Andere Kijk

Bohemian_Gothic_200

Gossie, über-haatgekkie Professor van nazi blog anderekijk.info zit in de mineur. Al vroeg deze ochtend pinkt hij menig traantje weg bij de melodramatische klanken van Eric Clapton – Tears in Heaven. Geen met liefde klaargemaakt Paasontbijt voor deze zich anders zo objectief intellectueel voordoende fascist, maar een donker tranendal vol kaarsjes. Het had allemaal zo anders kunnen zijn mijmert de raszuivere idioot. Zoveel mooier, zoveel beter, zoveel meer doden.

Waar de Professor (naam bekend bij Justitie) anders in keurige volzinnen zijn rassenhaat uiteenzet voor een handjevol labiele antisemieten met rode aardappelneuzen zoals Aart van Wijngaarden staat hij vandaag stil bij de geboorte van zijn lichtend voorbeeld en massamoordenaar Adolf Hitler. Faalhaas Adolf – getrouwd met de Joodse Eva Braun – zag het levenslicht 125 jaar geleden in het onbeduidende stadje Braunau. De Professor (naam bekend bij Justitie) wil daar graag even een emotioneel momentje van plotteren: het had allemaal zo anders kunnen lopen.

Inderdaad, Professor, het had allemaal zo anders kunnen verlopen. Met een stuk minder doden en slachtoffers tot gevolg. Sta daar maar eens bij stil wanneer je binnenkort in het arrestantenbusje zit.

Advertenties

7 thoughts on “Andere Kijk

 1. Overigens wijdde anderekijk al een stukje aan me, naar aanleiding van een artikel over autochtoon antisemitisme, dat ik op FrontaalNaakt schreef. Hij vindt het trouwens vervelend om op één hoop gegooid te worden met complotgekkies, maar heeft niettemin zijn bedenkingen bij 9/11.

  Het is te hopen dat hij snel achter slot en grendel verdwijnt.

 2. Het had allemaal anders kunnen lopen, ja was dat maar waar.
  Dat liedje van Eric Clapton is zo mooi, erg triest dat het op zo’ n manier gebruikt wordt.

  • Ja, die zijn op dat vlak ook bizar bezig, maar Professor van anderekijk is echt Nazi. Zag je die site, nieuwsbreker?

 3. Waarom heb ik als logo bij me naam eigenlijk een kerstboompie met 2 antennes op zijn hoofd en zwaainde armpies? Wie the fuck heeft dat nou weer gedaan.

  • Die krijg je automatisch. Ik schakelde over op de “monsters” avatars. Als je bij WordPress, Gravatar, facebook of Twitter je eigen profielfoto neerzet, wordt die getoond. Nu krijg je er automatisch eentje.

Reacties zijn gesloten.