Swapichou’s Plotter FaalHaas Awards 2013

@Beowulf is er even een weekje er tussenuit geweest. Wat was het koud…

Wat staan er al veel faalhazen in de comments! De meest genoemden tot nu toe zijn: Micha Kat, Martin Vrijland en Arend Zeevat. Die worden dus sowieso genomineerd…

Het gaat dus om verkiezing van de complotter met het slechtste verhaal van dit jaar. Degene die het presteerde om keer op keer te falen. Of zichzelf totaal buitenspel heeft gezet. Natuurlijk kan het ook één onvergeeflijke actie zijn, waardoor hij of zij het verdient om de #faalhaas13 te worden!

Hoe gaan we het nu doen?
In het diepste geheim is er intussen een deskundige jury samengesteld. Die verzamelt alle genoemde kandidaten en kiest daaruit de genomineerden. Alle motivaties in de comments worden gelezen en meegenomen in de beoordeling!

Dit weekend worden de genomineerden bekend gemaakt. Dit wordt de Shortlist. Daarop kan vervolgens een week worden gestemd. Anoniem, via de poll.

De stemming sluit dan op vrijdag 20 december. Daarna wordt de uitslag bekend gemaakt: de Swapichou Twijfelachtige Top Tien!

Die wordt dus bevolkt door de 10 grootste Faalhazen & Oelewappers van 2013. Op het gebied van Complot & Kaasverhaal. GRRRRRRR!

De aanvoerder krijgt uiteraard de Twijfelachtige Titel: FaalHaas van het jaar!
Naar een ludieke prijs wordt nog gezocht. Het liefst een soort bokaal die echt uitgereikt kan worden. Ideeën zijn van harte welkom!

Op verzoek zijn er nog wat categorieën toegevoegd aan de verkiezing:
Complottheorie 2013: wie kwam dit jaar aanzetten met de opmerkelijkste complottheorie? Welk verhaal was te slecht, te makkelijk, te doorzichtig?
Complotsite 2013: wie verdient een vermelding? Welk blog ziet er niet uit, waar is er geen doorkomen aan, kortom wie had dit jaar de slechtste website?
Promising Plotter 2013: welke plotter heeft het stiekem best aardig gedaan het afgelopen jaar? Wie verdient eigenlijk de aanmoedigingsprijs?!

Dus Wie en Wat of Waarom. Gooi het maar in de comments!

Waar we ook benieuwd naar zijn: de voorspellingen op plottergebied voor 2014.
Wie ontpopt zich tot… Wie wordt ontmaskerd? Wie verdwijnt van het toneel, en wie kan er nog eens heel groot gaan worden in het nieuwe jaar?

Er kunnen dus nog Faalhazen worden voorgedragen. Nog een paar dagen!
Als u al gereageerd heeft, maar het lijstje nog wil veranderen, dan kan dat dus ook.

Een reden erbij mag, maar hoeft niet. Het hoeven ook niet persé personen te zijn, het Openbaar Ministerie kwam ook al voorbij zagen we. Die club heeft volgens u ook gefaald, door complotters die de wet overtreden maar hun gang te laten gaan. GRRRRRRR! of wat menigeen denkt.

Laat het ons dus allemaal snel weten want we zijn er heel benieuwd naar!

Tot ziens.
@Beowulf

292 thoughts on “Swapichou’s Plotter FaalHaas Awards 2013

 1. Weer zie je dat die plotters de wereld andersom zien

  – Vervloesem is een strijder tegen kinderporno
  – Baybasin is een eerlijke zakenman
  – Jasper is onschuldig
  – Maaike wordt gechanteerd
  – Kat is onafhankelijk
  – Demmink is een crimineel

  Eigenlijk kan je gewoon zeggen dat, als je de beweringen omdraait, je de waarheid te pakken hebt.

  • Als je bijv. de site van Bou bekijkt dan passeert er een heel zootje gedetineerden, ik noem een Karate Bob, een Hageman en idd Baybassin, Jasper S. die allen onschuldig zijn volgens de meesteres.( ze zegt het niet eens onder voorbehoud).

