Afscheid (WoeMiBeau)

Hai allemaal,

We hebben wat meegemaakt de afgelopen maanden. Soms mooi, soms scoops, soms prachtig en helaas ook soms ook ellendig. Xaar en ik hebben hard geprobeerd om er iets leuks van te maken en dat is eigenlijk best aardig gelukt. Tot. Ja tot dat er twist en ruzie in de tent kwam. Dat is niet raar, dat gebeurt gewoon. Waar gehakt wordt vallen nu eenmaal spaanders. Dat is een proces. Ik neem mijn verantwoording daarvoor. Ik wil bij deze dan ook hartelijke felicitaties doen aan diegenen die graag wilde dat ik ermee kapte. Vooral aan Don. Gelukt! Ik hoop dat jullie allemaal ontzettend blij zijn en een vreugdedansje doen.

Bij deze laat ik dan ook iedereen weten dat ik er helemaal mee stop. Waarom? Nou om heel eerlijk te zijn ben ik tot de realisatie gekomen dat er gewoon mensen zijn die helemaal niet 100% zijn in hun bovenkamer. Paranoïde, schizofreen en het is nu eenmaal zo. Daar kan ik niets aan doen, en het is ook niet aan mij om daar iets aan te doen. Waar ik ooit eens dacht oprecht te de-bunken ben ik er inmiddels achter dat het gewoon niet zo werkt in de wereld. JA, er ging een wereld voor mij open. Ik wist niet dat er mensen waren zoals de ‘complottertjes’. Ik wist het echt niet. Maar hoe dan ook na lang nadenken, twijfelen ben ik tot de conclusie gekomen dat het allemaal maar zielig is. Het zijn mensen die hulp nodig hebben en het overduidelijk niet krijgen. Dat is enorm triest en eigenlijk schandalig voor een land als Nederland. Maar en vooral baseer ik mijn keuze op het feit dat ik eigenlijk wel veel meer geluk heb dan dat. Ik ga lekker uit het rare plottertjes wereldje stappen en lekker leuk en vrolijk leven met mijn familietje.

Het ga jullie goed!

*proost*

Swap.

P.S. Natuurlijk kom ik wel af en toe even kijken en / of reaguuren.

149 thoughts on “Afscheid (WoeMiBeau)

 1. Martin Vrijland gooit nu alles in de strijd om donaties te vangen en te ontsnappen aan de sociale dienst en tieft er een tranen verwekkend artikel over een kind bij jeugdzorg. Martijn wil er zelfs met camera naartoe om zijn helden status te verhogen. En dit is de man die ervandoor ging met het stichtings geld. Ik heb de soos gemaild en Martijn gaat gewoon dozen inpakken.Die oetlul moet van het internet af.

 2. overgenomen van John op Barracuda.
  Heb hier zelf op dit blog ook al het nodige over gezegd:

  john8 februari 2014 12:56

  Bij Misdaadjounalist:

  ‘Een detail dat me nog niet eerder was opgevallen: hij werkte hiervoor samen met Hans Mauritz Toen Mauritz begon met zijn onderzoek in de zaak van de moord op Tinka van Rooij uit Breda heb ik een aantal keren uitvoerig contact met hem gehad. Gaandeweg leek hij mij te ontsporen. Ik kon hem niet meer volgen, hij leek steeds meer te verzanden in complottheorieën. Zijn boek, over ‘De oordorpjesmoord’, was een drama. Het werd elke keer uitgesteld. Het is uiteindelijk wel verschenen, geloof ik, maar behalve hijzelf heeft niemand dat serieus genomen. Opvallend was dat hij de familie van Tinka nogal onheus benaderde en beschuldigde. Dat kennen we van Dankbaar.’

  http://www.misdaadjournalist.nl/2014/02/dagboek-vaatstra-moet-vlug-van-bol-com-en-peter-r-kan-zijn-borst-ook-natmaken/

  • mr. drs. Bou:
   8 februari, 2014 op 11:58

   Ach, onze Hendrik Jan de Tuinkabouter heeft het weer eens niet begrepen. De rechter heeft verboden om het dagboek van mevrouw Terpstra te publiceren, wamr. drs. Bou:
   8 februari, 2014 op 11:58

   Ach, onze Hendrint dat is schending van copyright. Daarin kunnen we de rechter alleen maar gelijk geven, ware het niet dat mevrouw Terpstra zelf altijd wilde dat het wel werd uitgegeven! Maar formeel juridisch klopt dat, tenzij mevrouw Terpstra zegt dat mr. Moszcowitz geen geldig mandaat heeft. Want deze advocaat is door de kinderen gestuurd, niet door mevrouw Terpstra. Maar zij is moe en ziek…
   Intussen maakt onze tuinkabouter wel reclame voor het boek “Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra”! Dat verschijnt over 20 nachtjes slapen… 😉
   Beantwoorden

   Je zwamt uit je nek Bou, je doet volop mee aan de spielerei zoals Lidy al aangaf, wat laat je je weer kennen.
   Ongelooflijk misselijke reactie en geen enkel respect naar de gehele familie Vaatstra.

