The Message is The Media

mooncard200

Het is toch wat met de ontwikkelingen. Nu Kamp Poot/Kat en Kamp Martin/Martin elkaar al een week of twee met de DSM-5 links en rechts om de oren meppen, wordt de schade in de economische periferie van deze strijdende nieuwe mediabedrijven langzaam duidelijk. Eerste en meest zichtbare slachtoffer is Talk2Myra.

Dit jonge plotterbabbelstation is in een hopeloos vacuüm terechtgekomen. Het station hovered al een paar weken in “IDLE’, maar de spontaan ingelaste feestuitzending “Martin Censuurland” had buiten Zeeland nauwelijks effect op het terugwinnen van de luisterplotter-sympathie: het theegeluid van BP-er (Bekende Plotter) babbelhost Myra met de erudiete anonymous Henny lijkt ondanks het ongedwongen en open gesprek niet veel verder te worden gedragen dan het eigen comment-draadje. Dat dan ook nog eens wordt gekaapt door anti deVriesmaffia, een hersenschuw sockpuppet-gekkie uit de open inrichting van Kamp Martin/Martin.

Het leek allemaal zo veelbelovend: Talk2Myra zou het tegenwicht gaan bieden aan de van testosteron, drank en drugs vergeven plotterradio-markt die voornamelijk werd gedomineerd door de manische urgent calls van commercieel narcist Micha Kat, de mondsmak-shows van zemelaar mispoes Arend Zeevat, en de domme hobby-intellectueel Rob van der Zon.

urgentcall112MK-560

De keuze voor de onbekende Myra leek dan ook een strategisch juiste. Deze onbevlekte plottermaagd kon zich niet alleen beroemen op een langdurig dispuut met de Overheid – een must in Plotterland – maar verraste ook vriend en vijand door haar aangenaam ongedwongen stemgeluid en open manier van presenteren. Myra bleek meer van de thee dan van de koffie. Een nieuw virtueel waypoint in het door psychoses geplaagde plottermedia-landschap.

Talk2Myra kon zich in de eerste maanden van haar bestaan, ondanks de soms pijnlijk naïeve presentatie, verheugen op grote interesse van de doelgroep. De ene na de andere BP-er stond te echoën in de Skype-calllist om zijn donatie-knop te pluggen. Het station maakte, geholpen door het faillissement van Argusoog, succesvol gebruik van de plotseling ontstane leemte. Het uitzendschema werd bijna wekelijks uitgebreid, en zelfs de introductie – uiteraard – van de eigen donatie-knop werd zonder teveel gerammel van medicijnkastjes ontvangen. Babbelhost Myra bleek bovendien van nature zo weinig inhoudelijk dat – binnen het haalbare – iedere bralplotter, zelfs wanneer ze samen in een uitzending zaten, zich gekend, gepoetst en gepampered voelde, waardoor het station ook in de commerciële plotter-kolommen op lovende kritieken kon rekenen. Toen het station kort na de introductieperiode ook nog de grote adverteerder Dankbaar/Mauritz aan zich wist te binden, leek een gouden toekomst verzekerd.

De Plottercrash-crisis 2014 lijkt nu helaas een einde te maken aan deze droom door alle lucht uit de prille longen van het station te persen. De eerste slagaderlijke bloeding ontstond al enkele maanden geleden toen talkhost Myra, inmiddels een BP-er, zich een eigen mening veroorloofde: Pedoplotter Micha Kat werd per direct de deur gewezen wegens diens steeds extremere anti-semitisme en holocaustontkenning. Een verrassende beslissing want het Station had zich nog nooit eerder opgewonden over strafbare discriminatie of bemoeienis: homohaat (Vrijland), moeder-stalking (Dankbaar), pedo-plotteren (Kat) waren nooit eerder een integrale reden om gasten te weigeren. Hoewel het loslaten van de prominente BP-er Micha Kat, en daarmee het machtige Poot-concern, een afbreukrisico met zich meedroeg, leek Talk2Myra het verlies aan inkomsten op te vangen door het afscheid van Kat te koppelen aan de media-behoefte van adverteerder Dankbaar/Mauritz. Deze uitgever gespecialiseerd in ‘smaad, smullen en slim verdienen’, had juist in deze periode dankzij juridische geschillen behoefte aan het kritiekloze Talk2Myra: Marketing-baas Mauritz verscheen bijna wekelijks prime time en stak vrijwel de gehele voorverkoop campagne in op het bereik van Talk2Myra.

De nekslag kwam echter met de scherpe draai van plotterprins Martin Vrijland. Deze losbol zag dat het goed was maar beter kon, en binnen 6 dagen waren de ‘ontwikkelingen’ een feit; de plotterwereld raakte onherstelbaar verdeeld. Talk2Myra verloor in dit geweld ook, om onduidelijke redenen, Kamp Martin/Martin als conversie-partner. Een verlies dat zo dicht op het wegvallen van Kamp Poot/Kat zeer waarschijnlijk niet door het station kan worden verwerkt.

