Chicken Run

Vanochtend viel mijn oog op het volgende berichtje van Yvonne Hoekema, reageerster bij KLOL, Boudine etc, en voor wie geen zin heeft om de link aan te klikken, is dit grofweg de inhoud: ‘wel onderzoek naar Krol, omdat hij misschien getuige was tegen demmink? Als je maar bij de Minerva-club hoort, niets aan de hand!
Alles draait bij deze plotter maar om Demmink, dus eigenlijk kun je in de ogen van zo’ n plotter ver gaan, de boel oplichten is heel normaal zolang je maar tegen Demmink bent. Dan ben je in mijn ogen dus goed de weg kwijt.

Gisteren in een zaaltje in hotel Jan Tabak haalde Wim Dankbaar uit met de volgende woorden: ‘Het ging hem niet om het oplossen van de zaak-Vaatstra, niet om het opknopen van Peter R. de Vries en ook niet om het uit de cel krijgen van Jasper S. “Dat zou mooie bijvangst zijn” zei Dankbaar, “maar waar het ons echt om gaat is het afrekenen met een corrupt en zelfs crimineel justitie-apparaat.’
Als de kippen zet Kat deze uitspraak neer op zijn site want een crimineel justitie- apparaat=Demmink punt.
Indoctrinatie op zijn sterkst dus en het gegeven dat veel mensen in zo’ n zaaltje zich emotioneel betrokken voelen bij MarianneVaatstra,  daar heb jij toch lekker poep aan. Dat je een hele familie Vaatstra kapotmaakt is toch bijvangst, nietwaar? Je buit emotie uit, en deze mensen zien nog steeds niet jouw bedoelingen. Jouw bedoelingen om geld te verdienen aan ophitserij en haatzaaierij. Daarom mag er toch tot op de dag van vandaag antisemitisch gereageerd worden bij jou, is goed voor het groepsgevoel bij KLOL en daarmee verdien jij je geld als grote leider die het allemaal zo smakelijk brengt. Gadverdamme.
We hebben dan wel een aantal wetten in dit land maar als je je daarop wil beroepen wordt je gedemoniseerd als zeikerd en stroomt je spambak vol  in het kader van zij doen het toch ook? Op sites als Geen Stijl kun je immers ook alles zeggen.
Nadenken over maatschappelijke verantwoordelijkheid is schijnbaar niet meer nodig en dus zien steeds meer opportunisten het daglicht terwijl ze in een zwartdonker geholte thuishoren.
.
Dus Poot kan zeggen dat het hem eigenlijk niet gaat om pedofilie, Krol mag lekker de boel oplichten en het gaat ook niet om Marianne Vaatstra terwijl er pagina’ s vol en fimpjes bij de vleet zijn over haar op de alternatieve sites en er dus geld aan verdiend wordt. Sodemieter toch op Kat  samen met je wakkere volgers.

 

update: http://www.nu.nl/politiek/3772092/henk-krol-gerust-onderzoek-mogelijk-subsidiemisbruik.html

 

.

Advertenties

12 thoughts on “Chicken Run

 1. Naar Krol wordt een onderzoek gedaan, wegens ‘vermeende’subsidiefraude.Terecht en als Henk schuldig wordt bevonden moet ie tot de laatste euri terugbetalen.Henk is heel zielug. Laat Wim lekker doorgaan, komt ie vanzelf terecht waar ie moet wezen, in de bak.

 2. Dankbaar noemt in zijn van frustraties en idioterie doordrenkte ‘boekpresentatie’ gelul-in-de-ruimte praatje J. Hans Mauritz een ‘godsgeschenk’.
  Dan heb je dus écht niet door dat werkelijk waar helemaal niemand -buiten de beperkten en zieken van geest- je serieus neemt en het voor ieder weldenkend mens evident is dat superduperspeurneus Dankbaar zijn totaal geflopte JFK project via dit ‘Vaatstra vehikel’ opnieuw probeert te pluggen en het Mauritz alleen te doen is om de eurootjes.
  Het is triest, wanstaltig, ziekelijk en een gedwongen opname in een inrichting waardig.

 3. Vol verwachting klopte mijn hart ♪♫, deze ochtend, er zal vast wel na de bijeenkomst in het hotel een fantastisch mooi artikel in welke krant dan ook staan over de nieuwste onthulling. Njente, nada, nothing. Wanneer komt die reportage eigenlijk bij één vandaag??

  • In Man bijt hond zitten nog echte mensen, dit zijn slechte acteurs van de firma Leugen en Bedrog.

 4. Lijkenpikkerij in de Vaatstra zaak. Er word geld verdiend. Wim is een rat en die Mauritz ook. Ik gaat weer verder op deze Zaterdagavond met het bespelen van mooie vrouwen op Facebook met deze Illuminati clip. Fuck Yeah.

 5. Sneue Dankbaar denkt dat ik naar hem schrijf, in plaats van over hem. Gek genoeg doet hij dit dus al jaren over mij en anderen, maar zodra ik hier iets schrijf krijg ik weer een leutermailtje van hem. Alsof de wereld om hem draait. Hij is sneu, hij blijft sneu, cc natuurlijk aan zijn collega schrijver. Wimpie, ik wil helemaal geen mails van je ontvangen, ben allang klaar om met jou te schrijven of te berichten, mijn opinie over jou heb ik al jaren geleden gemaakt. Daag sneu figuur. Blijf voortaan echt weg van mijn e mail, ik mot je niet. Noch je bijstanders die zo sneu doen.

  • Toch heb je dat lange gesprek met hem gehad @Alex B. In dat gesprek heb je wel het één en ander gezegd. Je deed je daar best wel voor als een raar racistisch complotgekkie. Je speculeerde er lustig op los, als een topplotter die het allemaal wel door had met die ‘buitenlanders’, die je voor het gemak allemaal maar ‘Ali’ noemde. Toch?

   Anyways, voor mij ben je gewoon een tokkie die we hier in deze wereld liever kwijt dan rijk zijn. Kortom, wat jij zegt is totaal niet belangrijk.

Reacties zijn gesloten.