   Voor al die slachtoffers van dit fraaie stelletje een extra steuntje in de rug, zeg maar.
   En het mooie bij Bou, ze heeft al deze mensen nooit ontmoet. Koekkoek!!

   • @teigertje

    Die Jacqui Hagemann was ooit de webmaster voor Boudine, maar iets te wild voor onze Mr Drs. Ze kregen ruzie, en Bou was even de weg kwijt vanwege wie dan nu haar veelzeggende web-spot in de lucht zou houden.

    Inmiddels heeft ze Ramon, ex-moderator bij KLOL, maar weggepoetst door Micha vanwege, uhhh personality conflicts.

    Ramon, overigens broertje van – MoM – en aanjager van OlympicZion.

    It’s a small world.

   • OK,dat heb ik ook gezien dat van mrs Hageman, maar uit niets blijkt dat ze iemand persoonlijk kent van dit postzegelverzamelinkje dus ook niet mr Hageman want die zat al in de bak, toch?

   • Jacky (golden secret) is ook webmaster van de rammende W.W.
    Laatst genoemde loopt sinds kort te paaien met Freddy Vaatstra.

  • Zie daar het “satanische” element wat er maar bijgesleept blijft worden door vooral figuren als MoM?
   Die gebruikt dat zelfs in zijn argumentatie soms? “Het is satanisch dus lieve menschen, geloof het omgekeerde!” ?

  • Als Swap even in de mail kijkt staat de vrijmibo al klaar 🙂

   Het wordt een gezellige en leerzame deze week!

 2. Dit is overigens nog wel een leuke link voor hen die de business handel en wandel van de Poot bedrijven willen volgen.

  Een site van een figuur dat papier-aandelen van bedrijven verzamelt, en de Poot bedrijven en machinatie’s in een tijdslijn heeft gezet.

  Chipshol Forward NV

  Je ziet er ook mooi het moment van het ontstaan van de Poot frustratie terug. 1994, het jaar dat de Pootjes van het bord werden geschaakt (en van hun ambitieuze droom werden bestolen) door een wat louche partner ‘Van Andel”. En de introductie van Westenberg.

  • Maar… geen link naar Demmink…
   Ik bedoel maar: de overwinning op Westenberg / Kalbfleisch is Poot in zekere zin gelukt. Verhaal van lange adem, genoeg geld en doortastendheid. En waarschijnlijk ook wel terecht; Poot is hier “Pootje gelicht” en heeft vervolgens zijn gram (kalbfleisch) gehaald.. 😉
   Maar waaron daar niet stoppen en obsessief doorgaan met een kruistocht tegen Demmink???

   • Idd, die link is pas later gekomen.

    Niet onbegrijpelijk overigens. Poot voelt zich volgens mij terecht gepeopled door de Nederlandse Staat, en in de stukken komt ook terecht een beeld naar voren van een ongezond Haags kliekje. Dan ga je zoeken naar een zwakke plek, en dat is Demmink. Daar ga je dan je aandacht op vestigen, en door langdurige bombardementen je opening forceren.

    Je moet er een lange adem voor hebben, maar dat hebben ze wel, de Fam Poot.

  • Micha gaf daar het antwoord op: het gaat ook Poot om het ondermijnen van de rechtsstaat in het algemeen. Is echt een puur destructieve intentie die hij, gegeven zijn achtergrond als voormalig planoloog wel aan een maatschappijbeeld zal hangen.

   http://www.klokkenluideronline.is/2013/10/wim-van-de-pol-en-peter-r-de-vries/

   Het Adele-kamp zegt: Demmink is fout en een crimineel, maar de rest van het systeem deugt en we hebben vertrouwen in de rechterlijke macht. De familie Poot daarentegen stelt dat de hele Nederlandse rechtstaat een grote fake is, een corrupte bende, en dat de oorzaak daarvan ligt bij Joris Demmink. Nogal een verschil van opvatting, zou ik zeggen.

   • Nou ja, ik vind het wel een goede strategie. Zeker wanneer je over de middelen beschikt zoals de familie Poot. Ondermijnen die handel, slander campaigning (remember).

