussel mag zich dus wel met Nederland bemoeien als Grote Blonde Geert het belieft maar voor de rest moet Brussel wegblijven…zo ook Kat. Nos en wie dan ook zijn grote duivelsgebroeden tenzij ze Micha aandacht geven, dan vind de kale plotter ze geweldige en heldhaftige media. Om ze vervolgens in het volgende stukje weer af te branden…Plotter en Wilderslogica…heerlijk en vermakelijk maar heeft weinig met aardse logica te maken.

  • KLOLBEWONERS willen gewoonweg niet snappen, dat rechters, agenten, juristen, handhavers, ambtenaren , en normale burgers, het recht hebben om in hun vrije tijd ponteficaal op blogs mee te lezen, en al dan niet anoniem een effectief plasje te doen. AIVD do your thing!

Reacties zijn gesloten.