Bea vitaliteiten in your face


Hoe lang is het nog mogelijk dat soevereine mensen kosten kunnen maken waarvoor de Nederlandse Belastingbetaler blijft ophoesten?
Zo snel als mogelijk is  regels opstellen waardoor dit gedrag niet meer mogelijk is/ onmogelijk wordt gemaakt.

Bea maakte overigens de laatste beeldopname in de rechtbank met soeverein Bagchus.

Update: het filmpje is verwijderd, daarvoor in de plaats een ander aangepast filmpje..zie ook
http://vitalifeiten.nl/?p=3358

20 thoughts on “Bea vitaliteiten in your face

 1. Het is lastiger dan je denkt, in feite zijn er al regels voor mensen zoals dit (je zou obstructie nog wel iets kunnen aanscherpen), je hebt eigenlijk gewoon te maken met sekte leden en een nog best geduldige politie en overheid die het tot nu toe nog niet al te serieus namen. Werkelijk na het doornemen van vele vitalifeiten filmpjes ga je echt respect krijgen voor het geduld van politie agenten.

  Nu zijn ze echter een keer te ver gegaan (al vraag ik me af of het echt tot een zaak leidt, de mevrouw kon zo te zien op de beelden gewoon weglopen en werd niet echt vastgehouden) al is het alleen maar omdat ze het zelf dom op de spits blijven drijven 🙂

 2. Lol de video is op prive gezet… Wel zo slim, in het filmpje deed Bea alsof ze ‘Magda’ heette, maar in de beschrijving stond pontificaal: “Bea van Kessel opgepakt” ja dat is natuurlijk niet slim 😛

 3. Teigertje, zo zwaar hoef je er niet aan te tillen, men is geen natuurlijk persoon bij Justitie, maar wordt bij naam genoemd. Je bent ook geen onderdaan van WA van Buren. Dus als je voor de rechtbank moet komen moeten ze je Teigertje van de Familie van Tijgers noemen. Niet T. Tijgers. Verder dient iedere soeverein zich te houden aan de wet zoals deze telt in Nederland. Ik heb het filmpje gezien, wettelijk doet zij niets wat verkeerd is. Ze weigert een enveloppe aan te nemen, vraagt om een ID en dat is haar recht. De boze deurwaardster overdrijft ook schromelijk dat zij middels geweld is tegengehouden tegen haar wil. Blijft niet veel over voor de rechtbank. Zeker als de beelden geaccepteerd worden. Soeverein zijn geeft alleen aan dat je het constitutionele gedeelte van ons land, en de daaruit vloeiende organen niet erkent, maar men dient zich wel aan de wet te houden. Ik ken Magda aardig, ze kan hard knokken. Ik ben al blij met de rechtzaken tegen de banken, waar het doorlopende kredieten betreft. Gelukkig zijn er al rechters die bepalen, volgens handelsrecht, dat mensen na vele jaren genoeg aan premie betaald hebben, om de doorlopende krediet nog verder door te laten gaan.

   • Ik ken Magda redelijk goed, en heb mijn commentaar geschreven, het is voor mij erg moeilijk om op iedere reactie antwoord te geven. Ik ben aardig op de hoogte van diverse zaken, dankzij werk en ervaring, het is alleen heel moeilijk te reageren op de vele reacties. Sorry, maar zo is het.

 4. Nou en of ik hier een mening over heb.
  De samenleving kost handen vol met geld, clowns die werken met nep toga’s bij de rechtbank en lulkoek over commercieel aansprakelijkheid. Politie die moet uitrukken omdat iemand rekeningen niet wil betalen en overal in tegenwerkt behalve als het aankomt op ontvangen van uitkeringen of leven deze mensen van de lucht?

  Het stoort mij in zeer hoge mate dat dit gedrag mogelijk is en wat mij betreft komt er een oplossing waardoor deze soevereinen ore whatever opdraaien voor de kosten van hun eigen gedrag. Liever gisteren dan vandaag!!

  • Overigens lees dit artikel maar eens. Voor menselijk beleid moet geld overblijven en niet voor een stelletje clowns die allerlei wegen zoeken om niet aan hun verplichtingen te hoeven voldoen.

 5. > Ik ken Magda aardig, ze kan hard knokken.

  Dus nou heet ze weer Magda, terwijl ze op de klaagsite (“o wat zielig, ze is door die brute politie gearresTEERD!!!!”) wel stelt Bea van K. te heten, wat ze tehenover de politie nog bij hoog en bij laag ontkende. Ken u t nog follege? Ik niet.

  Geef het nou maar toe, zogenaamde soevereinen: dat hele gedoe van jullie is alleen maar kinderachtig gezeik. En daar is de politie niet voor. Als je kinderachtig wil doen meld je je maar aan bij de kleuterschool. Ondertussen is de politie er, en zijn rechters er, voor echt belangrijke zaken. Niet voor dit gedoe. Oprotten dus!

