Wijn met Kurk

Het commerciële mediabedrijf Klokkenluideronline (bestaande uit KLOLtv, WaarinHolland, Schipholwanbeleid, NRCombudsman en OlympicZion) verkeert in ernstige moeilijkheden, nu de vanuit Zwitserland opererende financier steeds meer in opspraak komt. Het noodlijdende bedrijf bevindt zich reeds lange tijd in een negatieve spiraal,  mede omdat CEO, alleskunner en zelfverklaard journalist Micha Kat de afgelopen jaren geestelijk niet in staat bleek om aansluiting met de werkelijkheid te behouden, zich steeds verder verstoppend onder een bed van noodzakelijke medicatie en manische uitglijders.

Katsworld

We schrijven 2010. Tijdens een in allerijl door spreekbuis Micha Kat op Schiphol belegde persconferentie ontvouwde het door de familie Poot opgerichte Klokkenluideronline nog vol bravoure haar ambitieuze plannen. We zagen een juichende, met stapels bankafschriften wapperende Kat triomferen in de aankomsthal van de luchthaven: eindelijk had hij voldoende fondsen verzameld om de doelstellingen van Klokkenluideronline – het ondermijnen van de Staat – te realiseren.

Deze ambitie bleek echter te hoog gegrepen en het bedrijf dreef onder leiding van Kat steeds verder naar de zelfkant van de samenleving. Ook bleek hoofdredacteur Kat maar moeizaam te kunnen omgaan met de verschillende partnerschappen die het bedrijf aanging. Zo verbrak video-huis JDTV als eerste de samenwerking met Kat, gevolgd door zweefkerk Argusoog. Radio-babbelaar Myra verliet kortgeleden de zinkende roeiboot, en recentelijk besloot ‘sterjournalist’ Martin Vrijland, na een salarisconflict, eveneens de moederschoot van het bedrijf te verlaten, en zich – ten koste van zijn voormalige broodheer KLOL – volledig te richten op donateurs voor zijn nog op te richten bedrijf.

Creatief ging het KLOL onder leiding van Kat ook al niet voor de wind. Na het wegvallen van JDTV kreeg het bedrijf het maar niet voor elkaar om interessante reportages te produceren. Het dieptepunt kwam met Victoria-gate, waar Kat vrijwel het volledige productiebudget wegdronk in het Ierse nachtleven. De eens zo loyale achterban begon woedend met medicijnkastjes te rammelen, waarna Kat snel terugkeerde naar de voor het bedrijf zo kenmerkende formule: het random benoemen van pedo-netwerken. Wat volgde waren nog een handvol korrelige videokiekjes vanuit Duitsland, terwijl Kat  voet aan de grond probeerde te krijgen in dit naar eigen zeggen ‘volwassen complotland’. Het mocht niet baten.

Ook Kat’s woeste pogingen om de ineenstorting van zijn eigen leven in een rechtbankTV format te vatten strandden iedere keer. Kat verzamelde weliswaar een indrukwekkende stapel dagvaardingen, maar slaagde er maar niet in om ook maar één camera in de Rechtbank toegelaten te krijgen.

Vast onderdeel in al die moeizame jaren bleef het toepassen van subliminale technieken, waarbij Kat op een creatieve manier er meermaals in slaagde zijn donateurs tot het uiterste te drijven. Noemenswaardig zijn de brutale NWO-placements van de Beatrix-litho van Sam Drukker, de bokkenkop, en het MAG t-shirt; stuk voor stuk goed voor dagenlange discussie en ellenlange analyses in de economische periferie van het bedrijf.

Minder bekend, maar niet minder controversieel zijn de virale campagnes die Kat loslaat op Youtube. Op dezelfde maat gesneden als de NWO-placements verspreidt Kat zonder succes heimelijk korte video-berichten. In de hieronder toegevoegde video zien we 2 hogepriesteressen – let op het handgebaar vanaf 12 seconden – die in een mantra ‘Petra’ aanroepen. Een obligate verwijzing van de classicus Kat naar Petrus, de grondlegger van het Vaticaan. Het zal de wakkere donateurs niet ontgaan, net zo min als het lachende stemmetje van Kat aan het einde van het filmpje: het is een “In your face” viral met een directe verwijzing naar de moeder van alle pedonetwerken.

Mooier kunnen we het niet maken.