  • En nu staat er het schrijfsel van Mauritz als reactie te lezen op HJK, ik link niet eens omdat het de eeuwige zelfde plaat is en het doel dus de verkoop van het boek met suggestieve titel is en ik daar verder niet aan mee wil helpen.
   Twee families van omgebrachte meiden worden meegesleurd in de zucht naar erkenning.
   Van wat is inmiddels wel duidelijk, een zogenaamde plotter heeft altijd wel een woordje terug.
   Ik dacht altijd dat Bou, Dankbaar Maaike graag wilde helpen om rust te krijgen, tuurlijk!!
   Uiteindelijk draait het om het geldelijk gewin en kijkcijfertjes voor de site.
   Met fatsoen heeft het helemaal niks van doen.

   Overigens heren Dankbaar en Mauritz, jullie klagen iedere keer wel heel snel als je reactie niet (snel genoeg) geplaatst wordt. Dit terwijl jullie zelf censureren op je site, hoe zout wil je het gevreten hebben.
   Over het omdraaien van feiten gesproken.

   En Alex, denk jij hier ook maar eens goed over na. Kijk maar eens in de spiegel en bedenk of je zo door wil blijven gaan. Twee families van vermoorde meisjes, jongen.
   En laat dat recept maar zitten, ook jij komt je beloftes niet na en bent alleen maar uit op kijkcijfertjes voor je site.
   Treurig!!

 3. Gladstone. Deze Generaal houd er niet van als kinderen geestelijk kapot worden gemaakt, en bij hun ouders worden weggerukt. Wat als het jouw kind was. Ophangen die jeugdzorg medewerkers. Dus smoel houden soldaat.

  • Zeg nieuwsbreker.
   Vertel..
   Opgegroeid met liefhebbende en betrouwbare complete of samengestelde familie?
   Elke dag een appel voor in de pauze?
   Een kus op je wang.. tot je 8 was of.. nu nog steeds verwachten tot je moeder je brood komt smeren?

   Vertel..
   Je Chinese horoscoop is ook wel interessant.

 4. nieuwsbreker zegt:
  januari 31, 2014 om 10:37

  Ik gaat alle artikelen over dat dagboek verwijderen. Ik heb last van mijn geweten. Wat als de moeder echt wil dat het boek niet online staat. Ik wil geen problemen met haar en haar kwetsen al helemaal niet. Zo wil ik geen bezoekers scoren.
  ————————————–
  nieuwsbreker
  februari 8, 2014 om 8:44 pm

  Het is verboden het dagboek te publiceren of integraal te publiceren. Ik heb geen van beide gedaan, ik maak gewoon reclame voor een wordpress site waarop nieuws te vinden is. Haha ze kunnen de pot op.
  ————————————–
  Geen last van je geweten meer Alex?

 5. 12 Websites gaan veroordeeld worden tot boetes van 25,000 Euro voor het presenteren van het Vaatstra dagboek. nieuwsbreker werd gedwongen om zich terug te trekken na publicatie hiervan. Jullie kennen mij en ik geef nooit op. Ze kunnen mijn reet likken. Ik gaat hier deel 2 publiceren dankzij mijn maat uit Amerika wat nog explosiever is als het eerste Vaatstra dagboek, waaruit zal blijken dat justitie de moord op Marianne Vaatstra in de doofpot heeft gestopt. Ik zal geen directe link plaatsen naar het artikel of het dagboek zelf waarmee ik strafbaar ben maar maak geef jullie een code die je moet invoeren in Google om het dagboek te lezen.
  http://nieuwsbreker.wordpress.com/2014/02/08/het-verboden-vaatstra-dagboek-deel-2-in-amerika-gepresenteerd/#comments

  Oh wacht, het was toch niet je geweten. En dat je de moeder kwets, is geen probleem meer.

 6. Chris Klomp ‏@chrisklomp 22 sec.

  Reactie publicist Wim Dankbaar op keurige sommatie om laster te verwijderen: ‘Ben jij geslagen door je moeder? Misbruikt door je vader?
  Openen

  Beantwoorden
  Retweeten
  Favoriet

  Chris Klomp ‏@chrisklomp 1 uur

  Het is weer eens zover. Aangifte in overweging. Er zijn grenzen.
  Openen

  Tja, en zo gaat het maar door..

  • @ nieuwsbreker:ik kan je even niet volgen..
   Volgens mij hebben degene die een link hebben geplaatst naar het dagboek, en dat is dus ook een tweede dagboek of wat ze nog meer achter houden aan privé sores van de Vaatstra familie, een waarschuwing gekregen. Voel jij je beter als een familie in de shit zit? Dat is heel sneu voor je.
   Overigens: Welk pak slaag hebben wij dan gehad??

Reacties zijn gesloten.