Wholly Claus

hierophant

Natuurlijk is Johan Oldenkamp geen psychotische charlatan, maar een enigmatische spirituele gids, een gerealiseerde Bodhisattva, die ten behoeve van het welzijn van ons lijdende stervelingen wel eens glimpsen laat zien van een veel dieperliggende, duistere realiteit. Als een volleerd Zen-Meester en  Crazy Wisdom Teacher zegent hij ons blind en doof in de vallei van de schaduw des doods krioelende wezens met  schijnbare tegenstrijdigheden, koans en paradoxen die alleen maar strijdig líjken omdat wij daar vanuit onze onverlichte, in de Muladhara Chakra vastzittende perspectiefjes naar kijken. Zo benoemt hij Micha eerst als lid van de Controlled Opposition, om in een update bij datzelfde artikel uitgerekend uit de koektrommel met kulverhaaltjes van Micha te gaan eten. Tegenstrijdig? Natuurlijk niet.

Dit is mijn vermoeden: Joris D. heeft belastende informatie waarmee hij de familie Von Amsberg chanteert. Daardoor werd hij niet alleen feitelijk onaantastbaar, maar kon hij ook ongehinderd opklimmen binnen het Ministerie van Justitie en Veiligheid. 

We hebben het over deze koektrommel:

Een volkomen gestoord en rammelend staaltje duimzuigerij. Naar aanleiding van een nog te publiceren biografie van prins Claus door Jutta Chorus en Bas Blokker, wéét Kat al, zonder dat hij er overigens een letter van las, dat het één grote spin operatie is om de naam van Claus wit te wassen. Hij gaat proberen aan te tonen dat Demmink prins Claus chanteerde:  want nu spelen er zegevierende “energetische krachten” een rol (hij zegt het gewoon), waardoor het aan het licht komen van de sinistere, duistere waarheid over het Oranjehuis niet meer te stoppen is! Weg met de “Satanische Monarchie Movement”!  Een beweging die in zijn beleving  alles te maken heeft met de Bilderbergers en de Rothschilds, die voor hun Satanische NWO agenda proberen het oranjehuis te controleren. Want hoe kan je anders de dood van Marianne Vaatstra verklaren?

Hij onderbouwt de steling van chantage, door te linken naar een anoniem verhaal uit 2009, dat mogelijk uit de roddelkoker van de vileine Oltmans komt en nog een beetje opgeleukt werd met extra wanen door onze teerbeminde Boudine. Een oud broodje aap verhaal, waarin Claus’ vermeende (en onbewezen) bezoek aan homoclubs in New York aan de orde wordt gesteld. Overigens gaat dit verhaal niet zozeer over de vermeende homoseksualiteit van Claus, maar het (nooit bevestigde)  “feit” dat hij een lang voor het huwelijk met Beatrix geboren buitenechtelijke zoon “Teary o’Hara” zou hebben, die homoseksueel zou zijn. Met deze jongen zou prins Claus op pad geweest zijn in het bruisende Newyorker nachtleven. Dit verhaal werd overigens nooit bevestigd of geverifieerd, maar niettemin door complotgekkies als een soort religieuze waarheid aangenomen. Over hofadvocaat Salomonson doen geruchten over homoseksualiteit de ronde en er zijn ook geruchten dat hij deel uit zou maken van dezelfde “pedonetwerken” als….. Joris Demmink.

Het is kortom een drogverhaal dat gebaseerd werd op guilt by association, verdichting en homofobie: Salomonson is homo, Claus werd wel eens gezien in een homoclub en is dús ook homo, Demmink is homo, Salomonson kent Claus én Demmink, dus chanteert Demmink Claus en heeft daarom zo’n onaantastbare positie. Want homo, dus dan wéét je het wel. Dat is de “redenatie”. Geen moment toonde Kat hiermee een relatie tussen Demmink en Claus aan en dat doorzag  goeroe Johan natuurlijk meteen, die van geloven via weten naar de verbinding gaat. Dus die heeft geen problemen met ongeloofwaarige drogverhalen, die verbíndt hij gewoon met elkaar! Het laat volgens Oldenkamp niet zien dat de verhalen van Micha bizarre en bovendien krakkemikkig geconstrueerde onzin van een gestoorde zijn, hoe kóm je erbij? Het bewijst dat Micha informatie achterhoudt, ook al gaf Micha geen enkele indicatie over zulke informatie te beschikken. Dat mystificeert Goeroe Johan er gewoon bij, met zijn goddelijke paranoia.

Micha Kat weet om welke informatie het hier gaat, maar hij houdt deze informatie opzettelijk achter, omdat ook hij hoopt er zijn voordeel mee te kunnen doen.

Dat zal het zijn. Micha wil het Oranjehuis chanteren, net als Demmink. Over de familie Poot is Oldenkamp ook al niet te spreken:

Jan Poot wil vele miljoenen euro’s schadevergoeding van de Staat der Nederlanden. Door de druk op het dossier van Joris D. op te voeren, verwachten Jan Poot en Micha Kat dat Demmink op zijn beurt de druk op de familie Von Amsberg vergroot. Wanneer Joris D. namelijk dreigt te worden veroordeeld, zal deze psychopathische kinderverkrachter niet aarzelen om vele andere kopstukken mee te sleuren in zijn val. Dat is volgens mij in grote lijnen hier het verhaal. Ik zou anders niet weten waarom Jan Poot Micha Kat heeft ingehuurd om het boek ‘De Demmink Doofpot’ te schrijven en om vervolgens alles te doen om aandacht te krijgen voor de Demmink-doofpotzaak.

