Ludduvuddu (nieuwe update!)

pin-it

De liefde is over. Dat doet pijn.

“Ik heb met heel veel mensen in de alternatieve media samengewerkt, in meer of mindere mate, met Martin was het dan een vrij intensieve samenwerking”  aldus het YouTube filmpje van Micha in reactie op de actie die Vrijland deed vanaf afgelopen maandag.

Je hoort Micha zijn snik.

Micha is teleurgesteld maar hij brengt dingen wel in perspectief. “Dat soort mensen raken in de paranoia modus”  was eigenlijk de conclusie.

Het gaat niet meer om het belang van de waarheid, maar wel om het geldWij zeiden dat al eerder als Swapichanen hier, maar dat klonk toen te rancuneus volgens sommigen. 

Micha zegt een paar rake dingen. Dat Martin bijvoorbeeld geen journalist is. Wij op Swapichou en andere sites waren daar allang achter. Hij checked nooit. Micha lijkt dat ook door te krijgen. Het doel is niet waarheidsvinding maar geld binnen hengelen zonder er maar iets voor te hoeven te doen.

Echter, Martin beweert WEL journalist te zijn en hij ging ineens mensen op Swapichou en Barracuda dreigen met aangiftes.

Maar helaas, daar kan niets meer tegen worden gedaan. Hij heeft zichzelf uitgeroepen tot “journalist” (en tegenwoordig mogen zelfbenoemde journalisten aka ZZP-ers zichzelf ook zo noemen) maar de wet schrijft voor dat je gerust een journalist/schrijver mag ontmaskeren die onder een pseudoniem opereert. Dat is gebeurd op die sites. De smaad en laster die er vervolgens van komt, dat is een gevolg en daar mag hij op zijn beurt gerust een rechtszaak tegen beginnen. Wie prikkelt, kan kritiek verwachten.

Daar moet je tegen kunnen, zoals ook Micha Kat en Wim Dankbaar zullen beamen.

Update (klik op afbeelding voor vergroting): 

het is dat Martin nogal homofoob is, anders zou je bijna denken dat het een bitch-fight is.

dreigement_Micha

 2de Update: en ja hoor, Swapichou is weer schuldig dat Martin in een psychose zit! Dat is wel erg makkelijk geschreven.

3e Update: http://frontierworld.nl/data/FrontierRadio-20140328-GOV.mp3 Hilarisch om te beluisteren!! Een dronken Martin aan de lijn, een slissende presentator, een nep technisch iemand  en nog meer. De soap continue..

 

 

6 thoughts on “Ludduvuddu (nieuwe update!)

  1. Het lijkt mij wel passend om hier wat tranentrekkende muzakjes onder te plaatsen, zodat wij ons wat beter kunnen inleven.

    Wie weet er nog eentje?

  2. “Micha zegt een paar rake dingen.”

    Laten we, voordat we hem helemaal de hemel in prijzen, wel even vaststellen dat de schrijfsels van Micha Katóók helemaal niets met professionele journalistiek te maken hebben. Hij lijkt me niet de aangewezen persoon om op dat vlak een oordeel over anderen uit te spreken.

Reacties zijn gesloten.