That Jew Died For You

TheHangedMan200

Bestaat er een verknipter en gestoorder type mens dan een complotgekkie? Ja, dat bestaat en noemt zich ‘Born again Christian’: ex-junkies, psychiatrische patiënten en zwaar labiele mensen die hun persoonlijke problemen of de dood van hun kanarie snikkend en met een luid Halleluja dumpen in de schoot van Jezus. Lekker makkelijk. Bestaat er een nog achterlijker groep dan deze born agains? Ja, de Jews for Jesus.

Een groepje extreem irritante idioten met malle t-shirts die je op straat proberen te overtuigen dat het best te gek is om je als Jood te bekeren tot Jezus: Y’shua, want het moet wel een Hebreeuws tintje behouden. Het is een soort onkruid dat de straten vervuilt met hun gitaren, over-the-top vriendelijk en langdradige brabbels over Y’shua maar vooral hun eigen bekering die altijd plaatsvindt na een psychotische aanval, diepe depressie, overdosis of serieuze maatschappelijke en sociale mislukkingen waar ze eindeloos over uitweiden. Dat wordt dan vervolgd met de getuigenis over de bijzondere, bevrijdende doop in de Jordaan waarna, zonder uitzondering, Y’shua persoonlijke gesprekken in hun koppies gaat voeren. Serieus koekoek!

Deze club totaalmalloten heeft het nu in hun geschifte koppies gehaald om een aantal dagen voor de Yom HaShoah (Holocaust Memorial Day) in Israel (28 april) een promotiecampagne voor hun Y’shua te starten: doelgroep de (Israeli) Jews en met de briljant foute titel: That Jew Died For You. In een onsmakelijk scenario duikt Jezus op in 1943-Auschwitz en belandt hij in de gaskamers, en dat dan opgeleukt met walgelijke beelden van angstige Joden en geüniformeerde anderekijk.info bezoekers.

Voor een stukje misselijkmakende Jezus-propaganda dat zelfs de Otrivin-snuivers en vrouwenmeppers van Micha Kat en Martin Vrijland niet kunnen bedenken: That Jew Died For You.

37 thoughts on “That Jew Died For You

  • hahaha, je bent ook zo makkelijk te bespelen @nieuwsbreker. Maar ik ben blij dat je het licht hebt gezien door het vroegtijdige overlijden van je papegaai. De meeste mensen hebben daar een hartaanval of zo voor nodig.

   Nou nog af van dat rare idee “In de hemel is geen bier, daarom drinken wij het hier’ en misschien wordt het dan nog wat met je.

 1. Oh hemeltje, Jews 4 Jezus die gekkies kwam ik ook nog tegen in Australië. Maar de leukste reli-gekkies voor mij waren toch echt die jeetje @Ziva hoe heten ze ook alweer die zingende en dansende gasten in het wit?

   • @Ziva Nou ja gekkies, ik bedoel die ultra-religieuzen in het wit die in Eilat bijvoorbeeld lopen te zingen en te dansen ongeveer het tegenovergestelde van Chasidim maar ook een beetje hetzelfde. Hartstikke leuke gasten verder daar niet om.

    • echt geen idee @swap. je ziet ze in ieder geval nu niet in Eilat. bedoel je niet gewoon de chasidim, en zag je ze tijdens purim of zo?

     • @Ziva, nee het is een joodse sekte. Hartstikke lieve mensen altijd in het wit en je vindt ze meestal zingend en muziek makend. Waarom kom ik er niet op? *gromt tegen zichzelf*

     • qua nieuwe religieuze bewegingen ken ik alleen de Santo Daime sekte die zich helemaal in wit kleedt. die hebben ook wel een soort Jezusfiguur, maar dan als “Daime”, Die herkennen het bloed van Christus in de Ayahuasca die ze drinken. Is weer eens wat anders dan een wijntje 🙂

      Maar dat je die in massa’s op de straten van Eilat aanteft lijkt me toch van niet: tijdens hun rituelen dragen ze ook davidssterren op hun borst, lijkt me al helemaal niet werken in Eilat.

  • Thx voor de link @Nieuwsbreker. Weer wat geleerd. Maar voor je jezelf 7 dagen van bier onthoudt om die materie te bestuderen: ik gebruik geen proxies of tor browsers of zo. Maakt voor mij namelijk niet uit. Komt allemaal op hetzelfde Mossad-bureau terecht.

  • Nieuwsbreker, had je ratten in huis, dat je papegaai besmet werd met paratyfus? Als je huis niet hygiënisch was is het jouw schuld, dat het beest doodging. Kan Jezus toch ook niets aan doen?

  • Ja, en dat ik blij was dat je het licht dankzij de dood van het vogeltje zag. Waar ging het ook al weer aan dood? Paratyfus of zo? Pijnlijke, langzame dood is dat. Dat gun ik geen enkele vogel.

   • Ja echt een gore aandoening, Nieuwsbreker. Kijk dan naar die milt.

    Ze gaan er toch ook heel raar van schijten, een soort witte diarree in een groene, doorzichtige jelly??

    Wat voor symptomen waren er nog meer? Was het een zware lijdensweg?

 2. Ik zit trouwens op een gehackt account. Wil je aangifte doen of je mossad vrienden sturen heb je pech. Jij gaat er eerder aan dan ik Ziva. Ik waarschuw je, begin nog een keer over mijn papagaai.

 3. En morgen maakt Alex weer zijn excuus. Teveel gedronken.

  Alex weet je het verschil tussen een dode plofkip in een kooitje?
  Zijn ene pootje is even lang.

 4. Ziva mijn boosheid is weg. Ik heb hier uren over na gedacht en wil je mijn excuus aanbieden. Ik vergeef het je. Je had gelijk ik ben makkelijk te verleiden zoals dat ook 2000 jaar geleden zo werd gezegd. Ik weet dat je dit niet uit haat deed maar het een test was. Ik heb in ieder geval een lering getrokken hieruit.

  • Wat een ongekende pret met Alex…, jammer dat die achteraf ‘lering trekt’ maar daar in de toekomst verder niks mee doet, beetje een gemiste kans…, keer op keer!

Reacties zijn gesloten.