Dat Micha zo’n bizar, ineffectief en eigenlijk ook wel hilarisch scenario voor ogen heeft om tot omverwerping van het koningshuis te komen sluit ik helemaal niet uit, maar Jan Poot ontving zijn miljoenen al. Negentien miljoen, om precies te zijn, een in de Nederlandse rechtsstaat ongekend ruimhartig bedrag.  Gaat nooit meer worden dan dat en om dat enkele feit ontstak de oude Poot in een aartsvaderlijke woede, waar hij sindsdien de samenleving mee teistert;  in zijn beleving had hij tachtig miljoen moeten krijgen en voor dat karretje wist hij via Micha de hele complotterscene te spannen. Die rancune omdat hij zijn zin niet kreeg, wil de oude Poot delen met de samenleving. Vandaar dat hij Micha kat onderhoudt en hem assisteert in het ontwijken van de beslagen die op zijn bankrekening gelegd werden, dat hij Jack Abramoff inhuurde om de smerigst denkbare astroturf propaganda te organiseren en de Roestige Spijker financieel ondersteunde.

TenCommandments2062311

Advertenties

11 thoughts on “Wholly Claus

 1. Volgens Quote is de familie Poot 53 miljoen waard. Dus dan is het niet moeilijk om Micha en zijn kornuiten te onderhouden. Maar ja als je 53 miljoen hebt en je moet met een stel paranoia onderdeurtjes dealen, dan heeft de familie zich aardig bekocht. Zeker, winst bij het deel van het volk dat blindelings meegaat met de hype, maar als de familie serieus wil genomen dan is het een miskoop. Overigens heb ik ergens gelezen dat Peter Poot de kamer al heeft aangeschreven dat hij een parlementaire enquête wil.

  • Haha, wat een megalomanie. Parlementaire enquetes worden geïnitieerd door parlementariërs. Niet door vastgoedproleten met geld teveel.

 2. Tja…, ik snap ook wel dat die “ouwe” Jan Poot in de luwte de touwtjes in handen heeft en niet zo snel zijn hoofd zal laten zien bij de rechtbank of zo. Hij zal niet meer de kwiekste zijn..

  Dan denk je nog, die ouwe zal niet lang meer hebben. Als ie overlijdt trekt de familie vanzelf de stekker uit al die stichtingen, websites en honoraria.

  Maarr….. zoon Peter Poot zit er ook vuistdiep in. Liaison met Kat, aanwezig bij de verhoren….. en nu ook de 2de kamer vragen om een Parlementaire enquête ?!?!?

  Zucht… Ben bang dat de gekte niet stopt als Jan Poot de pijp aan Peter geeft.

 3. Het is lollig om te zien hoe Johan Oldenkamp zich als een leidende opa in de discussie probeert te mengen. Volkomen kansloos dat dan weer wel. De plotradicalen zien hem totaal niet staan. Goed Martijn pikt weer even een media-momentje mee door bij Oldenkamp op de internetradio zijn verknipte verhaaltje te blaten, maar dat is puur voor de roaming, en roming van potentiële donateurs.

  Martin ziet zichzelf allang met Casanova zonnebril ergens op een veldje in Frankrijk aan een groepje dwangbuizen zijn slappe verhaaltjes ophangen. Iets wat hem overigens tegen zal vallen, want Johan kampeert meestal met zijn ‘leerlingen’ in een koud landhuis waar je op een paar rauwe wortels na niets te eten kan krijgen, en de sfeer ook niet toestaat om een lokaal konijntje voor op de bbq te stropen.

  Maar ja, Oldenkamp kan als partijbons van de SOPN natuurlijk niet het zoekende volk aan hun lot overlaten. Wholly Science zal ook hier een reddende hand toereiken…

  Dat is dan wel weer nobel van Johan.. LoL

  • Het bizarre van Oldenkamp vind ik dat hij de levensgrote gaten in de pedotheorie van Kat ziet en dan niet denkt dat de theorie gewoon onzin is, maar dat hij informatie achterhoudt.

 4. Geen spoor van bewijs, nee, dat zegt onze Ivo Opstelten ook. Inmiddels heeft de VVD pedo top en pedo justitie top wel de website http://www.plvn.nl met zeer belastende informatie offline laten halen. Heb je verder de uitzending van Henk Krol in Pauw & Witteman gemist? Ben je wel aanwezig geweest bij het verhoor van Klaas Langendoen (ik namelijk wel) en ben je de website http://www.demminkdoofpot.nl vergeten, als ook de Runderkamp papers? En dan laatst but not least, ik dacht dat het onzin was, maar sind een week lijkt het geen onzin meer te zijn, het verboden artikel “Linksgestrickt” en Clausgate, de meest logische en plausibele verklaring, hoe Demmink via chantage in 2002 aan zijn functie is gekomen, ondanks verzet van onder meer zijn voorganger Borghouts. Als je een artikel schrijft, verdiep je eerst dan eens in de materie zou ik zeggen, want je staat compleet voor schut zo en dit artikel is zelfs nog schandalig ook nog!!!

 5. Jeroen Hoogeweij Lees mijn stukjes op Swapichou, Erwin en je bent weer helemaal bij!

  37 minuten geleden · Vind ik leuk
  ..

  Erwin Lensink Schandalige grapjas, je gaat wel lekker kort door de bocht, Martin Vrijland stelt tenminste nog kritische vragen, jij komt gelijk al met idiote veroordelingen, hoe wil je de Runderkamp papers dan kwalificeren, ook als geen bewijs: http://demminkfacts.wordpress.com/runderkamp-papers/

  27 minuten geleden · Vind ik leuk
  ..

  Erwin Lensink Open de website http://www.demminkdoofpot en luister naar hetgeen gezegd wordt…

Reacties zijn gesloten.