De enige hoop voor het station ligt nu bij adverteerder Dankbaar/Mauritz. In de komende twee maanden belooft de uitgever van ‘smaad, smullen en slim verdienen’ twee controversiële boeken geschreven over de rug van onschuldige mensen. Twee boeken waarvoor de inkomsten voornamelijk moeten komen uit de zakken van naïef, beschadigd, gefrustreerd en psychotisch Nederland. Een groep waar Talk2Myra bij uitstek floreert.

De volgende weken zullen bepalend zijn voor Talk2Myra. Kiest adverteerder Dankbaar/Mauritz voor het station, dan zit het gebakken op het verdriet van een moeder. Kiest de uitgever voor het pseudo station Pateo van Prof. Dr. Wholly-doorgedraaid Johan Oldenkamp, of voor het sluwe en zeer ervaren Frontier-radio,dan zal Talk2Myra de eerstvolgende reaper-moon niet halen.

We gaan het meemaken.

Advertenties

13 thoughts on “The Message is The Media

 1. Het is overigens eerste kwartier/ maan vandaag.

  Myra, Myra, teigertje heeft wel een paar keer aan je gedacht.
  Wat is de trigger geweest voor je omslag want eigenlijk had ik ook al zoiets van waarom die onenigheid met Kat ineens, naar mijn beste weten zat je al tijdenlang te reageren als van Puffelen tussen de antisemitische linkjes en uitspraken in, ook liet je enkele van deze reageerders op je eigen site toe. Dus in eerste instantie was dit toch geen bezwaar en maakte je zelf ook wel eens een dubieuze opmerking.
  Omdat zoals in het schitterende artikel hierboven al gesteld ook de onenigheid met Martin ontstond, denk ik dat het ook iets met de uitspraken over vrouwen, homo’ s e.d. te maken heeft op de baggersite van Martin, en dat de druppel de trap naar Baybassin geweest is die Martin indirect gaf via zijn aanval op Poot/Kat/ Roestige Spijker.

  Hoe dan ook, het is prima dat jij je statement hebt gemaakt Myra.

 2. LOL:
  MineurF / April 7, 2014

  Rubinstein met zijn TBLI wordt gelinkt aan unit 8200 van Sigint. (de Israelische geheime dienst).
  Staan mensen als

  Boudine Berkenbosch
  Micha Kat
  Eric Donk
  Nico van den Ham
  Jacqueline Wouters
  Yehudi Moszkowicz
  Jeroen Hoogeweij
  Sifra Zoutendijk
  Talk2Myra

  misschien op de payroll?

  allemaal te bekijken bij circus Vrijland.

  • Het is natuurlijk weer te dom voor woorden, maar je ziet hoe deze groep vijanden creërt door volstrekte onzin te leuteren. Ze zijn nog niet in staat om in ieder geval een wiki te raadplegen. SIGINT is wat Unit 8200 doet. Signal Intelligence. Crypto stuff, in emailboxen gluren, telefoons uitluisteren. Dat soort werk.

   En dat een random lijstje van namen samenstellen van mensen waar ze nu hun haat op projecteren. Complete idioten. En Martin Vrijland voert dit onbruikbare volk doelbewust. Vrijland is wat dat betreft nog erger dan Kat.

 3. Dit klinkt eerder als een stel Foba klanten uit de bajes, allemaal crimineeltjes met een strafblad. Ik pleit ervoor om ze onder alle beperkingen vast te houden. Zo heerlijk rustig.

 4. Boudine Berkenbosch:
  7 april, 2014 op 13:44

  Gaarne in het vervolg de hele link, want ik scroll me suf!
  http://www.misdaadjournalist.nl/2014/04/dochters-in-gevaar-harrie-ramakers-bandidos-angels-in-rotterdam-fred-de-brouwer-afscheid-in-thailand/
  Verder is Misdaadjournalist niet altijd betrouwbaar, maar in dit geval zal het misschien wel kloppen. Er staat echter geen enkele link naar een bron en Google geeft ook geen antwoord. Zeker weten doen we het dus niet!

  Boudine zit in een spagaat, maar ja dan krijg je al die boze mail en telefoontjes weer en dat wil je ook niet. Bovendien lopen er dan ook weer mensen kwaad weg bij haar site. Maar Fred de Brouwer is toch echt dood en het is allemaal een beetje triest als ik de link met foto’ s lees.
  Het wordt nu wel moeilijk Bou, Myra noemt Vrijland nu een boef en je weet vanuit eigen ervaring dat er toch het een en ander niet klopt met die Vrijland.
  Denk dat je toch even beter door de zure appel kunt heen bijten.

 5. Pas nou op Alex, straks leest je moeder het, en mag je weer een week niet gamen.
  Maar wel knap van je hoor schat.

 6. Ook mooi, Hans Mauritz kreeg net binnen een paar minuten een perma-ban voor het pluggen van zijn boek. Op GeenStijl nota bene. Och ja snap ik wel. Iemand enig idee wie ‘Sorel’ is?

  • Kwestie van interpretatie. Wat Ziva denk ik wilde zeggen is dat de enige partner van Martin Martin zelf is, eerder dan dat ze schuilnaam en echte naam wilde communiceren

Reacties zijn gesloten.