    Vroeg of laat breekt er iemand of iets, en dan ben je ‘on the ball’

   • @Jeroen @JDTV

    Dit is waar de term ‘on the ball” vandaan komt, en illustreert dus wel aardig Poot’s tactics.

    ‘Out of Ball’, “On the ball”

   • @Ziva

    …Spannend he!
    Wat mij betreft kopen we een dikke carrier met wat maritieme versies van de JSF (of nog beter een paar van die dikke oostblokbakken). Kunnen we die lege luchtmachtbasissen lekker aan de kleine luchtvaart geven!

   • @JDTV

    Mid-air jezelf crashen op de vleugel van een andere single engine op 3000ft (?) is pas spannend. Zeker wanneer je dan in een spin naar beneden rolt, en het vervolgens overleeft.

    Maar ja, om een antwoord te geven. Yes, ultiem spannend. Eerlijk gezegd zou ik niet weten of ik dit zou durven.

   • @JDTV

    Ik bouwde sympathie voor je op tijdens je camera-werk voor Micha Kat, maar verloor het totaal met die aanranding van dat ex-~SP-meisje. Dat ging buiten al het fatsoen.. Maar je won me hart – opnieuw- door het op de Grote Markt van Haarlem op weg naar je coffee-shop op te nemen voor een simpele demonstrant. Dat was erg cool!

    Je lef zag ik in het filmpje waar je bijna crash-de, en je je ‘cool’ behield. Respect. Serieus. Ook voor je vriendinnetje.

    Je bent wel een interessante jongen. Je ‘moet’ alleen wat aan je imago doen, want ik krijg alleen maar door: “No way! Idiot, dopehead!, NOT INTERESTED!”

    Ik volg je al een tijdje, en denk echt dat je talent hebt, en integer bent, maar je profileert je wel best wel zakelijk onhandig inderdaad.

    Ik kan je bijv een camera-scene laten inrichten via GoPro’s in een professionele SIm-omgeving op Schiphol, maar als ik je dan voorstel, en mensen google-en je dan komen ze uit bij drugs en Micha Kat. Niet echt een stimulans voor de professionele luchtvaart industrie toch?

    Hoe zie je dat zelf?

   • Dat van die botsing was gewoon een ongelukje. we hebben echt heel veel mazzel gehad. Dat ongeluk met die skydivers pasgeleden, was een bijna identieke situatie. Wij vlogen een stuk lager en hadden ook geen chutes om. Een meter meer naar voren/achter of links/rechts en het was echt klaar geweest.

    Ik denk dat ik zo stil was, omdat ik vlak daarvoor nog uit het raam hing en de prop van die andere kist recht op me af zag komen. Was wel indrukwekkend zeg maar. We zijn niet in een echte spin geraakt, want dan waren we er ook niet meer geweest. Door de weerstand van ons vliegtuig en het andere toestel dat vol vermogen gaf, zijn we in een flauwe linkerbocht beland waarbij we behoorlijk wat hoogte verloren. Dankzij de transponders, is goed te zien hoe het snelheidsverschil tussen de toestellen langzaam verdwijnt. Zodra deze gelijk waren zijn we, me behulp van wat mooi stuurwerk van onze piloot, weer losgekomen van elkaar. Voor mij persoonlijk was dit echt het engste moment. Die propeller kwam ook weer akelig dichtbij langs en ik verwachte echt even dat de vleugel van het ander toestel het zou kunnen begeven. Op de beelden is te zien dat er zoveel kracht op stond dat deze vervormd raakte.

    http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2012/09/beelden-mid-air-collision.html

    Toch denk ik dat dit alles minder eng is dan in het donker met slecht weer en weinig peut boven zee te vliegen met een hobbelend vliegdekschip als enige optie om te landen, terwijl je ook nog eens zwaar vermoeid bent na een lange vlucht. Dat is pas stoer! En dan hebben we het nog niet eens over bijzondere omstandigheden.