45 thoughts on “Wijn met Kurk

 1. Heerlijk stukje.. maar had je niet op 1 april moeten schrijven… nu geloof ik er niets van 😉

 2. Nou, ik wel… het is glashelder dat Micha zijn volgelingen probeert te hersenspoelen met subliminale occulte boodschappen. Dat Gopal daar nooit eens aandacht aan schenkt is me een raadsel. Ik vond de verwijzingen naar “Die Sonne” in dat filmpje trouwens ook behoorlijk satanisch 😉

 3. Is dat niet Gretha overigens op het filmpje.
  Dank voor de kleine cursus occultisme. 😉

   • Jezus… Zit Martijn die Nico af te luisteren? Die gast wordt echt met de minuut gestoorder.

     • Is inderdaad niet oké. En ik mij afvragen waarom mijn browser telkens even trager wordt als ik op die site van Vrijland kom… Ik heb eigenlijk altijd realtime (virus)scannen aanstaan…. 😉

      Dat lijkt me de meest logische verklaring: Die Nico verzamelt natuurlijk ook zijn audio-files op zijn pc. Eigen archief, niet om zonder toestemming te plaatsen. Hopelijk heeft ie ook zijn webcam afgeplakt, anders ziet ie binnenkort zichzelf terug..

      Tip aan Nico; even je pc goed laten doorlichten, eventueel door een expert

     • Martijn is een sociopate aartsleugenaar, stalker, backstabber, oplichter, geniepige afluisteraar, exploitant van nabestaanden van dode kinderen en vrouwenmishandelaar. Er zit ook een kotsverwekkend gluiperig groepje mensen om hem heen dat minstens even misdadig is. Maar dit is dus wel wat je krijgt als je mensen als Micha Kat en Wim Dankbaar te lang ongestraft hun gang laat gaan. In wezen past hij de technieken van deze “voorbeelden” toe, maar op een net wat mismaaktere manier. Alles wat hij misdeed in de zaak Anass keek hij af van de zaak Vaatstra, de manier waar op hij willens en wetens leugens en halve waarheden met elkaar vermengt keek hij weer af van Micha. Het is niks nieuws, maar net weer een slag zieker.

     • reactie van Myra (van Puffelen) bij klol

      Ik reageer hier vanwege het grote aantal lezers.

      Nu Martin Vrijland een privé gesprek van Nico van den Ham op zijn site heeft gezet is er een grens bereikt.

      Het gesprek is met niemand gedeeld maar van de voicerecorder, via de pc, naar een usb-stick gegaan, aldus Nico.

      Dit moeten we niet willen. Een grof schandaal en wat mij betreft een dieptepunt.

   • Ik lig echt plat hier!
    Dat witte jasje maakt het wel af ja….
    Het is dat het allemaal zo triest is, maar deze fittie zou echt goud scoren op RTL4.
    Gelukkig heb ik nog een beeje principes enzo…..omfg!!!!

    Even ergens reality check doen, dit kan toch gewoon niet echt waar zijn allemaal en die nieuwe afbeelding hiernaast helpt ook al niet echt mee wat dat betreft! Doe mij maar gewoon een setje planeten, of een dikke hubble foto, dit is irritant.

   • Als ik het goed begrijp heeft Vrijland ook beelden van van der ham gepubliceerd, die nico zelf nog niet online had gezet. Als dat zo is zou dat wel te ver gaan ja, computervredebreuk enz.

 4. Kunnen jullie (Jeroen/Ziva) even de tekst onder Roedel even aanpassen? Want dat is niet meer van toepassing .Zal er wel niet meer doorheen komen, maar nooit geschoten is altijd mis.

 5. Hahaha.. ronde 666 in de civil war tussen de plottertjes.

  Maar er is nog een mogelijkheid imo; Nico deelt de digitale opname met Micha Kat, en deze op zijn beurt met Martijn/Martin.

  Voor mij ligt die route meer voor de hand dan een Martin die een virus plaatst en een hard disk remote doorsnuffelt. True, hij is er kwaadaardig genoeg voor.

  @Gladstone66
  Geen idee waar je het over hebt?

  • nou, ik kreeg de afgelopen weken ook ineens heel andere fishing mailtjes en trojans in mijn inbox dan ik normaal krijg, waar de term “kinderporno” dan heel prominent in de header staat. Ben eigenlijk te lui om uit te gaan zoeken van wie die nou weer afkomstig zijn, maar dat zou natuurlijk best Martijn of een van zijn zombies op een “fishing expedition’ kunnen zijn.

