een sjeik uit Koeweit en de kwestie Feik

Soms komt Kat aardig dichtbij een goed inhoudelijk artikel, alleen heeft hij ook dit artikel weer vervuild met het thema pedo, want dat telt weer voor de Poot kassa die dan rinkelt inzake Demmink. Pure indoctrinatie alla Micha Kat: Pedo= Demmink en gerelateerd aan zowat alle wantoestanden in de wereld.
Het moet gezegd dat een kleine berg stront kan afleiden van de nog grotere berg stront als we het over de FIFA en corruptie hebben. Op de Google zoekmachine kom je tot 35.200 resultaten. Alhoewel inmiddels duidelijk is dat die kleine berg ook steeds groter wordt met het verstrijken van de dagen, weken en maanden. In Brazilie zijn er forse problemen , en het is voor mij ook onbegrijpelijk en schrijnend om te zien en te lezen hoe het in Brazilie gaat met de bevolking in de giga krottenwijken. Kan geen aandacht- actie genoeg naar uitgaan.

Jullie weten inmiddels wel dat Teigertje geen fan is van Poetin en zijn medewerkers. (kuch).
Bij Brandpunt was er enige tijd geleden een uitstekende mini docu over zijn medewerkers waaronder ene Sjeik Ahmad Al Fahad Al Sabah, president van de Olympische Raad van Koeweit van Azië die een aardige vinger in de pap had bij de aanstelling van Thomas Bach als nieuwe baas van het IOC.
Teigertje is inmiddels heel benieuwd naar de rol van deze en gene uit de genoemde mini docu bij het gedoe rondom Qatar in 2022.

Dan hebben we nog mevrouw Boudine met haar reeks artikeltjes over Vaatstra. Reacties en kijkers gegarandeerd dus blijft ze dit thema uitbaten. Mevrouw wil zich altijd verre houden van roddel en achterklap maar dit zal haar nooit weerhouden haar eigen kacheltje te laten ronken tussen het jassen van de piepers door.
Zo speculeert die malle Bou er weer aardig op los over Feik Mustafa, deze Feik was een asielzoeker in de periode dat Marianne Vaatstra vermoord is en volgens Dankbaar, Bou etc. betrokken bij deze gruwelijke moord. Barracuda maakte onlangs nog gehakt van al het gespeculeer en de pogingen het schrijfsel van Dankbaar en Mauritz aan de man te brengen.  Nu bedacht Bou, dat Feik eigenlijk wel gewoon de waarheid kan vertellen over zijn “rol” bij de moord op Marianne volgens Dankbaar en Bou etc., want hij zou vallen onder het jeugdstrafrecht en zou dus niet meer te vervolgen zijn.
Tja, zo simpel werkt dat nu in het koppie, alleen heeft Teigertje 1 klein vraagje: waarom zou Feik iets moeten bekennen/ vertellen wat hij helegaar niet gedaan heeft? De plotters kunnen wel Dankbaars nieuwste creatie naar alle politiebureaus in Nederland sjauwen met een poging tot aangifte maar Jasper heeft toch echt bekend en deze bekentenis heeft hij echt waar niet ingetrokken. Vergeet niet na je aardappels met jus je toetje Bou,  je kopje kruidenthee met een flinke brok speculaas? En dan lekker slapen en morgen gezond weer op, het is heerlijk tuinier weer!

 

 

2 thoughts on “een sjeik uit Koeweit en de kwestie Feik

 1. Kat linkt alles aan Demmink. Als we er zometeen de eerste ronde uitliggen op het WK is het de schuld van Demmink. Maar nog erger is de arrogantie en verwaandheid waarmee Kat denkt alles ontdekt te hebben en zich alles toe te eigenen. Hij maakt geen vrienden, alleen vijanden. En zelfs vrienden moet hij verzinnen, zoals nu Maud Oortwijn weer een heilige vriendin van hem is…uitgekotst en al door Kat maar nu is het weer “aan”, beseffend dat hij niets of niemand meer over heeft. Ook Steven Brown, zijn misdaadmakker, is hem aan het afvallen…hij houdt echt niemand meer over…

 2. Beveiligd: Boudine Berkenbosch en de rode baret
  2 juni, 2014 | Auteur: Boudine Berkenbosch

  De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Om deze te kunnen bekijken, vul het wachtwoord hieronder in:

  Wachtwoord:
  Gepost in Boudine Berkenbosch, Humor, Persoonlijk | Voer je wachtwoord in om reacties te bekijken

  WTF, geheimzinnig gedoe, dan moet je geen blog houden of dit achter de burelen doen Boudine!!

Reacties zijn gesloten.