    Wat die simboys betreft…
    Ik begrijp de reactie van die mensen op zich natuurlijk wel hoor, als je me googled kom je wel wat aparte dingen tegen. Maar ergens ben ik ook wel een beetje beledigd. Ik denk dat het echt een beetje kortzichtig is om zo kort door de bocht te gaan. Ik kom echt niet met een voorstel om een timelapse te maken van al die simulators, waarbij we ze vervolgens langzaam te transformeren tot paddestoelen en we op de achtergrond naar white rabbit luisteren o.i.d…pfff. Als mensen me googelen en Micha Kat tegenkomen en alleen daar op oordelen zijn ze ook niet helemaal goed bezig. Wat dat betreft begrijp ik ze dan ook weer niet. Waar maken ze zich zo’n zorgen om. Ik hoef toch geen hoofdrol te spelen in hun bedrijfsfilm?

    Ik heb wel meer klanten uit de luchtvaartwereld en die zijn best tevreden met het resultaat. Als deze mensen ergens problemen mee hebben ligt dat voornamelijk aan zichzelf vrees ik. Jammer als ze zichzelf zo beperken. Ik ga hier niet mijn hele CV neerplempen, maar ik durf wel te zeggen dat er in de luchtvaartwereld genoeg mensen rondlopen die me wel echt kennen en weten hoe de vork in de steel zit. Als er echt wat te doen is ben ik er en ga er altijd voor. Leuke luchtvaartklussen sla ik natuurlijk nooit af.

    Het is natuurlijk wel een beetje ongelukkig dat je me aan cannabis kan linken en dat daar in de luchtvaart een taboe op rust. Maar volgens mij leven we niet in sprookjesland en blijft het hier altijd om mensenwerk gaan. Om deze reden geven alle luchtvaartopleidingen ook aandacht aan “human factors” en dat is helaas niet voor niets. Je schreef laatst zelf nog over het avondje doorzakken van die Italianen. Zelfs als je niet geblowd, gedronken, gesnoven of weet ik veel wat gedaan hebt. Kun je grote fouten maken, omdat je simpelweg te weinig geslapen hebt, je teveel zorgen maakt over je schulden van je vliegopleiding of er iets anders aan de hand is waardoor je gewoon even niet scherp genoeg bent.

    Een van de mooiste baantjes die ik ooit heb gehad was het verzorgen van Line Maintenance. Hoewel je hierbij vaak gewoon lekker je rondjes kan lopen, zijn er ook momenten waarop er van alles tegelijk plaatst vind en je opeens voor grote uitdagingen kan staan, terwijl alle ogen in het vliegtuig in je rug branden. Op zich vind ik het altijd wel mooi als er druk op de ketel staat en je echt moet presteren. Het is dan juist de uitdaging om onder stress logisch te denken en te handelen. Maar je moet wel altijd erg alert blijven en oppassen met wat je doet, anders eindig je misschien wel als FOD. Er staat niet voor niks een waarschuwing bij het volgende linkje, het is echt ranzig. Ik vergeet dit soort dingen niet snel en denk hier echt wel aan als ik mij in de buurt van het platform begeef. Ik moet er niet aan denken dat mijn collega’s me uit zo’n motor zouden moeten peuteren. http://www.liveleak.com/view?i=1ae_1273782186

    In die periode rookte ik ook wel eens een jointje. ik vond het heerlijk om mezelf als ik een dag vrij had lekker in huis op te sluiten en even lekker tot rust te komen met een muziekje en gewoon lekker na een goed ontbijtje en een lekker rokertje weer lekker in slaap te allen tijdens het kijken van een film. Als je daarna weer bijkomt ben je echt wel lekker uitgerust en kun je er weer fris tegenaan. niks mis mee denk ik.

    Het is natuurlijk een ander verhaal als je jezelf tijdens het werk in het bagageruim suf gaat zitten blowen, alle alcohol uit de trolleys leegdrinkt of in de vliegtuigtoiletten op zoek gaat naar bolletjes harddrugs omdat je de stress niet van het leven niet meer aankan. Dan gaat er natuurlijk iets goed mis. Zeker als je in de luchtvaart werkt hoor je je hier van bewust te zijn en gewoon je verantwoordelijkheid te pakken, het is gewoon geen spelletje.