  • Martin loopt met een mini-cam op zijn buik stiekem zijn vrienden te filmen. Dan ben je natuurlijk wel stevig de weg aan het kwijt raken. Dus het zal niet echt verbazend zijn wanneer hij inderdaad bij een volgens mij wat digitaal naïeve Nico een trojan weet te plaatsen. Om over de laptop van Micha Kat dan maar te zwijgen. Micha is ook niet bepaald digital savvy.

   • Het hilarische vind ik trouwens, dat dit gedrag hem niets aan relevante nieuwe informatie oplevert. Hij klopt het op, maar waar hij mee komt aanzetten gaat zonder uitzondering helemaal nergens over. Er is niks opmerkelijks te horen in het gesprek dat hij van de harde schijf van zijn voormalige strijdgenoot haalde, het zijn lege gebaren.

   • Overigens schattig om te zien hoe Vrijland zijn reaguurpanelen nu vult met reacties van zichzelf, omdat de leegloop anders te duidelijk wordt.

 6. Het zou wel een giller zijn als Vrijland ook bij de harddisk van Kat kan…. Man, dan had je de totale “end-game”. Alle correspondentie tussen Kat en zijn opdrachtgever Poot openbaar….. smullen.

  Helaas, het zal wel niet, anders was het allang door Vrijland op het internet geplempt.

  wel mooi om te zien hoe twee bloedhonden elkaar afmaken in de bench.. 😉

  • Ja, fantastisch om te zien hoe deze twee ego-plotters elkaar proberen uit te roeien.

   Deze opmerking van Micha Kat in zijn laatste post is ook weer heerlijk onder de gordel:

   Daarom aanstaande vrijdag de kans alles te vragen aan Micha die dan in alle rust kan antwoorden zonder interrumperende idioten zoals in de recente Frontier-uitzending waarin hij aan het woord kwam.

   • Ik moet nu ook weer lachen om de reactie van Micha op Henk Krol, die doet een algemene opmerking over klokkenluiders bij P&W, en Micha voelt zich direct aangesproken. Iets met de schoen passen en aantrekken. Arme stuiterbal.

     • Inderdaad Jeroen, het gaat weer om dezelfde paniekvogel. Ik heb eens rustig de tijd genomen om terug te denken aan de begin jaren ’80 in Amsterdam. Rembrandtplein stond vol met schandknapen, iedereen vond het normaal en acceptabel dat dit open en bloot gebeurde, hadden de homo’s ook een veilige plek waar ze aan hun trekken konden komen. Het idee staat mij als vrouw niet aan, maar goed, waar een markt wordt geschapen? Zou een Krol in die tijd ook niet gebruik gemaakt hebben van de markt? Toen maakte geen hond zich er druk over. Ze stonden er gewoon, schandknapen. Niemand vroeg zich af of ze wel 16 jaar waren, het was niet interessant. En veel zeiden ook dat ze jonger waren dat in werkelijkheid, zo meer geld te krijgen en de boel belazeren. Nu is het zo dat tegenwoordig de mensen een mening hebben en deze maar neerkalken op het internet, maar die tijd was toch totaal anders. Niemand maakte zich zorgen. Het werd getolereerd. Onder het mom van “beter een schandknaap dan mijn zoon”. En masse keken we de andere kant uit. Pim Fortuyn heeft hier ook nog melding van gemaakt, in 2001 was er ook geen hond die daar moeilijk over deed. Okee, hij was homo en ging naar de mannenhoeren. Hij steekt het tenminste niet onder stoelen of banken. En zijn er nu geen schandknapen meer? Dat wil ik niet geloven. Zo lang jongens er geld aan kunnen verdienen, zullen ze zich in de markt gooien, zo lang er een markt is zullen homofiele mannen hier gebruik van maken. Ik vind het hele Demmink verhaal zo schijnheilig als het maar kan. Eerlijk, als ik Kat op het Rembrandtplein zag lopen, en ik kende hem niet, zag ik hem ook voor een zoekende homo aan. En had me er geen seconde druk over gemaakt. Zo was het toen, open en vrij. Zo moet men het ook bekijken.