 6. ==
  Ik ben al blij met de rechtzaken tegen de banken, waar het doorlopende kredieten betreft. Gelukkig zijn er al rechters die bepalen, volgens handelsrecht, dat mensen na vele jaren genoeg aan premie betaald hebben, om de doorlopende krediet nog verder door te laten gaan.
  ==

  Dat is ook allemaal bullshit, je hebt dat geld geleend gekregen dus je moet het ook terugbetalen. Met rente ja. Zo simpel is dat. Anders had je het indertijd niet moeten aanpakken.

  Zie verder monydebt.

 7. “Ze komen niet eens met ons praten”.

  Nee, natuurlijk niet, achterlijke muts! Je staat bekend als complete koekwaus waar de plisie om de haverklap naar toe moet en ze zijn je achterlijke gezeik compleet beu.

  Wat is er toch de reden van dat deze mensen elkaar zo de vernieling in willen helpen?

  • Sekte gedrag, ze geloven werkelijk dat ze Soeverein zijn en dat alles wat hun overkomt met Politie en dergelijke alleen maar gebeurt doordat WimLex hun soevereiniteits verklaring nog niet naar het politiebureau heeft doorgestuurd

 8. Kijk politieagent(e) zijn is ook een vak. Ik vind dat die agent aan de deur punten gescoord heeft. Die beheersing…. heerlijk. Tijdens zijn opleiding krijgt hij natuurlijk in rollenspellen vast ook het type “soeverein” voorgeschoteld. 😉

  Geweldig toch als die politieagent zegt: “je neemt het toch op, dus laten we het dan maar meteen goed doen…. ”

  Het kost de maatschappij bakken geld, maar vind ik niet erg. Ik vind het getuige van een Nederland als sterke maatschappij / samenleving dat hiervoor plaats kan zijn.

  Deze bea/magda heeft niet half door hoe ze zichzelf voor schut zet met zo’n filmpie, ga daar dus vooral mee door Bea! Je krijgt alleen positieve feedback van je inner circle (en die is niet groot), en de rest van Nederland heeft dan weer iets om zich over te verbazen / te lachen / etc. Het lijkt wel slapstick…. Maar ja bea, moet je er ook geen chaplin-tune onderzetten. 😉

  Wel flauw van je Bea, dat je een voornaam spelletje aan het doen bent. Je bent gewoon Bea, de hoofdbewoner van die hut, en je trekt zo ook je kind nog mee in die shit. Doe je echt zelf. Besef je wel dat als je daarmee doorgaat, jeugdzorg ook wordt ingeschakeld (misschien al is?).

  • Dat was natuurlijk het trieste hoogtepunt om dan nog zo’ n kind erin te betrekken en dat die zo onder de spanning zit. hoe ver ben je dan al van het padje af, totaal geen realiteitsbesef.

 9. > Wat is er toch de reden van dat deze mensen elkaar
  > zo de vernieling in willen helpen?

  Het verlangen iemand anders de schuld te kunnen geven en zelf de verantwoordelijkheid te ontlopen. Daarom lokken ze repressieve reacties van de politie uit. En onze politie is zo in-en-in vriendelijk dat die reactie vaak niet eens komt. Dus dan gaan de gekken nog gekker doen om toch maar asjeblieft, asjeblieft, please pretty please gearresteerd te mogen worden.

  Micha Kat vertoont ook vaak zulk gedrag.

 10. Wat een drukte om een naam. Magda Weetwel is haar tweede naam op facebook, ze heet officieel Bea van K…….. Om daar nu over te gaan haarkloven.

  • Dat haarkloven doet Bea nog altijd zelf Alex, lees trouwens het artikel van Disputax hierboven maar eens door. Staat haarfijn beschreven hoe het werkelijk zit met die aanhoudonzin van deze madam en consorten.

   • Teigertje,

    Ze doet verder geen hond kwaad, ze dringt zich niet op. Ik blijf het vervelend vinden dat mijn pc niet meedoet aan de reacties, dat is gewoon vervelend. Magdawel of niet, vecht voor haar rechten als mens, ze neemt het op tegen de banken, die een euro drie keer mogen uitgeven en daardoor zichzelf ook in de problemen werken, wat wij belastingbetalers toch weer op ons bord krijgen. Ze zou al jaren geleden uitgezet moeten worden, maar door eigenwijs en slim te zijn, heeft ze tot nu toe de boel weten te voorkomen, dat heeft geen mens voor elkaar gekregen. Ze is verre van Kattig, die bemoeide zich ongevraagd met de situatie, aandacht, daar heeft ze gebruik van gemaakt. verder wil ze niets met hem. Ik heb geen problemen met haar, vind haar zelfs moedig. Ook al verliest ze het, ze heeft het tenminste geprobeerd. Grtz Lex

Reacties zijn gesloten.