Martin Vrijland stuitert door..

Oh jee, vandaag is op het nieuws de site Waar in Holland, een site die al tijden geleden door Swapichou en dan met name door MIA ontmaskerd werd als site ondersteund door Poot. In die tijd werden wij nog gelijk voor “troll” uitgescholden door bijvoorbeeld Martin. Het kan verkeren. Martijn wil weer graag “scherp” overkomen. De werkelijke reden waarom dat hij Kat liet vallen heeft alles met geld te maken en natuurlijk niks met “compleetdenken”,  maar ach wie ziet dat nou?

Degene die ons volgen weten zonder Martin natuurlijk ook wel dat het uiterst toevallig is dat er ineens gegevens uit een dossier van Volkert v.d. G. op zo’ n site staat. De verleiding was dan ook groot om vanochtend in de vroege uurtjes al te gaan tiepen en een artikeltje hierover op Swapichou te zetten.  en toch wilde ik nog even wachten, een voorgevoel. En hoppa, wederom stelt Martin mij niet teleur.

Een terugblik: In het in trieste hele gebeuren rondom Anass waar Martin met een lijkschouwingsrapport kwam en een foto van de dode jongen werd er toch niet (boehoe),  de naam Martin Vrijland genoemd op teevee  en andere msm. Wat is het toch dat journalisten dan je naam nog steeds niet willen noemen!!

Maar nu ineens wordt de naam van Waar in Holland genoemd op alle media. Wat een onrecht mensen, dit is het zoveelste bewijs natuurlijk dat Micha Kat een oplichtende vrijmetselaar is die al die tijd al samenwerkte met de duivelse msm wat briljante Martin al ontdekt had.  Martin de knutsel en frutselende man met zijn originele ideetjes en weetjes. Dat je zo’ n talent aan het werk wil zetten als sociale dienst, onbegrijpelijk.

Enne, of je nog even wil storten.

Update 6 mei 13.30: Micha kat gebruikt dit artikel nu op nrcombudsman, ik zie hier in bovenstaand artikel toch echt nergens een lovend woord over Kat, wat ons betreft zijn Micha en Martin van hetzelfde laken een pak en zitten ze allebei lezers een hoop onzin te vertellen in de hoop er een slaatje uit te kunnen slaan als “compleetdenkers”.
Overigens willen wij de lezers van Martin en Micha hier van harte welkom heten, kijk gerust rond en lees onze artikelen over deze heren!!  😉

12 thoughts on “Martin Vrijland stuitert door..

 1. Albeda stelt mij wel degelijk teleur.

  Ik wil op maandagochtend op zijn website kunnen lezen, hoe wij in de maling worden genomen met die zogenaamde vrijlating.
  Dat het OM ons wil doen geloven dat Volkert nog leeft, met een vage jeugdfoto van Henk Bres. Photoshop. False Flag. Desnoods iets met een gangenstelsel of de constatering, dat Volkert niet in de GBA voorkomt.
  Hier ga ik mijn goeie geld toch echt niet aan uitgeven.

 2. Ok, ok het is te weinig jus idd, dat wel.
  Martin had het best nog wat spannender mogen maken, grote foto’ s en een exclusieve getuige.

 3. Elien / May 5, 2014

  Mijn uitkering ligt gelukkig wat hoger na een heel naar ongeluk bij de kruidenbier die op de kleintjes let!!!!
  € 890,= Dus € 15 per maand voor jou. Groet Elien.

  De drommel.

 4. Gelukkig weer waar deze site om draait. En niet om een moderator die stiekem reuze trots is, omdat zijn zoontje een kind in elkaar gerost heeft. Eenzijdige weergave doet. En voorbij gaat aan het probleem dat ouders de leerkrachten niet meer ondersteunen, maar aanvallen.

 5. nieuwsbreker
  Ik gaat Kat slopen.

  Ach als Kat je twee keer positief benoemd op klol , ren je net zo hard weer achter hem aan.

  Zie Martin, die ging je ook slopen.

 6. Ik volg sinds kort jullie blog vanwege die soap tussen Micha Kat en Martin Vrijland. Al lezend op de website van Martin Vrijland kwam ik dit tegen: http://www.martinvrijland.nl/artikelen-delen/

  Ik vroeg me af of dit wel door de beugel kan. Voor mij een bevestiging dat Martin Vrijland aast op het (grote) geld.

  • @mystery
   Deze tekst, grappig want ik had hem ook pas zien staan en wilde die nog gebruiken:

   Artikelen delen

   Mocht u de door mij geschreven artikelen willen gebruiken, dan mag dat onder de volgende voorwaarden:

   U gebruikt slechts de tekst uit de eerste alinea;
   U verwijst door naar het originele artikel;
   U vermeldt onder het artikel ‘auteur Martin Vrijland
   Voldoet u niet aan deze voorwaarden dan gaat automatisch een onkostenvergoeding van € 15 per dag per geplaatst artikel in werking vanaf de dag van plaatsing.

   Ik denk dat hij erop mag zetten wat hij wil wat dit betreft, ik wens Martin veel succes met het innen van het geld. Een deurwaarder inhuren kost bijvoorbeeld ook geld weet ik van ondernemers. En dat Martin ondernemend is, dat weten we inmiddels wel 😉
   Bovendien: zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten want zoals je in het artikel hierboven kunt lezen jat hij ook van alles maar doet hij vervolgens net alsof hijzelf de bedenker is.

   Hij zal deze tekst, of iets in die trant wel ergens zijn tegengekomen toen hij zelf weer eens aan het jatten was, alleen zag hij dan niet dat diegene wel in staat is om de deurwaarder er achteraan te sturen. Iets met grootheidswaanzin, opportunist enz. haha

Reacties zijn gesloten.