     • @keetje

      Grappig, ik verdiende ook nog ooit geld op het Rembrandtplein, maar dat was met het leggen van Tarotkaarten. Verdiende beter dan de hoer spelen, denk ik. De aanname dat Fortuyn en Krol het nodig hadden om hoerenjongens te bezoeken vind ik een te snelle. Het is in de gayscene erg eenvoudig om seksuele contacten te vinden en pinnetje had dat zeker niet nodig. Hij vond Marokkaanse, wat jongere jongens erg leuk en gaf dat ook publiekelijk toe, maar dat betekende niet dat hij daarvoor moest betalen. Die kon hij gewoon gratis vinden in bijvoorbeeld de Rozentuin. Ik had zelfs nog wel seks met hem kunnen hebben, was een keer in een bepaalde gelegenheid, waar hij mij zijn pokdalige uitgezakte pukkelkont toekeerde. Vond ik geen goed idee, want we hadden net nog ruzie gehad aan de bar (iedereen in de Rotterdamse gayscene haatte hem al jaren voor hij de politiek inging), omdat hij in het Utrechts universiteitsblad erg afzeikende dingen over studenten had geschreven. Drie minuten later werd hij al aangedouwd door een mediterrane Adonis.

      Het is niet zo dat wat oudere homomannen perse naar de hoeren moeten. Er zijn erg veel jongere mannen die vooral op wat ouder vallen, waaronder ikzelf. Vandaar dat ik het zo verschrikkelijk vind wat Demmink aangedaan wordt.

      Las laatst een prachtig artikel over Marcus Ewert, the teenage boyfriend of the beat generation. Gaat over een zeventienjarige jongen die -op zijn eigen initiatief- het vriendje werd van zowel Allen Ginsberg als William Burroughs. Ik had ook (binnen de grenzen van het wettelijk toegestane) relaties met veel oudere mannen en heb dat altijd als verrijkend en inspirerend ervaren. Die homofobie treft niet alleen de oudere mannen, maar ook de jongere die op deze mannen vallen. Dat wordt nog wel eens vergeten. Er wordt ook onderschat hoe vaak juist de jongere mannen de initiatiefnemer zijn.

     • Jeroen,

      Dat is weer een hele andere club. Het waren met name Marokkanen die je op het Rembrandtplein zag staan, ik wilde niet een bepaalde groep noemen. Maar het is nu toch boven tafel. Zo kende ik ook jongens die gewoon, inderdaad, een relatie met een oudere man hadden. Daar werd eerder veel over gesproken. Lekker gemakkelijk, vadercomplex, verzin het maar. Ik heb me vrij snel van deze wijze van denken afgekeerd. Je kan niet in het hoofd van een ander kijken, waarom iemand iets doet.

      Het was toen zo wie zo een moeilijke situatie om een vaste relatie te beginnen. Wat op het Rembrandtsplein gebeurde werd nog getolereerd, men kon er met de kop nog bij, maar dat twee mannen in die tijd gingen samenwonen, was helemaal niet zo normaal. Uiteindelijk na lang gedoe kwam er het homohuwelijk. En ik ben blij dat het bestaat.

      In ieder geval, je zegt het zelf ook. waren het de jongere mannen die de relatie aanzwengelden. Dat heb ik bij mijn kennis ook gezien. Hoe hij iedere keer weer de ene na de andere leuke jongen als relatie had, ik begreep het toen niet. Jij maakt dit nu een stuk helderder. Thanks.

      En inderdaad, ik ben het ook met je eens, hypocriet om sociaal geaccepteerd gedrag uit de jaren ’80, wat vrij en open was, nu als vies en smerig te propaganderen. Zelf het gelijk te stellen aan kinderpornografie. (pedosexueel).

      Een homosexueel die op jongere mannen valt (jongens) heeft niets met kinderen van doen. Daar ligt een grens. Ik ken geen homoseksuele man die zin heeft om zijn relatie nog te moeten opvoeden. En niemand die zo’n stel op straat ziet lopen denkt dan aan kinderpornografie.

      Daar moet je dan wel een verknipt beeld voor hebben, eentje die heel ver van de realiteit staat. Ik ga niet met een vinger wijzen.

     • Het verschrikkelijke vind ik inderdaad dat betrekkingen die gewoon wettelijk toegestaan zijn verward worden met pedofilie, terwijl dat daar niets mee te maken heeft. Demmink gaf al toe dat hij op jongere mannen viel en daar is niets mis mee. Als hij daar op zo’n manier op gepakt wordt, moet iedereen die zulke relaties heeft zich daarop aangesproken voelen. Dat is iets heel anders dan de perverse dingen die de plottertjes daarvan maken. Dat zegt vooral iets over henzelf.