    Het is echt ongelofelijk, maar er worden op Schiphol af en toe dronken captains uit de cockpit getrokken door de marechaussee. Ik vind het meer dan terecht dat dat soort gasten er direct worden uitgetrapt en nooit meer vliegen. Vaak is het gewoon een kwestie van cultuur. Ik heb liever mensen om me heen die open zijn over wat ze doen en er verantwoordelijk mee om kunnen gaan, dan mensen die achter de schermen stiekem van alles uitspoken zonder zichzelf echt bewust te zijn van de evt. gevolgen en zich hiermee ook nog afsluiten voor familie, vrienden en collega’s die je om je oren kunnen slaan als het mis dreigt te gaan.

    Als ik op een zomeravond richting het vliegveld rij, weet ik ook dat er mensen op me af komen rijden die na een zware dag ff aan de bar hebben “zitten afkoelen” en vervolgens zo in de auto stappen. Die gasten komen dan op je afrijden terwijl je gezamenlijk 160 rijdt en passeren je op nog geen meter afstand. Wordt ik ook niet echt vrolijk van zeg maar.

    Ik was denk ik rond een jaar of 12 toen ik voor de eerste keer het luchtmacht magazine “veilig vliegen” las. Dit was in de bibliotheek van de luchtscoutinggroep waar ik lid van was en ik geloof dat ze zo’n beetje alle jaargangen in hun bezit hadden. Op de dagen dat we buiten niks konden doen, zat ik hier altijd doorheen te spitten en je kwam er de meest gekke verhalen in tegen. Van iemand die van een vrachtwagen af sprong en bleef haken met zijn trouwring, tot en met de meest bizarre situaties en ongelukken die er plaats hadden gevonden. Het heeft allemaal een menselijke factor en dat wreef dat blad er bij mij wel goed in. Naast dat luchtvaartongelukken vaak echt ongelofelijk spectaculaire verhalen zijn, zit er helaas ook vaak echt een mindere kant aan. Het menselijk leed is natuurlijk echt verschrikkelijk. Ook dit heb ik helaas al jong gezien, nadat het gezin van de directeur van mijn basisschool omkwam bij de vliegramp op Faro.

    Tijdens de ramp van Swissair 111 was ik als paardenverzorger aan boord van een 747 Freighter van Polar Airlines die in datzelfde gebied rondvloog. Voor die paarden hebben we natuurlijk goed gezorgd maar eigenlijk konden ze me gestolen worden. Binnen no time zat ik natuurlijk voorin die crew te ondervragen, over wat ze allemaal aan het uitspoken waren en wat ze daarvoor allemaal gedaan hadden. De captain had een cobra gevlogen in Vietnam dus er was genoeg gespreksstof. Toen wij bij nova scotia aankwamen hebben wij de communicatie van SR111 gedeeltelijk opgepikt. Pas toen ik weer terug was in Nederland en het in de krant zag staan kon ik het echt geloven dat dit had plaatsgevonden. Uiteindelijk bleek dat de ramp met de swissair kist plaats vond, omdat ze vergeten waren om een zekering in te bouwen! Er was gisteren nog een film op tv over een illegaal meisje dat in de Bijlmer rampflat woonde. Als ik dat soort verhalen zie kan ik echt wel een beetje emotioneel worden. Je moet er toch niet aan denken dat onschuldige mensen zoiets overkomt omdat jij een fout maakt. Per ongeluk is al erg, maar laat staan dat er nog een andere reden achter zit. Ik denk dat ik me er wel zeer bewust van ben dat ik mijzelf nooit in zo’n situatie wil brengen.

    Ik rook wel eens een jointje, maar ik ben me ook bewust van de gevolgen die dit heeft. Verder drink ik echt bijna nooit en gebruik ik ook geen andere gekke dingen. Het is in sommige gevallen natuurlijk ongelukkig dat je me zo kan vinden op het net, maar ik schaam me er ook niet echt voor. Ik ben er van overtuigd dat het hele taboe op drugs doorbroken moet worden en bespreekbaar gemaakt moet worden. Ik denk dat dit de wereld een hoop ellende kan besparen. Het is jammer dat er nog altijd zo moeilijk gedaan wordt over een jointje, terwijl ondertussen de alcohol overal rijkelijk vloeit en er ook allerlei andere rare dingen gebruikt worden. Als je naar de gevolgen kijkt zijn deze vele malen schadelijker dan die van dat gekke plantje.

