Thaumiel

Nog even over die ruzie tussen Martin Vrijland/ Martijn Alberda en Micha Kat: wat gebeurt er eigenlijk en waarom is het zo kwalijk? Op een veilig afstandje ziet dat er volgens mij zo uit:

Te beginnen met Martijn: hij start keer op keer met het ontvreemden van wat selectieve “feiten” uit een feitencomplex van anderen, want wat creativiteit en echte onderzoekskwaliteiten betreft is zijn geest een dorre woestenij. Daar projecteert hij vervolgens zijn eigen drangzorg behoevende frustraties, vooronderstellingen, psychotische aannames en rancune op, waarmee hij die van anderen selectief gejatmoosde gegevens  gaat hercombineren, opleuken en misvormen, zonder enige acht te slaan op zelfs maar een elementair begrip van oorzaak en gevolg. Dan roept hij: “Zie je wel“! De walging verhindert me eerlijk gezegd deze alinea te behangen met illustratieve linkjes. Go and see for yourself.

Hij heeft de brutaliteit om dat proces “waarheidsvinding” te noemen, maar dat vind ik nog niet eens zo’n ramp; mensen mogen heus wel zelf weten wat ze vinden. Het vervelende is vooral wat daarop volgt: dat hij zich gelegitimeerd voelt om die waardeloze “bevindingen” aan de man te brengen door middel van precies hetzelfde misdadige en grensoverschrijdende “perceptiemanagement“, waar hij anderen (onterecht) van beschuldigt. Het is een soort trukendoos van mismaakte gedragsvormen. Daarmee houdt hij Micha een spiegel voor, want die doet dat natuurlijk precies zo, als hij het bijvoorbeeld over Demmink squads gaat hebben en daar iedereen onder verstaat die hij nu weer als een “tegenstander” ziet.

In het aan de man brengen van die gestoorde bagger over homo’s die allemaal pedo zijn, reptielen, Demmink, oprechte gevoelens van necrofilie voor dode kinderen en weet ik wat, zijn Martijn en Micha onacceptabel agressief. Heel schijnheilig heeft Martijn het in de titel van een stuk van hem nu weer over “kwaad met kwaad vergelden”, om een soort boven het alledaags gewoel verheven en “geweldsvrij” gewaarzijn naar de spirituele complotgekkies en Myra’s van deze wereld te veinzen, terwijl hij tegelijk de reaguurpanelen op KLOL met zijn agressie zit te bestoken en in reacties op zijn eigen site ook aangeeft het als een “voetbalwedstrijd” te zien. Precies zoals zijn grote leermeester bijvoorbeeld de zaak Victoria aan de man brengt en al helemaal de zaak Demmink. Micha en Martijn zijn kortom het prototype van wat we in occultuur kennen als een Januskop. Om Liber Ararita te citeren:

I saw the twin heads that ever battle against one another, so that all their thought is a confusion. I saw Thee in these.

In de zwarte magie wordt de sfeer waarin ze opgesloten zitten ook wel geassocieerd met de Thaumiel:

Thaumiel (twins of God) is the name of one of the Qliphoth in the Kabbalah, the shadow side of the Kabbalistic Tree of Life. It is the shadow of the Sephirah Keter (the crown). While Keter is concerned with the unity of God, Thaumiel represents the dual contending forces, struggling, and it is represented by 2 giant heads with bat-like wings.

Ze zijn elkaars spiegelbeeld. Het grappige is wel, dat ze in de bestrijding van elkaar nu allebei uit de koekdoos van de “antiplotters” pikken, die ze tot hun ruzie zo krampachtig ontkenden: het eigenbelang van Poot, Abramoff, het salaris van Kat, alle onderwerpen waar Martijn het over heeft sinds zijn ruzie met Micha, worden al sinds jaar en dag besproken door de antiplotters en debunkers hier en op Barracuda. Dat geldt natuurlijk evengoed voor Micha, die dan weer gaat linken naar bevindingen die afzonderlijke antiplotters in de loop der tijd verzamelden over Martijn, ineens gebundeld op een speciale pagina over hem.

Bij elkaar opgeteld zien we eigenlijk de bevestiging van wat debunkers al tijden wisten; dat is mooi. Toch moet het ophouden, want veel volstrekt onschuldige mensen ondervinden hier constant schade van. Ook deze vete heeft weer een enorme fallout, die niet alleen de twee kemphanen betreft, maar van twee kanten alles en iedereen in zijn val meesleurt. We zagen het n de zaak Vaatstra, we zagen het in de zaak Anass en nu dreigt het weer te gebeuren. De wederzijdse namenlijstjes worden alweer gecommuniceerd. Ik ben helemaal niet tegen het bestaan van complottheorieën en roddels, want ik denk dat die een functie hebben. Maar er moet door de plotters echt gezocht gaan worden naar een andere, minder agressieve manier om hun “bevindingen” aan de man te brengen, zodat verder niemand er last van heeft.  Hopelijk realiseren Micha en Martijn dat zich, met behulp van de spiegel die ze elkaar nu voorhouden. Ik wens ze veel succes.

thaumiel

Thaumiel

Advertenties

9 thoughts on “Thaumiel

 1. haha, een dubbele “in your face” richting Kat. Peter Air de Vries bij Pauw en Witwasman….. 😉

  We gaan weer een mooie week tegemoet, vrijdag ook nog verhoren… De chauffeur werd ook nog even geïnterviewd door mafkees Vrijland. Zo zie je maar weer dat Peter de betere kaarten heeft en tenminste ECHT iets onderzoekt.

  Kat/Poot/Vrijland en ook Dankbaar is marge werk. Hoef je als MSM geen rekening mee te houden. Ergerlijker vond ik dat vorige week die Krol zijn toneelstukje mocht opvoeren bij P&W. Die Ego kan het nog steeds niet verkroppen dat ie destijds een journalistiek- broddelwerkje heeft afgeleverd. Hij had destijds gewoon zijn verlies kunnen nemen, maar nee Krol liet het doelbewust doorsudderen en en lekte ook nog eens het “herenakkoord”.

  Gelukkig zit Krol niet meer in de politiek.

 2. Jeroen van Rotterdammer tot Rotterdammer. Hoe in godsnaam ben je van het koffiesjop leven in het Demmink verdedigings kamp gerold. Die vent is van justitie man. Ja kijk ik als Rotterdammer kan ik het echt niet begrijpen, dit kan toch niet Jeroen. Justitie is de vijand!

 3. Haha, die Waterman… over “ongehinderd door kennis van zaken” gesproken… ik adviseer hem met klem om de zeer leesbare Templars and the Assassins -the Militia of Heaven te lezen die dan weer door James Wasserman geschreven werd.

  – An examination of the interactions of the Christian Knights Templar and their Muslim counterparts, the Assassins, and of the profound changes in Western society that resulted. – Restores the reputation of the secret Muslim order of the Assassins, disparaged as the world’s first terrorist group. – Dispels many myths about the Knights Templar and provides the most incisive portrait of them to date.

Reacties zijn gesloten.