There is no such thing like free lunch

swords07-175x300

Dat wij van de Swapichous zo af en toe onze bedenkingen hebben bij plottertjes mag duidelijk zijn. Daar zijn we voor.

Maar koesterde de aluhoedjes scene met Martin Vrijland een adder aan de borst? Naar het zich laat aanzien wel. Nu duidelijk is dat hij niet in staat is zelf zijn broek op te houden, van de familie Poot geen cent gaat krijgen, Micha hem evenmin wat wil geven en de verlopen Steve Brown het van zijn uitkerinkje al helemaal niet trekt, slaat hij als een malle om zich heen en verklaart al zijn voormalige strijdgenoten uit the Resistance tot verdachte figuren: Micha Kat is van de “controlled opposition”, het is er de familie Poot juist om te doen Demmink uit de wind te houden (LOL), over de met landseer gedecoreerde Ben Ottens van de Roestige Spijker is hij al helemaal niet te spreken en ze hadden Klaas Langendoen evenals hemzelf véul beter moeten behandelen.

Nu gaat Martin ze allemaal áfmaken, want zo rolt hij. Hoe durft men zijn alleenheerschappij op het vlak van waarheidsvinding en “wakker zijn” in twijfel te trekken? Mij belde hij nog persoonlijk om me te bedreigen nadat zijn opzetje om net te doen of hij slachtoffer was van mijn waarschijnlijk door hemzelf geschreven “dreigementen” jammerlijk mislukte, van zijn ex-vriendinnen vernamen we soortgelijke berichten en toen de moeder van Anass niet meer in zijn maat wilde lopen, werd ze gechanteerd met opnamen die hij zonder haar toestemming had gemaakt.  Het kan niet op. Nu filmde hij weer heimelijk een gesprekje met Micha Kat, dat overigens geen enkele opmerkelijke uitspraak bevatte:

Martin, gast. Het is op niks uitgelopen, dat “complotbloggen” van je. Doe nu maar gewoon wat de sociale dienst zegt, doek je blogjes op en ga fijn ondersteken van demente bejaarden verschonen. Er is voor jou ook heus wel een passende functie te vinden in het mooie Friesland.

BREKENDE UPDATE!!!111ONE11! MICHA KAT EXCOMMUNICEERT MARTIN VRIJLAND!!! HET IS EEN COUP!

13 thoughts on “There is no such thing like free lunch

 1. Ha, dat filmpje doet mij denken aan een ander filmpje van Martin, in een kamer met de moeder van Anass. Het kan niet anders of Micha zal wel heel blij zijn met dit filmpje met gedetailleerd zicht op zijn ronde buikje en meer kuch.
  Misschien moeten de plotters zich eens gaan afvragen waarom Martin ineens zijn strijdmakker pootje wil haken met geheime misgelukte filmpjes met daarin plottrekkende insinuaties over Zandvoort.

 2. Ontluisterend vind ik de reactie van Kat overigens, voor wie het koren op zijn molen was toen ik vorig jaar precies dezelfde behandeling kreeg van Martijn, inclusief bedreigingen op zijn site. Zelfs van mijn kind. Nu is het ineens wel erg.

  • Inhoudelijk is de reactie van Kat niet, nu begint hij ook ineens over Maud Oortwijn.
   Victoria kwam ook al weer voorbij.

   Overigens, Martin is wel de zoveelste medestrijder die financieel aan zijn lot wordt overgelaten.. we hadden Zeevat al en Francis Capelle.

   • Dat filmpje van het gesprek van Victoria (zie 10 maart) met de Ierse PM was echt hilarisch. Triest okay, want Victoria is duidelijk heel erg in de war, maar er zitten briljante stukjes tussen. Niet in de laatste plaats omdat de PM wel heel erg toegankelijk, empathisch, serieus en geduldig overkomt. Maar wat zal die man een ‘WTF just happened’ momentje hebben gehad:

    Ik viel echt van mijn stoel tijdens de scene over de ‘stolen breast pump’.

    Vanaf 4:50

    I know, dit is een zwaar troebelwater meisje, maar ik heb lange tijd niet zulke goede nutcase comedy gehoord.

 3. Ik kan het niet helemaal oneens zijn met Micha. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald, zullen we maar zeggen.

  • ja, ik vind het ook een rustige reactie. In ieder geval niet schreeuwend en zelf allemaal dingen (complotten) erbij halen. Gewoon dat sommige mensen eventjes van het padje kunnen raken. Kan iedereen gebeuren.

   Trouwens, ik denk dat Maud door de GGZ is meegenomen, even op de PAAZ afdeling. Maar is een vermoeden. Ze begon wel erg paranoide te worden, ook met al die foto’s van mensen op haar site. Ik denk dat bezorgde familieleden (of vrienden) toch hebben verzocht om haar hulp te bieden. Ik hoop tenminste dat ze dat heeft gekregen.

   Heb dat vorig jaar mei ook meegemaakt met een vriend van mij, hij is daar heel goed uitgekomen. Maar goed, in geval van Maud is het natuurlijk een speculatie, ik weet het niet, maar lijkt er wel erg op.

Reacties zijn gesloten.