Het katjeskabinet

Tjonge, wat een onrust allemaal, net kattentijd.

Een hele hoop gekibbel in Complotland. Welke kater maakt de meeste herrie, wie maakt de meest riekende plas? As we speak buitelt het over elkaar heen. Zo is sinds vandaag de link naar de site van Martin op Klokkenluiders foetsie!! Micha Kat had alvast de volgende mededeling:

EXTRA EN BREAKING: MORGEN OP DEZE SITE EEN REACTIE OP DE ‘NIEUWE KOERS’ VAN MARTIN VRIJLAND EN DE GEVOLGEN VOOR THE RESISTANCE

intussen wordt een ieder inclusief de plotters zelf onder de loep genomen want wie is controlled opposition? Wij bij Swap zijn dat in ieder geval niet, wij zijn de vermaledijde stokertjes die her en der tegen toch al over elkaar hinkelende kattenpootjes aantrappen. Misschien ook wel eens een haakje uitdelen in onze speelsheid.

Vanwaar alle druktemakerij momenteel, het is eindelijk zover want de verhoren zijn begonnen. De plotters hebben wat dat betreft nu hun zin, maar niet Martin. Martin voelt zich erg in de steek gelaten want er komt bijna niemand over de brug met financiële hulp. Tenminste niet met bedragen die er toe doen. En nu haalt Martin uit naar Kat.

Er rieken in ieder geval naar mijn mening een paar zaakjes om in de sfeer te blijven. Zo bleek de Rolodexzaak gesaboteerd voordat hij kon beginnen, dat is toch wel de overeenkomst als ik de artikelen van het NRC over Vrakking en Ficq lees bijvoorbeeld. Uit de verhoren van de afgelopen weken blijkt dat er iemand loopt te jokken over het dienstreisje naar Engeland, de vraag is wie. De complotters hopen nu dat alle ontwikkelingen rondom Demmink ook voordelen gaan opleveren voor één van hun helden: Baybassin.

Hueseyin Baybassin is een in Nederland tot levenslang veroordeelde Koerd. Turken en Koerden zijn als water en vuur met een geschiedenis van gewelddadigheden, moordpartijen en noem maar op. Er blijkt nog veel onduidelijk rondom Baybassin want is het een opportunistische crimineel die creatief een slaatje wil slaan uit de kwestie Demmink? Of is het een zakenman die uitgekozen is door de Turken als wisselgeld voor onze oud- ambtenaar die zich vergreep aan Turkse jongetjes die nu voor hun leven getraumatiseerd zijn? Als je Baybassin hoort praten dan hoor je een zachtaardige man met een afkeer van schreeuwlelijkerds als onze kater Micha Kat. Ik houd er rekening mee dat het wel eens vies kan tegenvallen met die zachtaardigheid, je hebt criminelen die een sterke controle hebben over hoe zij overkomen in het openbaar. Hele geslepen criminelen kunnen er gewoon uitzien en heel kalm praten, het zijn uiterst manipulatieve sociopaten. Beter is het dus te kijken naar de feiten dan de manier waarop hij overkomt.

 

 

 

 

 

 

 

 

7 thoughts on “Het katjeskabinet

  1. Beste @Ruud
    Geen idee, je hebt helemaal gelijk Ruud.
    Ik neem deze schrijfvout volledig voor mijn rekening, mea culpa. 😉

Reacties zijn gesloten.