mediterranee

Heerlijk, lekker weekend.

Zelf heb ik niks met het Koninklijk huis, al is hun geschiedenis wel interessant. Toch is het altijd wel een gezellige dag, nu koningsdag, met activiteiten voor ieder wat wils. Anders blijf je gewoon een keertje thuis om bij te komen van de werkweek of gewoon om te luieren.

Terwijl Micha Kat op zijn eigen manier  koningsdag viert,  Boudine  vanachter haar computer kan beoordelen wie schuldig en onschuldig is en eenieder die het niet met haar eens is vermanend toespreekt als zijnde plotkoningin, ga ik lekker het café in met heerlijk koel bier.

Hier alvast een hip muziekje.

 

 

23 thoughts on “mediterranee

 1. Ik moet de eerste zogenaamde Hollandse republikein nog tegenkomen lezen of zien, die niet via windhandel en luchtfietsen, een volk naar de kloten wil helpen. Willem Lex en Maxima zijn momenteel een geweldig en onmisbaar visitekaartje voor dit land. Gelukkig maar.

 2. Met de kansloze windeieren van de KLOL gekkies, cultiveer je niks anders dan o.a. een zooitje criminele sukkels, die in de kleine marge alleen maar ellende veroorzaken. Gewoon vol gas met beleid en verstand wind en zonnepanelen uitbaten, en NL kan met het grootste gemak, gewoon in Europa het New Dutch Dubai centrum van Europa worden. Kwestie van veel gezond verstand gebruiken, en wie klein is moet slim zijn.

  is moet slim zijn.

   • In Noord Korea sta je verplicht aan de kant te zwaaien met een opgelegde big smile, KLOL doet niks anders. Bij de PVV krijg je een boete als je het dommige blondje afvalt. Ondertussen……..niemand diet het weet.

 3. Terwijl wetenschapper Wubbo Ockels, notabene op zijn sterfbed, de mensheid een ultiem lesje duurzaamheid geeft, bekvecht het virtuele wereldje laveloos voort over perspoonlijk onrecht en verlies, gedverderrie wat een pseudozielepootjes!

 4. LOL.
  Albeda is de ouwe incest fantasie van Kat aan het afstoffen.
  Eén blik op deze foto is genoeg, om te zien, dat Kats oma gegarandeerd zijn oma was.

 5. Typisch Vrijland om Kat wel (eindelijk) neer te zetten als de chronische leugenaar die hij is, maar dan zo’n absurde wraakzuchtige fantasie over Kats grootvader voor zoete koek te slikken.
  Het “vaderschap” van de grootvader verandert Kat wel – in sibbekundige nazi-termen gesproken – van een halfjood in een kwartjood, en dat is voor een gaskamerontkenner en Israelhater als Micha natuurlijk pure winst…

  • Hilarisch overigens dat gekkie Martijn het heeft over de 36e graad van de vrijmetselarij, terwijl de hoogste graad toch echt de 33e is in de Schotse ritus. Memphis Misraïm heeft dan weer 96 graden, maar dan is de 36e niet echt hoog te noemen natuurlijk. Dan ben je een “Subliem Negotiant“, om precies te zijn.

Reacties zijn gesloten.