      Maar het is ook zeer kwetsend voor de jongere mannen in dat verhaal. Mooie en liefdevolle relaties worden tot iets heel laags en smerigs gemaakt, terwijl ik het met heel andere dingen associeer. Van mijn “oudere mannen” leerde ik meer over filosofie, naar kunst kijken en literaire theorie dan ooit in de collegebanken en ik kookte heerlijk voor ze. De seks was veel beter en langduriger dan die met onervaren leeftijdsgenoten, ik was echt heel gelukkig in zulke relaties. Ik kan het niet toestaan dat zoiets moois zo smerig voorgesteld wordt.

     • Jeroen,

      Zelf heb ik ook een ouder partner, en inderdaad, je wordt sneller volwassen, je leert veel meer. En je kan sneller onderscheid maken. Blijkt dit niet uit de gemiddelde Kat-aanhanger? Mensen die hun eigen invulling geven aan iets waarvan ze totaal geen ervaring mee hebben. Jeugdigen die daar reageren, mensen met een sterke geloofsovertuiging, mensen die uit delen van het land komen waar men niets moet hebben van stadse fratsen, zoals ze dan worden afgedaan. Kat doet mensen echt te kort. En ik blijf me afvragen of men daar niet eerder de aandacht aan moet besteden dan aan zijn gekakel?

      Wat jij schrijft is iets waar ik me volledig in kan terugvinden. Ook al ben ik een vrouw en jij een man. Ik heb enorme lol gehad met die vrienden van die kennis van me. We keken allebei naar dezelfde mannen, en hadden dikke lol. En ik ben ook nog nooit een kind tegengekomen in die tijd, i in die scene.

      Zoals ik al zei in mijn vorige reactie, waarom gaat de homoscene niet in de aanval tegen Kat en consorten? Dit hele verhaal is toch een grote belediging en bemoeienis met de vrijheid van deze scene en homo’s in het algemeen?

      Kat valt niet onder artikel 1, hij is geen volksvertegenwoordiger, hij dient geen enkele zaak. Feitenlijk is hij een grote anti-homo figuur. Zo lees ik de teksten dan. En als er een groep is die dat de kop in wil drukken doe ik mee. Ik vroeg me al een lange tijd af waarom het mij zo raakte, waarom het mij dwars zat? En nu weet ik het. Het criminaliseren van het zoeken. al dan niet voor financiël gewin, van homoseksuele contacten.

      En dan is dat maar een klein onderdeel van wat een mens feitelijk is. Waar gaat hij straks over praten? Waarom hoor ik hem niet over tienermeisjes van 16 en 17 die enorm uit de ban springen. Breezersex? Waarom worden die jongeren die daarvan gebruik maken niet even met naam en toenaam op het internet geparkeerd?

      Ik luisterde net een stukje van Micha af, een intervieuw met John vd Heuvel van een tijdje geleden, En ik hoor gewoon hoe Micha zijn mening, zijn visie aan John tracht te verkopen, en daarbij gerust anderen de schuld geeft, maar ondertussen zelf de meest gekke uitlatingen doet. https://www.youtube.com/watch?v=Ldd_dY9-3pM

      Misschien moet het maar eens op een forum van homoseksuelen, en hun laten reageren op dit hele verhaal. Ik vermoed dat er dan een hele andere uitkomst te verwachten is. En misschien roept dit bij deze groep wel de reden aan om beledigd te zijn. Aangifte doen.

      Verder ben ik heel blij dat je, net zoals ik, de kans heb gekregen om je klassiekers te leren, het is een verrijking voor je leven. Het geeft ook meer inzicht in het leven.Laat dat nu de feitelijke waarheid zijn, en ook zo leuk om mee te maken. Ik zou wel een dagje door het Rijks met je willen gaan, we vermaken ons samen wel.

     • Ik heb gisteren die Krol nog gezien bij penw, en ik moet zeggen; wat een gluiperd. Jammergenoeg gingen Penw niet er diep op in (gebrek aan inhoudelijke kennis?).

      Krol wist al meteen te framen dat “sex op de achterbank toch een beetje vreemd is voor een SG”. DAT IS DUS NIET AANGETOOND KROL.

      Ook meteen maar framen dat er een parlementair onderzoek zou moeten plaatsvinden “Het moet maar eens goed onderzocht worden, in de eerste plaats van belang voor Demmink zelf”. HET IS AL GOED ONDERZOCHT KROL. Wij kennen de onderzoeken niet -LOGISCH- er is ook nog zoiets als privacy. Demmink is geen publiek figuur (zo gedraagt hij zich ook niet) maar slechts een ambtenaar in loondienst dus de privacywetgeving is vol van toepassing.