    Zo en nu weer terug naar de complotten….

    Vorig jaar heb ik een artikeltje op mijn site gezet over het verdwenen puin van de Bijlmer ramp. Nadat dit is verschenen, is het hele terrein in Schiedam opgeruimd en omgebouwd tot een parkje. Misschien kunnen jullie jullie lokale reporter Jeroen eens inzetten om te bekijken of ik hier een complotsprookje aan het vertellen ben.

    http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2012/10/het-verdwenen-puin-van-de-bijlmerramp_4.html?search=bijlmer

 3. Nieuwste filmpje van Kat op KLOL; ongelofeloos hoe dom de man is!! En maar lekker zielig doen. Beste Micha. Als jij iemands huis vol gaat kladden met graffiti (bij wet al strafbaar), met de strekking hier woont een pedo ( wat overigens totaal niet bewezen is, zelfs niet met al dat gewauwel van jou en poot en baybassin samen) en jij dat ziet als een heldendaad omdat je de kinderrijke buurt wou beschermen, en je dan een hetze ziet van rechtsprekend Nederland ben je echt rijp voor het PBC. Om daar ook nooit meer uit te komen!! Laat staan dat je Dankbaar weer goed probeert te praten met vermeende toestemming van Maaike…dat heeft hij nooit gehad, geeft Wim zelfs toe!! Dat jij Micha dan nog zo dom bent om dat alles maar te verdedigen geeft ook meteen aan waarom jij nooit meer de titel journalist verdient…..nu hou ik op want het is vrijdagmiddag dus tijd voor een versnaperingetje….Stress is niet goed voor het weekend!!

  • @Kroelie

   Ach, het is aanhoren tot het onvermijdelijke zinnetje: “dat haakt natuurlijk aan MIJN zaak”, om vervolgens te ondergaan: “Ikke, ikke, ikke, Micha, Micha, Micha, bibber, bibber, bibber”

   Echt zo’n kansloos gejammer.

 4. Persoonlijk vind ik het wel schrijnend hoe @Myra / @van Puffelen de ‘waarheid’ manipuleert. Of eigenlijk simpelweg de waarheid verdraait of maskeert.

  In de uitzending met Robert Rubenstein (De Roestige Spijker) vertelt Robert hoe de Fam. Poot geen bestuurder voor hun stichting de Roestige Spijker kon vinden, en dat hij vervolgens toezegde die functie wel te willen vervullen. (Ik heb dat op tape).

  Luister de archives van Myra af, en dat fragment is eruit geknipt. Duh?!!!

  Het is wat die langdradige caravanbewoner Francis Cappelle zegt: It is not what it says it is.

  Controlled opposition?! Mooie term, wie is de controller Myra?

  • Ach Ziva, het hele gedoe rondom Myralalal is knip en plakwerk.
   Daarom staat ze in mijn top vijf.
   Waarom doet ze dit, tja waarom was ze ook zo fel tegen openbaar making donaties?
   We weten niet wie er allemaal uit de grote pot snoept maar je kunt er wel wat bij bedenken.
   (ik zeg dus niet dat dit zo is @Ruud).

  • Er is meer…., er is altijd meer…. 😉

   Zo heeft er eens (heel even) in de Wim Dankbaar-rechtbank week een antisemitisch zinnetje in een blog van Wim zelf gestaan. Iets met Holocaust en ontkennen enzo. Precies datgene wat tot een fittie tussen Wim en Micha leidde (ooit).

   Ik was niet scherp, ik had er meteen een printscreen van moeten maken. Toen ik een paar uur later weer keek, was het weg…… Misschien was het in de emotie van Wim dat ie door de bocht ging…, gewoon de joden de schuld geven ofzo…

   • Bij die plottertjes moet altijd iemand de schuld krijgen, boeit niet wie. Maar zelfreflectie kennen ze niet. Zij zijn nooit fout, hebben het altijd bij het rechte eind, rechters hebben het fout, het wetboek heeft het fout, alles en iedereen heeft het fout behalve Micha, Wim, Andre, Boudine, Martijn etc. etc…….

   • Persoonlijk vind ik die anti-semitische rants altijd het minst interessant om op te reageren. Ik voel me in ieder geval nooit aangesproken of beledigd. Ik vind het juist interessant om te zien hoe de redenatie’s zich ontwikkelen. Waar ligt dat ‘nulpunt’ bij de plotters? Is het echt ‘de Joden”, zijn wij het ‘de Israeli’, is het de “elite”, wie is het? waar gaat die haat-focus naar toe?

    Als Israeli voel ik me nooit aangesproken. Gewoon omdat ik nooit merk dat iets wat ik als Israeli me zou moeten aanmerken ter discussie wordt gesteld. Ik heb altijd gezegd; vraag maar?, maar krijg altijd een soort van ‘foute Rothschildt’s in mijn mik geduwd”. Tja, daar kan ik net zoveel mee, als ieder ander hier.

    En zo gaat het maar door. Wagonladingen met kritiek, maar als je zegt, okay, spuit de kritiek en ik antwoord, dan wordt het stil.

    Echt, zo mega frustrerend zielig!

   • “Iets met Holocaust en ontkennen enzo. Precies datgene wat tot een fittie tussen Wim en Micha leidde (ooit).””

    Is het mogellijk dat Dankbaar niet dat soort vervuiling wil, zoals hij dat ook al aangaf in het gevalletje supergetuige + Friso verhaal.

    Ik kan me daar wel iets bij voorstellen, dat dit later tegen je kan werken en de media je daar mee neer kan sabelen.
    En vervolgens kan je je basic story wel op je buik schrijven.

    Kat daartegen wil via shockeren aandacht generenen ………….. vervolgens als ie wat weinig omhanden heeft kan hij dat soort verhalen betreft de Nazi storys mooi gebruiken om de tijd te overbruggen ………….

  • Bij het geval van Koos en ook haar interview van Vervloesem zagen we ook al dat Myra haar agenda belangrijker vindt dan wat voor waarheidsvinding dan ook. Een eng, giftig wijf vind ik het.

   • Jeroen destijds viel me nog wat op in dat verhaal van Koos en Sexbierum, daar zit 1 reactie tussen >> afz. Mirjam en bij haar wordpress atvar ding staat FAKE.

    Opzich wel vreemd …..maar goed je kan er opzich niks mee want elke huisvrouw kan op het idee komen om daar fake van te maken, betreft de naam Mirjam kan je ook niks mee ook al ligt dat dicht tegen Myra aan ………. en verder heb ik geen idee of Myra nog een 2 de naam heeft of een schuilnaam gebruikt??

    Betreft de klasse foto had ik destijds nog contact gehad met de redactie van klassefoto.nl, en zoals ik al zei de foto is afkomstig van de man waar ik het destijds over had van Zantum of iets dergelijks. De redactie kon mij verder geen plaatsingsdatum vertellen.

    Overigens had ik ook nog andere mensen aangeschreven die datzelfde jaar of de opeenvolgende op deze schoool zaten en me iets zouden kunnen vertellen over de 2de leraar en ander zaken waar vraagtekens over waren. Helaas geen reactie ………..

    Overigen betreft dat atavar ding fake en wordpress zooi, valt daar nog wat aan te info uit te trekken, in mijn geval heb ik totaal geen ervaring met de mogekijheden van het wordpress systeem ………….. misschien valt er voor jou wat meer uit te pluizen.

    http://koosgaatdoor.wordpress.com/misbruikzaak-sexbierum/comment-page-1/#comment-124

    Het kan natuurlijk gewoon een verdwaalde huismoeder zijn ……….. sja sja sja maar ook daar kan je bedenkingen bij hebben hoe je zo uit het niets op Koos zijn website terecht komt ………..

 5. Die knowtomuch is knettergek. Hij was toen ook op mijn site en begon over niks anders als Joden en gaskamers. Die knakker lijkt rechtstreeks uit de gestappo te komen.

Reacties zijn gesloten.