      Opstelten (de aangewezen persoon) zou een daad kunnen stellen door (met toestemming van Demmink) alle relevante rapporten (BVD / OM / Recherche) mbt onderzoeken naar Demmink in een kamertje bij de 2de kamer beschikbaar te stellen voor de justitiële kamerleden (1 per partij, uiteraard Omtzigt namens CDA). Dan gaan ze daar de rapporten door / bevragen nog even een AIVD-er die zich beschikbaar stelt en komen vervolgens met een gezamenlijke verklaring dat deze poppenkast nu eindelijk eens moet stoppen.

      Natuurlijk is dit niet voldoende voor Micha en Poot. Joh, prima, blijven ze maar de krochten van internet bevuilen tot in lengte van dagen. Maar de RC kan de zaak sluiten. En Baybasin kan ook terug zijn hok in.

     • Markiezet, dat vind ik een prima oplossing. Misschien vinden we ergens wel iets onder de klei, van tig-duizend jaar oud, en geven we dat dan aan Kat en Die geroeste spijker, om lekker over te rechercheren. 🙂

     • Ik durf er een aardig centje om te verwedden dat Demmink, telkens als er kamervragen over hem gesteld werden, in de commissie stiekem besproken werd.

     • Jeroen,

      Ik weet dat niet. Wat ik wel weet dat in de Amsterdamse Kliek van gevangenisdirecteuren in mijn jaren bij Justitie geen woord over Demmink gezegd is. Je hoort alle geouwehoer binnen en buiten de gevangenis over directie en andere leden van Justitie, maar ik kan heel eerlijk zeggen dat ik de naam zelfs niet eens gehoord had voordat Dankbaar er over begon. En volgens zeggen in de rechtbank, moeten er door F. Huet en andere directeuren van de diverse gevangenissen binnen Amsterdam wel in die tijd gesproken zijn over Joris. Ik weet het echt niet. Ik heb niets vernomen.

     • Scusi, my bad. De “commissie stiekem” is een commissie binnen de tweede kamer waar geheime dingen besproken worden.

     • Typisch een laf figuur die dit soort zaken nooit in het openbaar durft te zeggen, dan krijgt hij een knal voor zijn kop. inderdaad, lowlife. Ach, aan alles komt wel een keer een eind. Ook aan Micha Kat en ander nieuwe complotidioten. Gelukkig hebben we de tv nog.

    • “Allen and Burroughs were still alive and they were both gay, and in their work it was pretty explicit that they liked teenage boys,” says Ewert, now 43. “Allen has all these poems about sleeping with boys in Naropa, which is where I realized I could go to meet them. So, I was like, Perfect, I know what to do. …Allen and Burroughs teach there? You don’t have to tell me twice.”

     • Dus komt het er op neer dat Micha een hele groep homoseksuelen als vies en pedo aan de kant zet. Dat van Henk Krol was maar een balletje wat ik opgooide. Die had toch ook diverse mannelijke contacten. Het hele feit, dat men middels Demmink een sociaal geaccepteerd gedrag als abnormaal wil wegzetten lijkt mij een mooie om tegen Kat en consorten te gebruiken. Discriminatie.

      Een punt waar je tegenwoordig, het is een hype, aangifte over kan doen bij de politie. Als Kat nu eens als die aandacht krijgt die Geert ten beurt valt, komen we tenminste ergens. Ik zou zo aangifte van discriminatie tegen hem willen doen.

 7. Trouwens, even een huishoudelijke mededeling, want Ruud heeft hier zelf een permaban: hij vindt het helemaal niet leuk dat ik schreef dat Martijn naakt aan de ketting in een psychiatrische inrichting hoort!

  Wat natuurlijk ook een beetje extreme opmerking van me was, want hij mag best zijn kleren aanhouden. Liever zelfs!

  • Jee, als Swapichou zo marginaal is, dan snap ik niet wat Ruud hier wil doen.
   Daar fiets je dan toch makkelijk omheen.
   Is het dwangmatig gedrag?
   Overigens, ik geef hem meestal gelijk wat hij dan ook wel heeft, het maakt mij niet uit hoor. Dan heeft hij weer zijn punt, zit ik niet mee.

Reacties zijn gesloten.